En av dom bästa låtarna i världen

Daniel Bedingfield framför den med en sån passion och känsla. Han gör lite vad han vill och ger mig gåshud över mina "Cohones"


Undrar fortfarande...

...vart man köper parfymen som dom flesta har i Kista?


Wimbledon Kvartsfinaler

Dom fyra stora var i varsin kvart. Det skulle väl bli dom fyra i semi också? Om någon inte fick ryka så var det Roger...



Övre Halvan

(1) Rafa vann komfortabelt mot Mardy Fish, och jag tror härmed att han vinner hela turneringen. Hans semifinalmotståndare är en skotte som tappat ett set i årets turnering. (4) Murray kan bli farlig, men har det väldigt svårt mot Rafa.

Tipset
Semifinal: Rafael Nadal - Andy Murray 3-0


Rafa fenomenal


Sjukt starkt av Mardy att vara framme i kvart.


Murray i bäst fort av dom alla


Lopez gör liksom Fish en fantastisk turnering


Undre Halvan



(3) Roger, Roger, Roger. Det gör ont i mig när han fölorar. Denna gång mycket snöpligt. Tsonga spelade mycket bra men Roger var inte i närheten på dom viktiga bollarna dom sista tre setten. Tror Roger aldrig mer vinner en Grand Slam, men jag älskar dig ändå.

(2) Djokovic vann med viss möda mot Tomic. Serben var inte sig själv och kunde ändå vinna i fyra set. Nu kan han bli världsetta om han vinner mot Tsonga i semin, vilket han gör.

Tipset
Semifinal: Jo-Wilfried Tsonga - Novak Djokovic 1-3


Det här slaget var helt sjukt, Tsonga vidare.


Snyggast är han alltid, men inte bäst


Djokovic tackar den stora skrällen och genombrottet, Tomic.

Wimbledon 4:e omgången

Nu börjar det dra ihop sig. Andra veckan är här och dom fyra stora är fortfarande kvar i turneringen, planenligt. Solen sken denna måndag över Wimbledon.



Övre Halvan

(1) Rafa blev skadad i hälen i första set, reste sig och vann det i tiebreak, fick behandling, förlorade andra set mot en hårt slående Del Potro. Att han sen reser sig och vinner dom två följande är helt fantastiskt.

En liten, kanske mikroskopisk, skräll fick vi se när Nadals kvartsfinalmotstånd skulle koras. Fjolårsfinalisten (6)Berdych, fick storstryk av min favorit Mardy Fich.

Tipset
Kvartsfinal: Rafael Nadal - Mardy Fich 3-1


Nadal firar efter Del Potro matchen


Fish slog ut Berdych i tre raka




(4) Murray fortsätter imponera, förutom hans första match, vilken alltid är jobbig, så har han sett stekhet ut. Slog ut en formstark Gasquet i tre raka.

Deliciano, som Murrays mamma kallar honom (det är sant), vände och vann mot Kubot, riktigt starkt, speciellt när alla set är så tighta.

Tipset
Kvartsfinal: Andy Murray - Feliciano Lopez 3-2


Murray vidare enkelt


Deliciano



Undre Halvan



(7) David Ferrer Blev den sista top tio spelaren att ryka förutom dom fyra stora. Tsonga blev för tung för den lille spanjoren. Skulle det varit grus eller hard court tror jag ferrer skulle vunnit, men på gräs är allt annorlunda.

(3) Roger spelade fantastiskt, Tappade första set, men allt kan hända i ett tiebreak. Sen var det så stabilt och säkert. Serven var fantastisk och hans variation var fenomenal. Hoppas han vinner detta. 

Tipset
Kvartsfinal: Jo-Wilfried Tsonga - Roger Federer 1-3


Tsonga firar kvartsfinalplatsen


Roger elegant



Tomic fortsätter att överraska. Nu var det betydligt lättare motstånd mot Malisse, men det är ändå en 4e omgång som den 18-årige spelade. Stort för honom att vara i kvarten.

Där tar det nog stopp för där väntar (2) Djokovic. Han har visserligen haft en oförskämt enkel lottning om man jämnför med Rafa och Roger, men ändå.

Tipset
Kvartsfinal: Bernard Tomic - Novak Djokovic 0-3


18 år och i kvartsfinal i Wimbledon


Hetast just nu



Här ser man hur före top-4 spelarna är övriga eliten, ja till och med 5an Söderling, 6an Berdych 7an Ferrer och 8an Ferrer, som alla blivit utslagna av lägre rankade spelare. Nadal, Djokovic, Roger och Murray förlorar bara mot varandra, det är därför dom kommer stå i semi alla fyra på torsdagskvällen.


Nya på Zaqisha




Ingen ny E:T, men ändå lyckat

Poster Super 8 (2011)

Film:
Super 8
Genre: Science-Fiction
Längd: 1 timme 52 minuter
Skådespelare: Noah Emmerich, Ron Eldard, Elle Fanning, Thomas F. Dutty m. fl.
Sällskap: Nathalie
Handling: Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en Super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Min åsikt: Steven Spielberg Producerar och J.J Abrams (Lost, Cloverfield) Regisserar denna film om ett par ungdomar i 70-talets USA. Spielberg är ju en legend och J.J Abrams börjar bli en legend. Filmen var för mig väldigt konstig, den är en blandning av Cloverfield, E:T och Världarnas Krig. Rätt scitzofren. En barnfilm, men samtididgt röker man på och dödar på nära avstånd. 

Tycker slutet var sådär. Det bästa var musiken som verkligen satt som en smäck, speciellt på slutet. 

Betyg: 3 av 5



Dags för jobb

på G-star Kista, där vi dubblade PUB denna söndag!



Med glasögon.


Nya skjortan var på!


Lite bilder






Wimbledon 3:e omgången

Då var det dags att summera Wimbledon efter tre spelade omgångar.

Övre halvan



(1) Rafael Nadal vann mot Gilles Müller. Rafa bröt inte Mullers serve en enda gång i dom två första setten. Men vann självklart båda tiebreaken. När dom startade det andra settet hade Rafa bara vunnit en poäng mer än motståndaren. Men sen tog det tvärstopp och han kunde jogga hem sista.

Motståndaren till Rafa heter Del Potro, som slog ut Gilles Simon i tre stenhårda set. Nu blir det enligt mig en drömmatch i 4e omgången. Del Potro är en av få som har slagen (serve och hårdhet) att slå Rafa både på grus och gräs, precis som Robin. Men på gräset känns det ännu mer öppet.

Tipset
4:e omgången: Rafael Nadal - Juan-Martin Del Potro 3-1 


Rafa i favoritläge


Muller hängde med i två set.


Del Potro reste sig och vann


Simon fick ge sig mot Del Potro




Mardy Fish
ångar på. Gick vidare då hans motståndare bröt matchen i det fjärde settet, han skulle nog ha vunnit iaf. Nu får han möta en (6) Berdych som ännu inte tappat set. Eller han har inte ens vart nära att tappa set, inte ett enda tiebreak heller.

Tipset
4:e omgången: Mardy Fish - Tomas Berdych 0-3


Fish vidare


Haase äter inte fisk


Berdych glad över avancemanget




(4) Andy Murrays första riktiga test är avklarat. En storspelande och storservande kroat vid namn Ljubicic tvingade fram Murray till fyra set.

Richard Gasquet kommer klättra på rankingen efter Wimbledon. Efter hans utskåpning mot Bolelli så är fransmannen tillbaka i det finrum han ska vara. Kommer bli en sjukt tuff match i fjärde omgången.

Tipset
4:e omgången: Andy Murray - Richard Gasquet 3-2


Murray i fokus


Ljubicic sträcker sig efter bollen


Gasquet


Bolelli




Två skrällar blev det på den övre halvan. Kvalspelaren Kubot slog ut en ojämn Gael Monfils och Lopez slog ut Andy Roddick. Ganska behaglig lottning i 4e omgången för både Lopez och Kubot som möts om en plats i kvartfinalen.

Tipset
4:e omgången: Lukasz Kubot - Feliciano Lopez 2-3



Monfils räckte inte till


Kubot vidare


Lopez slog ut Roddick


Wimbledon över för Andy



Undre Halvan



(7) David Ferrer
vann enkelt mot Beck och är nu i 4e omgången. Där möter han en het Tsonga som gjorde processen kort med Fernando Gonzalez.

Tipset
4:e omgången: David Ferrer - Jo-Wilfried Tsonga 3-1

Photo Titled Ferrer steady
Ferrer




Youzhny gick vidare från en oviss tillställning med 3-1. Han möter (3) Roger Federer som mötte en sliten och skadad Nalbandian, han vann iaf med 3-0 och har ännu inte tappat set i turneringen.

Tipset
4:e omgången: Mikhail Youzhny - Roger Federer 1-3

Photo Titled Roger Federer




Visst (5) Robin var magsjuk, men det är ALLTID nått med honom när det drar ihop sig. Han var precis så dålig som han kan vara ibland. Tomic vidare och lägger upp den tråkigaste 4e omgångsmatchen i turneringen. Söv ner mig Tomic och Malisse.

Tipset
4:e omgången: Bernard Tomic - Xavier Malisse 3-2

Photo Titled Soderling struggle
Robin ute!

Photo Titled Tomic satisfied
Tomic, lätt efterbliven




Michael Llodra smyger fram i lottningen. Baghdatis stretade emot den hetaste spelaren i världen men det hjälpte inte. (2) Djokovic vidare.

Tipset
4:e omgången: Michael Llodra - Novak Djokovic 0-3

Photo Titled Novak content
Novak
 

Dagens låt



Samplat från Polisskolan 2, när Zed och hans gäng kommer. Bara en sån sak!!!!!!!!! Dansa!!!!!!


Zed, tillsammans med Jim Carey i Dum och Dummare, Latrell i White chicks, Will Farell i Weding Crashers och Ben Stiller i Dodgeball, dom roligaste karaktärerna på film genom tiderna.

Talented Mr. Ripley

Hur vacker är Jude i filmen?


Midsommar-outfit

Tänkte på en extremt urbaniserad outfit inför imorn. Jag kanske ska köra en sjukt clean och fräsh look, med en stark accentfärg.

Slitna för korta jeansshorts är att föredra, speciellt när man är brun. Dressa ner det lite med Converse, stoppa in skjortan så man ser proper ut.

Färgmatchningen är väldigt lätt att göra fel på, många matchar två färger och spårar ur bara på dom. Jag tycker det är fint att matcha Vit skjorta med vita converse, brunt skärp med brunt armband, och bryta av det med en knallgul klocka, eller ett så klassiskt tyg som denim på shortsen.

Där kan man växla också och köra denimskjorta och chinosshorts. Strumporna är bara där för att man ska se en centimeter färg från mina höga converse, roligare än ett par gråa strumpor.



Det sjuka är att bara skjortan är ett killplagg, resten är tjej (skärp, shorts, armband) eller unisex (Strumpor, klocka och Converse)


Wimbledon 2:a omgången

Rogers form ser äckligt bra ut. Robin vände 0-2 mot vinnaren av Wimbledon 2002. Djokovic fortsätter att vinna. Rafa vann enkelt. Andra omgången bjöd väl inte på jordens jätteskrällar direkt. 

Photo Titled Wimbledon suits
Tennis är stekigt, men Wimbledon är stekigare. Man firar 125 år i år!

Övre halvan

(1) Rafael Nadal
vann enkelt mot amerikanen Ryan Sweeting med 6-3 6-4 6-2. Han möter inte Raonic som många trodde, utan Gilles Muller från Luxemburg. En svår match tror jag (Gilles Muller är en oberäknelig spelare, lite som Gulbis, fast inte sjuk i huvudet).

Självklart kommer Rafa vinna den med, 3-0 eller 3-1.

Photo Titled Nadal armed 
En vanlig syn. Rafa vinner på en centercourt.

Kul också att Del Potro vinner igen, han kan få möta Rafa i fjärde omgången om han slår en lurig liten fransos vid namn Gilles Simon . Tror han gör det med 3-2. Där får Rafa verkligen bekänna färg, Del Potro är väl den som har mest likt spel som Söderling, och slår knallhårt. En bra servande argentinare och Rafa får den jobbigt.

En personlig favorit, Bill Murray-kopian, Mardy Fish gick också vidare och slog ut en hårdservande Istomin med 3 raka, riktigt starkt!

Photo Titled Blow Fish
Mardy Fish, en favorit.

Fish är en sån spelare som jag alltid älskat, med sina low-socks och jänkarstil. Det bara stinker College-tennis över han. Han kan nu (när Verdasco överraskande förlorade) gå riktigt långt.  Han möter Robin Haase, som också blandar mycket bra resultat med förstaomgångsförluster.

(6) Berdych ser oförskämt fräsh ut han med. Tappade 7 game under hela matchen mot Bennetau. 6-1 6-4 6-2.

Photo Titled Berdych reacts
Berdych sträcker sig efter bollen på Bana 1

(4) Andy Murray börjar få ordning på hans tråkiga defensiv, vann enkelt mot Tomas Kamke, inget att hänga i julgranen, han möter en pånyttfödd Ivan Ljubicic i tredje omgången, vågar inte ens satsa 10 kr på den matchen. Totalt ovisst.

Den enda riktiga skrällen i andra omgången (om inte (7) Ferrer ryker imorn) stod Wawrinka för. Peter Lundgrens adept, fick inte ens ett set mot Simone Bolelli. Bolelli möter kanske tourens vackraste enhandsbackhands, med Rogers, Wawrinkas och Youznys backhands, Richard "Kokain" Gasquet.

Monfils smyger lite i skymundan, men lär väl ryka så fort en top 10 spelare kommer. Han har väl sämst statistik mot top tio av alla spelare på touren. Inklusive Sofie Arvidsson.

Sjukt rolig match väntar i tredje omgången mellan Feliciano Lopez och (8 )Andy Roddick som båda vann sina matcher väldigt enkelt. Heja Andy.

Photo Titled Roddick positive
Andy älskar Wimbledon, och jag älskar Andy, eller Stiffler.



Undre Halvan

(7) David Ferrer låg illa till mot Ryan Harrison (1-2 i set) men lyckades komma tillbaka, leder det fjärde nu och matchen spelas klart imorn, förmodligen med ett skiljeset.

En härlig match väntar mellan Gonzales och Tsonga, killar med sjukt hög högstanivå.  Båda vann sina 2:a omgångsmatcher.

Almagro (också en fin enhandsbackhand) vann mot storservaren John Isner, som aldrig verkar blomma ut.

(3) Roger körde ett lätt träningspass mot Adrian Mannarino, men jag tror att Mannarino tar med sig upplevelsen att ha mött den bästa genom tiderna på centercourten. 6-3 6-2 6-3. Rogi möter nu David Nalbandian i tredje. Ett klassiskt möte, vem minns inte finalen i mastersslutspelet för några år sedan när Nalbandian vände och vann mot Roger med 3-2 i finalen.

Photo Titled Federer timing
Please be quiet, Genius at work!

Photo Titled Federer spellbinding
Helvit med skogsgröna detaljer, orkar inte mer!

(5) Robin vände 0-2 mot Hewitt, bara det är ju helt fantastiskt. Mindre bra är väl Tibros form, som är överlägset sämst av Top-8 spelarnas. 6-7 3-6 7-5 6-4 6-4. Bra lottning nu mot Robin, äntligen, Andreev eller Tomic i tredje.

Photo Titled Hewitt momentum
Klassiskt uttryck. "Cmon" från Lleyton, och till en början gick det sjukt bra.

Photo Titled Hewitt heartbroken
Men sen gick det sämre...

Photo Titled Soderling roar
Magiskt!!!!!

(2) Novak Djokovic vann som alltid numera sin match med 3-0. Möter en Baghdatis som är riktigt bra på gräs. Tror på 3-1 till Novak där.

Photo Titled Djokovic volley
Hur ofta slår han volley?

Photo Titled Waterworld
En tråkig men vanlig syn, det regnar i Wimby.

Kul fakta - Förstaserve statistik efter två matcher.


Jag och Nathalie

Morgontrötta men rätt fina tycker jag ändå.


Pearl Harbor - Director's Cut Edition

Köpte en utgåva av Pearl Harbor idag som har slutat tillverkas. Det är en 4 disc utgåva som jag köpte för 170kr på Game Stop idag.

Liknar mina sagan om ringen boxar väldigt mycket.








Hårvård för er som har Seth Cohen krull.

Mina steg när jag ska tvätta mina lockar.

1. Redken Smoothe Down Schampoo

SHAMPOO

Hur gör jag: Detta är för oss som har krulligt eller vågigt hår. Det rengör, ger näring, tämjer och slätar ut för ett smidigt frizz-fritt resultat. Schamponera in och sköj ur, gör detta två gånger då ditt hår oftast är flottigt och inte kan rengöras på en gång. Tänk att första schamponeringen tar bort skiten och nästa rengör håret ordentligt. Det är därför det skummar mycket mer andra gången.

Pris: ca 360kr


2. Björn Axén Deep Conditioner Color Stay
Deep Conditioner Color Stay Björn Axén

Hur gör jag:
För mig som plattar mitt hår mycket eftersom jag sparar längre, så slits topparna väldigt mycket, därför måste man då och då göra en inpackning. Jag torkar håret med en handduk och lägger inpackningen som man tar vax i håret, låter det verka i 10-15 minuter innan jag sköljer ut det.

Pris: ca 150kr



3. Redken Smooth Down Conditioner
CONDITIONER

Hur gör jag: Avslutar procedurarna i duschen med ett balsam som jag har i i ungefär 2 minuter. Mjukar upp mitt hår och "stänger" inpackningen, som min flickvän säger.

Pris: ca 380 kr



4. Redken Power Tame 16

Hur gör jag: Lägger in detta som en inpackning, pumpar ut serumet i en "femkrona-storlek".  Gör grovt hår slätare med varaktig mjukhet, glans och utan frizzighet på svårhanterliga texturer. Innehåller det exklusiva Straight-Out Complex med stärkande proteiner samt mjukgörande kokos- och olivolja som bevarar håret otroligt rakt.

Pris: ca 300kr


5. Redken Real Control Slim Supreme


Hur gör jag: Lägger i några droppar av detta serum också. Gör att jag itne får så mycket volym, men ändå återfuktar håret.

Pris: 360kr

Sen är det bara att platta håret, men kom ihåg, ibland är det fint med naturligt också fråga dom här killarna...











Skägg, skäggigare, Adam Brody




Wimbledon 1:a omgången

Skönt att Roger vann sin första match i Wimbledon, ganska enkelt. 7-6 6-4 6-2 mot en okänd kille från Kazakstan. Kommer ihåg förra årets första omgång när han låg under mot Alejandro Falla med 0-2 i set och ett break upp. Då reste han sig men bara för att slås ut i kvarten av en stekhet Berdych.


Övre halvan 1/4

(1) Rafa hade lekstuga som vanligt. 3-0 i set mot muskelknutten Russel. Raonic väntar i tredje och Del Potro i fjärde tror jag, men han kommer slå båda dom också. I kvarten är han lottad mot, om vi följer hela seedningen,
(6)Berdych. Men Mardy Fish och Verdasco finns där med och dom kan knocka ut vem som helst, inte minst Berdych. Älsklingen Tommy Haas, som är mer skadad än frisk, åkte tyvär ut mot Gilles Muller.

Drömmatchen: Rafael Nadal - Del Potro 4:e omgången!


Rafa ska slå en slice mot Russel i första omgången!

Photo Titled Del Potro rally
Del Potro är tillbaka

Photo Titled Verdasco warm up
Verdasco vann en stenhård femsettare mot Stepanek idag.

Photo Titled Berdych forehand
Berdych vill upprepa förra årets bragd




Övre halvan 2/4 

Annars i Första rundan har (4) Andy Murray gått vidare med strul, som vanligt, finns väl ingen som är mer berg-och-dal-bana är skotten. Han torska första set för att sedan vinna dom avslutande tre sjukt enkelt (6-0 i tredje och i fjärde).

Han lär få, hoppas jag, Ivan Ljubicic, från Kroatien i tredje omgången, som slog ut landsmannen Marin Cilic lite överraskande i 4 set.

(8) Andy Roddick gick vidare enkelt och möter Murray i kvarten, han har lite hinder på vägen (Karlovic, Lopez) men bör gå hyfsat smidigt fram till kvartsfinal. Murray går dit han med, efter en stenhård 5-settare mot Wawrinka i fjärde omgången. Där hoppas jag på Roddick som får möta Rafa i semifinal.

Drömmatchen: Andy Murray - Andy Roddick Kvartsfinal!

Photo Titled Murray weapon
Murray vidare som vanligt!

Photo Titled Roddick pleased
Roddick, en personlig favorit




Undre Halvan 3/4

(7) David Ferrer kan spela på alla underlag, det bevisade han inte minst efter 3 raka set i första omgången, han möter förmodligen Tsonga (om Tsonga vill) i fjärde omgången. I kvarten blir det dock tvärstopp, där står en Schweizare som är sugen på en sjunde Wimbytitel, (3) Roger har en drömlottning tycker jag. Han har oftast väldigt lätt mot Ferrer, inte minst på Grus, tror inte han tappar ett enda set fram till semifinalen.

Drömmatchen: Roger Federer - David Nalbandian 3:e omgången!

Photo Titled Federer focus
Kärlek

Photo Titled Federer farewell
Thank you


Undre Halvan 4/4

(2) Djokovic
vann som vanligt sjukt enkelt mot en icke top-10-spelare. Han kommer garanterat gå till kvartsfinal där han om gud vill får möta Robin. (5) Söderling vann för övrigt sin första match med 3-1 mot Petzschner, en riktigt lurig spelare på gräs. Han var i final i Halle i turneringen innan och tingade fram Rafael Nadal till 5 set i förra årets Wimbledon. Så att vinna så smärtfritt var perfekt. Nästa match kan bli en klassiker, Lleyton Hewitt står för motståndet.

Drömmatcherna: Robin Söderling - Lleyton Hewitt 2:a omgången!
Robin Söderling - Novak Djokovic KVartsfinal! 

Photo Titled Djokovic serve
Djokovic Servar mot Chardy i första omgången

Photo Titled Soderling serving
Robin verkar vara i bra form

Photo Titled Lleyton Hewitt
Evigt ung? Man vet inte om det är 2000 eller 2011

Seedningen top-8
1. Rafael Nadal går till Semifinal
2. Novak Djokovic går till Semifinal
3. Roger Federer Vinner Wimbledon 2011
4. Andy Murray Går till Kvartsfinal
5. Robin Söderling Går till Kvartsfinal
6. Tomas Berdych Går till Kvartsfinal
7. David Ferrer Går till Kvartsfinal
8. Andy Roddick Går till Final



Photo Titled Net post



Wimbledon 20 juni-3 juli

Snälla gud, låt det hända igen. Men det är bara du gud som kan spela hem det, om din förstaservprocent ligger på rätt nivå.


Sommar"ferie" för min del

Min ljumske har spökat på våren och jag har knappt kunnat spela den senaste månaden, så jag kastade in handuken och tog semester tidigare än mina lagkamrater. Vill komma tillbaka 100% till hösten. Grabbarna sköter det ju rätt bra, leder serien med 15 poäng om vi vinner mot Hässelby i dom två "Europacup"-matcherna som återstår. 

Tycker Joss har vart helt fantastisk av det jag sett och hört. Även Lankan är en av mina absoluta favoritspelare i Andrea Doria. Jag tycker han är så sjukt klok och stabil, med sveriges förmodligen bästa surr på fotbollsplanen. Sen är det en ren glädje att spela kortpassningsspel med Vincent, men det vet ju alla.

Ska försöka se dom två sista matcherna som är kvar, vinner vi dom går vi med största sannorlikhet upp till 4an.

Forza Doria!
//32 

Ingen fotboll i sommar!!!!

Känns så sjukt konstigt att inte se fotboll i sommar, för oss fotbollsälskare så är ju varannan sommar ett långt och tråkigt Silly Season. Ibland väldigt skönt att slippa tänka på matchen klockan 18 och klockan 20.45 varje dag under hela sommaren, men finns det nått bättre? speciellt när Sverige spelar.

Nu är det så upphetsande grejer på tv.

- Amerikanska Ligan i "Soccer" på nätterna
- U-21 EM där Sverige inte är med på dagarna
- Superettan och Allsvenskan på helgerna
- Lite damlandskamper då och då
- U-17 VM nästa vecka

Vem bryr sig om något av dessa evenemang?

Tur att man har Tennis som en andra favoritsport och att Wimbledon börjar på måndag.

Orup stämmer

Regn hos mig är en klassisk låt av Orup. Sjukt dålig men kult.

Kom och tänka på nyss att texten stämmer rätt bra på mig just nu. Varje gång jag är ledig så regnar det, sen ska jag jobba i en vecka i följd och då är det "Sommarvärme" i hela sverige.

MEN, hur jag än vrider och vänder på det så är jag i Kroatien i en månad, om en månad, och då har du regn hos dig och jag har solsken, över hela min stad!


Snart är det den här utsikten när man äter frukost!

The Shawshank Redemtion - Special Edition

Nyckeln till frihet är en av mina absoluta favoritfilmer, eller det är väl en av allas absoluta favoritfilmer?

Igår hittade jag en edition som är helt magisk. Jag har ju den vanliga tråkiga dvd-filmen, men detta var något speciellt. Filmnörden i mig sa att jag måste ha den, så jag köpte den, utan att veta att det kommer bli den finaste boxen, förutom sagan om ringenfilmerna, i min samling.

Lager på lager dolde sig klassiska citat och bilder. Här får du hela historien om boxen.

1. Framsidan
Förklaring:
"Historiens bästa film" är från IMDB.com (international movie data base). Den största sidan för filmälskare världen över, där den ligger etta. Den här boxen är Digitalt Restaurerad och innehåller 3 timmar extramaterial!!

 

2. Baksidan
Förklaring:
Filmen fick som du ser 7 oscarsnomineringar, och är enligt mig den bästa film som inte fått en oscar, anledningen är att den kom ut 1994, samma år som Forrest Gump....och Dum och Dummare.



3. Inre fodralet
Förklaring:
Det inre fodralet brukar på en vanlig film bara vara en vanlig dvd, men här har dom gjort om den till en bibel. Där Andy Dufresne gömde sin geologhammare.



4. Yttre Fodralets insida 1
Förklaring:
När man tar ut "Holy Bible", altså det inre fodralet så finns det massa detaljer på insidan av det yttre fodralet. på botten står det "Get busy living, or get busy dying" - Ett klassiskt citat från Andy.



5. Yttre Fodralets insida 2
Förklaring:
Den andra detaljen på insidan av det yttre fodralet är en bild på vykortet som Red får av Andy, du vet den med kaninen. Adresserad Fort Hancock Texas.



6. Inre fodralets framsida
Förklaring: En snygg framsida på bibeln.



7. Inre fodralets baksida
Förklaring: Texten är det som Andy skrev till direktören i bibeln. "Dear Warden, you were right, salvation lay within" Andy Dufresne


8. Inre fodralets sida
Förklaring: På sidan av inre fodralet står citat ur bibeln som Andy och Direktören växlar i Andys cell. Först Andys: "Watch ye therefore: for you know not when the Master of the house cometh" - Mark 13:35. Sen Direktörens: "I am the light of the world: he that followeth me shall not work in darkness, but shall have light of life" - John 8:12 



9. Inre fodralets insida
Förklaring: När man öppnar bibeln får man samma syn som Direktören fick.



10. När man öppnar inre fodralet på vänster sida.
Förklaring:
Direktörens ord till fångarna och den första skivan med filmen.



11. När man öppnar inre fodralet på höger sida.
Förklaring:
Där finns postern på den ljuvliga Raquel och den andra skivan med 3 timmar exramaterial.



12. På sidan där filmskivan är.
Förklaring: längst upp till vänster finns "Brooks was here" inristat.



13. På sidan där extramaterial är.
Förklaring:
längst upp till höger finns "So was Red" inristat.



14. På sidan där Raquel finns
Förklaring:
en karta finns bakom Raquel, där är allt suddigt utom en kustby vid namn Zihuatanejo.



15. När man tar ut båda skivorna
Förklaring:
Så finns det en poster på Rita Heyworth och Marilyn Monroe



16. Allt tillsammans
Förklaring:
Här är hela boxen


Shopping

Gick loss på Top man igår, dom hade 50% off på så mycket snyggt så jag visste inte vart jag skulle börja. Testade inget av det utan freestylade i typ 15 minuter, detta blev resultatet.


En mysig tröja för 350kr

Till vilka plagg:
Chinos, korta shorts
Till vilket tillfälle: Julafton, korta shorts på en kylig sommarkväll med låga skor.
Kändisinspiration: Adam Brody i O.C "Chrismukkah"






En sportig skinnjacka för 500kr

Till vilka plagg:
Slitna jeans, grå flanellbyxor eller gubbiga byxor, med vita sneekers.
Till vilket tillfälle: Alla tillfällen
Kändisinspiration: Justin Timberlake






En kofta för 400kr

Till vilka plagg:
Chinos, tajtare jeans
Till vilket tillfälle: Som jacka på en rutig skjorta tidigt på hösten 
Kändisinspiration:
Kurt Cobain, Johnny Depp och David Beckham






Militärjacka för 600kr

Till vilka plagg: Slitna jeans, Chinos och chinosshorts.
Till vilket tillfälle: Alla
Kändisinspiration: Zac Efron, David Beckham, Adam Brody




En rutig skjorta för 250kr

Till vilka plagg: Chinos, jeans och korta shorts
Till vilket tillfälle: Alla
Kändisinspiration: Adam Brody






Korta badshorts för 399kr

Till vilka plagg: Linne, oversize skjorta till stranden, t-shirts med inget tryck.
Till vilket tillfälle: Stranden, hemma och till stan
Kändisinspiration: David Beckham ,Zac Efron och Sean Connery som Bond




En T-shirt med USA-karta för 140kr

Till vilka plagg: Korta shorts
Till vilket tillfälle: Till stranden
Kändisinspiration: Johnny Depp





Treo

Ibland tror jag att Treo är en bluff.

När du har ont i huvudet så är det förmodligen vätskebrist. Mamma gav alltid mig ett extra glas med vatten när jag skulle svälja en alvedon som då kändes som en pingisboll. Då ville jag bara skölja ner alvedonen innan den började smälta i munnen och smaka vidrigt. När jag gjorde det hällde jag oftast ut halva glaset.

Men med Treo har dom kommit på ett sätt där du MÅSTE dricka upp hela glaset, jag tror inte Treon gör något. Det är avslappnande psykiskt att dricka upp det där glaset, kroppen får vätska och du intalar dig själv att den hjälper. Faktum är att du är så säker på att det hjäper att du slutar tänka på det och efter 15 minuter så är huvudvärken borta.

 

Att vara Alex Schulman

Jag älskar Alex Schulman som skribent, tycker han har vettiga saker att säga och han tar oftast upp ämnen som alla tänker på, men ingen tar upp.

Speciellt i sin "Schulman-Show"

Nathalie älskar hans blogg, eller hon älskar alla som skriver en blogg, men speciellt hans. Igår visade hon mig ett inlägg från hans nuvarande blogg, där han sätter Aftonbladet-plus på allt och alla.

Han gav sina första 5-plus...

...Till Virtanens sista blogginlägg, mycket personligt självklart eftersom dom förmodligen är kompisar.

...Till Filip och Fredrik, lite samma sak där, jag har själv ganska svårt för dom. Funkar absolut om man inte har nått för sig, men Nittileaks är det bästa dom gjort tycker jag.

...Till slutscenen i Lost säsong 3. Jag citerar:
"Ingenting på tv har skakat om mig på samma sätt som denna vändning. Jag brukar gå in på Youtube då och då för att se om den och så drömmer jag mig tillbaka till den stund då jag såg det för första gången, försöker minnas hur det försiktigt gick upp för mig vad som stod på - och varje gång ryser jag och får knottror och allt. Det kan ju finnas människor här som har för avsikt att se Lost, så jag avslöjar inte innehållet." - Alex Schulman

Här tycker jag precis samma sak. Har aldrig varit mer tagen än den scnenen, som vänder på alla tankar angående lost. Jag och Steffe såg den tillsamman kommer jag ihåg, och vi rös från topp till tå. Det är ett ögonblick där man får en käftsmäll och en kyss samtidigt. Det jobbiga då var att nästa säsong låg på andra sidan sommaren. Nathalie och jag kollar på lost nu, och är sjukt nog inne på säsong 3, men för Nathalies del är hon ett skivbyte ifrån säsong 4.

 

Adam Brody nytt

Finns sjukt många anledningar till varför jag älskar Adam Brody. Hans utseende och röst är en, hans insats i O.C en annan.

Det främsta är kanske att han är den coolaste av mina idoler vad gäller stil och look. Becks är felfri på alla sätt, han är som en porslinsdocka, nästan overkligt snygg. Han har tatueringar och kan byta stil lite hur som helst, och det blir alltid bra. Han kommer alltid vara min förebild både utanför och på fotbollsplanen.

Men anledningen till varför Adam Brody facinerar mig mest är hans val av kläder. Han älskar ju som sagt Indiemusik, han har till och med ett eget band "Big Japan" där han är trummis.

Kanske inte min starka sida vad gäller musik, pojkbandsnörden själv, men jag älskar många indielåtar.

Adam Brody klär sig alltid bekvämt, vilket är mitt första plus till honom, det är inte många som kan få det att funka med så bekväma kläder. Det brukar ju oftast betyda fult.

Här har du dom senaste bilderna på honom som är tagna i maj månad.



Som du ser här, ett par SKÖNA sneekers, ett par SKÖNA straight-fit chinos, En SKÖN T-shirt, en SKÖN skjorta som inte är struken och knappt knäppt, Hans favoritkeps från Nike-air, där han har vinklat den i en töntvinkling som ett hustag, du vet som vi gjorde när vi var 6 år gamla, därför behöver han inte bry sig så mycket som sin frilla. Skulle han ta av kepsen så har han sitt magiska judiska krull som är ännu snyggare.



Här har vi honom en vecka senare.


Dom vita sneekers är ersatta med adidas originals sneekers, mörkare chinos och en rutig skjorta. Nike air-kepan är fortfarande på.





BONUSBILDEN!

Inspelningen av Scream 4!

Fick fel film

Magiskt att jag fick fel film när jag beställde typ 6 nya filmer i veckan.

Jag beställde Harold & Kumar : Escape from Guantanamo Bay

Men jag fick Harold & Maude: En Dramafilm från 71, där det typ handlar om en gammal kärring och en liten pojke som blir kompisar. Men nu har jag fått den rätta i brevlådan.


 

Nya Bilder







Hatt: Från Dublin
Glasögon: Glitter
Skjorta: G-star
Linne: G-star
Shorts: G-star
Strumpor: H&M
Skor: Converse
Klocka: Casio
Armband: Egengjorda från Panduro 


Dagens låt


Pappa Joel

Joel och jag var i Solna för att köpa ett par skor som Nathalie lagt undan. Då kommer en kvinna fram till Joel och frågar om han kan hjälpa henne ner med barnvagnen. Både jag och Joel tänkte samma sak, "Hur fan kom du upp". Eftersom vi är vana med sånna människor i Kista så hjälpte Joel henne, vad gjorde jag? Jag förberedde ett blogginlägg med min mobilkamera.


Titta

Danne och jag har blivit så stora med vår DB-grupp att vi fått ett eget Rosévin.



Just att det inte är Whisky eller Öl, utan det vi älskar mest. Skulle vart sjukt dock om det skulle stå på en Absintheflaska utomlands.

Gary säger adjö

Becks spelade avskedsmatch till sin Best-man Gary Neville för ett tag sen. Magiskt att se honom i den röda tröjan igen.


Här är den magiska kullen som här vann F.A Youth Cup 1992, då becks var 17år gammal.


Här är dom idag, vissa i andra klubbar, men Giggsy och Scholes är kvar, även Scholes lägger nu av med fotboll.


God min med mellan Becks och Fergie


Scholsey, Buttey och Golden Balls


Match mot Juventus, som United vann med 2-1. Del Piero gjorde självklart Juves mål. Owen och Rooney Uniteds.








Jag smälter.


RSS 2.0