Köpte nya Virtua Tennis igår

Det är inte i närheten av Top spin men ganska så lättsmält.


Dags för Ansiktsmask

Ibland måste man unna sig en ansiksmask.

Jag valde Organic 7th Heaven idag.

Gentle Scrub Cream & Honey 2 in 1


Ska ha den första masken på i 15-20 minuter och sen blir det en fuktighetskräm.






Två moodmanagers är hungriga

När stor- och lill-moody ska äta middag till Pirates filmen så äter man självklart buffé!



Två stora sushis
En hamburgartallrik
En Kebabsallad

Tack för en underbar dag Peter!

Outfit

På Nathalies jobbarkompis sofias 30-årsfest ville jag ha en speciell outfit, som sticker ut lite. Nathalie hade ett par röda pumps. Jag tänkte mig någor rött jag med för att matcha henne.


Lägg märke till dom röda strumporna.


Såhär...

Ser jag ut när jag ska iväg och spela tennis.


Vågit hår för dagen till ära för Roger Federer!

Min vita stekblazer tennisjacka med mina initialer på!

Nya Pjuck!

Här är mina nya fotbollsskor. Min lagkamrat Vincent ska ha ett stort tack då jag får köpa dom av honom väldigt billigt. Dom är helt nya och självklart min favoritmodell Adidas Predator. Den här modellen är en Champions League modell. I Andrea Dorias färger.

Jag har haft predator i 12 år nu.


G-star shorts

Nya shorts, G-star!






Ny låt från DB

Vi slängde in en liten myslåt mellan dom svåra och tuffa utmaningarna med "Tearin up my heart" och kommande "If youre not the one".

Efter att jag sjungit i 5 timmar på if youre not the one så ville jag och danne göra en myslåt som skulle bli klar snabbt. 15 minuter senare så hade jag sjungit in allt mitt på låten och danne sjöng in sitt dagen efter, på 4 dagar var låten klar. Rekord!

Enjoy!

Denimjacka

Köpte en ny Denimjacka från G-star. Visste du att man inte ska kalla Denimjkackor för Jeansjackor? Jeans får endast kallas Jeans, anledningen är nitarna som finns på jeansen, det är hela grejen med att plagget får heta jeans, själva tyget är Denim och är Denimet inte fastnitat så är det en "denimstrumpa" "denimskjorta" "denimsko" eller som i detta fall "Denimjacka"


Scream 4 - En besvikelse

Var och såg Scream 4 för ett tag sedan med Martin Narvelo. Jag är en screamfantast sedan tidigare och tyckte det skulle vara så kul att äntligen träffa på karaktärerna igen.



Handling: För tio år sedan tystnade skriken, mördaren som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken - försvann... Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Nu är det dags igen - mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.


Min åsikt: Det började otroligt lovande, med nya sätt att överraska och en plot som till en början var intressant. Men efter 2/3 av filmen så spårar det fullständigt ur. Då menar jag inte lite, utan kanske en av dom mest urspårade slutet jag sett på film, och inte på ett bra sätt som Wild Things (Där Neve Campbell ironiskt också är med).

Det mest löjliga är kanske att huvudkaraktärerna och hjältarna är totalt omänskligt odödliga. När man sedan får veta vem som är mördaren blir det en överspelning utav dess like, mördaren spelar så dåligt så man blir rädd. Inte på samma nivå som Stu och Billy var i ettan, där man bajsade på sig fast maskerna var av.

Helvette säger jag. Och förväntar mig bättre av 5an och 6an, men hur ska dom reparera detta?

Betyg: 1,5 av 5




Fashion against AIDS

H&M har släppt en linje som heter Fashion Against AIDS. 25% av alla intäkter går doneras till HIV och AIDS projekt.

Nathalie köpte ett par shorts från damavdelningen till mig, du hörde rätt. Eller jag var med henne och bekräftade köpet. Hon hade dan innan varit osäker på om jag skulle gilla dom.

Men vad finns att inte gilla från ett par för korta silvershorts?


249kr


RSS 2.0