OMG


Måndag

Jag har nu rensat i köket i två timmar. Rensat ur allt från dom högsta skåpen, sjukt vad mycket skit man sparar på. En full stor svart soppåse blev resultatet, lite upp på vinden.

Nu ska jag fixa mig lite, eller fräsha upp mig lite som ni tjejer säger, sen möter jag upp Nathalie på Rice klockan 17.30. Lite asiatisk buffé till middag.



Klockan 19.00 blir det bio. James Francos kritikerrosade 127 timmar. Stora förväntningar!!!



Sen ser vi dom tre sista avsnitten på säsong 1 av Lost hemma med lite vin!!!

Oscarsgalan 2011 - ett dåligt skämt

Klockan är 05.39

Bästa Kvinnliga huvudroll: Nathalie Portman
Bästa Manliga huvudroll: Colin Firth
Bästa Film: The Kings Speech

Jag ska försöka sammanfatta det som hänt under galan med plus och minus.

+ Scarlett Johansson, bara snyggare och snyggare.
+ Justin Timberlake, alltid lika rolig och avslappnad.
+ Filip och Fredrik, känns som att dom sitter med mig här.
+ Christian Bale. Hans tal var magiskt. Kul att han vann för bästa manliga biroll.
+ Jag är ledig imorn.

- James Franco och Anne Hathaway är så tråkiga så jag svimmar. Inte ett roligt skämt på hela natten.
- Inception har vunnit 5 oscars dock har dom bara vunnit mindre värda oscars, som bild och effekter. Men trots allt mest oscars.
- Brangelina, Tomkat, Will Smith, Leonardo Di Caprio, Kate Winslet är inte närvarande m fl.
- Det var inte värt att vara uppe och kolla detta år.


god natt


Lördag

Vart ska jag börja?

Löningslördag i G-starbutikerna idag!!!!!

Vaknade precis 09.10, utan klocka. Jobbar 14-19 idag, och nej jag ska inte platta håret och noppa ögonbrynen i tre timmar, jag ska faktist till Mediamarkt, Expert och Ikea. Dom två förstnämnda är ställen där jag ska köpa min nästa TV. Jag ska ha antingen en 55 eller 60 tums tv. Tror jag kör på en Plasma med 3D och knivskarp bild. Det kommer se ut so en bio hemma i vardagsrummet.

På Ikea ska vi handla allt från ljus, badrumsmatta, handdukar, dvdhyllor och durkslag.

Sen bär det av till jobbet klockan ett. Efter lite köttning till klockan 19 så åker jag och Joel hem till mig och Nathalie, där har tjejerna (förhoppningsvis) förberett en trerätters middag till oss runt 8 tiden. Sen blir det lite vin och Ouzo, du hörde rätt.

klockan 22, kanske Danne, Mara och Josef kommer, då kan vi höja musiken lite tycker jag. Kanske spela Sex 101, eller Mueve, eller vad säger du Danne?

Faktum är att i sommar blir det åka av i Gröndal.

Här är lite minnen som hänt i lägenheten under festerna, eller utanför.

- Steffe bränner sig när han plattar håret, finns på film till och med.
- Danne slår dvdkontrollen ur min hand och ner i ett glas rödvin.
- Steffe går ut och kissar i strumporna vid vattnet för att han inte hinner sätta på sig skorna, vi som känner steffe vet at han måste ha 500 meter till nästa människa när han kissar.
- Lina och Emelie hade chipskrig i min soffa, hittade chipsrester ett halvår senare.
- 43 människor klämdes in i in 43 kvadrat stora lägenhet när jag och danne firade vår 23 respektive 24 årsdag.
- Samir spände sig framför spegeln i hallen ensam, trodde han, men danne filmade allt.
- Christian plattade sina intima hårdelar med min plattång.
- Vi hade Axekrig i hela lägenheten en gång.
- Jag dansade i korta salminglångkallingar som var blommiga, en gul ed hardy t-shirt och björnfitta.

Tack för alla minnen mina vänner, vi dubblar dom i sommar.......
























Zaquisha påväg till Gröndal




DVB på London Fashion Week

David Beckham at london fashion week party 1

David Beckham at london fashion week party 3


Sjukt

Lyssna på den här killen då!


Jobb 23 februari 2011

Eftersom vi hade massor att göra igår så fotade Salah mig uppe på lagret efter jobbet. Så ni som tror att vi (Moodmanagers) fotar i butiken när det är folk där, där har ni svaret. Faktum är att jag och Peter jobbar som bäst då (läs: dagsrapporter när vi jobbat)

Vill också tacka Salah och Josef för en helt fantastisk torsdag!!!!!!! Och även förlåta Gallerian för att dom fick ganska mycket stryk...Vii är fortfarande lillebror, men vi börjar bli äldre....Ni är bäst Gallerian, vi försöker bara lära av er. 

Här kommer bilderna.


Salah













Och nu ska jag jobba 12-21 för ett ännu bättre pass!!!!!

Lyssna och njut.

Joel och Josef öppnar, jag kommer 12 och Salah 16!!!!

Sen blir det bio med gäng Kista.


Beckham i Manhattan den 16 februari




Kontraktet tills i sommar

Härmed har jag, Bato Antunovic, bestämt mig att tisdagen den 22 februari utesluta detta mellan dagarna måndag och lördag (Söndag blir ätardag):

Munkar, Muffins, Glass, Chips, Godis, Läsk, Kakor, Kex och Tårtor från min kost. Altså ska jag inte äta sötsaker längre.

Den 22 mars slutar jag helt med Pizza, Kebab och Hamburgare på jobbet.

Den 22 april slutar jag helt med Pizza, Kebab och Hambrugare hemma.

Från och med den 22 april äter jag mest keso, tonfisk, kött, sallad och sashimi.

MVH
Bato Antunovic


Quiz?

Just nu har jag inget att göra, så då gör jag ett megastort Quiz till Anna, Nathalie och Joel!!!!

Becks visar upp sin nya frisyr 12 februari




Näsby med ord

Eftersom jag inte har en iPhone som Peter så orkar jag inte ta bilder med min mobilkamera. Och eftersom min riktiga kamera är mer värd än mig själv så lämnade jag den hemma. Det är lite tanken också, en moodmanager som beskriver allt som hände igår med bilder och videos: LÄS HÄR!

Och en moodmanager som beskriver allt i ord.

Det har blivit så kallt i Stockholm nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gick ut 07.40 lördag morgon för att ta tvärbanan till liljeholmen för att byta till centralen och gallerian. Det måste vart minus 20 ute, utan att överdriva. Jag hade på mig en t-shirt, bomullscardigan och en tunn vår/sommarjacka. Man är ju så sjukt ful i Fjällräven, hur skön den än må vara. 

Väl framme vid GALLERIAN väntade typ 60 G-stars från hela sverige. Jag känner 45 av dom bra, 10 av dom tror jag att jag har träffat innan, men är inte riktigt säker eftersom jag träffar dom en gång i halvåret, så det bli ett pinsamt mellanting av handskakning och kram. 5 av dom är alltid nya, som jag inte träffat innan. Men jag vågar ju inte låtsas som att jag träffat dom och typ krama dom direkt utan att ha hälsat. Otroligt jobbigt sånt där tycker jag.

På bussen satt jag, Joel, Christian som 4 småkids och skojade. Väl på Näsby Slott, som är vårt andra hem, mötte vi Anton och Peter som redan var klara med ombytet. Bredvid dom fanns en kille, som jag inte kommer ihåg namnet på, jag är extremt dålig på namn. Han var biffig men explosiv, det avslöjade lite vad vi skulle göra på morgonen.

Vi skulle köra Crossfit i en timme. Crossfit är en blandning av styrka, balans, smidighet och kondition. Med andra ord fruktansvärt jobbigt för en kille som dricker en flaska rött i veckan och börjar komma igång med fotbollsträningen. Min återhämtning var dock bra och vi fick nu installera oss i rummen och duscha på 20 minuter.

Nu var det föreläsning av Anton, som är en fantastisk talare. Han berättade lite om vart vi är och vart vi ska. Sen blev det en lunch vid klockan 14.

Sen kom en annan helt magisk människa och hade föreläsning, såg ut som en blandning av en hårdrockare och professor. Otroligt att en människa kan få en att lyssna så väl, inget som gick in i ena örat kom ut från det andra.

Sen blev det stor show då vi skulle göra rollspel på hur en lördag skulle se ut hos oss. Mitt lag från Kista körde ett "Arabtema" med arabisk musik och jag som klev in med en turban och sålde jeans.

Iväg för att byta om till min kostym för att sedan gå till middagen. Men inte förrän jag pratat mode med Christian (sjukt längesen vi sågs, men varje gång känns det som att vi ses varje dag) Lite make up och plattning på Josef, som var elegant i sin Kavaj och 3301 Slim Blue brace denim 3D raw jeans.

Sen blev det en riktigt stekig och god trerätters middag på slottet, där Anton och Peter höll bra tal. Jag var extremt nära på att börja grina på Peters, jag visste att alla skulle försöka hålla tårarna inne och jag skulle aldrig fått höra slutet på historien om när jag började grina. Han berättade om han och Antons första möte och hur mycket han tycker om oss. Att säga att kärleken är ömsesidig är en underdrift. Peter är min vän för livet.

Efter några glas vin och mingel blev det dags för Moodmanagern att kliva in i handlingen det blev en filmkväll med popcorn och godis. Filmen var Blind side som jag inte alls var sugen på då jag var dödstrött. Vissa hade redan lagt sig. Jag satt som busfröet jag är och messade till alla jag kunde i rummet och vissa utanför.

Här har du vissa sms:

Bato: Jag har Rum nummer 10
Tina: Jag ligger redan där.
och det fortsatte i typ 40 sms till!!!!!!!!!!

Bato: Jag älskar dig mest
Peter: Puss Puss

Bato: Visa mig Knüll.
Joel: Fett bögigt!

Bato: Jag har rum nummer 10. Massage 200kr. Handjob 250kr. Blowjob 350kr och allt för 500 kr.
Christoffer: Jag har bara 100 spänn med mig....Men jag älskar dig.

Bato: Jag har rum nummer 10
Sara: Haha ok Sinan är på!!

Sen kom det roligaste. Jag sitter bredivd Christian och bredvid honom sitter Josef och skriver sms. 
Så jag skriver till honom.

Bato: Sluta smsa!!!!

Då visar det sig att det var till mig Josef skulle skicka till, så precis när jag skickar iväg mitt sms får jag hans, kusligt.

Josef: Tog du med hockeybilder så vi kan byta sen?
Bato: Jag har Chris Osgood i en specialbild.
Josef: Jag måste kolla först så den inte är kantstött först. Jag har en Patrick Roy!! Värd 50$ Enligt rinkside!

Sen klev jag ner och sjöng lite, Christoffer spelade gitarr, vi sjöng Wonderwall ihop och sen hade han konsert. Jag gick iväg till Anexet och la mig, men det tog självklart inte slut där. När jag lägger mig i sängen runt 2 tiden, så hör jag det jobbigaste tjutandet jag hört! Det kommer från rummet bredvid, Christoffers rum. Ville inte störa honom i hans uppträdande så jag ringde Christian och bad honom skicka hit någon. 15 min senare kom en kille och öppnade dörr nummer 12. LArmet på digitalklockan hade tjutit hela natten, nu fick jag äntligen sova.

Imorse vaknade jag 8.20 och mådde faktist relativt bra, trots att jag är mest morogntrött i världen. Lite frukost och vinka av alla som åkte med bussen hem. Jag åkte med Sinan, Martin, Josef och Peter in till stan.

Tack för en magisk dag!!! 

This years love live

Eftar att jag sjungit in "N'syncs - Tearin up my heart" i tre timmar så sjöng jag även in David Greys This years love i en liveversion. Danne fixade lite med ljudet och sen var den klar, på 4 minuter. Kul att sjunga live och känna lite ojämnheter i rösten som ger mer känsla tycker jag.

Tearin up my heart kommer bli helt sanslös, kommer snart!


Mina G-star Jeans

Jag har jobbat på G-star nu i 11 månader. Det har blivit en del jeans. Här har du dom alla!


Arc Nippon Tapered: Jag talar nog för hela mitt företag att dom här jeansen är dom skönaste och snyggaste som gjorts på G-star, Rugby Detroy och Trash Destroy i all ära. Jag har dom på sommaren med en vit t-shirt och flippisar, på vintern med en svart jacka och kängor. Mina första jeans jag fick från G-star.

 
Arc Tapered: När vi ändå är inne på Arc (Den twistade byxan) så kan vi ta alla färger jag har. Dom gråa är perfekta till en kavaj eller om man vill ha en cleanare look.


Arc WMN: Här har du en annan Arc som jag har. Men denna gång är det en tjejmodell som gör att det blir mer slim. Älskar tvätten på den, året runt som medelsvenssons skulle sagt.


Arc Nippon Low Croch: Vänta nu, en Nipponkvalité i färgen LT Vintage Repair...i LOW CROCH. Jag köpte dom när jag packade upp dom. Sjukt skön byxa som jag använt mest senaste 6 månaderna.


Arc Organic Low Croch: När vi lanserade den här serien tog byxorna slut på någon vecka. Det är organiskt bomull, i vår kommer även en nettle serie som är den nya Organicserien. Mer detaljer, jag har dock tagit bort hängslena på mina.


Rook Tapared: En ganska så baggy byxa faktist. Tvätten är fantastisk och det är anledningen till varför jag köpte den, ingen i företaget har den.


Blade Slim: Mina vaxade Blade är också en byxa som jag är nöjd med att ha köpt, speciellt eftersom dom senaste två bladevarianterna Strategic Embro och Laurent Embro har haft tryck på rumpan. Denna är enkel och perfekt till stilrenare kläder.


Hank Loose: En jätteloosebyxa som har världens snyggaste bakfickor. Den finns i en Taperedvariant också men jag och Peter valde loose bara för att. Snyggt med mina Sneakers.


Bronson Chino: Självklart måste jag ha en Chino i garderoben också. Denna är faktist tjejmodell då den är i Tapered fit, altså smalare längst ner. Våra herrmodeller brukar vara raka. Bronson kommer dock med en low croch som vanligt mot sommaren. Nu i Khaki och grönt.

 


Rumäner

När man sitter på tåget en morgon och två Rumäner kommer förbi med dragspel. Lägger inplastade lappar på sätet bredvid mig tar plats vid dörrarna och börjar spela. Varför lär dom sig inte den här låten? Då skulle jag gett dom min kod till kreditkortet.



Det borde ju va skitlätt och lära sig en akustisk version av den på dragspel.

Pälsmössa

Jag köpte en ny pälsmössa igår. Varm och skönt. Förstår inte hur folk kan ha på sig fejkpälsmössor, asså riktiga mössor är med riktiga djur. Dyrare och mer klass. Skitsamma om det är en rävunge som dör, den har ändå ingen framtid då den är utdöd om några år. Sen finns det ju sjukt många fortfarande, så det gör väl inget om jag har EN av dom på huvudet.





sån har jag också.


Manligt mode vår/Sommar

Det är den 7 juni 2011. Det är en solig morgon och klockan är 10.24. Du ska ut och njuta på stan, kanske en glass med nötkross eller en isté på något mysigt fik inne i stan.

Du öppnar garderoben. Men du kommer på en sak direkt.

Du springer ut till badrummet för att se statusen på ditt hår och skägg. Är det vågigt? ska jag platta det och få det mer preppy? Eller ska jag låta det vara.

Skägget då? Ska det vara såhär orakat, vad betyder orakat skägg och krulligt hår? En arbetslös Hollywoodskådis säger jag. Sött och sexigt på samma gång. Rakar du skägget blir du en preppykille som är clean och enkel. Plattar du håret är det mest troligt att du ser ut som en hunk med rakt hår och skägg. Rakar du skägget och plattar håret blir du pojkigt fin.

Kombinationerna på hår och skägg är oändliga. Men det är dom som avgör vad jag plockar fram ur garderoben just den morgonen den 7 juni 2011.

Jag har vågigt hår och lite skägg. Så jag väljer att ha det så. Därför blir det lite preppy blandat med en pojkig stil, men ändå med en gnutta tuffhet pga skägget.



Skulle kunna bytt ut t-shirt mot en vit kortärmad skjorta och shortsen till en vanlig khakifärg så skulle det bli mer preppy. Men det blir mer Indie såhär. 


CL-facit


Tack Foppa och Ronaldo

Som slutade samtidigt igår.

Jag sprang runt på träningen och funderade på att sluta också på samma dag. Men jag väntar på en Englesman som slutar om tre år istället.


Mina lediga dagar

MÅNDAG

Jag är ledig måndag-tisdag hela den här veckan. Tack vare Peter och Carina som kunde ta mitt pass i kista i måndags. Det är så vi jobbar.

Igår var det ju Alla hjärtans dag. Jag väntade på Nathalie som jag trodde skulle komma hem klockan 18, för att äta med mig och sen skulle jag träna ett stenkast (bokstavligt talat) från oss 21-23.

Nathalie hade dock missförstått det hela och trott att jag skulle hoppa över träningen. Så hon blev lite besviken, men eftersom jag har världens bästa tjej så förstod hon och vi åt stekt lammkotelett och drack ett glas rött, innan vi delade ut våra presenter. Jag fick ett jättefint Orange armband från NK, Kinderägg och senare kom en texichaufför till dörren för att lämna blommor från henne till mig. 

Så gulligt av henne. Av mig fick hon en ring som jag handlat under dagen på Guldfynd som jag tyckte va skitfin. Blandning av silver och guld. Hon blev glad.

klockan 21.00 var det då dags för innomhusträningen. En otrolig intensitet rakt igenom där Grande och Nyhus imponerade på mig starkast. Kul att se Kviborg på träningen också, har är för mycket Doria för att inte vara nere. För att rätt Kviborgs inlägg i Doriabloggen så hade hasse inte en vit Real-tröja med Ronaldo på ryggen, även om det skulle vart vackrare. Han hade en gul t-shirt med grönt tryck på Ronaldos ansikte och R9 under.

TISDAG
 
Efter en kropp som mår sådär efter den intensiva träningen igår kväll kan jag knappt stå upp. Satte i Zodiac nu. En film som är helt fantastisk, baserad på en verklig historia. Detta gör jag i vardagsrummet, men efter filmen ska jag installera mig i sovrummet där det är bäcksvart, tro det eller ej så har jag en större TV i sovrummet, 42 tum, mot 40 tum i vardagsrummet. Ska dock köpa en 55 eller 60 tum nu i vår i vardagsrummet.

Då blir det någon film som Nathalie absolut inte vill se och Pommes med bearnaisesås!

Sen kommer hon hem, nyfrisserad klockan 18.00.

puss

Ge oss sommar!










Världens bästa låt

Men vaaaaaart var du lilla låt när OC fanns?


Brum Brum


Becks har klippt sig

Jag ska också klippa mig idag men jag ska bara toppa mitt hår och tunna ut det, ska bli längre!






Min Söndag

Började med att jag och Nathalie åkte till stan kl 13. Vi skulle kolla lite i butiker i slussen hade vi tänkte. Extremt mycket fashionistas fanns där. Jag köpte en jacka på H&M, en vanlig, blå jacka i kavajlängd till våren.


Jag på tvärbanestationen

Sen promenerade vi till Skanstull och kom fram till att Skrapan och ringen har lika bra shoppingmöjligheter som i min källare.


Nya Jackan




Efter vi hade varit på söder åkte vi till Liljeholmen och köpte hem mat från den nya Indiska resturangen, ller foodcourten.

17.00 började då min fotbollssöndag.

Chelsea-Liverpool med Torres i Chelsea, denne Torres, som är så överskattad.
1-0 till Liverpool och United mår bäst av alla fast man förlorade igår.

Sen blev det Real Madrid som krossade Sociedad kl 19.00. Dom vann med 4-1 då Ronaldo hade show och Adebayor fick göra första målet i ligan. Vi vinner trippeln.

Nu är det den tredje raka matchen i den tredje stora ligan. Inter spelar en heeeelt galen match mot Roma. 40 min har gått och det står 2-1 till Inter. Efter att Etoo varit överlägset bäst på plan.

Nathalie bloggar för fullt bredvid mig i soffan hon med. Inte lika bra, men nästan.

Sen blir det Fotbollskanalen Europa och lite film.

börjar 16.00 imorn.



God Söndag


4 februari - utgång med Mara och Danne

Förfesten spårade ur helt. Martin Strippade och sjöng Bieber, Danne halsade rosé iklädd korta G-star Shorts och jag klädde ut mig till Zac Efron i 17 again.


Piggelindrinkar blev det


Och även mixad vaniljglass med mangovodka


Danne var glad


Martin


Och jag klädde ut mig till..


Zac Efron i 17 Again








Tack Peter

För att du finns och sprider glädje runt dig. Du är en inspiration för oss alla. Kommer ta ner tavlan jag fick av dig när jag tar bort min Westlife-tatuering.


PES 2011 - första säsongsupptakten

Jag och Joss spelar just nu med Real Madrid. Vi börjar sakta men säkert behärska spelet.

här har du säsongens matcher hitils.



Status

La Liga: Ligger på 26 poäng efter 12 omgånger med 8-2-2 i matcher. Lillebror Atletico Madrid leder ligan två påäng före oss. Möter Sevilla i nästa match och kan skaka av oss dom helt och hållet.

Tabell efter 12 matcher
1. Atl. Madrid 28p (Direkt till CL)
2. Real Madrid 26p (Direkt till CL)
3. Villarreal 25p (Direkt till CL)
4. Barcelona 24p (Direkt till CL)
5. Valencia 24p (Direkt till EL)
6. Sevilla 23p (Direkt till EL)
7. Zaragoza 22p (Direkt till EL)

Champions Lague: Vi leder vår CL grupp och ska möta Marseille i den 5e matchen i gruppspelet. Vinner vi där är vi säkra ettor och får en skönare lottning i 8-delen.

Tabell efter 4 matcher
1. Real Madrid 10p
2. Marseille 8p
3. Twente 4p
4. D. Zagreb 0p

Copa del Rey: Vi satsar aldrig på cupen förrän i semifinalen. Nu möter vi Sevilla i två möten. Fördel för oss som har bortaplan först där vi kan bädda för en semifinal.


Fredag

Idag ska jag spela PES med Joss tills klockan 17 sen bilr det fest med Danne och Mara.


Vet du vem detta är




till vänster?



Karlsson på Taket förstås!!!!!!!!!!!!! Fast i nutid.


dvd-hyllor

Mina föräldrar fixade om mina dvd-hyllor i helgen som gick!





29 gånger 16, räkna ut själv :)


RSS 2.0