Top 3 snyggaste männen på jorden enligt mig: Plats 3

Zac Efron

Fullständigt namn:
Zachary David Alexander Efron
Född: 18 oktober 1987
Längd: 173cm
Jobb: Skådespelare

Perfektion är väl det rätta ordet för Zac Efrons utseende. För 4 år sedan visste man inte vem han var, men efter High School Musical har han blivit en sexsymbol för alla tjejer under 20 år, då menar jag verkligen alla.



Det som talade emot honom då och några år framåt är hans pojkaktiga utseende, den perfekta looken, han ser ut som Barbie-Ken.

Många tjejer vill inte ha det där slätstrukna i ansiktet och dom perfekta dragen, jag vill ha det fast jag inte är sexuellt attraherad av han. Han är tjejsnygg.



Zacs senaste film 17 again, spelar han en 37-årig kille som får återgå till ungdomen och leva sin High-Schooltid på nytt. En riktigt bra och rolig film, och Zac visar igen varför han är alla tonårstjejers posterval nummer ett.

Men Zac skulle inte komma in på min top tre lista bara för det. Det räcker inte med att bara tilltala dom yngre. Zac har gjort ett drag som kommer göra så varenda kvinna kommer vilja ha han  från och med idag. Han har klippt sig och ser genast 5 år äldre ut.

Här kommer tre bilder på hans nya och lite äldre look.









Lika som bär 2

Jag och Joss försöker hitta likheter i alla människor, här kommer lookalikes volym 2.

 
























Killar kan!

Jag , Martin Narvelo och Danne ska ha en killkväll av rang snart. Det ska frossas i Actionrullar. Vissa är ironiska, vissa är dåliga men alla är dom fantastiska. Den röda tråden heter Van Damme och Segal.

Jag har beställt massor med filmer från just dom.

Inga tjejer får naturligtvis närvara vid denna heliga kväll. Massa gott att äta, kanske lite vin och action!

Dom är filmerna har jag hemma i detta nu...

Jean-Claude Van Damme

Until Death
(2007)
Anthony Stowe är en polis men samtidigt är han en narkoman. Han blir skjuten och blir svårt skadad. Han blir tillsammans med sin före detta tjej, men det finns en maffialedare som han måste stoppa.

Hard Corps
(2006)
Superstjärnorna Jean-Claude Van Damme och Vivica A. Fox syns för första gången tillsammans i denna laddade actionthriller. Van Damme spelar Philip Sauvage – en före detta soldat från Gulfkriget som anlitas för att skydda den rike entreprenören Wayne Barclay, som tidigare varit världsmästare i tungviktsboxning. Han måste skydda Barclay och dennes familj mot en kriminell rapmogul som just släppts ut ur fängelset och är ute efter hämnd på de som satte honom bakom lås och bom. Till sin hjälp sätter Sauvage ihop en grupp unga slagskämpar och före detta soldater som tillsammans utgör The Hard Corps.

In Hell
(2003)
Amerikanen Kyle Lord är i Ryssland för ett projektarbete på ett stålverk. Han är där tillsammans med sin hustru Grey, och de ser båda fram emot att snart få åka hem till Louisiana igen.
Men en kväll när Kyle är på väg hem inträffar det ofattbara ? hans hustru mördas av en inbrottstjuv. När mördaren sedan frias i brist på bevis brister allt för Kyle, och han skjuter ihjäl förövaren i rättssalenDomen blir värsta tänkbara: Livstids fängelse utan möjlighet till benådning i det ökända Kravavi- fängelset, ett helvete på jorden där den enda möjligheten att överleva är att utradera alla sina känslor och lita på sina mest primitiva instinkter...

Maximum Risk
(1996)
Alain Moreau visste inte att han hade en bror, en tvillingbror, förrän han hittar honom död på gatan. För att finna sanningen om sin bror måste Alain gå i hans fotspår, han måste helt enkelt bli Mikhail och resa tvärs över Atlanten och låta sig infiltreras i den livsfarliga värld som dödade hans bror.

Sudden Death (1995)
Actionhjälten över alla actionhjältar Jean Claude Van Damme (The Quest) spelar brandmannen Darren McCord, som går på en ishockeymatch med sina barn. Närvarande är även USA:s vicepresident, som under matchens gång kidnappas av ett gäng terrorister med Joshua Foss (Powers Boothe) i spetsen. De kräver en miljard dollar, annars spränger de ishockeyhallen i luften. Även McCords dotter hålls som gisslan. Kan McCord rädda sin dotter och vicepresidenten och och förhindra den ödesdigra explosionen? Kampen mot tiden kan börja.

Hard Target
(1993)
Van Damme blir plötsligt ett byte för en hämningslös legosoldat (Lance Henriksen) som hyr hemlösa, tidigare soldater till att "underhålla" hans klienter - iskalla finanskungar, som betalar upp till en halv miljon dollar för att jaga det ultimata bytet: Människor!

Universial Soldier
(1992)
Jean-Claude Van Damme och Dolph Lundgren spelar Luc Deveraux och Andrew Scott, två Vietnamveteraner som blivit återupplivade och blivit en ny form av elitsoldater, som är näst in till osårbara. Deveraux och Scott förlorar dock inte sina minnen från Vietnamkriget. I Vietnamn så var Deveraux och Scott osams vilket till slut resulterade i en duell på liv och död. Allt eftersom de båda veteranerna får tillbaka sina minnen så växer också deras fiendskap. Till slut så bestämmer sig Scott för att döda Deveraux och resten av filmen handlar egentligen om hur Deveraux försöker undkomma honom.

Kickboxer
(1989)
Kurt Sloan (Van Damme) är stöttepelare till sin bror Eric, den amerikanska mästaren i kickboxning. Tillsammans reser de till Bangkok, Thailand för att bekämpa landets mästare i deras egen sport. Informationen kopierad från discshop.se! Över 18.000 titlar i lager. Beställ före 16 00. Leverans nästa dag. Då Eric möter Tong Po, en obamhärtig krigare och landets regerande mästare inser Eric raskt att han mött sin överman.

I andra rundan försöker Kurt får dem att avsluta kampen men Tong Po fortsätter ända tills Eric ligger ner och är paralyserad för
resten av livet. I raseri svär Kurt hämnd. Han beger sig ut på en hård och krävande resa för upplärning hos den berömda mästaren Xian Chow för att lära sig den gamla konsten i Muay Thai.

Snart står han öga mot öga med Tong Po i en dödens kamp. Men händerna inlindande i surrat rep med påklistrade glasbitar står de två klara för en episk kamp full av hämnd och rå kraft. Bara en man kan stå som segrare.

"Kickboxer" är Jean-Claude Van Dammes legendariska film som sparkade igång hans karriär och som ofta blir nämnd som en av de häftigaste martial art filmerna i filmhistorien.


Steven Seagal

The Marker (2007)
Matt (Seagal) är en fd. polis vars liv sakta dalat sen hans glans dagar i kårens tjänst. Efter ett svårt överfall står han öga mot öga med sin största fiende, sin egen alkoholism. Med spel-och spritproblem måste han nu tackla den chans han får att ställa allt till rätta. Han finner kraft i sin dotter.

Urban Justice
(2007)
Polisen Max blir mördad i vad som tycks vara en slumpmässig drive-by-skjutning. Polisens utredare har inga stora förhoppningar om att kunna ta fast mördaren. Max pappa Simon bestämmer sig för att ta reda på vem som är skyldig och hämnas.

Flight of fury
(2007)
När den hemliga agenten John Sands (Seagal) egen byrå känner sig hotad av att han fått ta del av för mycket information under tidigare uppdrag bestämmer de sig för att låsa in honom och radera hans minne. Men Sands lyckas fly, snart med myndigheten flåsandes i nacken. De ger honom ett erbjudande han inte kan motstå. Återför han ett stulet, topphemligt stealthflygplan till amerikanskt luftrum återfår han sin frihet. Om han misslyckas, kommer stealthplanet att hamna i händerna på terrorister som planerar att utrusta det med biologiska stridsspetsar. Det blir en kamp mot klockan, där Sands infiltrerar fienden och tar striderna mot nya höjder i en våldsam luftduell för att återfå sitt liv och rädda världen!

Attack Force
(2006)
Marshall Lawson (Seagal) förlorar sitt attack-team i en kallblodig attack. Han börjar undersöka de konstiga omständigheterna som ledde till förlusten. Spåren leder honom till CTX Majestic, en topphemlig militäroperation. Militären vill hålla operationen dold och gör allt för att röja honom.

Shadow Man
(2006)
Den före detta CIA-agent Jack Foster (Seagal) tvingas nysta upp ett farligt nät av internationellt spionage för att kunna rädda sin dotter och förhindra att ett dödligt virus hamnar i fiendens händer. Agenter inom CIA med hjärtat på fel ställe smugglar ut ett dödligt virus från USA och använder Foster som ovetande kurir. När han och hans dotter är på resa i Europa kidnappas hon av utländska agenter. För att kunna rädda henne och oskadliggöra kidnapparna, måste Foster ge sig in i en skum värld av internationellt spionage där fienden lurar bakom varje hörn och en bästa vän kan visa sig vara ens värsta fiende.

Black Dawn
 (2005)
Den före detta CIA-agenten Jonathan Cold (Seagal) dyker upp igen på byråns radar när han fritar en farlig vapenhandlare från fängelset och ger sig av för att hjälpa en grupp terrorister att komma över kärnvapen, som ska användas i en attack mot USA. Cold har tidigare dödförklarats, så hur kan han plötsligt dyka upp? Och varför hjälper han terroristerna? CIA är sanningen på spåren när terroristerna saboterar utredningen och lämnar landet utan försvar. På vems sida står egentligen Cold?

Into the sun
(2004)
När guvernören i Tokyo blir mördad skickar CIA sin lokale agent Travis Hunter (Seagal) för att kolla upp det. Hunter finner sig själv i ett nät av korruption och lögner som leder honom till en galen ung yakuza-boss som försöker komma högre i hirarkin med hjälp av den kinesiska triaden. Hunter söker hjälp av den inre äldre, mer traditionsbundna yakuzan för att komma åt honom.

Half Past Dead
(2003)
Välkommen till Alcatraz! Det mytomspunna fängelset, även känt som "The Rock", har precis öppnat igen. Men den förste dödsdömde fången som ska avrättas i elektriska stolen bär på en hemlighet värd 200 miljoner dollar. Fängelset invaderas av ett kommandoteam under ledning av 49er One (Chestnut)) som tänker ta hand om förmögenheten innan den går upp i rök. FBI-agenten Petrosivitch (Seagal) har lyckats infiltrera sig som fånge i fängelset. Nu sätts han in för att ta hand om situationen och rädda en domare från högsta domstolen som tagits som gisslan. Men för att kunna stoppa inkräktarna måste han lyckas övertyga sin cellkamrat Nicolas 'Nick' Frazier (Rule) och övriga fångar om att kämpa på rätt sida av lagen.

The Foreigner
(2002)
Privatagenten tillika kuriren, Jon Cold (Seagal) får i uppdrag att frakta ett paket från Frankrike till Tyskland. Detta som kunde varit vilket rutinuppdrag som helst är naturligtvis svårare än att ta sig från punkt A till B. Cold märker längs resan att fler är intresserade av paketet och dess innehåll. Han tvingas använda alla sina kunskaper och tänkbara medel för att hindra paketet att hamna i orätta händer.

Under Belägring 2
(1995)
Återigen kastas kocken Casey Ryback (Steven Seagal) in i händelsernas centrum. Denna gång tillsammans med sin brorsdotter Sarah (Katherine Heigl) på ett passagerartåg mellan Denver och Colorado. Tåget kapas av den galne Travis Dane (Eric Bogosian) samt ett gäng skurkar med ett enda mål för ögonen. Att stjäla en laserbestyckad satellit med kapacitet att ödelägga halva den amerikanska östkusten på bara några sekunder. Dane, som uppfunnit satelliten åt den amerikanska militären, tar kontroll över lasern inför ögonen på General Stanley Cooper (Kurtwood Smith). Ryback tar upp jakten på skurkarna och den förre elitsoldaten Penn (Everett McGill), som tagit Sarah som gisslan.

Under Belägring
(1992)
Den föredetta elitsoldaten Casey Ryback (Steven Seagal), numera kock ombord på örlogsfartyget USS Missouri, hamnar mitt i händelsernas centrum då fartyget kapas av ett gäng banditer ledda av William Stranix (Tommy Lee Jones). Banditerna är i maskopi med kommendörkaptenen Crill (Gary Busey) och har för avsikt att tömma fartyget på dess tomahawkrobotar för vidare försäljning till Nordkorea. Ryback tar upp jakten på banditerna och tillsammans med Playboymodellen Jordan Tate (Erika Eleniak) erövrar han meter för meter av skeppet för att stoppa en pågående raketattack mot Honolulu. Därtill går Ryback sitt livs match mot Stranix.

Totalt 19 filmer









DVD-filmer

För några år sedan började jag samla på dvd-filmer, nu är min samling nära 400st.

Många laddar ner filmer eller ser dom en gång och bryr sig inte om när dom ser den igen.

Jag gillar att ha mina favoritfilmer på väggen, vissa kan jag ha där för en orsak.

Jag har alltid sagt att det är bättre att lägga pengar på filmer än på snus, cigaretter och sprit. Att ha en bra film när det är dåligt väder och klockan är för mycket för att hinna med att se filmen som börjar 21.00. Visst har jag SF anytime där jag kan hyra typ 5000 filmer, och visst gör jag det, men jag har den inte på väggen.

En annan stor aspekt till varför jag köper så mycket film är extramaterialet på vissa filmer. Bakom kulisserna, hur dom har filmat, reggiserat och klippt. Jag tycker det är intressant.

Sen har inte alla filmer lika bra extramaterial som Sagan om Ringen-filmerna, men det har ingen som jag stött på hitils.

Min flickvän frågade mig igår hur jag kommer göra när jag har så mycket filmer så jag inte får plats med dom. Jag svarade att jag kommer ha en helt vägg full. Nu har jag 400-filmer på kanske 8-års utspritt samlande. Det tar kanske 9% av min vägg i Sovrummet. Vi säger att jag köper 400 filmer till under 8 år, då är jag 31år gammal och 18% av min lilla vägg är full, när jag är 39 är väggen uppe i 27%. Då har jag förmodligen barn och större hushåll.
När jag är 47år kommer jag enligt statistiken ha 36% av väggen full, altså inte ens hälften.

När jag sedan börjar närma mig 55-år kanske jag kommer få barnbarn, då ryker ca 5% av min vägg till dom. Ensam hemma filmerna, Narnia filmerna, Beethoven-triologin etc.

36% + 9% = 45% - 5% (Barnfilmer) = 40%

Vid 55-års ålder har jag altså 40% av min lilla vägg i mitt lilla sovrum hemma i Gröndal full.

Och ca. 1800 filmer.



 


Kontroversiella uppbrott inom fotbollen från Sportbladet!

David Beckham

Vad: Lämnade Manchester United 2003 för Real Madrid.

  Sportchansens kommentar: Beckham var en ikon på alla sätt och vis i Manchester United. Men han var på väg att bli större än laget 2003. Då valde Sir Alex Ferguson det kontroversiella alternativet: Sälj Beckham! Men det var inte självklart at det skulle bli Real Madrid. United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.
United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.
United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.
United ville sälja sin guldklimp till värsta rivalerna Barcelona, som dock fick nobben från stjärnan.

KÄRLEK! TÅRAR! GLÄDJE!


Tennis med Fred Pe(rry)sson!

Idag är jag ledig. Suttit och kollat på discovery hela dagen, det är det jag gör när jag är ledig, om inte någon Grand slam spelas.

Klockan 14.30 prick ringer min mobil, Fred Persson står det på displayen.

Just den Fred Persson, han hela min blogg kretsar runt.

Fred behövde en dubbelpartner för en tennismatch ikväll, jag tacka ja. Så klockan 20.00 ikväll slår vi igång en dubbelmatch där jag och Fred möter hans två kompisar som tydligen är helt ok på tennis enligt min förebild.

Vad är då helt okej på tennis? Är det att dom slår in alla slag stenhårt men har ingen längd på bollarna? eller är det att dom missar 50% av alla slag? jag vet faktist inte själv, jag ska spela enkelt ikväll, ha kul och spela tennis, men ni som spelat tennis vet att det är helt omöjligt. Ingen annan sport tar så mycket på nerverna som tennis.

Att titta på det kan vara minst lika smärtsamt (läs. Roger Federer vs. Del Potro)

Det kan också vara underbart (se klippet nedan)



Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar Roger Federer utan att det låter sjukt. Men igår när jag och Nathalie kollade på american History X och jag blev jättesugen på en nazist för första gången i hela mitt liv, så kom det för mig. Det sista som sägs är att man ska avsluta en text med ett citat, för att det alltig är någon som sagt det bättre. Så jag avslutar med ett citat jag såg i en av mina favoritbloggar. http://gulinstinkt.blogspot.com/ 

"Och för er som undrar. Jag följer aldrig Feds första två matcher i en Slam. Jag mår bara dåligt av att se hans 7-5-slaffsande mot någon imponerad lallare. Den första veckan studerar jag bara hans frisyr och outfits."





Fred

Ikväll var jag hemma hos Jeppe Hussfelt och kollade på Champions League med mitt fotbollslag.

Jeppe sa till mig när kvällen var slut att jag inte skulle öppna mitt hjärta så mycket som jag brukar. För mig är det totalt omöjligt mot mitt lag.

10 minuter efter att Jeppe sagt det skulle Jag , Joss och Fred Persson åka bil till Hornstull där vi skulle släppa av Fred. Just där brast allt för mig.

Jag har tidigare berättat vad jag känner för Fred, som är min stora idol i Andrea Doria.

Fred berättar om sin situation i Andrea Doria, och berättar att han bara vill spela när han är hundra procent. Jag och Johan som sitter där fram försöker att hålla tårarna borta just i det ögonblicket. Freds ödmjukhet och värme sprider sig så mycket så vi två inte visste vad vi skulle göra.

När Fred sedan sa hejdå vid Hornstull kom det tårar ner för mina kinder, äkta tårar. Tårar som bevisar att den här mannen betyder så fruktansvärt mycket för mig.

Tårarna beskriver främst vad jag känner för han som person. Du hittar inte en underbarare vän och i mitt fall idol, än Fred Persson.

Han har spelat på så mycket högre nivå än vad jag och Johan någonsin har gjort men han beter sig inte som det.

Johan säger till mig precis när Fred slår igen dörren att det är starkt av oss att hålla tårarna borta från denna undebara man när han väl satt med oss i bilen. Jag menar, vad säger man till sin lagkamrat om man helt plötsligt får tårar.

Jag har tyvär spelat med Fred ypperligt lite denna säsong, men jag har tryggheten i att han är min vän utanför banan och kan prata med mig som min förebild och lagkompis. Nästa år ska vi spela mer ihop, och jag vet att vi två kan spela på absolut högsta nivå ihop. På fredag ska vi ta klivet upp i femman tillsammans.

Jag är inte vuxen än, och jag har inte barn än, men jag vet hur jag vill vara när jag blir vuxen, och när jag blir far. Jag vill bli som Fred Persson.

Fitta

Det finns egentligen 1000 saker att blogga om just nu runt mitt fotbollslag. Men det får du läsa på www.andreadoria.se

Just nu är klockan 01.46 och jag jobbar kl 8 imorn. Jag är uppe av en anledning, en stor förebild till mig spelar tennis och är inne i 4e setets tiebreak, detta är mitt sätt att lugna ner mig. Jag mår psykiskt dåligt varje gång det går trögt för Roger.

2-5 nu i tiebreak, det ser ut att bli ett avgörande femt set.

Samtidigt smsar jag med en annan förebild till mig, Jesper Hussfelt. Han älskar Roger också, och han vet hur jag mår eftersom han själv mådde lika dåligt under Stefan Edbergtiden.

4-5 del potro servar...

4-6 setboll och egen serve del potro.

4-7 till Quasimodo.

2-2 i set.

FITTA stavas det!

Nått positivt nu då, förutom att Roger vann i fem set mot Del Potro i Franska Öppna.

Jeppe sa att han nämnde mig i chatten på fotbollskanalen.se

jag kollade upp det och såg vad han skrivit. Det går inte förklara med ord, jag får visa det med en bild.



Kärlek.

Jag älskar Jeppe.

Nu byter Roger Federer tröja. Många tjejer tycker inte han är så snygg. För mig dryper han av sexualitet.

6-3, 6-7, 6-4, 6-7

Del Potro ska börja serva i 5e setet. Fördel tycker jag. Han slår en vinnare direkt, Argentinaren. Hur kan man resa sig från detta?

klockn är 01.56 nu...

40-15 till Del Potro.

Min flickvän sover djupt i sovrummet, hon måste må bäst i världen just nu, ovetandes vad som händer i här i vardasrummet. Hon gick och la sig med motiveringen att hon inte vill se hur jag ser ut när jag mår såhär dåligt.

Du kan lägga ihop kvartssamtal på mellanstadiet, magont och att vara sen till flyget när du ska se en stor fotbollsmatch, där har du det.

Roger är pressad nu. Han får inte igång förstaserven och fotarbetet är inte med han. 15-40.

30-40. Jag blir lika nervös varje gång Del Potro slår en forehand. Stenhrt och flackt. Hora där kom breaket. Roger springer fram på när och blir passerad. Detta får inte ske, ska han förlora här efter 40 raka vinster i US open, 23 raka semifinaler, och 5 raka år som vinnare.

Men nu står det 0-2 i det avgörande setet.

Jag fattar inte varför han inte söker Del Potros backhand...

Då kommer en sexig enhandsbackhand av Rogi!!!!!!

15-30, liten lucka. Snälla missa förstaserven nu!!!

Men det gör han inte, sätter den och det är 30-lika.

Jag är spyfärdig och bajsnödig. jaaaaaaaaaa breakboll, SNÄLLA GUD!!!!!!

Andraserve....

deuce!

Nu är jag sådär nervösbajsnödig igen.

Advantage till 3-0 för Argentinaren.

En utmaning som Roger tar går som vanligt åt helvette.

Reklam nu.

3 timmar och 45 minuter har matchen hållit på. Jag sov mellan 19.00-22.30, så jag är pigg. klockan är 02.11 här och 20.11 i New York där matchen spelas.

Roger servar, han måste ta detta nu för att ha en minsta chans.

Jag kommer allvarligt inte kunna sova om han förlorar detta.

Gavin Rosedale och Gwen Stefani sitter i Rogers box.

1-3. Kom igen nu Roger, bryt.

15-15

30-15 till Del Potro, jag måste gå lite i lägenheten.

yes 30-30

1-4. Där är det slut.

Dubelfel nummer 10 i matchen för Roger.

15-15

inte ett sms på en halvtimme nu mellan mig och Jeppe. Då är det spännande.

40-15 Roger, men det är ju ett break vi vill ha sen!!

2-4 Del Potro ska serva. Han spelar fantastiskt Argentinaren.

0-30 Jeppe skickar sms "Break"

Mitt svar är "nix" mest för att jag vill ha fel.

0-40.

5-2 till Del Potro. Där går drömmen om 6 titlar i rad i U.S Open åt helvette.

Roger servar.

0-15 grov miss på backhand.

0-30

15-30

matchbollar Del Potro. Ramträff nummer 4532 för Roger.

Herregud vilken boll. Roger vinner den till slut. Jag dör snart.

en matchboll kvar. Snälla slå in förstaserven nu.

Det gör han!!!!!!! Deuce.

fördel Rogi!

deuce, fantastiskt forehand av DP.

dubbelfel nummer 11, matchboll nummer 3.

Förstaserve i nät.

ut av roger. del potro vann.

ska försöka sova nu, hejdå.


En dag som arbetslös.

11.30-12.00 - vaknar jag

12.00-15.00 - söker jag jobb

15.00-18.30 - kommer Nathalie hem till mig, film och idag blir det hemmagjorda hamburgare med banan och glass till efterätt.

18.30-20.45 - Malta - Sverige VM-kval med Nathalie

20.45-22.30 - England - Kroatien VM-kval med Nathalie

22.30-00.00 - Film med Nathalie

00.00-03.00 - Nathalie somnar och jag gör desamma eller så spelar jag Tv-spel.

03.00-06.00 - Roger Federer - Robin Söderling Kvartsfinal i U.S Open 2009

06.00 - Sömn

RSS 2.0