G-stars

Fick ett mail av min chef som bifogade alla kändisar som bar G-star, det var säkert 40 stycken bilder, jag tog ut mina favoriter.


Gwen Stefani med en killjacka


Och här i ett par Corvette med sin man Gavin!


Heidi Klum i ett par killbyxor, General 5620 cleave denim!


Kul att veta att man har likadana byxor som hunken Jared Leto, här i ett par Scuba Loose Low Croch!!!


Allas vår Belieber i en helmundering G-star 3301 slim och vita jeansjackan.


Kid Kudi i en flanellskjorta


Ryan Phillippe i ett par gråa Radar Rope tapered!


Usher i en Laundry jeansskjorta.


Zaquisha älskar G-star, det är hans favoritjeans har han tidigare sagt.

15 april dyker heeeeela sommarkollektionen upp i våra butiker. Förutom Kista, Nacka Forum, Gallerian och PUB så har vi nu även öppnat i Täby Centrum.



 

Ny photoshoot med adam


Med Rooney-flaggan i bakgrunden, altså andet Rooney inte fotbollsspelaren







Sova

Vaknade precis ur en sovkoma som varade i 16 timmar. Hade omhäng igår klockan 7 i kista. Sov 3 timmar innan det. Så när jag kom hem igår kväll var jag som en zombie, spelade lite tv-spel och sen gick jag in till sovrummet för att "vila lite", nästa gång jag vaknade till var klockan 5 på morgonen.

Nu har jag äntligen vaknat klockan 11.15 och slängt i mig en skål fiberflingor.

Dax att starta dagen!

Daniel Bedingfield

Det här är väl det bästa som skådats?


Snart 2 år

Med Nathalie!



och vi ser likadana ut nu, det är bara att jag lånat lite från hennes hår.


Lite sugen på...

Att köpa Skateboard i sommar. håller på att kolla designsidor för att beställa en. Ska jag beställa?



Gillar ju rutiga skjortor och Zac Efron så varför inte slå ihop dom två........

Det här är Adam Brody

Uppväxt
Adam Brody föddes den 15 december 1979 som den äldsta sonen till advokaten Mark Brody och tecknaren Valerie Siefman. Sjukt nog är även Seth Cohen en tecknare, så det borde känts rätt naturligt att fråga mamma om råd. Han växte upp i en förort till San Diego och tillbringade mesta delen av sin uppväxt på stranden, vilket har resulterat i att Adam är en talangfull surfare.

Karriären
Adam hoppade av universitetet efter ett år. Han ville uppfylla sin dröm, så nitton år gammal flyttade han till Hollywood med syftet att bli skådespelare. På plats i Hollywood började han ta dramalektioner och skaffade sig en agent.

I Hollywood får du inte en roll lätt, och efter ett års tid med massor av auditions så fick han sin första roll som Barry Williams i tv-filmen Growing up Brady 2000. I samband med detta fick han även rollen som Dave Rygalski i Gilmore Girls 2002-2003. Brody hade också en roll i den kanadensiska tv-serien The Sausage Factory. Han har också varit med i The Ring 2002, tro det eller ej. Som killen som berättar att bandet finns på riktigt. Han är också med i American Pie 2 2001, som en av dom som vill komma till Stiflers fest med inte får komma in pga att dom frågar om Finch har legat med Stifflers mamma.


i American Pie 2


i The Ring

År 2003 fick Brody fler och fler uppdrag och han skrev kortfilmen Home Security samt medverkade i skate-filmen Grind.


En 24-årig Adam Brody i filmen Grind från 2003.

Efter detta kom genombrottet med den kändaste karaktären som han någonsin gestaltat. Min absoluta favoritkaraktär på film någonsin, som Seth Ezikiel Cohen i The O.C 2004. Rollen gjorde honom till en sexsymbol och flickidol världen över, i Sverige var han med i JCs reklamfilm. "Fran Meg till Deg" som han knackigt sa. 

Han blev också utnämnd av tidningen The Los Angeles Times som "den sexigaste nörden på tv". Karaktären Seth Cohen har sedan OCs början använts för att beskriva och definiera stilar och personligheter. Han har gjort halva min garderob och fått nördigheten att bli coolt. Jag är inte nördig utåt men känner igen mig otroligt mycket i Seth Cohen med det lillgamla sättet att vara och tycka.


Seth Cohen

Han gjorde saker samtidigt som han spelade in The O.C, han var med i filmen Mr. & Mrs. Smith, där han spelade mot Angelina Jolie och Brad Pitt och även Thank you for smoking 2005.


Mot Brangelina!

Brody hade skrivit på ett sjuårskontrakt för OC, vilket bröts när serien lades ner i februari 2007. Enligt egen utsago skall nedläggningen inte varit negativ för Brody; precis som för de andra huvudrollsinnehavarna kände han sig färdig med serien. Brody har sagt i intervjuer att han har haft "mycket tur som fått medverka i serien" men att han var glad att han inte behövde göra det i tio år till och att han nu hade möjlighet att göra filmer.

Adam Brody satsar nu helhjärtat på en filmkarriär och hade en av huvudrollerna i den romantiska komedin In the Land of Women, där han spelade mot Meg Ryan. Filmen hade premiär under våren 2007 i USA. I slutet av 2007 har ytterligare två av Brodys filmer premiär, såsom lågbudgetfilmen Smiley Face och The Ten.


In the land of women

Nu i April 2011 är han aktuell med Scream 4, där han spelar en polis.


Scream 4

Privatliv
Adam Brody spelar trummor i sitt band Big Japan. På sin fritid skriver han låtar till bandet men också kortare manuskript. Tillsammans med Danny Bilson, som är far till Rachel Bilson, har han skrivit en tecknad mini-serie kallad "Red Menace, "Röda Faran". Brody har medverkat i flertalet projekt, där kända skådespelare hjälper till att bygga upp självförtroendet och förmågan att uttrycka sig hos mellanstadiebarn.

Brody har många likheter med sin karaktär Seth Cohen; även Brody är en "icke-troende" jude samt har en väldigt sarkastisk humor. Brody delar även Cohens passion för indiemusik. Till Adam Brodys favoritband hör Death Cab for Cutie, Interpol och Modest Mouse. Han har också haft samma förälskelser som Cohen; (förutom Rachel Bilson/Summer Roberts) Natalie Portman och Keira Knightley.

Brody var den första mannen någonsin att hamna på omslage till ELLEgirl. Många av dialogerna i OC sägs Brody ha improviserat.



Adam Brody blev 2003 tillsammans med Rachel Bilson som också spelar hans flickvän i OC. Enligt pressen var de två förlovade, men inget bekräftades. Hösten 2006 gjorde paret slut. De har dock delad vårdnad om sina hundar som de skaffande under 2005; Penny Lane och Thurmen Murmen.


Coops Snabbkassor

Hur kan dom heta snabbkassor när alla inte förstår någonting. Om det är krångel på varannan kund i den valiga kassan, vad tror dom sker på "snabbkassorna" då man ska göra allt själv. Stod igår och såg hur fyra människor inte fattade någonting vid dom.


Dagens låt

Westlife - How does it feel


Top 10 Will Ferell klassiker

Här är mina top 10 Will Ferell-karaktärer!

10. Blades of glory - Chazz Michael Michaels



9. Talladega nights - Ricky Bobby


8.
Old School - Frank Ricard


7. A night at the Roxbury - Steve Butabi


6. Starsky and Hutch - Big Earl


5. Wedding Crashers - Chazz Reinhold


4. Zoolander - Jacobim Mugatu
 

3. Semi-Pro - Jackie Moon


2. Anchorman - Ron Burgundy


1. Stepbrothers - Brennan Huff

Adidas Originals

Jag älskar Adidas Originals. Det är det enda sportmärket som är stilrent nog att kunna klä upp sig i.

Här är två nya juveler i min samling.


Tröja med Zip utan luva: 800kr


Sneekers: 700kr


Dagens snygging

Cam Gigandet. Mer känd som Volchok i The OC. Är även med i Twilight-sagan. En badboylook med en kropp som inte har en droppe underhudsfett på sig. Den optimala kroppen.








Arc månad på G-star

Nu har vi Arcmånad i G-starbutikerna. Arc är byxan som är twistad. Man behöver inte vara hjulbent för att ha på sig sånna :)



Världens bästa jeans!

Roger - Världstrean

Roger förlorade semifinalen mot Djokovic i Indian Wells. För tredje gången irad förlorade Rogi mot Serben. Djokovic vann sen hela turneringen när han finalslog Rafael Nadal i finalen. Därmed är Roger 3a i världen.

Nu väntar mastersturneringen i Miami.



Jag älskar dig ändå!

DB - Tearin up my heart

Nu är äntligen vår 10e låt klar.

Hoppas du gillar den.


Big Brother

Jag och Nathalie har fastnat för Big Brother. IQ-befriade själar som lever i ett hus i 100 dagar. Jag hejar på Rodney, ni vet han som är obehaglig.




Magisk filmbeställning

Beställer ju filmer titt som tätt. Här är senaste beställningen på 10 filmer. 


Snakes on a plane: En film jag aldrig sett för att jag trott att den är skitdålig. Men det är sjukt många som sagt att den är bra, till och med kritikerna har sagt att den är underskattad.


Sova med Fienden: Jag är ju e känd sucker för 80- och 90-talsfilm, helst thrillers. Sånt görs inte nuförtiden. Den här filmen är en klassisk sådan.


Duplex: Har väl allt med Ben Stiller förutom denna, en stor anledning till varför jag beställde den!
 

Love guru: Skitdålig film men man älskar den ändå. Humorn är så låg så nästan jag tycker det är för mycket!!!!!


Black Knight: Gillar Martin Lawrence, speciellt när man är full på natten och vill se film.


Italian Job: Har inte sett den men Marky Mark, Edward Norton är anledningen till vafför jag beställde den.


Red Eye: Såg den för längesen. Tycker Cillian Murphy är läskigast i världen.


The Faculty: Jag älskar Science Fiction och High School filmer, här har du dom två sakerna i samma film. En klassiker från barndomen.


Mr. Deeds: Har en hatkärlek till Adam Sandler, från Happy Gilmore och Ingen jiddrar med Zohan som är magiska till Click som är bland det sämsta jag sett. Mr. Deeds är rolig, speciellt med hans betjänt som är "Sneeky"


Dawn of the Dead: Det är väl jag och Seth Cohen som har våta drömmar om Zombiefilmer. Denna är en av favoriterna.

Totalt: 438 kr
 


Ryan Philippe

"Ganska"  snygg när han går ut med hunden!




Brad Pitt goes Kalifornia

Brad Pitt har ju sunkat ner sig ordentligt på senare år, han blir till skillnad från sina kollegor bara fulare och sukigare desto äldre han blir.

Nu har han skaffat en look som påminner väldigt mycket om Kalifornia/Snatch.


Top Spin 4

Jag har fått hem Top Spin 4, som man väntat på i tre år.

Spelet är sjukt bra, det känns mycket bättre än 3an.

Framförallt finns Rafa på detta spel, man kan spela till 6 game i karriärläget vilket känns mer realistiskt. Alla slag har förbättrats och det har blivit mer arcadiskt, det jag fortfarade saknar är att man är snabbare, dock är min gubbe rätt ny på touren och blir kanske sabbare med tiden jag tränar honom.


Påväg till jobbet 19 mars






Lördag 19 mars på natten...

Danne, Peter Edman och Nathalie väntade på mig hemma efter jobbet. Då blev det dricka och utgång.


Älsklingarna




DB


Danne gör sin berömda dans...


...och jag gråter av skratt


Lördag på jobbet 19 mars


Sinan jag och Peter hade kul


Jag och Peter vaktar provhytterna


Peter och Joel!


Peter


Joel gör sin finaste pose!


Peter!


Vid baren


Arc månad nu på G-star




Kung-Josef

Tack för att ni finns grabbar!


Skateboardstrippan

Zaquisha hade en väldigt speciell photoshoot i veckan. Han skulle skateboarda vid stranden och ta av sig ett plagg i taget. Zac som snaggade sig för ett tag sedan börjar nu spara ut håret och det tycker jag är snyggare. Han har också deffat till sig rejält och skaffat sig en tatuering på insida biceps, två fjädrar.














Födelsedagsfirande del 4 - måndag 14 mars

Grattis till Danne säger jag först, som fyller 26 år den 14 mars!

Vi blev hämtade klockan 12.00 i Hasseludden och åkte hem till oss, där däckade jag. Klockan 18.00 kom våra föräldrar till oss på tårta och film. 



Och vilken film ska man kolla på om familjen är hos oss. Släkten är värst såklart =)



Sjukt mysig afton.

Tack alla mina vänner och familj för en underbar helg som blev till 4 dagar av firande.

Älskar er!

Bato

Födelsedagsfirande del 3 - söndag 13 mars

Upp klockan 11 efter festen, nu skulle jag få min present att min familj och nathalies familj och Nathalie själv.

Vi skulle bli upplockade utanför oss klockan 13.30, jag hade ingen aning om vart eller vad vi skulle göra.

Mina päron kom och hämtade oss, vi åkte till Resturanten Nacka J för lite brunch, där väntade svärföräldrarna och Nadine.

Efter en lång och mysig brunch var det dags för huvudpresenten, Yasuragi på Hasseludden, bara jag och älskling. Vi skulle sova över där. Vi började med att klä på oss kimonos!

17.00 - Vi gick till badavdelningen och tog ett långt och skönt bad.

18.00 - Jag fick en helkroppsmassage, kroppsscrub och ansiktsbehandling.

20.00 - Trerättersmiddag och vin.

23.00 - Sängdags

Måndag

09.00 - Frukostbuffé

12.00 - Upphämtade av Nathalies pappa Andres och Nadine

Här får du lite bilder på hur det var, svårt att beskriva hela vistelsen med ord, kändes som att man va borta i en vecka.











Tack för underbara 24 timmar älskling.

puss

Födelsedagsfirande del 2 - lördag 12 mars

Grattis till mig själv!!!

Öppnade i kista klockan 09.30 med Joel. Kan dagen börja bättre?

Sen jobbade jag till 17 och åkte hem för att förbereda allt till festen vi skulle ha hemma hos oss i Gröndal. Mamma hade lagat världens godaste smörgåstårtor och en vanlig tårta.

 
Mums!


Dags för fest!


JT älskar maten och sin älskade Anna.


Jag Zaquisha och Zaquisha????


Världens bästa Danne med världens bästa Eva-Lotta!!!!! Som kommit hem från Australien!


Danne och sin Jessica!


Jenny, Nathalie och Nadine!


Anna, Joel och Chris!


Billy och Steffe dök upp som gubbarna i lådan!


Mina älsklingar och ett rovdjur bakom dom.


Christian "Alours un Trance" Larsson


Jag och Sinan!


Ge mig meeeer!


Jag får inte ens göra drinkar ifred, så mycket tycker hon om mig.

Mer bilder hittar du på fejjan.

Vill tacka alla som kom och för dom underbara presenterna. Hudvård, Raktillbehör, vin, dvd-filmer, Real Madrid tröja, Sneakers, Zac Efron-kallender m. fl.

Efter klockan 22 tog vi inga mer bilder då festen spårade ur på ett bra sätt. Sen svimmade jag runt 1.

Mer sånt i sommar.

Puss 


Födelsedagsfirande del 1 - Fredag 11 mars

Jag har världens bästa arbetskollegor.

Jag fyller år den 12 mars. Den dagen skulle jag ha en fest hemma för mina nära och kära hade jag tänkte, jag slutade 21.00 på fredagen och skulle mysa med Nathalie, hon skulle göra Lasagne och vi skulle se på Big Brother.

Jag och Joel stängde butiken som vanligt klockan 21.00. Och sa hejdå i Solna Centrum som vanligt. Sen åkte jag hem. Under tiden såg det ut såhär hemma hos mig.


Älsklingarna hade gjort en myskväll med allt jag gillade. Nathalie, Salah, Peter, Sinan, Tina, Anna, Josef och Joel som vid det här laget hoppade in i en taxi och var påväg till Gröndal.

Jag har aldrig blivit överraskad i hela mitt liv, så jag visste inte riktigt hur jag skulle ta allt när jag blev det första gången, jag kom upp för trapporna och ska låsa upp, då fastnar min nyckel i nyckelhålet och jag får inte ut den, när jag väl fick ut den, kastade jag den på golvet i hallen. Alla måste ha nästan bajsat på sig av skratt i sovrummet.

Lugnade dock ner mig 5 sekunder senare när jag såg hur fint uppdukat det var i vardagsrummet, då hör jag dom sjunga, och komma med en tårta.


Såhär fin var tårtan!!!! En prinsesstårta som istället för marsipanen hade hud från små sälungar, vad säger ni nu då, djuraktivister?

Skämt åt sido. Nu blev det film (Greven av Monte Cristo) som alla älskade och massa gott att äta.


Här har jag kommit hem och vi har satt oss ner för att kolla på film.

Först fick jag en present av dom, en 2,5 timme bartenderutbildning, där man får lära sig allt vad gäller drinkar, spot on!!!!


Tack för en av dom bästa kvällarna i mitt liv! Älskar er!

puss



Dreggel Dreggel




Vad ska man säga!?


Fotbollshoran

Ikväll ska ju Milan åka ut ur Champions League, det hade jag nästan glömt bort, dom måste vända ett 0-1 underläge på White Hart Lane, jag tror på 1-1 eller 2-1 till Spurs. Skulle inte det vara roligt?

2006: Zlatan i Inter : Barcelona Vinnare
2007: Zlatan i Inter : Milan Vinnare
2008: Zlatan i Inter : Man Utd Vinnare, genom att slå ut Inter och Zlatan vill gå från inter för att vinna CL.
2009: Zlatan i Inter : Barcelona Vinnare, Zlatan skriver på under sommaren för att vinna sin Champions.
2010: Zlatan i Barca: Inter Vinner. Slår ut Zlatans Barca i semin.
2011: Zlatan i Milan : Barcelona vinner förmodligen.

Zlatan har aldrig spelat en CL final, men kolla på dom här siffrorna hur många av hans lag som gjort det senaste 5 åren och alla vann sina finaler.

Inter: 1 gång (Vann 2010)
Milan: 1 gång (Vann 2007)
Barcelona: 2 gånger (Vann 2006 och 2009)

Alla dom här gångerna har altså Zlatan bytt klubb året innan eller efter dom vunnit CL.

Han får väl byta tillbaka till Barcelona nu? eller kanske Inter igen om dom går om i ligan.

En sak är säker, dit Zlatan går, dit går Svenska folket. Förra året när Zlatan fortfarande spelade i Barcelona var det en enkät på Aftonbladet där det var två frågor.

1. Vilka vinner La Liga? Real eller Barca?
2. Vilket lag håller du på? Real eller Barca?
Svar fråga 1: Real 35% - Barca 65%
Svar fråga 2: Real 29% - Barca 71%

Ett år senare ställde samma frågor, precis när Zlatan skrivit på för Milan.
Svar fråga 1: Real 59% - Barca 41%
Svar fråga 2: Real 48% - Barca 52%

Skrämmande eller hur? Helt plötsligt så tror 24% mindre i sverige på att David Villa gör så att Barcelona förlorar ligan när Zlatan går.

Men det är väl fråga två som är mest skrämmande? Det är fortfarande Barcelonafördel ett år senare, men vad hände? Flyttade 19% med Zlatan till Milan då?

Jag ser er, I see you, Zlatanstalkers. Ni bor i Uddevalla i ett radhus och följer Zlatan, ni ser inte på en annan match på året förutom då han spelar, ni vet inte vad Offside eller indirekt frispark betyder, men klockan 15.00 på söndagar samlas familjen för att "han spelar"


Onsdag 9 mars

Idag vaknade jag 10.30 utan alarm. Gick upp och drog av mig plastfolien som är lindad runt halva min arm, tvättade tatueringen och slängde på mig ett linne så jag slipper ha folie igen på Bepanthensalvan.

Nu äter jag en skål med fiberflingor i yogurt med en nerskuren banan i.

Jobbar idag med Josef och Salah, ska bli hur bra som helst. Innan dess ska jag bara spela TV-spel och slappa. Börjar trots allt 16.00.

Ser på Big Brother från igår nu. På världens skönaste TV11 anytime där man kan se alla avsnitt lite när man vill, varesig det är Solsidan, Melodifestivalen eller en bra film som går på TV1000 och Kanal plus.

Big Brother ja, detta koncept som är beroendeframkallande när man väl är inne i det. Nathalie är lika inne i det som jag, nästan mer. Jag kan inte sitta och undra hur jag skulle vara i ett big brother hus, som det känns nu är jag för smart för precis alla som är inne, och då är jag dum.

Jag hejar på Rodney, mest för att han är helt urflippad och skiter i allt och alla, har alltid ett lurigt leende.

 

Detta kan vara det roligaste jag någonsin sett


Sjukt att Laserturken jagade i Stockholm också...

närmare bestämt utanför Rose, på Stureplan...


Ny tattoo

Kommer med bättre bilder när det läkt, fortfarande jätteröd.

Alvisk text och moln på axeln som slutförde min arm!


Snart Premiär!


Måndag 7 mars

Vaknade av halsont, inte bra! Det brukar dock gå över på eftermiddagen, har ju träning ikväll som jag inte vill missa, samtidigt är jag orolig för att bli sjuk innan helgen då jag fyller år. Går det inte över så stannar jag hemma.

Slängde precis i mig en skål flingor och lyssnar på Mariah Carey - I Still Believe.

Om 45 minuter ska jag ta en promenad till Hornstull och Diablo Tattoo, bilder kommer sen på en rätt röd axel.


Lördag!


Sommar!







Snart får man ha sommarkläder på sig igen!!!!

Myskväll med älsklingarna

Nathalie, Anna och Joel kommer senare. Vi ska inviga den nya TVn på bästa sätt, A Walk To Remember!

Jag tänkte mig:
Korv, oliver, fetaost, brieost, druvor, salta kex, och rött vin.

Jag skoja bara, Joel ringde nu och ville ha musslor, då blir det musslor!!!!!!!!!!!!!!!!

puss


Teaser till Tearin up my heart

Här kommer en liten teaser på Min och Dannes nya låt. N'sync - Tearin up my heart.


Zaquisha på filminspelning

”New Year’s Eve” är hans nya film. Här har du lite bilder från inspelningen






Ny tatuering

Idag har jag bokat en tatueringstid, sjuuuukt längesen jag tatuerade mig, men nu ska jag dra igång igen. Nu ska jag göra klart min högerarm så den blir en hel ”ärm”. Jag har kommit på vad jag ska skriva i mellanrummet. Det ska stå ”Always and Forever” på min favoritskrift, alviska. Ett sagan om ringen freak måste ju ha alviska inristat, men det kommer mer alviska senare på kroppen.

Såhär ser tatueringen ut.


Och den kommer ligga här.



Sen är det bara att göra moln över såhär, och armen är klar!


En enkel plan

Nu måste jag berätta en sak. Jag såg för 8 år sedan en film som hette ”En enkel plan” i Fryshuset (mitt gymnasium). Älskade filmen då och köpte den på VHS, tiden före man totalt gick över till DVD. Såg den kanske 4 gånger per år och det blev en klassiker.

När åren sedan gick så la jag VHSen och filmen på vinden, när jag typ 2007 ville köpa den på DVD så hade den utgått. Det gick inte att beställa den någonstans i hela dvdsverige (Discshop, cdon, webhallen).

Jag har vart sur över det i flera år, men så!!!! I måndags hittade jag en butik på nätet som heter filmfyndet, dom hade en kvar. 44kr begagnad. Jag visste inte hur lurig sidan var så jag beställde den men betalade inte med mitt kreditkort som jag brukar göra, utan beställde med en faktura för säkerhets skull.

Idag damp den ner i brevlådan, som ny. Det enda som saknades var plasten, annars var den som en splitterny DVD. Både skivan och fodralet.

Ibland lönar det sig att våga. Den kanske bara väntade på att få ses på en 60 tums tv, istället för en 40.


127 timmar

Såg 127 timmar igår! Herregud vad bra den var. Jag är ett survivorman-freak och älskar överlevnad. Så när en av mina favoritskådisar skulle axla rollen som Aron Ralston blev det fantastiskt. Ännu bättre, det hela kändes som en dokumentär.



Handling: Filmen berättar den sanna historien om äventyraren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: han ska överleva.

Min åsikt:
Från sekund ett sitter man som fastklistrad i biostolen. Inledningsscenerna är sjukt snyggt gjorda, från storstadens hets till dom stora klipporna där Aron möter sitt öde. Man ser verkligen att det är Danny Boyle som gjort filmen då jag får sjukt starka vibbar från The Beach och Slumdog millionaire, den sistnämnda mest för hur det är filmat och musiken.

James Franco är fantastisk i rollen, något han blev nominerad för under den tråkiga Oscarsgalan som ägde rum i söndags natt. Eftersom han är mestadels ensam i filmen så får vi även se tillbakablickar på hans liv, när han dagdrömmer och hallucinerar. Om det är p.g.a att man inte hade nog med material för 1,5 timme med kanjonscenerna eller att Aron på riktigt (baserad på en verklig historia) hallucinerade får vi aldrig reda på. Jag måste nästan läsa boken "Between a rock and a hard place" som är skriven av Aron Ralston själv.

Det jag både älskade och saknade med filmen var att den var väldigt kort, ca 1,5 timme. Skulle man gått djupare som exempelvis the beach så kanske man skulle knipit den där oscarn som gick till Kings speech på galan, samtidigt hade det inte varit samma sköna stämpel på filmen och det hade inte alls sett verklighetstroget ut.

Hur som helst kommer du som inte sett den sitta som på nålar, jag var nära tårar på slutet, men det är svårt att ta fram dom på bio för mig, hemma hade jag gråtit som ett barn.

Betyg: 4 av 5


Min nya TV

Nu har den landat. Grabbarna som levererade TVn var lika chockade dom, 152cm bred.



Fotboll eller film någon?

RSS 2.0