Sagan om Ringen dag - 28 februari 2012

Då var det dags igen. Förväntningarna var stora för mig och Martin Narvelo när vi skulle kliva in på vår klassiska Sagan om Ringen dag. Maten skulle inspireras som vanligt från Fylke, vinet skulle rinna som saft ner för våra strupar, inte som den klibbiga smörja Merry får i halsen av Uruk-Hais.

Det speciellt rökiga sidfläsket fanns på bordet, Whiskeyn och Monte Cristo nummer 4 och 5 var inhandlade. Nu myser vi. Här får du lite bilder under dagen.

I Kronologisk ordning.


Inbjudan på Facebook


Mitt altare


Vi och vår ponnys anlände till Midgård klockan 10.00 för att handla allt inför dagen.


Efter vi handlat klart (eller pallat lite från bonden Maggot) så tog vi oss hem till Fylke.


Hobsala heter vår by


Och väl hemma i Baggershus så skulle det mysas och ses på Sagan om Ringen-triologin


Mys


Laddade upp med musiken från Howard Shore


Kittat med Sagan om Ringen böcker, VHS och dvd.


Dom nya Blu-Ray utgåvorna


Inköpshögen


Rökta fläsket och tre olika svampsorter.


Frukost


Martin njuter av en Monte Cristo




Världsrekord?













Vi avrundade kvällen med att Danne kom förbi efter jobbet och var Dj. Sen blev det Big Brother och sömn.

Tack för den bästa dagen i mitt liv Martin.

Nya inköp på blu ray

Lite klassiskt!


Lite Fladdermus!

Och lite nyare!


Sommarkroppen?

Drömkroppen!

Tänkte testa att äta nyttigt och deffa lite nu. Har aldrig gjort det. Kommer aldrig kunna bli stor, men jag vill trimma lite, som herrarna här under.






Zac tatuering 9e februari


Zac på Ellen

Zac Efron var hos Ellen Show i måndags med Taylor Swift, dom pratade om deras nya animerade film Lorax.






Dom fick en varsin t-shirt med texten "We only hooked up once"


Mardi-Gras

Betyder Fet-tisdag på franska. I New Orleans har man en årlig karneval där någon är kung. Gissa vem som spelade kung det här året!????


Biopremiärer : Mars 2012

Här är biopremiärerna i mars månad.

Fredag 2 mars

Film: Margin Call
Genre: Drama/Thriller
Handling: En thriller som utspelar sig i finansvärlden under ett riskfyllt dygn i början av den globala finanskrisen 2008. När finansanalytikern Peter Sullivan kommer över information som pekar på att företaget riskerar att gå omkull blir det startpunkten för en berg-och-dalbanefärd med snabba finansiella och moraliska beslut som leder till att alla inblandade snart står på randen till en katastrof.
Kommentar: Inget jag är intresserad av, och framförallt inte går och ser på bio. Älskar dock Kevin Spacey.



Film: Nobels Testamente
Genre: Drama/Kriminalare/Thriller
Handling: Mitt under nobelfesten blir Nobelkommitténs ordförande och en nobelpristagare skjutna. De flesta tror på islamistiska terrorister medan Annika snabbt hittar ett annat hetare spår. Och hon nöjer sig förstås inte med att sitta på redaktion, utan är snabbt ute på jakt efter mördaren. Berättelsen tar många vändningar och de eventuella misstänkta blir fler och fler, precis som man kan förvänta sig av en deckare.
Kommentar: Svensk film? nej tack!



Film: The Devil Inside
Genre: Skräck
Handling: 1989 tar larmcentralen emot ett samtal från Maria Rossi (Suzan Crowley) där hon erkänner att hon brutalt mördat tre personer. 20 år senare försöker hennes dotter Isabella (Fernanda Andrade) ta reda på vad som hände den där kvällen. Hon besöker mentalsjukhuset Centrino i Italien där hennes mor spärrats in, för att försöka ta reda på om hennes mor är psykiskt sjukt eller besatt av demoner. Hon anlitar två unga exorcister (Simon Quarteman och Evan Helmuth) för att bota hennes mor genom okonventionella metoder där både religion och vetenskap spelar en roll. I deras kamp för att bota Maria möter de ondskan i dess renaste form – fyra mäktiga demoner som tagit kontroll över henne. Många har varit besatta av en, men endast en har varit besatt av flera.
Kommentar: Låter läskig! Speciellt att det verkar grövre än allt man sett innan.



Film: Wuthering Heights
Genre: Drama/Romantik
Handling: En stormig natt dyker Nelly Dean upp i sin lilla stuga med hittepojken Heathcliff som ska uppfostras som hans eget barn. Hans dotter Catherine, även kallad Cathy, tar sig an den ganska tystlåtna och inåtvända nya familjemedlemmen vilket skapar ett starkt band mellan dem. Efter att herr Dean dör tar hans äldsta son Hindley över gården och behandlar Heathcliff illa vilket sätter igång motsättningar mellan kärlekspar och familjerelationer. Det hela eskalerar i att Heathcliff olyckligt flyr sin väg innan han kommer tillbaka som vuxen för att försöka återbygga sitt sargade förhållande med Cathy, vilket inte alls blir så lätt som han tror.
Kommentar: Söv ner mig mer.





Fredag 9 mars

Film: John Carter
Genre: Fantasy/Sci.fi/Äventyr
Handling: Inbördeskrigsvetranen John Carter blir skickad till Mars, där han upptäcker en grönskande, annorlunda planet vars invånare är 3.5 meter långa gröna barbarer. Han blir tillfångatagen av dessa varelser, men flyr, bara för att träffa på Dejah Thoris, prinsessan av Helium, som är i desperat behov av en frälsare.
Kommentar: Antingen, Köp den på Blu Ray eller se den aldrig mer.



Film: Kairo 678
Genre: Drama
Handling: Genom att skickligt väva samman tre kvinnoöden berättar regissören Mohamed Diab om ett samhälle som präglas av sexuella trakasserier och ett haltande rättssystem. De tre huvudkaraktärerna har alla blivit utsatta för sexuellt ofredande, på väg till arbetsplatsen, i publiken på fotbollsmatchen och på öppen gata utanför sina hem. De bestämmer sig för att hämnas sina förövare - var och en på sitt eget sätt.
Kommentar: -



Film: The Artist
Genre: Drama/Komedi/Romantik
Handling: George Valentin är stjärnan framför alla andra. Kameran älskar honom, publiken kan inte få nog och kvinnorna flockas när han gör entré. Vid ett sådant evenemang när han skriver autografer är en av beundrarna lite mer framfusig än de andra - hon stjäl en kyss och hamnar på skvallerblaskornas framsida. Peppy Miller, som hon heter, har dock en plan med det hela. Hon tänker själv bli en stor skådespelerska. När hon och George möts igen under en inspelning står det klart att kemin dem emellan är något speciellt.
Kommentar: Kommer inte se denna, även om den fått bra kritik.



Film: This must be the place
Genre: Drama/Komedi
Handling: Sean Penn spelar Cheyenne, en avdankad rockstjärna som sedan länge passerat sin storhetstid men fortfarande har långt stripigt hår, läppstift och mörk ögonskugga. Han bor i en gigantisk villa i Dublin tillsammans med sin fru Jane, spelad av Frances McDormand. Där lever de på royalties från Cheyennes musik.
Kommentar: Verkar vara en skön film. Sean Penn älskar man, Dublin likaså.





Torsdag 16 mars

Film: En fiende att dö för
Genre: Historisk/Thriller
Handling: Pangeateorin – Alfred Wegeners idé om att alla världsdelar en gång har hängt samman diskuterades flitigt av en mängd forskare under 1900-talets tidiga decennier. Trots hotet om ett världskrig beslutar tyskarna sig för att sätta ihop en expedition för att leta efter bevis på hans teori. Resan går till Svalbard och leds av en tysk geolog, Friedrich, och hans assistent Leni. Med på resan finns också framstående forskare, två engelsmän och en svensk - Gustav de Geer - samt skeppets norske kapten och den ryska besättningen. Trots forskarresans entusiastiska besättning så växer en spänning av politisk natur fram under resan som bottnar i det alltmer spända relationerna länderna emellan. Allt kompliceras ytterligare när Gustav och Leni blir kära i varandra. När England och Frankrike förklarar krig mot Tyskland, befinner sig plötsligt alla på båten mitt i en global maktkamp. Trots att de alla tycker att politik inte har med forskning att göra så tvingas var och en att välja sida, även den neutrale svensken…
Kommentar: Verkar bra, kommer inte ses på bio men absolut på blu ray.



Film: Hugo Cabret
Genre: Familjefilm/Mysterium
Handling: Filmen handlar om den föräldralöse 12–åringen Hugo Cabret som lever ett hemligt liv inne i väggarna på en järnvägsstation i Paris. Med hjälp av en flicka försöker han lösa ett mysterium som kretsar kring hans far som han nyligen har förlorat.
Kommentar: Överhajpad är jag. Oscarsnominerad, kritikerrosad, magiskt gjord, allt är bra! Kan bli årets bästa film.



Film: Jack & Jill
Genre: Komedi
Handling: Familjemannen Jack Sadelstein förbereder sig för den årliga tillställningen han avskyr: Tacksägelsemiddagen hos sin tvillingsyster, den krävande och agressiva Jill som sedan vägrar åka hem igen.
Kommentar: Brukar gilla Adam Sandlers filmer. På senare år är dom sämre, men klockan 1 på en lördag när man inte vill tänka är hans filmer lika magiska som Martin Lawrence.



Film: Kvarteret Skatan reser till Laholm
Genre: Komedi
Handling: Sommaren närmar sig och det är dags för vännerna i Kvarteret Skatan att spika de traditionella gemensamma semesterplanerna. Men allt är inte som det brukar. Det strävsamma paret Magnus och Frida bestämmer sig för att fira semester på egen hand för att rädda sin relation som gått i stå. Jenny, gängets eviga singel, har hittat ”Den stora kärleken” och tänker tillbringa en romantisk sommar med honom i Saint Tropez. Alla i kompisgänget kan tänka sig att bryta traditionen utom Ulf som ser den gemensamma semestern som årets höjdpunkt. Utan att tveka ljuger han ihop en historia som får vännerna att än en gång fira gemensam semester. Men – ingenting blir såklart som planerat…
Kommentar: Magiska David Batra som jag älskar!!!!



Film: Underworld Awakening
Genre: Action/Fantasy/Skräck
Handling: Kate Beckinsale är tillbaka! Efter att ha vaknat upp från 15 år i koma upptäcker Selene att hon har en 14-årig dotter som är en hybrid av vampyr och Lycan. I denna actionspäckade 3D-film måste de stoppa en biotekniskt företag från att skapa en hel armé av super-Lycans.
Kommentar: Hur mycket jag än älskar Kate så har jag faktist inte sett föregångarna till denna film. Tjejer som superhjältar är lika hett som tjejer i hockeymundering.



Film: W.E
Genre: Drama/Romantik
Handling: "W.E." är en romantisk och sensuell berättelse om en mystisk förbindelse mellan två kvinnor, en förbindelse som sträcker genom flera decennier och som handlar om att hantera de konsekvenser som lusten kan föra med sig. Utnyttjade och frustrerade Wally är besatt av Wallis Simpson, den eleganta amerikanskan som trots att hon är skild förtrollar Englands blivande kung och får honom att ge upp tronen för kvinnan han älskar. Wallis Simpson blir hertiginna av Windsor och tillbringar återstoden av sitt liv som en celebritet i exil. Wally finner inspiration och kraft i hertiginnans övertygelse att kärleken betyder allt och inleder ett nytt förhållande med en man vars ovillkorliga kärlek blir som en befrielse för henne.
Kommentar: Madonna! Regisserar detta! Kommer självklart inte se den, men bra för tjejerna.





Fredag 23 mars

Film: Albert Nobbs
Genre: Drama/Historik/Romantik
Handling: Albert Nobbs kämpar för att överleva i 1800-talets irland, där kvinnor inte uppmuntras för att vara oberoende. "Albert" (Close) utger sig för att vara en man så att hon kan jobba som butler på Dublins finare hotell och där träffar hon en attraktiv målare.
Kommentar: Verkar vara totalt värdelös.



Film: Hotell Marigold
Genre: Komedi/Romantik
Handling: Några av Storbritanniens mest älskade skådespelare sammanstrålar i denna varma komedi om Marigold Hotel i Jaipur i Indien. Dit kommer en grupp människor, alla av olika anledningar; för att uppleva äventyr, för att få en ny höftkula, för att återfinna en gammal kärlek eller bara för att få en nystart. Omställningen från det kalla gråa England till det kaotiska färgsprakande Indien är för vissa lika svårsmält som den indiska maten men ibland är en kulturkrock just det som behövs för att inse att det aldrig är för sent för att börja leva.
Kommentar: Bra skådisar, men känns som något för 50-plussarna.



Film: Hunger Games
Genre: Action/Drama/Sci.fi/Thriller
Handling: "Hunger Games" är baserad på Suzanne Collins succéroman "Hungerspelen", om en gastkramande framtid som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak – att hålla folket i schack. Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hunger games har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...
Kommentar: Får en härlig Cubic-känsla.



Film: Laxfiske i Jemen
Genre: Drama/Komedi/Romantik
Handling: "Laxfiske i Jemen" handlar om vetenskapsmannen Alfred Jones (Ewan McGregor), som av en flugfiskebesatt shejk (Amr Waked) får den till synes omöjliga uppgiften att plantera in lax i Jemens tidvis uttorkade flodbäddar. Den brittiska regeringen är desperat intresserad av att något positivt ska hända i regionen och premiärministerns rysliga taleskvinna Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) nappar snart på idén om laxfisket och utser Alfred till ansvarig för projektet. Alfred själv låter sig till sist övertygas av den karismatiske shejken – och han börjar även intressera sig för shejkens representant Harriet (Emily Blunt). Han bestämmer sig för att bortse från sin djupt rotade cynism och antar shejkens utmaning, en utmaning som kommer att förändra hela hans tillvaro.
Kommentar: Verkar vara lite kul. McGregor är en personlig favorit.



Film: Young Adult
Genre: Drama/Komedi
Handling: Theron spelar den 37-åriga författaren Mavis som för länge sedan lämnat den lilla landsortshålan, Mercury, bakom sig för att flytta in till storstan och göra karriär. Hon tackar sin lyckliga stjärna för att hon tagit sig iväg från det trista lantlivet, men det enda hon egentligen lyckats åstadkomma är ett misslyckat äktenskap, en begynnande alkoholism och ett jobb som spökskrivare för en ungdomsserie som nu är på väg att läggas ner.
Kommentar: Det snackas Oscarsnominering för Theron.





Fredag 30 mars

Film: Spegel, Spegel
Genre: Drama/Fantasy
Handling: Klassiskt tecknat äventyr som nu blir spelfilm med Julia Roberts som den elaka drottningen, Lily Collins som Snövit och Armie Hammer som den vackre prinsen.
Kommentar: Låter intressant, men ser den på tv.



Film: The Woman in Black
Genre: Drama/Skräck/Thriller
Handling: Arthur (Radcliffe) är en ung advokat och nybliven änkeman under 1800-talet halvvägs in i fattighuset som får en sista chans med uppdraget att ta hand om en avliden kvinnas hus i en avlägsen, liten by. Väl där är byns invånare allt annat än välkomnande och Arthur upptäcker sakta men säkert att deras rädsla för påstådda spökerier i kvinnans läskiga hus är helt befogade.
Kommentar: Låter läskig och spännande.



Film: Wrath of the Titans
Genre: Action/Fantasy
Handling: Sam Worthington (“Avatar”), Ralph Fiennes (“Harry Potter och dödsrelikerna, del 2”) och Liam Neeson (”Taken”) leder trupperna när maktkampen mellan Gudar och människor fortsätter i uppföljaren till "Clash of the Titans". Perseus – Zeus halvgudsson – försöker leva ett stillsamt liv men när gudarna börjar tappa kontrollen över de fängslade Titanerna och deras vildsinta ledare, Kronos – far till Zeus, Hades och Poseidon kan Perseus inte ignorera sitt kall. Och helvetet på jorden bryter ut.
Kommentar: Har inte sett ettan.


Lite nytt

Från jobbet


Profil








Nya Bilder på min frisyr

Klippte mig förra veckan hos Björn Axén, otroligt skönt och snyggt med kortare hår tycker jag.


Skjorta: Denim från JC
Tröja: Purple label från H&M
Jacka: Top Man
Byxor: Manchester från H&M
Skor: Timberland
Handskar: Filippa K
Glasögon: H&M
Hårprodukter: Björn Axén


















Adam Brody och James Franco i samma film

Du hörde rätt. Filmen "Lovelace" spelas nu in och mina två favoriter är på samma inspelning. Även Amanda Seyfried (huvudroll) och Sharon Stone ska vara med.


James Franco


Adam Brody



Victoria Beckham


Nytt på Franco






Zac Efron på Lorax Premiären

Zac har gjort en av rösterna till nya animerade filmen Dr. Seuss' The Lorax. Andra röster spelas av bland annat Danny De Vito och Taylor Swift.
















Världens sämst klädda man på Marc Jacobs modeshow

Ja du läste rätt. Jared Leto blev framröstad som världens sämst klädda man av tidningen GQ. Eller ja, kanske inte världens sämsta, men sämst klädda superstjärna.

Jag tycker han klär sig eget och udda. Ska man vara lika cool som han kan man inte sätta det varje gång.


På Marc Jacobs-showen tyckte jag han var coolt klädd i blå kavaj och röd scarf.

James Bond 7 - Diamantfeber

Film: Diamantfeber - Diamonds are forever
År: 1971
Längd: 2 tim
James Bond: Sean Connery

Handling: Medan 007 (Sean Connery) utreder mystiska saker inom diamantvärlden upptäcker han den onda Blofeld (Charles Gray) som är i full gång med att utveckla en dödlig lasersatellit. Men hjälp av den vackra smugglaren Tiffany Case (Jill St. John) försöker Bond stoppa galningen. Världens öde ligger i Bonds händer.




Min kommentar:
Helt okej film. Älskar Amsterdam så det var kul att dom var där. Annars var det dåliga skurkar och bondbrud. Dags för Sean Connery att lämna över facklan för gott.

Betyg (0-10)
James Bond: 6 - Sean Connery i all ära, men han är så gammal här så det är pinsamt.
Bondbruden: 3 - Fick ingen känsla för henne.
Skurkarna: 5 - Blofield var bra, men dom två homosexuella mördarna såg mest ut som några från sällskapsresan.
Kläderna: 4 Normala bondkläder, mycket konstiga dräkter som ska föreställa rymddräkter.
Musiken: 3
– Diamonds are forever är endast bra när hon sjunger just dom orden, resten är katastrof.
Miljön: 8Amsterdam och Las Vegas är magiska platser. 

Slutbetyg: 3 av 5


Zaquisha på LL Cool J's Grammyfest

Zac spenderade lite festtid med den störste av dom alla, LL Cool J.










Rachel på: Art Of Elysium´s 5e årliga Heaven Gala












Kate Winslet : Impact - 50 years of the CFDA




Zacs Outfit

Om du kollar på inlägget här nedan när Zac Efron är ute och handlar så tänkte jag inspirera dig med hans outfit och vart du kan köpa en liknande.



Tröja: Nudie 995kr
Jeans: Ruffle&Bow 599kr
Linne: H&M David Beckham 149kr
Skor: Solano Duo 1000kr
Hatt: H&M 69kr
Solglasögon: Le Specs 399kr



Zac Efron köper sprit

Men till skillnad från i sverige gör han det på en bensinmack. Han skulle kunnat köpt det klockan 23.00 på kvällen på en torsdag också.

Hur som helst ser han magisk ut med hatt, solglasögon och lagom mycket smink.










David tar sina två tjejer på lunch




Rachel Bilsons bjudning på ShoeMint kollektionen

Jag bloggade tidigare om att Rachel Bilson fick sin egen kollektion av skomärket Shoe Mint. Nu hade hon en egen bjudning för hennes kollektion. Hon ser som vanligt så bra ut så man svimmar. Kolla på hennes stil, hår och make-up. Hon tar ett steg upp i min snygghetslista varje gång jag ser henne. Mycket vackrare än exempelvis Megan Fox och Angelina Jolie. Jag är helt tagen av hennes stil.








Champions League 8-del 1 - Mina tips


Älskar...

...dom nya vagnarna i gamla t-banan mer än "nya" t-banan. Sån mysig amerikansk feeling över dom!


Beställde

Den här igår.

Snyggt med mina chinos.


James Bond 6 - I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst

Film: I Hennes Majästäts Hemliga Tjänst - On Her Majesty´s secret service
År: 1969
Längd: 2 tim 21 min
James Bond: George Lazenby

Handling: I denna film är det den vanliga handlingen, Bond vs. Blofeld fast med en liten extra detalj: Agent Bond gifter sig med en italiensk kvinna! Lazenby var den första som gestaltade Bond efter originalet Sean Connery, han är OK, men med otroliga Actionsekvenser tar upp största delen av filmen klassar många 007 fans att denna film är den bästa i Bond-serien.



Min kommentar:
Helt ok Bondrulle. Lazenby är så ful så man bli rätt stött av honom, framförallt då han fick jobbet på grund av att han varit modell. Helt sjukt. Annars är actionscenerna bäst hitils och miljön i alperna magisk.

Betyg (0-10)
James Bond: 6 - Min sämsta Bond, men filmen lyfter han lite.
Bondbruden: 5 - Inte så minnesvärd. Gifter sig dock med Bond, den enda gången det sker.
Skurkarna: 4 - Blofield är en bra skurk med överspelar nått enormt.
Kläderna: 8 Otroligt bra. Kanske snyggaste klädvalen i hela serien. Bond briljerar med kappor, hattar, kiltar, pipor och glasögon.
Musiken: 5
– Sämre än föregångarna.
Miljön: 7Otroligt vackert i Schweiziska alperna men man tycker dom borde åkt till nån mer plats.

Slutbetyg: 4 av 5

Thacky Woman

Pretty Woman, walking down the street
Pretty woman, sjunger som skit
Thacky woman
I don't believe you, you're not the truth
No one could sing as false as you
Mercy

Thacky woman, won't you shut up please
Thacky woman, I cant at you see
Thacky woman, looks like a tramp to me
That you look thacky as can be
Are you tonedeaf? yes you are
Wow




Ny bild på Gwen Stefani


Mina älsklingar

Har nu tre olika whiskysorter hemma. Min personliga favorit Bowmore 12 år, en 16-årig Lagavulin som jag fick av Martin Narvelo och en Ardbeg 10 år som ska vara rökigast!!


10 saker du inte visste om Johnny Depp


1. Hans son, John Christopher Depp III, som föddes 9 April 2002 i Frankrike kallas "Jack" av alla som känner han, efter Jack Sparrow.



Den klassiska Jack Sparrow



2. Är jätteintresserad av Jack The Ripper!


En känd seriemördare för längesen i London.



3. Äger en resturang/klubb med Sean Penn och John Malkovich i Paris som heter, Man Ray.


Ser rätt flottig ut!



4. Var allergisk mot choklad när han var liten, gjorde senare ironiskt nog en film som hette Chokolat, av Lasse.



Chokolat


5. Blev erbjuden rollen och var förstavalet som Neo i Matrix, men ville inte vara med då han tyckte den var för mycket "Box Office", så rollen gick till Keanu Reeves. Det är inte den första rollen som Depp tackat nej till som Keanu senare fått, Speed var en annan film han inte ville göra.


Depps "sloppy seconds" till Keanus försvar så har båda filmerna varit enorma succéer.


6. Han började klottra över sitt ansikte på en poster på gatan när han var med i "21 jump street" för att han inte gillade fotot på sig själv. En polisman stoppade honom innan han såg att det var Johnny Depp och lät han fullfölja klottrandet.


Kanske var den här postern?


7. Blev erbjuden rollen som John Smith i Mr. and Mr. Smith men var helt utmattad då han gjort massa filmer under den tiden och tackade nej. Tack säger väl Brad Pitt för det, men inte Ansiton....



Tänk er Johnelina istället för Brangelina.


8. Har en vingård i St: Tropez.


Jag kan se honom framför mig.


9. Nicolas Cage fixade hans första jobb som skådespelare.


Klart han fixade jobbet!


10. Han skänke all sin lön han fick för "The imaginarium of Doctor Pharnassus" till Heath Ledgers nyfödda dotter. Jude Law och Colin Farrell gjorde samma sak efter initiativet av Depp.


Heaths sista film innan hans plötsliga död.


Hoppas du lärt dig nått nytt om Johnny Depp, om inte så borde du sluta ha fondtapeter, kaffekoppar och tandborstar med Johnny Depp på.

Grisgulle

Kisar hon inför kamerorna liks sin far?

Eller är hon bara en bebis som inte tål papparazziblixtar?

jag tror hon kisar.




Imorn klipper jag mig


James Bond 5 - Man Lever Bara Två Gånger

Film: Man lever bara två gånger - You only live twice
År: 1967
Längd: 1 tim 57 min
James Bond: Sean Connery

Handling: Sean Connery porträtterar agent 007 med klass och karisma i ett av hans mest fantastiska äventyr när han skall försöka stoppa Ernst Blofeld, chef över de ondskefulla brottsyndikatet SPECTRE som manar till globalt krig.




Min kommentar:
Jag tyckte den var rätt tråkig. Främst för att effekterna var usla på den tiden och handlingen är om rymden och ryssar.

Betyg (0-10)
James Bond: 8 - inget märkvärdigt, men ändå Sean Connery.
Bondbruden: 5 - Inte så minnesvärda.
Skurkarna: 5 - Blofield visar sig för första gången men ingen mer skurk.
Kläderna: 4 Normala bondkläder, mycket konstiga dräkter som ska föreställa rymddräkter.
Musiken: 9
– Älskar musiken. Bondtemat blandas med you only live twice av Nancy Sinatra.
Miljön: 6Japan är vackert, men man får inte så mycket av det.

Slutbetyg: 4 av 5

James Bond mys

Tänkte se på James Bond filmen man lever bara två gånger. Ser ju alla bondfilmer i en följd den här månaden. David Beckham mysstället är på, falkestrumporna likaså . Chips och dipp på bordet med Bob apelsinsaft till. Mys!


From 1985 to 1955

Tillbaka till framtiden är för mig klassiskt! Så när boxen med alla filmerna kostar 299kr så slår man självklart till!






Stand By Me Blu Ray




En jättefin utgåva på en av mina absoluta favoriter.

Jag går och solar

och det nu. HALLÅÅÅÅÅÅ!!!!!! Ganska snyggt med en scarf i amerikanska flaggan, i militärfärger, orkar inte.




Jake Gyllenhaal

Han ser alltid sådär vardagligt snygg ut Jake.


David lanserar underkläderna




James Bond 4 - Thunderball

Film: Åskbollen - Thunderball
År: 1965
Längd: 2 tim 10 min
James Bond: Sean Connery

Handling: Spänningen tar aldrig slut när Agent 007 (Sean Connery) går över gränsen för vad som gäller plikt - och till botten av oceanen, för att få tag på en skurk som håller miljoner gisslan och hotar att förinta hela världen i en kärnvapenförintelse.




Min kommentar:
Vackert foto, tråkiga slag och sjukt snygga bondbrudar är mina ord om denna film.

Betyg (0-10)
James Bond: 9 - Snyggare än vanligt, otroligt solbrun.
Bondbruden: 7 - Extremt bra klass.
Skurkarna: 2 - Ögonlapp är väl sisådär.
Kläderna: 5 Gillar klädstilen, som blir mer leasure nu när man är vid havet.
Musiken: 7
– Lika bra som i trean.
Miljön: 6Bahamas och Miami är två helt ok platser.

Slutbetyg: 4 av 5


HP

Som jag har letat! Denna Blu Ray utvåva av Harry Potter är väldigt limiterad (11-disc) och var slut i princip överallt. Fick hjälp av Peters Mikaela med att köpa boxen som fanns kvar i Media Markt Länna. Enda stället i Stockholm som hade kvar.


Boxens framsida


Boxens baksida


Boxens insida


Filmer 1-5 box


Filmer 1-5 insida


Filmer 6-8 box


Filmer 6-8 insida




Bildbok








National Treasure Blu Ray

Köpte National Treasure 1 och 2Blu Ray. Ska tydligen vara magiskt.


James Bond 3 - Goldfinger

Film: Goldfinger
År: 1964
Längd: 1 tim 49 min
James Bond: Sean Connery

Handling: Agent 007 (Sean Connery) står ansikte mot ansikte med en av historiens allra värsta skurkar. Nu måste han överlista och avväpna denna pamp i undre världen, för att förhindra honom i att genomföra en ondsint och listig plan som går ut på tränga in i Fort Knox - för att tillintetgöra världsekonomin.




Min kommentar:
Otroligt lite budget för att vara en tredje bondfilm. Hur kan dom inte ha råd att sitta vid en pool i Miami utan filmar allt med en skärm i baggrunden? Annars gillar jag storyn.

Betyg (0-10)
James Bond: 9 - Nu är Connery varm i kläderna.
Bondbruden: 4 - Bara att hon heter Pussy är en 4a. Annars ser dom ut som transor.
Skurkarna: 2 - Goldfinger är en rödhårig gubbe som man inte alls är rädd för. Odjob är en kort , tjock kines som kastar hatt.
Kläderna: 5 Varken bra eller dålig. Dock snyggare än Agent 007 ser rött.
Musiken: 7
– Lagom med Bondlåten och en sjukt bra huvudlåt.
Miljön: 2Allt spelas in i studio förutom några scener i Kentucky.

Slutbetyg: 3 av 5


Ny magic

Jättegod!!!!


Idag kör jag

Becks över mina golden balls!!!


Franco i ny photoshoot!










James Bond 2 - From Russia With Love

Film: From Russia With Love – Agent 007 ser rött
År: 1963
Längd: 1 tim 56 min
James Bond: Sean Connery

Handling: James Bond (Sean Connery) gör upp med den ondskefulle SPECTRE organisationen i en högpulserande kapplöpning för att få tag i ryssarnas chiffermaskin, Lektor. Bonds uppdrag tvingar honom till nervkittlande båtjakter, actionladdade helikopterattacker och en dödlig konfrontation ombord på Orientexpressen. Agent 007 kan inte stoppas!




Min kommentar:
En helt ok Bondfilm som inte når hela vägen till den första filmen. Bondbruden är fulare, skurken är snällare men Bond är densamma.

Betyg (0-10)
James Bond: 8 - Varken bättre eller sämre än första filmen.
Bondbruden: 2 - Tråkig, ful och osympatisk.
Skurkarna: 3 - Överpelets mästare alla tre. En väääldigt lik Vladimir Putin!!
Kläderna: 4Bara i början glänser bond då han kör en väldigt kort badbyxa i ljusblått, annars är det väldigt lite smoking, och väldigt mycket enkel kostym.
Musiken: 6
– Exakt samma som i första filmen, med lite mindre av den klassiska temalåten.
Miljön: 6Istanbul må vara vackert, men det toppar inte Jamaica. Plus för att dom är i Venedig en stund.

Slutbetyg: 3 av 5


David Beckham Bodywear

Köpte massa härligt från Becks nya linje på H&M. Underställskit, briefs, boxers, t-shirt och ett linne. Älskar det enkla!!!!


Manligt mode: Tröjor till våren under 1000kr

Tunnare tröjor till våren finns i miljontals varianter, oftast i bomull men man kan även köra en tunnare ullvariant. Jag själv tycker bomull är lite ledigare, medan ull görs bäst till stilrenare kläder, som kavaj, skjorta, chinos och finare skor.

Här är några exempel på snygga tröjor enligt mig.


Cheap Monday 299kr


Dr. Denim 349kr


Selected Homme 399kr


Frank Q 399kr


Frank Q 399kr


Selected Homme 499kr


Dr Denim 699kr


Samsoe/Samsoe 699kr


Tiger of sweden 699kr


NN07 899kr


Human Scales 899kr


Human Scales 899kr


The West Is Dead 995kr


Mouli 995kr


Filippa K 995kr


Acne 995kr

Tröjor från Nelly.com

Några månader bakåt


T-shirt: Marc by Marc Jacobs
Byxor: H&M Low Croch finbyxor
Sneekers: Converse All Stars



Mössa: Keyone
Tröja: Luciano Chiari
Klocka: Casio
Chinos: G-star
Sneekers: Din sko



Skjorta: Tailorshirt
Jeans: G-star Arc Loose Wmn
Sneekers: Converse All Star



Hatt: Penny´s
Skjorta: G-star
Jeans: G-star Blade Slim
Sneekers: Converse All star




Tack för en magisk kväll!

En parmiddag spårade rätt rejält förra lördagen. Tack Sanna och Martin för en magisk afton.










Berlin


Gwens kavaj

Hur snygg är Gwen Stefanis kavaj/jacka här? Jag tycker hon är bland dom kändistjejerna som klär sig coolast. Rachel Bilson och Victoria Becks är väldigt eleganta, Gwen är lite mer rock. Det röda läppstiftet är ett signum för henne. Jag ser lite Brittany Murphy (R.I.P) i henne också, som jag alltid har tyckt var bland dom sexigaste tjejerna i världen.


James Franco på filmfestival

Palm Springs Filmfestival gick av stapeln nyligen och en av mina favoriter James Franco var där. Han kom klädd i en enkel grå kavaj med snygga detaljer och svarta udda byxor. 






James Bond 1 - Dr. No

Film: Dr. No – Agent 007 med rätt att döda
År: 1962
Längd: 1 tim 49 min
James Bond: Sean Connery

Handling: I filmen som blev starten till James Bond succén, slåss agent 007 (Sean Connery) mot den mystiske Dr.No, en kinesisk vetenskapsman som bestämt sig för att förstöra USA:s rymdprogram.För att att undvika en katastrof skickas Bond till Jamaica där han möter den vackra Honey Ryder (Ursula Andress) och konfronteras med den storhetsvansinnige Dr.No på hans ö Crab Key.



Min kommentar:
Det finns inget som inte är klassiskt med den första James Bond filmen. Musiken är endast det klassiska temat, man är på en paradis-ö och det är matinékänsla hela vägen till slutet.

Betyg (0-10)
James Bond: 8 - Första filmen och Connery gör det bra.
Bondbruden: 8 - När hon kommer upp ur vattnet sätter hon ribban för all framtid.
Skurkarna: 5 - Dr. No är otäckast när han pratar. Stålhänderna är i nutid töntiga, men då var det coolt. Alla andra skurkar är pinsamt dåliga.
Kläderna: 9 – Vi blandar smoking med klassiska kostymer i oerhört smalt snitt. Min favorit är när dom är på Crab Key och James har ljusblå chinos upprullade med ljusblå pikétröja. Honey Ryders bikini är även den magisk. 60-tals modet är nästan för snyggt.
Musiken: 5
– Klassiska temat spelas överallt, ibland även när folk pratar.
Miljön: 9 – Jamaica, stränder, hav och stora mansions med palmer utanför, ett paradis.

Slutbetyg: 4 av 5




Ewan McGregor i NY

Sjukt snyggt klädd. Älskar tröjan och jeansen.


RSS 2.0