Real Madrid Matchställ 2014/2015

Real Madrid är inte bättre än Barcelona varje år, men när det kommer till design och klass så är Katalanerna mil efter.
 
Idag presenterades nya matchställen för kommande säsong.

Hemmaställ 2014/2015

Real behöver aldrig tänka på att byta ränder, mönster eller något annat från deras klassiska vita hemmaställ. Vitt topp till tå gör det elegant och tidlöst. Ofta så lägger man in färgern man har på bortastället som en detalj på hemmastället, vilket iår blir rosa. Älskar kragen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Bortaställ 2014/2015
Vanligtvis brukar man köra på marinblått, svart, lila eller kanske grönt som förra året. Rätt så subtilt. Detta år har man fokuserat på en stark färg, rosa.
 
Jag älskar att man valt en knallrosa färg istället för urtvättat, som Palermo dödade helt i början av 2000-talet. Vi ska tillägga att tredjestället är svart och att dom rosa kommer fungera som dom orangea från förra året eller dom fula röda för två år sedan.

Jag skulle kunna tänka mig ett ställ i turkost i framtiden. Det Real Madrid gör rätt kontra Barcelona exempelvis, som också kör mycket skrikiga färger på sina bortaställ, är att dom kör enfärgat. Då kommer du undan med nästan vad som helst utan att se ut som en isglass.
 
 
 
 
 
 
Målvaktströja 2014/2015
 
Målvakterna lär bli nöjda att man slopar marinblått på utespelarna som i mitt tycke är det snyggaste man kan ha. Både om du är blek eller om du är jättebrun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0