Back to the future...


Sitter nu hos päronen i en för liten Oliver Bierhoffmilan-tröja. Mor min lagar mat och den berömda "korsningen" är ett stenkast från mig och datorn. Korsningen som blev en mötesplats för mig och Steffe i ca 10 år. Ikväll är det träning med Andrea Doria i den klassiska Hagsätra hallen, vi ska köra 5-kamp och lite styrka, men innerst inne så vill jag att dom blåser av träningen och säger att vi ska spela pricken eller volleykick med stora röda mattor framför målen. Det är en fantastisk nostalgi på Hagsätra. 9-år i grundskolan med alla barndomsvänner. 

Så idag ca 12 år senare sitter jag här, men nu betyder inte Bierhofftröjan "coolt" och "hjälte från EM 96". Nu betyder Bierhofftröjan "Retro". Det är precis det jag tänkte vara idag... lite retro. Det enda som känns betryggande just nu är maten jag får på bordet om 5 minuter, att jag spelar med Andrea Doria, att Mister är Mister och att Bierhofftröjan nu är för liten (den har varit för stor till år 2007).

Nu kan jag vara 13 igen och bara tänka på fotboll.

Om några timmar kommer jag tillbaka till framtiden igen. Där jag får laga min mat själv i min lägenhet, jobba i kostym och räkna fakturor och vara tvungen att gå till jobbet, och inte kunna "försova mig".

Men jag älskar det livet också, nu får man iaf i lugn och ro iakta porren kl 24 inatt, och inte vara livrädd att nån ska komma på en.




//Lovar att bättra på min uppdatering

Jag avskyr fashionistas

Sorry med att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag mina kära läsare (4 st unika). 
Men jag har inte mått bra på sista tiden, jag fick sparken från mitt jobb från Oscar Jacobson för två dagar sen, sedan jag jobbat med vita jeans och sparat mustasch. Min familj lämnade mig strax efter, när dom kommit på att jag är homosexuell. Min sambo som bott i min walkin har blivit hämtad av polisen och blivit tillbakaskickad till Cypern. (Jag älskar dig Konstantinou, för evigt).

Min hund dog när jag badade honom...du bör inte platttånga ditt hår samtidigt som du badar din hund!

Andrea doria sparkade mig eftersom jag spridit massa rykten om alkoholism (Kviborg) , Bordeller (Hussfelt) och att jag har störst snopp i laget. Polisen undersökte fallet och när det kom fram att jag inte hade störst snopp så sparkade en rasande mister mig....samt kviborg och hussfelt då.

Blev vräkt imorse, min bygnad gick ihop och alla klagade samtidigt på att jag haft massa djur som bott hos mig och fört oväsen. R.I.P Geten Sebastian....

Danne Moberg ringde mig och sa att sammarbetet i vårt band DB var över med orden "Fuck you, det var min röst hela tiden, och ja jag har "#¤¤""!#% din mamma"

nu har du helt glömt bort att jag inte uppdaterat på ett tag eller hur?

jag ska skriva mer, men då vill jag att fler gnäller på det också!

 
Jag hoppas jag kan bli såhär glad igen som vid 6 års ålder....

Veckan som gått

Veckan som gick har varit allt annat än lugn. Jobb blandat med fotboll, fest, tatuering.

Jag fyllde min underarm med moln bakom mina änglar i onsdags. Det gjorde ont, men blev rätt fint. En timme senare var det dags för mig och Danne att uppträda inför hela PUB. Vi körde två låtar, Leave right now och Sexyback, ovationerna var makalösa.


Dan efter (Torsdag) spelade jag första matchen för i år med mitt Andrea Doria. Det gick sådär, spelmässigt tycker jag vi skötte oss bra, sista tredjedelen saknade dock lite skärpa, varav resultatet 1-1, borde varit 6-1. Men fotbollen är sån. Fruktansvärt roligt att se Joss med tröja nummer 24 springa runt i vårt lag, han gjorde det strålande och var själv jätteglad att få känna på tempot hos oss. Blev också väldigt glad att se Jesse tillbaka på planen efter en tids frånvaro. Fred Persson och Niklas Kindwall är på gång nu också, spelare som man drömmer om att spela med och personer man vill dricka vin med. Det är fotbollsåret kan bli det roligaste i mitt liv. Kan det gå fel med en tränare som PJ och alla andra i Doria.


Imorn är jag ledig och på tisdag tränar jag på morgonen. På kvällen ska jag ha grabbkväll med frya vänner, Pizza, vin och förhoppningsvis Real Madrid till kvartfinal i Champions League.

På torsdag blir jag 23 år gammal, helt sjukt. Ska hem till päronen då på tårta och middag. Jag har världens bästa mamma. Hon ställer alltid upp, tänker alltid på hur jag mår och lyssnar, oftast på det jag har att säga. Mitt liv är harmoniskt just nu, då behöver man ingen flickvän, det räcker med mina vänner, familj. Om du undrar varför jag inte skrev Andrea Doria till den skaran är det pga att dom är som min familj.


Nu ser jag fram emot nästa lördag, då det är match på morgonen kl 11 och på kvällen så smäller The O.C Party igång hos mig.


regards

Bato Seth Cohen på Facebook


Imorn är ingen vanlig dag...

Imorgon är det en dag av konst.

Kl: 15.00 har jag tatueringstid och kommer förgylla min högerarm med lite moln. Jag älskar dig mamma.

På kvällen är det PUBs fest för hela varehuset, mitt pojkband DB ska uppträda med en låt, Leave Right Now, inför dom 350-400 människorna, som jobbar på PUB.

Absolut ingen nervositet, snarare tvärtom. Är sjukt laddad och vet att det kommer bli så kul. Även en av sveriges största rockband ska spela men jag får inte säga vilket eftersom min blogg är så populär så dom 4 vänner jag har som läser detta inte får veta gruppens namn, det blir en överraskning.

Efteråt blir det stor fest!!!!!

just ja, jag e ledig på torsdag, glömde att berätta det :)

RSS 2.0