Stil: Beach 2014

Nu är det snart dags att bada. Eller halva sverige har redan badat i Thailand i januari, men i juni så ska vi bada ihop. Det är även då man verkligen kan bära upp shortsen. I januari är vi oftast bleka och stora efter julmaten, men jag tror ändå att den thailändska massösen föredrar oss före den håriga tysken.
 
Svensken har en otroligt bra stil, mycket bättre än resten av europa. Förutom tribals, tumringar och urtvättade t-shirts så har vi väldigt bra koll på mode.
 
Felet vi oftast gör är längden på shortsen, som är för långa. Under knäna är varken bra för solbrännan eller för passformen. Det är också väldigt många som kör speedos när dom inte ser ut som Cristiano Ronaldo nakna.
 
Du ska tänka på vilken kropp du har, inte bara köpa "snygga" badbyxor. Jag till exempel som är kort och smal väljer kortare shorts i en liten storlek.
 
Jag inspireras väldigt mycket från filmens värld. Den filmen som jag kanske älskar mest stilmässigt är Talented Mr. Ripley.
 
 
 
 
Här kommer lite tips på badbyxor jag sett på nätet som jag tyckte om.
 
Först ut är ett exklusivare märke som heter Orlebar Brown. Det är ett brittiskt märke som är precis i min smak. 60-talsprints blandas med sommarprints. Dom har sponsrat Daniel Craigs James bond i två filmer.
 
Orlebar Brown
2695kr
Kommentar: En sjukt fin ton i shortsen. Man behöver nödvändigtvis inte vara knallbrun heller vilket dom andra shortsen kräver.
 
Orlebar Brown
2695kr
Kommentar: Parasolldrinkar på stranden.
 
Orlebar Brown
2695kr
Kommentar: Är du mörk eller knallbrun så är detta en magisk färg.
 
Orlebar Brown
2695kr
Kommentar: Också ett par som du inte behöver vara jättebrun för.
 
Orlebar Brown
2695kr
Kommentar: Urvättat är alltid välkommet i min värld. Målningen istället för fotografiet för det mer retro.
 
Orlebar Brown
1995kr
Kommentar: Jag tänker mig Adam Brody i dessa. En av få plagg som både jag och den trendiga söderfashionistan skulle välja.
 
Orlebar Brown
1995kr
Kommentar: För dig som gillar färg, och inte är rödhårig...
 
Orlebar Brown
1195kr
Kommentar: David Beckham skulle inte tackat nej. Perfekt för att sola. Eftersom den är tajt och kort så gäller det att inte fyllt på buken för mycket i vinter. Marinblått är dock oerhört manligt och mycket mjukare än svart.
 
Efter dom lite dyrare badbyxorna så går vi över till mellankategorin.
 
Den här inehåller märken som är så tidlösa och säkra att du lätt kan lägga en tusenlapp på dom. Du kommer dessutom inte tröttna på färg eller mönster på samma sätt som du kan göra på Orlebar Brown.
 
Robinson Les Bains
1295kr
Kommentar: Trycket är väl sådär. Jag är rätt trött på blommiga mönstret som alla kört i flera år. Jag valde denna för att modellen såg optimal ut.

Ralph Lauren
1195kr
Kommentar: Ralph Lauren misslyckas sällan med det urvättade. Man hoppas bara att passformen inte är för amerikansk. Annars måste jag sy in dom.
Gant
899kr
Kommentar: Detta är klassikern för mannen som inte har koll, men ändå har koll. Ränderna gör dig smal och färgen är den mest behagliga. Ibland behöver det inte vara svårare än såhär.
 
Kiwi Saint Tropez
749kr
Kommentar: Gammelrosa är magiskt till solbränna. Vesporna gör Mr. Ripley avundsjuk. Kan även se Scott Disick i detta.
 
Ralph Lauren
749kr
Kommentar: Dessa finns i massa färger. Likt Gantshortsen är dom väldigt tidlösa och klassiska.
 
 


Gant
699kr
Kommentar: Stilrent och ovanligt med prickar.
 
Där har du lite inspiration. Men jag tog även fram dom fulaste varianterna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0