Vem är det som åker t-bana för 2a gången i sitt liv?

Som gröna Lund!!!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/205232/images/2012/pic_186358122.jpg" class="image">


Biopremiärer : Februari 2012

Här kommer alla Biopremiärer i Februari.

3 Februari

Film: En gång i Phuket
Genre: Komedi
Handling: Sven (Peter Magnusson) ruttnar på sitt jobb som karriärcoach och drar, efter att ha inspirerats av en självförverkligande barndomsväns plötsliga död och en het norska, till Thailand för att skriva den stora Romanen - som tidstypiskt nog ska handla om manlighetens kris i det begynnande 2010-talet - och för att leva livet.
Kommentar: Kan bli en bakisfilm som man skrattar åt vid ett par ställen, framförallt när David Helenius drar igång. Inget jag ser på bio.



Film: Järnladyn
Genre: Biografi/Drama
Handling: Hon är  kvinnan  som kom från ingenstans, trotsade klass-och könsbarriärer och gjorde sig hörd i en mansdominerad värld. Det är en film om makt och priset man får betala för att få den. Ett enastående porträtt av en riktig järnlady.
Kommentar: Har enormt svårt för Meryl Streep, som verkar bli oscarsnominerad bara hon gör en film. Även denna gång.



Film: Mästerkatten
Genre: Animerat/Äventyr
Handling: Filmen handlar om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.
Kommentar: Söv ner mig. Gillar inte animerat, förutom Lejonkungen och Råttatouillllleeeee.






10 Februari


Film: Alper
Genre: Drama
Handling: Alperna är en liten grupp människor som hyr ut sig själva som ställföreträdare för nyligen avlidna personer. Ledaren som tagit sig namnet Mont Blanc kräver en järnhård disciplin som inte alla vill ställa upp på.
Kommentar: Ett grekiskt drama som jag aldrig vill se.



Film: Polis
Genre: Drama
Handling: Fransk film om en specialgrupp poliser och deras arbete med att skydda utsatta barn. Det kan röra sig om ligor av ficktjuvar, barnmisshandel och uppslitande fall med pedofili och incest. Den sammansvetsade gruppen ser mänsklighetens allra mörkaste sidor och kämpar för att kunna leva med det.
Kommentar: Franska filmer brukar vara kritikerrosade, så även denna.



Film: Star Wars - Episode 1 (3D)
Genre: Sci-Fi
Handling: 2012 kommer George Lucas mästerverk till biograferna i 3D. "Star Wars: Episod I - Det Mörka Hotet" är först ut och kommer få premiär 10 februari. Den korrumperade Handelsfederationen hotar planeten Naboo som styrs av den unga drottningen Amidala. Två jediriddare, Qui-Gon Jinn och Obi-Wan Kenobi, kommer till drottningens hjälp. Detta är den fjärde, men kronologiskt sett den första filmen i filmserien om Stjärnornas Krig.
Kommentar: Älskar Star Wars, är inte ett lika stort fan av 3D. Räcker med Blu Ray hemma för mig.






15 Februari

Film: Chronicle
Genre: Drama/Sci-fi/Thriller
Handling: Tre vanliga tonåringar för plötsligt superkrafter och kan göra saker de bara drömt om tidigare. Till en början handlar det bara om harmlösa rackartyg men det tar snabbt en mörk vändning...
Kommentar: Så hajpad! Ska tydligen vara helt fantastiskt.



Film: Safe House
Genre: Action/Thriller
Handling: Tobin Frost (Washington) har undvikit att åka fast i nästan ett decennium. Tidigare var han av de bästa agenterna som CIA haft, nu överför han istället tillgångar och säljer underrättelseinformation till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terroristceller – den skada han orsakat USA går inte att mäta. Nu är han tillbaka och han bär på en hemlighet. Så snart Frost tagits in för förhör attackerar legosoldater det skyddade hus som CIA-nykomlingen Weston (Reynolds) är satt att bevaka. Efter att nätt och jämt ha lyckats fly, måste de två osannolika kompanjonerna ta reda på om deras angripare har skickats av terrorister eller någon på insidan.
Kommentar: Låter bra, med två favoriterför mig.



Film: Sean Banan . inuti Seanafrika
Genre: Komedi
Handling: Sean Banan drar till Afrika, världens skönaste land. Han tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson aka Kikki Dee för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk roadmovie med båtjakter, vilda djur och en massa udda möten. En böjd svensk komedi.
Kommentar: Han har vart rolig två gånger i sitt liv. När han var hög i en intervju och när han var på bondgården i Cirkus Möller. Nu får det vara nog. Mediahoran Dr. Alban måste ju vara med.






17 Februari

Film: Carnage
Genre: Drama/Komedi
Handling: Två 11-åriga pojkar hamnar i bråk efter skolan och den ena greppar en pinne och slår till den andra. Ett par tappade tänder och några stygn som resultat får föräldrarna till de båda att bestämma sig för att mötas och prata civiliserat om det som hänt. Det som börjar som ett försök till att på ett vuxet sätt reda ut frågetecknen och gå vidare leder snabbt till osämja, gräl – och det blir mycket värre än så. Till slut handlar ingenting längre om sönernas dispyt utan om bittra vuxna som försöker hålla ihop det, men i grund och botten är osäkra på sig själva, sina förhållanden och i princip lever en lögn de aldrig vågat erkänna.
Kommentar: Detta kommer vara riktigt bra. John C Reilly är magisk, Kate Winslet är min älskling och vem facinerades inte av Christoph Walz i Inglourious? Bara Jodie Foster jag har svårt för.



Film: Extremt högt och otroligt nära
Genre: Drama
Handling: Från regissören bakom ”Timmarna”, ”Billy Elliot” och ”The Reader” kommer den gripande historien om en elvaårig amatöruppfinnare, smyckesdesigner, astrofysiker, tamburinspelare och pacifist som söker över hela New York för att finna låset som matchar den nyckel han ärvt av sin far.
Kommentar: Låter som en cool story, och utspelar sig i NY.



Film:
Vi måste prata om Kevin
Genre: Drama/Thriller
Handling: Eva lägger ambitioner och karriärtankar på hyllan när Kevin föds. Förhållandet mellan son och mor är svårt redan från första början. När Kevin är femton år begår han en fruktansvärd handling. Eva kämpar med sina egna känslor av sorg och ansvar. Har hon någonsin älskat sin son? Och i vilken utsträckning kan hon själv beskyllas för det som Kevin gjort?
Kommentar: Låter intressant. Men DVD endast och inte bio för min del.






24 Februari


Film: Avalon
Genre: Drama/Thriller
Handling: Efter att ha avtjänat en tid med fotboja åker Janne, en föredetta festfixare, till Båstad för att öppna en exklusiv nattklubb och få sitt liv på fötter. Under den kändistäta tennisveckan gör han sista förberedelserna inför öppningen, umgås med systern Jackie och njuter av livet som stundande krogkung. Men bara några dagar innan premiären orsakar Janne en katastrofal olycka och hans alltmer desperata försök att hantera situationen drar honom in i en mörk nedåtgående spiral.
Kommentar: Svensk film brukar inte vara bra, men detta låter ju lovande.



Film: Big Miracle
Genre: Drama/Romantik
Handling: Inspirerad av en sann historia som berört människor över hela världen berättar räddningsäventyret "Big Miracle" den fantastiska historien om en småstadsreporter (John Kasinski) och Greenpeace-volontär (Drew Barrymore) som, med hjälp av två rivaliserande supermakter, försöker rädda en familj gråvalar som stängts in av snabbt bildad is intill Polcirkeln. Med tiden emot dem måste Rachel och Adam förmå en oväntad koalition av inuiter, oljebolag samt den ryska och amerikanska militären att se bortom sina olikheter för att kunna rädda valarna. Med världens uppmärksamhet vänd mot en av jordens nordligaste platser blir räddandet av de hotade djuren en gemensam uppgift för nationer som vanligen befinner sig på motsatta sidor av järnridån, och leder till en tillfällig vår i det kalla kriget.
Kommentar: Inte min typ av film, men lär va bra för tjejerna.



Film: Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Genre: Action
Handling: Under tiden som Johnny Blaze gömmer sig i östra Eruopa, får han i uppdrag att stoppa djävulen, eftersom han försöker inta skepnaden av en människa.
Kommentar: En uppföljare där jag inte sett ettan, trots att jag har den på dvd. Borde kanske göra det då Cage är en favvis.



Film: This means war
Genre: Action/Komedi
Handling: Reese Witherspoon, Tom Hardy och Chris Pine spelar huvudrollerna i denna actionkomedi om två CIA-agenter som faller för samma kvinna. För regi står McG som ligger bakom bl.a. ”Charlies Änglar – Utan hämningar”.
Kommentar: Kommer ej se denna.



Film: War Horse
Genre: Drama/Krig
Handling: War Horse är en berättelse om lojalitet, hopp och envishet på den engelska landsbygden under första världskriget.
Kommentar: Steven Spielberg gör en episk storfilm, nominerad till oscar för bästa film. Måste ses.






29 Februari


Film: Journey to the Mysterious Island
Genre: Familjefilm/Äventyr
Handling: Uppföljaren till 2008 års "Resan till jordens medelpunkt" tar sin början när den unge Sean Anderson (Josh Hutcherson) tar emot en kodad signal från en mystisk ö som inte finns utmärkt på kartan. Det är en plats med märkliga livsformer, berg gjorda av guld, dödliga vulkaner och mer än en enastående hemlighet. Oförmögen att hindra honom från att åka följer Seans nya plastpappa Hank (Dwayne Johnson) med på resan. Tillsammans med en helikopterpilot (Luis Guzman) och hans dotter (Vanessa Hudgens) ger de sig iväg för att finna ön.
Kommentar: Känns som att vissa filmer görs enbart för att visa dom i 3D.


Helt sjukt

Hur många gånger har du sett filmen "Hook"? Roligt föresten att frågetecknet bakom frågan ser ut som en krok. Jag har iaf sett filmen 300 gånger, minst.

Kommer du ihåg när en pirat blir instängd i "Boo Box"? en låda som fylls med skorpioner, och man lider så mycket med honom. Faktum är att Steven Spielberg har klätt ut Hollywoodskådespelerskan, Glenn Close, som pirat. Du läste rätt, det är en tjej.

Uttrycken som hon visar är mer skräckinjagande än någon kille skulle kunna göra. Så det hela var sjukt smart av Spielberg.

Ironiskt också att hon heter Glenn.


Glenn Close


Martin Sandén ute och storhandlar


Älsklingen

Det är egentligen Beckham, Zidane, Westlife och Adam Brody som får min kropp att skaka, varje gång jag ser dom. Zac Efron i all ära, han är perfekt. Men jag blir inte samma människa när jag ser på dom andra och honom. Han är mer som en snygg tjej. Dom andra är mer än en snygg tjej.

Så när jag ser nya bilder tagna den 12e januari på Adam så bärjar jag undra om jag verkligen är frisk. Jag får en sån där känsla i kroppen som när man såg Britney när hon sjöng "sometimes" i sitt halvkorta plattade hår när man var mindre (och hon var betydligt mindre).

Ska jag klippa mig?
Ska jag ha mustasch?
Ska jag äta bajs för att få tag i Nike Air kepsen han har på sig varje gång, som om han försöker håna mig.


Ska jag köpa en marinblå tröja och ett par 3301 straight fit jeans i kvaliten Fall Denim och färgen Vintage aged nästa gång jag shoppar?

Frågorna är oändliga när jag ser på mina idoler.

Hans jeans på bilden ser ut som ett par 511 från Levis, sjukt snygga dom med, lite svårare för mig att köpa...Dom sitter dock som ett par straight fit hos oss på G-star.









Jag älskar dig. På riktigt.

Victoria Beckham januari 2012




Ny bild på Jared Leto

Sitter bara och väntar när han ska vara G-stars modell efter Vincent Gallo! Hans rock är det vackraste jag sett.




Rachel Bilson rappar


Ewan


Nyckeln till frihet

Enligt mig den bästa filmen som gjorts (enligt IMDB också)!!! Var tvungen att beställa en Blu Ray, har den i en specialutgåva för dvd.


Ensam hemma 1 & 2

Tänk att ens barn får uppleva Ensam hemma i HD!!!




Avatar extended

Magisk extended edition! (Blu Ray + DVD 6 Disc)








Nytt Liv!

När jag för några månader sen gick in på Discshop eller cdon och skulle beställa film slog det mig att jag har i princip alla filmer jag älskar redan. Det var läskigt. Med att jag ska införskaffa en riktigt bra Blu Ray spelare nu i januari så öppnas en helt ny värld, ett helt nytt filmliv.

Jag har redan köpt Jurassic Park-triologin, Pulp fiction, Ensam hemma 1 och 2 och Avatar på Blu Ray. Fick även Sagan om Ringen av Nathalie i julklapp.

Blu Ray är för mig inte dyrt. Många tycker det, men om du kollar på en ny film som släpps är dvd på 179-199 och blu ray på 249. Att betala 50 kr mer för en orgasm för ögonen för evigt är för mig inga konstigheter.

(Nördvarning!) Jag gick in på olika film-forum för att se vilka filmer som upplevs bäst på Blu Ray. Detta är vad nästan alla skrev.

National Treasure 1 och 2 (En av mina favoriter)
Day after tomorrow (FAVORIT)
Independence Day (Favorit!!!!)
Pearl Harbor (FAVORIT!)


Och vad händer direkt i min kundvagn på discshop?



Sen vill jag inte veta hur nya Apornas Planet-filmen och Super 8 ser ut i högupplöst 1080!!!!!!


Australian Open 2012 - Inför Omgång: 2

64 spelare kvar och dom ska bli 32. Första veckan handlar bara om överlevnad för dom seedade spelarna, och hålla matcherna så korta som möjligt.

1/8
DJOKOVIC


Kommentar: Två matcher att hålla utkik efter. Novak som vinner enkelt och den klassiska Hewitt - Roddick som skulle kunna vara en grand slam final 2002. (Hewitt vann Wimbledon 2002 och Roddick U.S Open 2003).
Vidare: Djokovic, Mahut, Raonic och Roddick.


2/8
FERRER


Kommentar: Alla Seedade spelare går vidare härifrån, om nån ryker är det Gasquet.
Vidare: Tipsarevic, Gasquet, Chela och Ferrer.



3/8
MURRAY


Kommentar: Murray vinner enkelt, 5 set i Llodra-Bogomolov, Troicki vidare, Monfils vinner efter 4 set.
Vidare: Murray, Llodra, Troicki och Monfils.


4/8
TSONGA


Kommentar: Bästa matchen kommer bli det helfranska mötet.
Vidare: Simon, Ebden, Granollers och Tsonga.


5/8
FISH


Kommentar: Fish kommer inte ha några svårigheter mot Falla, som nästan slog ut Roger i Wimbledon för nått år sen. Annars är det kul att se Del Potro tillbaka, som har klättrat till 11 plats och kommer klättra mer i år.
Vidare: Fish, Kohlschreiber, Serra och Del-Potro.


6/8
FEDERER


Kommentar: Roger möter en tysk som inte får ett set av honom. Stora matchen är dock Querrey mot Tomic. Kul för turneringen om Tomic tar sig vidare.
Vidare: Dolgopolov, Querrey, Karlovic och Roger.


7/8
BERDYCH


Kommentar: Bästa matchen är Wawrinka - Baghdatis.
Vidare: Berdych, Anderson, Wawrinka och Almagro.


8/8
NADAL


Kommentar: Stor match mellan Isner - Nalbandian men min höjdpunkt är Haas - Nadal.
Vidare: Isner, Lopez, Young och Nadal.

Australian Open 2012 - Omgång: 1

Top 8

1. Djokovic vann mot Lorenzi enkelt och släppte skrämmande 2 game . 6-2 6-0 6-0. Serben kommer med största sannorlikhet vinna hela skiten.
2. Nadal vann, trots att han knappt kunde komma til spel, mot Kuznetsov från USA med 6-4 6-1 6-1. Osäkert hur det är med hans hälsa och knä, vi får se i nästa omgång.
3. Federer spelade bländande och svept bort en okänd Kudryavtsev med 7-5 6-2 6-2. Undra om Roger någong gång vunnit ett första set lätt i en Grand Slam, alltid tiebreak eller 7-5.
4. Murray var den top 8 spelaren som hade tuffast lottning i första omgången, han klarade chocken efter första set och vann mot den unge Harrison från USA med 4-6 6-3 6-4 6-2.
5. Ferrer, som oftast glöms bort i snacket om titeln, kommer från en turneringsvinst innan Australian Open och övertygade i första omgågen mot Machado, 6-1 6-4 6-2.
6. Tsonga, som hade ett magiskt slut på 2011, tappade ett set mot Istomin, Tsonga kan förlora och vinna mot precis vem som helst, 6-4 3-6 6-2 7-5.
7. Berdych tappade ett set men var stabil i sin första match, är han i form går han mist till kvart. 7-5 4-6 6-2 6-3.
8. Fish hade en tuff lottning mot Gilles Muller, som kan spöka mot vem som helst. 6-4 6-4 6-2 är starka siffror.

Seedade spelare som förlorade (Top 32)

22. Verdasco tappade 2-0 överläget han hade mot hemmasonen Tomic som vände och skrällde. 6-4 7-6 4-6 2-6 5-7.
25. Monaco förlorade mot Kohlschreiber, men det är ingen skräll, snarare än tuff lottning. 5-7 6-4 3-6 7-6  0-6.
28. Ljubicic förlorade mot unge LAcko från slovakien med 6-3 6-4 3-6 4-6 4-6.
29. Stephanek förlorade mot rekordmannen och storservaren Mahut. 7-5 7-5 6-3.
31. Melzer förlorade mot Karlovic, det gör alla på touren om kroaten tar dom till tiebreak. 6-7 5-7 3-6


Djokovic

NB - Vår 2012

Tänkte köpa ett par New Balance skor att ha till jobbet och när man vill ha det bekvämt. Lite roligare än Air Max tycker jag. Här är några favoriter.


Ljusgrå/Vit: Enkelt och kliniskt, min absoluta favorit. 5 av 5


Mörkgrå/Vit: Väldigt bra färg för smuts, men inte lika fin som den ljusgrå. 4 av 5

Svart/Grå/Röd/Vit: Svart är alltid svart, snyggt med en grå häl. Det röda gör det mer retro. 3 av 5


Mörkblå/Silver: Fantastisk färg, i alla fall till stentvättade jeans, inte lika bra på rådenim. Det har man överseedne med när det är silverdetaljer. 4 av 5


Gul/Röd/Grön: Fula färger ihop, vilket jag älskar, det är dock inte en sko jag väljer som första inköp, men har man ett eller två par är det kul att bryta grått och vitt. Det kvittar vilka färger man matchar med, det ska inte matcha med dom här skorna. 5 av 5


Gul/Orange/Grön: Skön sommarfärg, kan lätt tröttna på den dock. 2 av 5


Mörkblå/Blå: Sjukt snygg, och väldigt enkel. 4 av 5


Brun/Grå/Orange: Top tre för mig, få saker jag går igång mer på än brunt och orange. Blir så 70-tal och retro. 5 av 5


Lila: Bland mina favoritfärger, skulle dock tröttna på dom tror jag. 3 av 5.


Brun/Beige: Snygg, men lite för tjejig i färgen för att jag ska ha på mig den. 2 av 5



Tog tillfället i akt och designade ett par egna som man kan göra. 790kr kostar det bara. Man kan välja allt från färg på skosnören till färg på häl, kanter, sula, tå, N-märket.












Nytt på James Franco

På LAX.





Australian Open 2012

Nu är det dags för Australian Open 2012 på måndag. 2 veckor av en magisk turnering.

Här har du första omgången för alla top-20 seedade spelare.



Om alla top-8 seedade spelare går till kvartsfinal så ser dom ut såhär.

Övre halvan
Djokovic - Ferrer
Murray - Tsonga

Nedre halvan
Federer - Fish
Nadal - Berdych

Rogers väg som jag tror:
Omg 1: Kudryavtsev
Omg 2: Beck
Omg 3: Melzer
Omg 4: Dolgopolov
Kvart: Fish
Semi: Nadal
Final: Djokovic

Väntar

På mina grabbar för lite fest här hemma. FF är det också!


Skojade om årets bild

Ashley Tisdale kan släga sig i väggen med årets bild...


Staples Center 10 januari 2012

Vem är på Lakersmatch den 10 januari.








Ian på Lax

Ian Somerhalder är en kille som kan klä sig. Gillar skorna och halsduken framförallt.






Mandy Moore

är precis lika snygg som för 10 år sen.


Gwen <3




Gillar Rocken

Som Russel Brand har på sig.


Vem är detta tro?



Hans smeknamn rimmar på det afroamerikanska namnet Shaniqua!

Årets Bild?

Detta kan va årets bild. Ljuset är helt sagolikt. Tröjtunikan likaså, lite trasig och färgmässigt snygg till hennes blonda hår. Bryter av med stövlar bara för att. Och piloterna på! Allt på en bensinmack. Ashley Tisdale.


Ashton Kutcher på L.Akers

Strongt av han att gå på en basketmatch själv, vill bara ta tillfälle i akt att hylla och såga honom för hans klädval denna afton.

Först det magiska:

Keps: Nästan för snygg, en jättesliten variant som visar att han hållt på laget länge och är superstjärna. 5av 5
T-shirt: Skitsnygg, min favoritfärg förutom vitt på t-shirts är ljusgrå. 5 av 5
Cardigan: Ledigt och enkelt, bra när han har tryck på t-shirten. 5 av 5.

Nu det helt sjuka:
Byxorna: Cargo byxor är nog det värsta jag vet, visst han vill ha det bekvämt, men det finns faktist enkla chinos i svart, beige (nästan snyggast till hans överdel) och olivgrönt. Det finns även lösare jeans i stentvätt som är snyggt med ljusgrått, ett par lite tajtare rådenim är också aldrig fel, men nej, vi kör en loosebyxa med sömdetaljer istället.

Skorna: Är det sånna där Tigerskor som alla maintreamkillar köper på NK för 1200kr? eller är det möjligtvis ett par Diesel eller Fred Perry med kardborreband? Lackade skor ska endast visas med kostym! Om du ska köra bekväma looken så kör lösare jeans och air force one nike eller Air Max?


Skäggigt värre

Nu vet jag vem som snott mitt skägg, Justin Timberlake.






Kate Blanchett

Egentligen borde jag döpa min dotter, eller son till Kate. Just det namnet har i princip alla mina favoriter i Hollywood. Kate Winslet, Kate Beckinsale och den fiktiva Kate Austen.

Kate Blanchett
är en annan kvinna som jag bara älskar, inte minst för att hon är en fantastisk skådespelerska. I sagan om ringen är hon perfekt castad. I Benjamin Button kan jag knappt titta på henne så snygg hon är.

Det är nått visst med röd/orangehåriga tjejer som bara är så naturligt vackra.







Skojade att jag skulle döpa min son till Kate föresten, han ska heta Summer.

När orden, och världen inte räcker till

Jag blir på allvar knäsvag. Hans nya bilder för H&M är nog det snyggaste han gjort. Det är i alla fall lika mycket "wow" som när jag såg Marcs & Spencer med hans blonda hår för 10 år sen, och även Vodafone reklamerna där han är pinsamt snygg.

Älskar att han gillar det mininalistiska och cleana vad gäller kläder precis som jag. Inga konstigheter, det ska sitta bra, that´s it.

Jag ska köpa upp deras lager.










Min första Blu Ray Film!

Men absolut inte den sista.
Aldrig har rövvåldtäckter och adrenalinsprutor vart bättre.


Im Blu, da-ba-di-da-ba-da!!!

Fick hem en enorm låda idag. Hade visst beställt en Limited Edition triologi!! Nu får jag se Mr. Goldblum i High Definition!!!!
















Du missar väl inte?

Att Lejonkungen har biopremiär på fredag? En av flera storfilmer som har gjorts om och går på bio iår, andra filmer är exempelvis Star Wars - Episode 1.



Dagens låt!


Steffe och Jag

Jag och Steffe har kört med Malmö FF på fifas karriärläge nu i 4 säsonger. Sen fick vi sparken. Nu ska vi inleda en ny era med Malmö tänkte vi. Denna gång i det klassiska nerskrivna Wordformatet, där allt skrivs ner.


Tennisåret 2012

Nu börjar Tennisåret 2012. Under nyårshelgen spelades en uppvisningsturnering i Abu Dhabi. Undra hur mycket alla myck för att missa nyårsfirandet?

Roger fick storpisk mot Djokovic och Nadal.

Den här veckan börjar dock slaget om ATP-poängen på riktigt. Roger och Rafa spelar i Doha, precis som förra året. Roger ska här försvara sin titel. Roger vann första matchen med 6-2 6-2 mot Davydenko.

Om ca två veckor smäller det i Australian Open, årets första Grand Slam.

Lycka till 2012 Roger!!


Rachel Bilson påväg till manikyren


Becks och Harper




Colin Farrell

Nått magiskt med killar och grått hår!




Gwen och Gavin i Parken




RSS 2.0