Percy Jackson når inte upp till Nilegård.

Jag har i början av 2010 skrivit en lista på vad jag ska se på bio under året. Efter att jag sett varje film så kommer jag skriva en liten sammanfattning av den här på bloggen. Här är alla 10 filmer jag ska se och hur hajpad jag är på att se de. 1 = otroligt hajpad, 10 = inte hajpad men ska se den.

Filmen som är i fet stil är den jag skriver om idag. Och dom som är i kursiv stil är dom som jag redan skrivit om. Understrukna titlar är dom som jag redan skrivit om, klicka på namnen för att läsa.

1. Vägen
2. Robin Hood
3. Harry Potter och Halvblodsprinsen del 1
4. Shutter Island
5. The Expendables
6. Narnia: Caspian och skeppet gryningen
7. Inception
8. Prince of Persia
9. Percy Jackson: Kampen om åskviggen
10. En galen natt




Percy Jackson: Kampen om åskviggen

Genre: Fantasy, Komedi
Längd: 2 timmar
Skådisar: Pierce Brosnan, Sean Bean, Uma Thurman, Logan Lerman
Sällskap: Nathalie

Min åsikt: Luras inte av skådespelarlistan, även om det är den forna 007 och Boromir som står med så är dom med totalt i 3 minuter av filmen. Jag tycker att filmen var sevärd en tisdag på tv3 när man inte har nått att göra. En förstaupplevelse och aldrig mer. Inte en bio klockan 21.00 när man dessutom är rätt trött. En ung pojke som får reda på att han är halvgud och han får med sig en svart kille som självklart ska vara rolig hela filmen. Men vad är en saga utan numret 3 och könsdiskriminering ska ju naturligtvis inte finnas, inte ens i Sagan om ringen då dom knappt har med en enda tjej i boken men där Arwen skrivs om till en av dom viktigare karaktärerna. En tjej hakar på grabbarna som självklart ska bli kär i Percy. Redan där tappade jag lite av tron på filmen, det usla förnamnet, Percy. Självklart pga att jag sett Nile City före och 100 gånger mer.

Filmen börjar dock lovande och ger oss en inblick om vad det handlar om direkt. Men efter 20 minuter så spårar allt ut, främst för att regissören Chris Columbus har brådis med att avsluta historian efter 120 minuter. Ingen karaktär får något djup och alla hinder klaras av på en minut känns det som. 

I Fantasygenren, som jag älskar väldigt mycket, handlar det om att skapa ett djup. Alla vet att det inte är på riktigt så man måste få tittaren att tro på det. Nu brydde inte jag mig om Percy blev nackad av ett monster.

Främst är det ju för att filmen är riktad för barn. Och i mina recensioner så dömmer jag filmer på hur dom får fram sitt budskap. Så en kiss-och-bajs-komedi kan få 5 och en djup dramathriller som Pachino är med i kan få ett, inte som alla coola filmnördar som absolut inte kan ge en femma till en film som dum och dummare. 

Därför jämför jag detta med det fantasy står för och ska förmedla. Att man kommer in i en egen värld (läs Harry Potter) och att man tror på alla karaktärer som att dom finns på riktigt (läs Sagan om Ringen). Men som jag sa, för att filmen är underhållning för en kväll så får den ett betyg som är varken eller.

 
Mitt betyg: 1,5 av 5



MVH
Bato

Bat(o)man serien

För en vecka sen beställde jag den gamla Batmanserien. Fyra filmer är dom och du har garanterat sett dom.

Batman var från början endast en superhjälte som fanns i serietidningar. bob Kane heter mannen som kom på Batman, eller The Bat-man som den hette från början. Han gjorde det när han var 19 år gammal och läderlappen (som är det töntigaste uttrycket genom tiderna) blev en legend.

Nu när jag är sjuk och är hemma och dricker ca 15 liter te för att kunna klara av helgen så ska jag ge dig en lektion i Batmans värld, från starten tills den sista filmen innan Christian Bale kom och ägde upp allt som tidigare gjorts. Altså Historian om Batman och dom första fyra filmerna mellan 1989-1997.

Jag har kollat på dom fyra äldre filmerna under den här veckan och även sett extramaterialet som är väldigt rikt med information, inte lika mycket som Sagan om Ringen men vad är rikare än dom filmerna?

Historien om "The Dark knight"

Batman kom i tryck under det andra världskriget, 1939, för första gången. Serietidningarna blev enormt stora då. När Pearl Harbor attackerades 1941 så blev serietidningar något som fick folk att drömma sig bort och få hopp. På extramaterialet beskriver dom det som att Nordbor har sina Asagudar, dom är asa-bra. Grekerna hade sina havsgudar och liknande (fråga Stefan Lukas).

Amerikanarna saknade just sådana sagor och myter. Därför blev Superhjältarna ikoner för just USA. Så det är inte så konstigt att Spderman är patriotiskt lagd på sina färger och att han står på Empire state med en Amerikansk Flagga ovanför huvudet, låt Amerikanarna vara patriotiska, jag tycker det är underbart att dom är det, det borde vi också vara, och älska vårat land mer än vad vi gör, vi har det t.o.m bättre än dom, ja kanske inte SL då men allt annat.

Men nu ska vi inte prata om Spiderman, Superman eller Wonder Woman, som alla har blåröda färger. Nu ska vi prata om min favorithjälte. Nej inte Fred Persson igen, utan en annan hjälte. Bruice Wayne a.k.a Batman.

Efter Andra världskriget så blev serietidningar den nya litteratueren, precis som datorerna blev på 80-talet för oss. En ny häftig sak som kändes fräsh.

File:Detective27.JPG
Första gången Batman trycktes. I det 27e numret av Detective Comics i maj 1939.

Till en början så läste endast yngre serietidningar, men allt ändrades under 1949, då kom dom första TV historierna om Batman.

Batman blev ännu större eftersom det blev en serie på TV. Du har säkert sett dom klassiska bilderna på en kille med en grå tajt dräkt som hänger i massa trådar. Jag kan tänka mig att det var skitbra då, folk kommer säkert säga samma sak om 50 år vad gäller Batman Begins från 2005.

File:Talbotgordon.JPG 

När nu Batman fanns på TV så blev försäljningen mycket större bland Serietidningarna, många som var i äldre tonåren började därför läsa serier.

Nog om historian nu!

Batman (1989)

Tim Burton, du vet han som älskar Johnny Depp, skapade en storsuccé sommaren 1989. Han startade en filmserie som skulle bli kult bland oss 80-talister. Detta var en storfilm och man kände att det är vinklat till en bredare målgrupp. Michael Keaton spelar Bruice Wayne och Batman, där skurken hette Jokern och spelades av en klassisk Jack Nicholson. Kim Basinger spelar Vicky Vale, som är en tidningsreporter som blir kär i Bruice Wayne.

Detta är en av mina absoluta favoriter vad gäller Batman-filmer genom åren. Det var nytt och skådespelarna var magiska.

File:MikeandJack.jpg
Batman och Jokern

Värt att veta från första Batman-filmen.
- Kim Basinger fick rollen för att skådespelerskan Sean Young ramlat av en häst och skadat sig.
- Filmen spelades in i England för att kulisserna var så stora och hajpen så enorm i USA.
- Bill Murray var ett alternativ till Batman då man skulle göra en komisk version av Batman till en början. Robin Williams skulle spelat Jokern.
- Detta är den enda filmen där man säger att Jokern sköt Bruice Waynes föräldrar av alla filmer och historier.

Mitt betyg: 4 av 5
Anledning: Den första Batmanfilmen, det var det här som fick mig att älska Batman.
Batman: Michael Keaton 4 av 5. Dom intensiva ögonen blandat med den sarkastiska humorn tycker jag är snudd på perfekt. "Den sista människan man skulle kunna tro var Batman" som Tim Burton sa. 
Skurkarna: Jokern 4 av 5. Han skrämde fullständigt skiten ur mig när jag var yngre, och jag tycker än idag att han är bäst av alla under den äldre eran av Batmanfilmer.


Batman Returns (1992)

Denna film regisserades även den av Tim Butron, och visst känner man igen Burtons värld fortfarande, vare sig det är Edward Scissorhands eller Kalle i Chokladfabriken så ser man hans mjuka, barnsliga och coola miljöer. Keaton spelar även här Batman och får nu möta två skurkar, Pingvinen som spelas av Danny DeVito och Catwoman som spelas av Michelle Pheiffer. Även om Max Shreck (Christopher Walken) är skurk också så möter han inte Batman på samma sätt.

Filmen handlar om ett par som dumpar sin son som är ett missfoster i vattnet på Gothams Zoo och i kloakerna växer pojken upp med Pingviner och blir ja just det, en pingvin.

En klart godkänd uppföljare tycker jag, plus för att man behöll känslan från ettan. Det är egentligen endast dom två som jag klassar som dom första originalen.


Det bästa från Returns - Catwoman

Värt att veta från Batman Returns.
- Sean Young, du vet hon som ramla av en häst och inte kunde spela Vicky Vale i den första filmen, skulle erbjudas att spela rollen som Catwoman som en tröst. Där sa Michael Keaton nej eftersom han under den tiden var tillsammans med Michelle Pheiffer. Vilket filmbolaget, Tim Burton och undertecknad köpte.
- Filmen spelades nu in i USA.
- Danny DeVito var sin soll trogen under hela inspelningen och åt rå fisk, då pratar jag inte om sushi.
- Många menade på att filmen var för rå. Exempelvis när pingvinen dör och det kommer svart sörja ur hans mun. Men Tim Buton älskade det.

Mitt Betyg: 3 av 5
Anledning: Det ska du ta och skita i! Nej men den är bra den här filmen, Catwomen gör den till mer sexig än den första och Keaton bibehåller formen. Tycker en sak är väldigt underlig dock, många av Batmans fiender är totalt hjälplösa, dom har alltid en armé som kan slåss men är oftast som barnungar när dom väl möter Batman. Jokern kan absolut inte slåss och Pingvinen är dvärg.
Batman: 3 av 5 Michael Keaton avslutar med stil men jag tycker han var coolare i ettan, nu är han för sårbar, både känslomässigt och fightingmässigt.
Skurkarna: Pingvinen 3 av 5. Han är läskig men jag tror att t.o.m jag skulle slå ner honom om han tappade sitt paraply. Catwoman 4 av 5. Henne skulle jag dock inte vilja möta i en mörk gränd, som hon inte ville leka lite förståss. Vassa klorna och oförutsägbarheten är skrämmande dock blir det lite för mycket show-off från henne vid stunder, där det ska se mer snyggt ut. Max Shreck 5 av 5. Castar du Chris Walken till en film så kommer han vara över alla andra. Han visar i sin roll som Pheiffers chef att han är en av dom största skådisarna genom tiderna. Den galna blicken ger mig gåshud och hur lik är han inte Johnny Depp!!???


Batman Forever (1995)

Joel Schumacher står för Regin i denna film. Tim Burton tackar altså för sig efter två filmer i Registolen men han är faktist med och producerar Batman Forever. Med tanke på att den förra filmen var så äcklig och hemsk enligt många så blev detta en familjevänlig historia. En fruktansvärd nackdel enligt mig och alla andra som fått känshår och inte tar med sina 5 åriga barn till actionfilmer på Bio.

Batman har bytts ut till Val Kilmer som inte gör bort sig, dock tycker jag absolut att Keaton är hästlängder bättre. Här får man för första gången i filmserien möta Robin, som spelas av Chris O'Donnell. En stjärnspeckad skådisuppsättning med Tommy Lee-Jones (En av mina absoluta favoritskådisar) som spelar Two-Face. Jim Carrey (Top tre av mina favoriter) som spelar Riddler, Gåtan. Nicole Kidman som Chase MEridan, en psykolog som hjälper Bruice Wayne och Batman, och blir förälskad i båda två.

Jag tycker att det var för mycket karaktärer i en och samma film, man hinner liksom inte med att få sympati för någon, eller något djup. Allt känns så plastigt, som att dom endast vill visa hur snyggt dom kan göra det och hur mycket pengar dom kan dra in.


Batman och Robin - Nu börjar raset

Värt att veta från Batman Forever.
- Lägg märke till samtalet mellan Batman och Robin när dom går upp ur vattnet på slutet av filmen och pratar om att ön är av metall. Jag vet inte om det är med flit eller om det är så tamt, men samtalet skulle kunna vara från dom gamla serierna. "Robin look, the island is made out of metal" "Watch out Batman". Tjejdåligt!
- Många reagerade på att Batman var aldeles för blond.
- Michael Keaton tackade nej till filmen eftersom han inte gillade den nya iden om en familje-Batman.
- Linda Hamilton a.k.a Sarah Connor var med i castingen som Kidman till slut var bäst på. Tack gode gud för det.
- Tommy Lee-Jones var tveksam till rollen men tackade ja för att hans sons favoritskurk är Two-Face.
- Sjukt nog så var Christian Bale tänkt som Robin men fick inte rollen då den gick till Chris O'Donnell.
- Även Leonardo Di Caprio var på casting för Robin men fick den inte, han fick sitt genombrott två år senare på en båt med Kate.

Mitt Betyg: 2 av 5
Anledning: Visst den är sevärd med coola farkoster och coola skurkar, men allt blev för mycket, en sörja som man bara ville skulle ta slut. Jag önskade nästan att Batman och Robin skulle dö i slutet, så trött blev jag på dom. 
Batman: 1 av 5. Om Val Kilmer ska spela Batman, då ska jag spela den svarta felanklagade fången i Den Gröna Milen. Fick ingen vibb alls att han ska vara Batman.
Skurkarna: Two-Face 2 av 5. Den absolut sämsta rollprestationen som jag sett av Tommy. Överseplande och urlöjlig make up gör att man inte ens var det minsta skraj för honom, även som 9-åring 1995. The Riddler 1 av 5. Den här filmen verkar vilja förstöra annars bra skådisars rykte. Jim spelar som att det vore en blandning mellan Cableguy och Ace Ventura. Att han ska vara en skurk i en Batmanfilm är fruktansvärt. Löjliga outfits och ännu en skurk som inte ens kan slå ett enda knytnävesslag. 
 


Batman och Robin (1997)

Om den förra filmen var överdriven med för mycket skurkar och hjältar är det ingenting mot detta.
Batman, Robin, Batgirl, Mr. Freeze, Poizon Ivy och Bane. I en och samma film. Castingen är fruktansvärd, en Arnold som Freeze blir bara skrattretande, och George Clooney som Batman får ingen känsla alls, förutom att kvinnokarlen Bruice Wayne äntligen fått se sitt rätta ansikte i spegeln. Man föröker med intriger som att Batman och Robins relation är knackig men det funkar inte.

När sedan Arnold på Österrikeska/Engelska ska vara känslosam och bli god och prata gulligt med Clooney ja då vill man bara kasta ut DVDn genom rutan. Vill itne ens gå in på Uma thurmans Poison Ivy. Sen har jag en personlig vendetta mot just Thurman då jag tycker hon är direkt ful och vidrig som skådis.

Chris O'Donnel som spelar Robin uttryckte det såhär. "På Batman Forever kändes det som att vi försökte göra en film, här kändes det som att vi försökte göra en leksaksreklam för barn." Det säger altså en av huvudpersonerna.


"Wat ar ju doinnn" "arrrr"

Värt att veta från Batman och Robin.
- Den sista filmen som gjorts på det sättet, har du sett den vet du varför man la ner skiten i 8 år innan man tog allt på allvar igen med Christian Bale.
- Joel Schumacher ville göra det som en tecknad film enligt alla på bolaget.
- Det gick så långt att Joel Schumacher bad om ursäkt för filmen till alla fans.
- Alicia Silverstone som spelar Catgirl fick en Razzie (motpolen till en Oscar) för sämsta kvinnliga biroll.

Mitt betyg: 0 av 5
Anledning: Läs ovan.
Batman: 0 av 5 i Batmandräkten, 5 av 5 för Bruice Wayne, Clooney är magiskt vacker.
Skurkarna: Mr. Freeze 0 av 5. Arnold ska inte spela Batman skurk om det inte är en förfest för 4 grabbar som vill skratta lite. Poison Ivy 0 av 5. Dö kvinna dö. Bane 3 av 5. Den enda som skrämde mig lite.



Hoppas du tyckte mina synpunkter var bra och fick några timmars skön läsning.

och kom ihåg...den riktiga Batman är Nicolas Anelka.



puss
Bato

Nytt jobb

Har som dom flesta känner till börjat jobba på G-star förra fredagen. Deras soritment har lyft sig oerhört mycket sedan starten 2007. Då tyckte jag och många andra att det var för mycket tryck på kläderna. Nu har allt tonats ner och kläderna är otroligt snygga.

G-Star var med på New York fashion week nu i veckan som ett av två denimmärken. Bara en sån sak.

Jag har börjat jobba i Kista Gallerian och trivs som väntat fantastiskt. Stämningen på jobbet är i prinicip som i ett fotbollslag. Vi spelar bra musik och har kul med kunderna, vilket också gör att man höjer sig flera nivåer som säljare och tiden går snabbare. 

G-star är känt för sina säljare, Sveriges bästa enligt mig och många andra. Så att vara del av ett sånt team kommer förbättra mig på alla plan.

Jag fick ett startkit när jag började där. Ett par jeans, en skjorta och tre t-shirts.

Jeansen är en modell som kallas Arc och ser hjulbenta ut när man inte har på sig dom. Det gör att dom knorrar sig runt benet när man sätter på sig dom. Passformen är sjukt bra med smalare och smalare ju längre ner det går.


Det är precis dom jag har. Man måste prova dom för att förstå hur sköna och snygga dom är.

Kista Gallerian har öppet 10-21 varje dag.

mvh
Bato

Lika som bär 4

Här kommer lite nya lika som bär från mig.












Och här kommer några bra som jag hittade på nätet.







mvh

Bato


Martin Narvelos och mina nörddagar!

Jag och Martin Narvelo brukar ju nörda ner oss i Sagan om Ringen, som du kan läsa om här på bloggen. Men nu vill vi ha en ny utmaning, precis av den anledningen som Frodo lämnar midgård och åker från dom grå hamnarna till ett nytt liv...how can we go on...

Jo we can go on ganska så enkelt!

Titta her, på min struktur, på mina dvdfilm, jag ticker det er jettevra faktis.

Det här har jag hemma som vi kan nörda ner oss i förutom sagan om ringen.


Filmer: American Pie: 1, 2 och Wedding
Effektiv tid: ca 4 timmar 30 min
Optimal mat: Äppelpaj
Mat som vi kan få till: Äppelpaj
Förklaring: Tillbaka till skolbänken och slappna av med lite skön komedi i 4 timmar. Sen kliver vi ut efter, om inte någon har fått i sig vit öl.



Filmer: Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans föbannelse, Död mans kista, Till världens ände 
Effektiv tid: ca 8 timmar
Optimal mat: Musslor, räkor, rom och tropisk frukt.
Mat som vi kan få till: Allt ovanstående
Förklaring: Otroligt bra äventyrsfilmer som har otroligt bra skådisar, här kan vi frossa i grabbsnack och coola scener.



Filmer: Matrix: 1, Reloaded och Revolutions
Effektiv tid: ca 6 timmar 30 minuter
Optimal mat: I Matrix: Precis vad vi vill. I verkligheten: Mjölk och müsli eller linser.
Mat som vi kan få till: Allt ovanstående, kopplar vi in oss kan vi äta vad vi vill annars är det kall och äcklig mat.
Förklaring: Nörden Neo ska bilda team med två nördar till, Morpheus behöver oss Martin, slutet är nära.



Filmer: Star Wars: Episode I, II, III, IV, V och VI
Effektiv tid: 13 timmar och 30 minuter
Optimal mat: Dom konstigaste maträtterna vi hittar. Allt som ser ut som framtiden. Mycket tuber och inplastat.
Mat som vi kan få till: Allt ovan.
Förklaring: Ingen tjej gillar Star Wars, vilken tur säger vi på denna tjejfria dag.



Filmer: Indiana Jones: Jakten på den försvunna skatten, De fördömdas tempel, det sista korståget och kristalldödskallens rike.
Effektiv tid: ca 8 timmar
Optimal mat: Aphjärna, dadlar, Ormynglar, Skalbaggar.
Mat som vi kan få till: Dadlar, Geleormar från godisaffären.
Förklaring: Det första äventyret jag känner till filmväg som fångade mig. Kanske lite grabbig, vilket är perfekt.



Filmer: Mission Impossible: 1,2 och 3
Effektiv tid: ca 6 timmar
Optimal mat: Fin resturantmat som man måste äta på 5 minuter eftersom det kan finnas en bomb under bordet.
Mat som vi kan få till: Allt ovan med förhoppningar att det inte finns en bomb.
Förklaring: En cool agentrulle där det är action i 6 timmar!



Filmer: James bond: 1 till 22
Effektiv tid: ca 44 timmar 
Optimal mat: Från alla möjliga länder, helst rysk mat. Martini är självklar.
Mat som vi kan få till: Allt ovan.
Förklaring: Här får vi nog dela upp dagarna för första gången, om inte båda är lediga i tre dagar.



Filmer: Van Damme och Seagal filmer
Effektiv tid: Oändligt, men jag har ca 20 filmer med dom två.
Optimal mat: Kosttillskott, Anabola, Shots
Mat som vi kan få till: Allt men inget vi gör förutom det sista.
Förklaring: Våra favoriter, kultfilmer. Dom är så dåliga att dom blir bra.



Filmer: Harry Potter: 1,2,3,4,5 och 6
Effektiv tid: ca 15 timmar
Optimal mat: Allt vi kan trolla fram.
Mat som vi kan få till: Vi kan inte trolla men vi kan trolla med vårat visakort på ICA Kvantum.
Förklaring: Flera nivåer under Sagan om ringen, men vad säger det när inget tar dom filmerna? Fantsy är fantasy.



Filmer: Spiderman: 1, 2 och 3
Effektiv tid: ca 6 timmar och 30 min
Optimal mat: Pizza från pizzahut
Mat som vi kan få till: Allt ovan
Förklaring: Fram med alla våra sinnen och njuta av lite comicfilmer.



Filmer: Tillbaka till framtiden: 1,2 och 3
Effektiv tid: ca 5 timmar
Optimal mat: Klassisk mat eller en ny rätt, allt funkar, beroende på vilket år vi kollar på.
Mat som vi kan få till: Allt ovan.
Förklaring: En mysig trologi som man lätt kan se en hel dag.



Filmer: Die Hard: 1,2,3 och 4.
Effektiv tid:  ca 8 timmar
Optimal mat: Blodpudding och Twinkies
Mat som vi kan få till: Se ovan, men jag äter inte blodpudding, så kanske en Twinkie.
Förklaring: Världens bästa actionfilmer genom tiderna.



Filmer: Survivorman Säsong:  1,2 och 3
Effektiv tid: ca 22 timmar och 30 min
Optimal mat: Helst inget, men kanste ett ägg var eller en gräshoppa.
Mat som vi kan få till: Vi vill inte få till någon mat.
Förklaring: Behövs det nån?



Så du ser Martin, det finns massor att välja på!

Oscarsnomineringarna är klara!

Den 82a Oscarsgalan kommer äga rum söndagen den 7e mars. Jag ska självklart se den precis som förra året.

Här är nomineringarna på dom mest prestigefyllda priserna:

Bästa...

...manliga huvudroll.
Jeff Bridges (Crazy heart)
George Clooney (Up in the air)
Colin Firth (A single man)
Morgan Freeman (Invictus)
Jeremy Renner (The hurt locker)

...manliga biroll.
Christoph Waltz (Inglourious basterds)
Woody Harrelson (The messenger)
Stanley Tucci (The lovely bones)
Matt Damon (Invictus)
Christopher Plummer (The last station)

...kvinnlig huvudroll.
Sandra Bullock (The blind side)
Helen Mirren (The last station)
Carey Mulligan (An education)
Gabourey Sidibe (Precious)
Meryl Streep (Julie & Julia)

...kvinnlig biroll.
Moni´que (Precious)
Vera Farmiga (Up in the air)
Anna Kendrick (Up in the air)
Maggie Gyllenhaal (Crazy heart)
Penelope Cruz (Nine)

...regi.
Kathryn Bigelow (The Hurt locker)
James Cameron (Avatar)
Jason Reitman (Up in the air)
Quentin Tarantino (Inglourious basterds)
Lee Daniels (Precious)

...film.
Avatar
Up in the air
Precious
An Education
Inglourious basterds
Upp!
The blind side
District 9
A serious man
The hurt locker

Om inte Christoph Walz vinner för bästa biroll så är det enligt mig största skämten genom tiderna. Jag tror Avatar vinner för bästa film samt Regi. Clooney för huvudroll.

 


Roger Federer on my skin...again!



För en vecka sen köpte jag en likadan tröja som Roger Federer hade i Australian Open 2010. Han väljer sina kläder med omsorg och byter var tredje månad.

Efter att han vunnit Aussie Open så åkte jag och Nathalie till NK och köpte tröjan.


Här har du mig i tröjan när jag kom hem. Du kan även lägga till RF märket jag tatuerat in på armen. Roger är en av mina största hjältar. Tröjan är din för 800kr på NK Sport.


Photo Titled Roger Federer plays a forehand
Photo Titled Roger Federer prepares to serve
Photo Titled Roger Federer serves

Igår skulle jag gå till NK igen för att köpa en ny Nikebandana. Nathalie mötte upp mig eftersom hon jobbar i närheten. Vi hade bestämt direkt efter jag köpt tröjan att hon skulle köpa ett par skor som matchade tröjan till min födelsedag. Men eftersom jag fyller i mars så kunde min storlek vara slut så hon köpte dom igår. Jag blev överlycklig.




Skorna är dina för 1300kr på NK Sport.

Tack älskling för att du är så snäll och tack Roger för att du har världens vackraste klädsmak vad gäller Tenniskläder.

puss


RSS 2.0