Real Madrid - Bayern München

Nutid

Jag hade en magkänsla som inte var bra när jag vaknade.

Två ytterlöpare som älskar kontringar, en Exekutor som gör mål på allt. Man behöver inte vinna i Bayern, det är väl den enda som ger mig lite ro. Man kommer spela lite mer som man gjorde i första matchen och kontra, fast nu endast när dom verkligen känner att det är läge och om dom ligger under, och det är där jag vill att dom ska hamna. Helst efter 60 minuter.

Då kommer magkänslan förvandlas till att tiden nästan står stilla när man kollar upp i vänster hörn av TVn och ser en sekund vara som en timme.

Gör Real 1-0 efter 5 minuter så måste Bayern anfalla, och då blir det som första matchen, vilket tyskarna gillar. Jag hoppas på en 2-nolla ganska sent så att om Bayern nickar in en hörna i 89e så blir det minst förlängning, och i en eventuell förlängning tror jag dom är chanslösa.

Men för mycket har varit bra senaste veckan. El Clasicosegern och Barcelona som åkte ur igår. 4 spelare som missar finalen i Chelsea om vi når dit.

Vinner Real Madrid ikväll och tar sig vidare så kan dom göra en likadan säsong som Barcelona gjorde i fjol, då jag tyckte Real var mil ifrån katalanerna.



Dåtid

Det var exakt 10 år sedan storhetstiden tog slut, när Zidane sköt historiens vackraste mål, mot ett annat tyskt lag. Efter det kommer inget annat i Europa, det var 2002, nu är det 2012, vem hade trott att torkan skulle vara så lång? Under några år var vi inte ens nära. Monaco och Lyon förföljer mig i mina drömmar.

Jag har gått igenom ett dussin El clasicoförluster, en hysteri i sverige efter Henrik och Zlatan som var hemsk, Galacticoseran som floppade, och dom åren njöt jag också, precis som Barcelonas supportrar gör nu. Spelet var magiskt, målen var ibland overkliga, men inget resultat. Därför älskar jag dom vita just nu. Mourinho har printat in resultaten och troféerna i pannbenet på alla i truppen.

Real Madrid 2012 har inte samma filosofi när dom leder, ligger under eller spelar förlängning som Barcelona har. Man anpassar sig. Man spelar fult om man måste, man hittar tillbakaspel när man ska, man slår inläggen när man får läge och man skjuter från 30 om man får läget. Varesig man heter Ronaldo, Benzema, Özil, Alonso, Khedira, Di Maria, Kaka eller Granero.

Därför är jag lycklig över att se Real. För när vi måste göra mål så kan vi göra det på 100 olika sätt med 100 olika spelare. Inte på 1 sätt med 3 olika spelare.

Det har inte minst Quenca och Tello visat prov på på senaste veckorna när Messi underpresterat och Villa är skadad. 

Real Madrid - Bayern München 2-0

Årets nyhet?







Detta är ju ren magi. För oss 80-talister var 90-talet det 80-talet är för 70-talisterna. Minnen, ungdom och glädje, inte minst från musikens håll med Britney Spears genombrott, Pojkbanden, den amerikanska kultpopen med Haddaway och Corona i täten, lite Will smith-rap och Dr. Dre med hela väst och östkusten som gjorde så att till och med en vit sydeuropé på 12 år sjöng med i "She want's the nigga with the biggest nuts, and guess what, he is I and I am him"

Det tar även mig tillbaka till gula filtar på utomhusbad, skorpor och nyponsoppa. "På Rymmen" på TV4. VM-Brons i USA och Foppas straff i Lillehammer OS.

Cecilia Wennersten och Jan Johanssen.

Titanic, Jurassic Park, Schindlers List, Forrest Gump, Alla komedier med Jim Carrey, Cool Runnings, Ensam Hemma och Leon är några av dom filmer som jag är mest rädd om på min hylla.

Ses vi i höst? När vi hoppar till Adelante!!!

mvh
George Costanza


Manligt mode: Preppy vår 2012

Jag gillar preppymodet, det är cleant, enkelt och stilrent. Dom tre orden är egentligen ett och samma. Tidlöst skulle kunna passa in där med. Det går aldrig fel med mörkblått, vitt och rött.

Kanske därför alla kläder som alla landlsag för USA har så snygga kläder. Oavsett vilken bas dom väljer (oftast Blått och Vitt) så lägger dom till övriga färger som detaljer på krage, ärm eller söm.

Jag har här lagt upp två outfits som ser otroligt lika ut. Den största skillnaden är priset, och till en viss del passformen. H&M har dock skärpt sig vad gäller passform, men den här looken får gärna vara lite halvlös om man kollar hur skjortan ska sitta, Kavajen och shortsen är hela outfiten här, varesig vi tr en vit, ljusblå eller prickig skjorta.

Den dyrare varianten


Såhär skulle det se ut om jag jobbade på KING och var tvungen att ta fram en preppyoutfit. Dom skulle kanske valt båtskor eller ett par elegantare skor, men jag tänkte på high school och valde sneekers.Det är därför jag aldrig läser KING, just på grund att dom riktar sig till en målgrupp som är märkeskåta.

Kavaj: Morris 3249kr
Skjorta: J. Lindeberg 699kr
Shorts: Filippa K 899kr
Väska: RE 2295kr
Skor: Converse 699kr
Bälte: Saddler 349kr
Glasögon: Triwa 995kr
Bröstnäsduk: A. Fourty Three 249kr
Strumpor: Ralph Lauren 3-pack 179kr

Totalt: 9613kr



Den billigare varianten



8 av 9 plagg här är från H&M, tänkte göra så allt var från H&M men dom hade ingen Bröstnäsduk på hemsidan så jag valde Topman. Väskan är en tjejväska, utbudet på kille var allt för dåligt, och en axelväska kan bli unisex som du ser här, bara den har enkla detaljer. och inte för smala rämmar.

Kavaj: H&M 799kr
Skjorta: H&M 199kr
Shorts: H&M 199kr
Väska: H&M 249kr
Skor: H&M 199kr
Bälte: H&M 149kr
Glasögon: H&M 50kr
Bröstnäsduk: Topman 60kr
Strumpor: H&M 4-pack 50kr

Totalt: 1954kr

Som du ser här så kommer den totala summan inte ens upp i Kavajens pris. Självklart är den dyrare looken snyggare, har bättre passform, men det optimala skulle vara om man tog lite av varje, kanske la pengarna på Morriskavajen för passformens skull och Conversen för att dom är snyggare.

Sen är alla olika. Jag förstår folk som kanske köper skinnväskan för flera tusen om man jobbar eller pluggar mycket med datorer och behöver anteckningar. För mig är det struntsamma då jag har den som en detalj till min outfit.

Nu ska jag gå och köpa filmer för 7659kr, vilket blir ungefär 38 nysläppta Blu Rayfilmer á 199kr, eller så kan jag kanske bjuda 76 av mina vänner på bio...... 

Ian Somerhalder på Perez Hiltons födelsedag

Visserligen en månad sen, men bättre sent än aldrig.




Johnny Depp Cinema Con 2012 - 24 april

Johnny Depp var på Cinema Con igår och promotade sin nya film med Jerry Bruckheimer, The Lone Ranger, i Las Vegas.












Biopremiärer : Maj 2012

Här är dom filmer som kommer på bio i maj!



Film: Bullhead
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama/Kriminalare/Thriller
Land: Belgien
Längd: 2 tim 4 min
Handling: Bullhead är inspirerad av det ökända mordet på en belgisk veterinär i mitten på 1990-talet. Hormonmaffian markerade sin makt i köttindustrin och fick en hel värld att debattera de groteska muskelmonster som kom att kallas Belgian Blue. I denna värld träffar vi Jacky, en steroidmissbrukande 30-åring som hjälper sin farbror att driva familjens gård. Deras inkomster baseras på ett ständigt flöde av illegala hormoner. Allt förvandlas dock till en våldsam mardröm när deras korrupte veterinär föreslår en ny leverantör av steroider - som inte bara råkar vara Flanderns mest efterlyste hormonlangare, utan även nyckelfiguren till Jackys brutala förflutna.
Kommentar: Verkar rätt spännande och har fått otroligt bra kritik. Var även nominerad för bästa utländska film på årets Oscarsgala.
Trailer






Film: Elena
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama
Land: Ryssland
Längd: 1 tim 49 min
Handling: Elena och Vladimir är ett äldre par från olika bak­grunder. Han är en äldre, rik och kylig person. Hon är från enklare miljöer; blygsam och foglig. Elenas son som är arbetslös och oförmögen att försörja sin egen familj, ber ständigt sin mor om pengar. Vladi­mirs dotter är en slarvig ung kvinna som har en avlägsen relation med sin far. När Vladimir blir sjuk ställs alla relationer och all moral på sin spets, och filmen utvecklar sig till ett dramatiskt och intrikat psykologiskt drama.
Kommentar: Ångest som vanligt när det handlar om tyssar, ryssland och rysk drama. Det kunde i alla fall varit action, men Ryssland gör väl bara dramor.
Trailer





Film: Älska mig igen (The Vow)
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama/Romantik
Land: USA
Längd: 1 tim 34 min
Handling: Ett nygift par återhämtar sig från en bilolycka där frun hamnar i koma. Hon vaknar upp med svår minnesförlust och hennes man måste försöka vinna tillbaka hennes kärlek igen...
Kommentar: Klassiskt kärleksdrama. Har lite svårt för Tatums skådespeleri, men detta blir nått att kolla på med sin respektive, inte med grabbarna. Notebook, A walk To remember och Dear John är lika "cheesy".
Trailer






Film: Damsels in Distress
Biopremiär: 11 maj
Genre: Komedi
Land: USA
Längd: 1 tim 37 min
Handling: Ett gäng klipska tjejer visar sig vara en utmaning för det universitet, med drag av grunge, de går på när de hjälper deprimerade och självmordsbenägna studenter med en terapimetod bestående av god hygien och dans...
Kommentar: En riiiiiiktig tjejfilm. Tror inte killar blir insläppta till bion. Adam Brody är dock med.
Trailer






Film:
Dark Shadows
Biopremiär: 11 maj
Genre: Drama/Komedi/Skräck
Land: USA
Längd: 1 tim 39 min
Handling: En gotisk skräcksaga om vampyren Barnabas Collins liv, och hans möten med diverse monster, häxor, varulvar och spöken. Baserad på en populär 60-talsserie.
Kommentar: Vi har sett det förr. Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Tim Burton. Så trött på skiten. Det enda bra burton gjort är Batman och Edward Scissorhands. Och det kanske är för att det var 20 år sen och jag själv var barn. Men detta är varken Kalle och Chokladfabriken eller Alice i underlandet, detta är läskigt.
Trailer






Film: Get the Gringo
Biopremiär: 11 maj
Genre: Action/Drama
Land: USA
Längd: 1 tim 35 min
Handling: Yrkesförbrytaren Driver blir tillfångatagen av den mexikanska polisen när han försöker ta sig över gränsen i en bil full av stulna pengar och blir inlåst på det ökända El Pueblito-fängelset. Trots att han lyckats hålla sin identitet hemlig blir han uppsökt av en korrumperad tjänsteman från amerikanska ambassaden som är ute efter pengarna. Samtidigt är gänget som Driver stal pengarna ifrån honom på spåren. För att överleva i fängelset sätts hans hopp oväntat till en ung pojke och Driver gör upp en farlig plan för att de ska kunna fly tillsammans...
Kommentar: Verkar riktigt tråkig.
Trailer






Film: The Woman in the Fifth
Biopremiär: 11 maj
Genre: Mysterium/Thriller
Land: Frankrike
Längd: 1 tim 25 min
Handling: Den amerikanske författaren Tom Ricks reser till Paris för att få ordning på sitt liv och försöka vinna tillbaka sin fru som lämnat honom tillsammans med deras gemensamma dotter. Men saker och ting går inte riktigt som planerat. Tom hamnar istället på ett sjabbigt hotell i en förort och får försörja sig som nattvakt. Av en tillfällighet möter han Margit, en hemlighetsfull vacker kvinna, och de inleder ett passionerat förhållande som får ödesdigra konsekvenser.
Kommentar: Låter oerhört spännande.
Trailer






Film: The Dictator
Biopremiär: 16 maj
Genre: Komedi
Land: USA
Längd: 1 tim 45 min
Handling: En ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gav oss "Borat" och "Bruno". Filmen berättar den heroiska historien om en diktator som riskerade livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtryckte. Den är inspirerad av den bästsäljande romanen "Zabibah och The King" av Saddam Hussein.
Kommentar: Kommer bli magisk. Otrolig låg nivå på skämten.
Trailer






Film: We Bought A Zoo
Biopremiär: 17 maj
Genre: Drama/Familjefilm/Komedi
Land: USA
Längd: 2 tim 3 min
Handling: Någonstans i södra Kalifornien flyttar en far hela sin unga familj till landet för att ta hand om ett nedgånget zoo.
Kommentar: Verkar vara en mysig familjefilm. Inget jag kommer se på bio.
Trailer






Film: Babycall
Biopremiär: 18 maj
Genre: Drama/Mysterium/Thriller
Land: Norge
Längd: 1 tim 36 min
Handling: Anna flyttar in i en miljonprogramslägenhet med sin 8-åriga son Anders. En komplicerad relation till Anders pappa gör att familjen har täta kontakter med de sociala myndigheterna. Anna är överbeskyddande och köper en babycall för att alltid ha koll på Anders, men plötsligt hör Anna andra saker i sin babycall, hon uppfattar vad hon tror är mordet på ett barn.
Kommentar: Hatar Noomi.
Trailer






Film:
The Cabin in the Woods
Biopremiär: 18 maj
Genre: Myseterium/Skräck/Thriller
Land: USA
Längd: 1 tim 45 min
Handling: Ett gäng college-ungdomar tillbringar en helg i en mystisk, avlägsen stuga i skogen. Hemska saker börjar hända...
Kommentar: Tror detta blir riktigt bra!!
Trailer: Ska inte ses för bästa effekt





Film: Men in Black 3
Biopremiär: 25 maj
Genre: Action/Komedi/Sci.fi
Land: USA
Längd: okänt
Handling: Agent J (Will Smith) reser tillbaka i tiden till 1960-talet för att rädda Agent K (Tommy Lee Jones). Barry Sonnenfeld står för regin av denna actionfyllda 3D-upplevelse.
Kommentar: Den här ser man självklart! Dom första två är man uppväxt med!
Trailer






Film: What to Expect
Biopremiär: 25 maj
Genre: Komedi/Drama/Romentik
Land: USA
Längd: okänt
Handling: Romantisk komedi som följer fem par på väg in i föräldraskapet. Filmen baseras på Heidi Murkoffs bästsäljande bok som av USA Today valts till en av de senaste 25 årens 25 mest inflytelserika böcker och är regisserad av Kirk Jones som tidigare gjort "Nanny McPhee".
Kommentar: Mysig film som man ser med sin respektive.
Trailer

Adam Brody GQ Magazine Maj 2012

GQ Magazines nästa nummer innehåller min favorit Adam Brody. Där har dom klätt han i alla möjliga olika stilar. Han ser som vanligt helt fantastisk ut.













James Franco 22 April

På filmfestival.




Becks senaste match!


Zac i denim topp till tå - 18 april

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/205232/images/2012/pic_199064379.jpg" class="image">


Familjen Beckham firar Victorias födelsedag - 17 april






Zaquisha landar i Big Apple! 18 april

Zac var ju på premiären i L.A igår, idag landade han, eller imorse, i New York för att göra samma sak. Älskar tvätten på hans jeans.




Ryan Gosling på LAX 16 april

Vi pratade om hur snygg Gosling är på senaste festen, jag, Danne, Martin, Nathalie, Jessica och Sanna. Alla höll med om att han ser otäckt bra ut.

Enligt Martin så ska han även vara så ödmjuk att han medger i intervjuer att hans berömda mage bara är retuscherad i efterhand.

Inget som syns på hans "kanoner" på dom här bilderna från flygplatsen. Han kör tydligen extremt mycket Muay Thai.

Förutom hans biceps så är jag helt kär i hans slitna kängor.












Familjen Beckhams på hockey

För att heja fram L.A laget Kings.

Den enda som saknades var lilla Harper Seven.


Inside Llewyn Davis (2013)

Justin Timberlake spelar nu in en film som heter "Inside Llewyn Davis" som kommer upp på bio nästa år. Förklaringen på hans look, framförallt frisyr är att den ska utspelas på 60-talet i New York.

Bröderna Coen regisserar och har även skrivit filmen.








Leonardo DiCaprio 15 april

Leo var på en tillställning med Jamie Foxx och Quentin Tarantino i söndags. Dom tre är alla med i Tarantinos nya Westerndrama Django Unchained som spelas in nu. Ska bli kul att se DiCaprio i en Tarantinorulle.

Jag tycker det är dags att Leo får en roll som superhjälte eller actionhjälte snart så han kan raka av sig skägget och banta ner sig några kilo så vi känner igen han.

Rollistan till filmen är rent ut sagt magisk. Eller vad säger du?

Samuel L. Jackson
Christoph Walz
Sasha Baron Cohen
Kurt Russel











Zac The Lucky One

Zac Efron var självklart på premiären av hans nya film "The Lucky One" i Los Angeles igår, 16 april. En magisk stekig Zac i glanskostym och vattenkammat.




Justin och Jessica på middag

Dom nyförlovade älsklingarna går från middagen den 11 april. Undra hur länge det kommer hålla?








ICA

Har du tänkt på att det alltid är 3 av dom 4 personerna som står framför dig i kön på ICA som är helt hjärndöda? Tar upp kortet sent, betalar med kontanter och letar efter dom, frågar om kassörskan verkligen slagit in fel osv. Skulle man göra ett stickprov på alla köer i sverige skulle man nog konstantera att 75% är totalt hjärndöda. Men det är i kön. Utanför är man lite mer begåvad socialt, men inte mycket. Många av dessa är inte pensionärer, utan har ett bra jobb och tjänar säkert mer än mig, bara för att dom tyckt det är roligt med matte. Men socialt är dom inte där, och jag blir mörkrädd.

Jag känner mig som Örjan Lax 9 av 10 gånger jag står där.

Upp med varor, på med pinnen så nästa i tur kan slänga upp saker, upp med kortet när kassörskan blippar in och stoppa in det innan hon är klar, tryck in dina 4 siffror och på "klart", vänta tills kassörskan godkänner och tryck på klar igen, nej jag vill inte ha ett kvitto för 69:50kr, släng det. Packa ihop varorna och gå ut.

Vänd dig om när du går så ser du säkert en person som står och letar efter kortet i plånboken och alla varor trycks ihop längst ner i kassan. När den väl har hittat kortet så är det dags för att säga "Öhh en Malboro Light också", som gör att hela kön bakom vill göra en American History X-trottoar på varelsen.

Men du vänder alltid på huvudet, glömmer det när du kliver ut och tänker inte på det igen förrän du kommer tillbaka, eller bloggar om det.

MVH
Örjan

Första Deffveckan...

...Var fruktansvärd på många plan. Förutom att jag hade huvudvärk, eller snarare spränghjärnvärk så fick jag inte äta något sött och bara kolhydrater på morgonen. Min kropp reagerade självklart på det. I lördags skulle jag och Nathalie gå morgonpromenad 8 på morgonen, jag började 12 på jobbet.

Då slog snöstormen till (läs eller kolla Facebook)

Vi tog oss ut ändå och åt frukost.

Efter mitt sprit och ät-dygn (man har ett fuskdygn varje vecka) igår så är det nu måndag och en ny vecka. Tror dock den här kommer bli lättare...

Joel kommer hit snart för promenad, då har jag druckit en kopp kaffe och gjort 150 armhävningar och 150 sit ups. Sen är det frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och tre liter vatten innan jag och Nathalie tar en kvällspromenad.

Puss på er!

Pennshoppe clothing med Zac Efron

Zac gjorde en photoshoot för Pennshoppe Clothing i veckan.














Becks målskytt i helgen!

David Beckham gjorde mål när hans L.A Galaxy vann med 3-1 mot Houston. Lika snygg som vanligt.


Innan matchen


Classic




Mål!!






Efter matchen.




Ny frisyr


Magisk bild på Danne från i lördags!!!


Köpte lite nya filmer

Dom första 3 twilight-filmerna på blu ray!!


Lite Pikétröjor


Boss Orange 849 kr


Aeronautica Militare 799 kr


Tiger of Sweden 799 kr


Denim & Supply by Ralph Lauren 699 kr


Frank Q 249 kr


H&M 199 kr


H&M 149 kr

Mitt matintag idag

Här har du ett litet schema på vad jag kommer äta idag. Den första officiella deffdagen.

Innan morgonpromenaden

Kaffe

Frukost
Lättjoghurt med osötat Müsli
Äpple
Vatten
3 Omega 3 tabletter
2 Kosttillskott tabletter

Mellanmål
En halv Keso
Vatten

Lunch
Biff med sallad
Vatten

Mellanmål
En halv Keso
Äpple
Vatten

Middag
Biff med sallad
Vatten

Mellanmål
Äpple
Vatten

Idag börjar deffen


Hermione har blivit kvinna

Emma Watson har blivit kvinna. Lite för Söderinspererad kanske, men jävligt snygg ändå. Föbjuden och sjukt läskig frukt. Hon dricker sig säkert full på varmt vitt vin och lyssnar på musik som är inspelat med köksredskap, men skitsamma, hon har ju jeansshorts...

Och nej det är inte Susanna Kallur bakom henne.






När folk tvivlar...

...på att du är snyggast i världen. Ja då lägger jag upp detta.




Nytt på Adam Brody

Från 4e april när han blev intervjuad i amerikansk tv. Snygg skjorta.




Justin Bieber i Marc Newson

Justin är en känd G-starälskare. Kul att se honom i den limiterade Marc Newson-luvtröjan!!!!!!


Posh äter inte dressing

Hur kan en 4-barnsmamma vara så smal, hur kan man vara så smal efter man fött en liten söt dotter? Posh ska ha ätit endast salladsblad till lunch på den här resturangen, inte nått till, inte ens lite dressing.

Men jag tror jag tänder mindre på henne än vad min flickvän gör, då hon har mörka bootcutjeans på sig, Förmodligen Chanel-nagellack, ett Marc by Marc baslinne och fjärillsbågar.

Vad det är för väska? Det kan jag inte ens gissa, jag är fortfarande 7% kille. Jag sätter endast den klassiska Chanelväskan, Missonimönstret och Lil Ukita väskan från Marc Jacobs. Allt annat ser ut som Åhlensväskor i mina ögon.






Gammal är inte alltid äldst

Chad Michael Murray ser exakt likadan ut som för 10 år sen då man såg han i one tree hill och lite skitfilmer. Sjukt snygg.




Biopremiärer : April 2012

Här kommer biofilmerna som är bäst i April. Jag skriver mer om dom jag vill se.

Onsdag 4 April

Film: American Pie: Reunion
Genre: Komedi
Handling: Den fjärde American Pie-filmen handlar om en återträff för det gamla gänget från East Great Falls.
Kommentar: En av mina absoluta favorittriologier väcks till liv.



Film: Titanic 3D
Genre: Romantik
Handling: Handlingen vet du, nu är utseendet i 3D, och den har fått bra kritik.
Kommentar: Kommer se den för att det är kult.



Övriga filmer som har premiär då: Laxfiske i Jemen och The Lady




Onsdag 11 april


Film: Battleship
Genre: Action/Krig/Sci-fi
Handling: Ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. "Battleship" är baserad på Hasbros klassiska spel. I rollerna syns Taylor Kitsch som Hopper, sjöofficer på skeppet USS John Paul Jones; Brooklyn Decker som Sam, Hoppers fästmö; Alexander Skarsgård som Hoppers äldre bror, befälhavare Stone på USS Samson; Rihanna som löjnant Raikes, vapenscecialist på USS John Paul Jones; och storstjärnan Liam Neeson som Hopper och Stones chef (och Sams far), Admiral Shane.
Kommentar: Kommer bli mäktigt, får Transformersvibbar av den, men det är inte gjort av någon som har koppling till den.






Fredag 13 April

Biopremiärer: Friends with kids, För dig naken, jävla pojkar, revolt och the deep blue sea.




Onsdag 18 April


Film: Iron Sky
Genre: Sci-fi/Komedi
Handling: År 2018 tror sig USA:s sittande president Sarah Palin kunna säkra en ny mandatperiod genom PR-tricket att landsätta en afroamerikansk astronaut på månen. James Washington blir dessvärre omgående tillfångatagen av de nazister som sedan andra världskrigets slut i hemlighet har byggt upp en jättelik svastikaformad rymdbas på nämnda himlakropps skuggsida, och som nu förbereder en jordinvasion. Den aspirerande nye Fürhern Klaus Adler reser tillsammans med sin trolovade Renate Richter och en "vitifierad" Washington - man omvandlar helt enkelt hjälten på kemisk väg till "arier" - tillbaka till jorden för att komma över den teknologi som krävs för att slutföra Fjärde Rikets domedagsvapen. Det räcker med en och annan mobiltelefon eller surfplatta eftersom tekniken har hunnit en bit sedan 1945. Snart drar det ihop sig till rymddrabbning av ytterst bisarra mått.
Kommentar: Inglourious Basterds möter Captain America!






Fredag 20 April

Film: 21 Jump street
Genre: Action/Komedi
Handling: Schmidt (Hill) är den nördiga, överviktiga plugghästen som aldrig får några tjejer i skolan. Jenko (Tatum) är den populära men taskiga atleten med mer muskler än hjärna. De återförenas i polisskolan, blir polare och omplaceras efter ett misslyckat gripande till en specialpatrull ledd av en arg Ice Cube. De får i uppdrag att agera high school-elever för att hitta en knarklangare, och när de åter träder in i skolkorridorerna sätts både yrkesroller och vänskap på prov.
Kommentar: Låter som en mer barnvänlig version av Starsky and Hutch



Andra filmer som har premiär då: A Royal affair, Dirch, Jiro dreams of sushi, Project X - Hemmafesten, Slåss för livet




Fredag 27 April

Film:
The Avengers
Genre: Action, Sci-fi, äventyr
Handling: Det enda som är mer exalterande än en superhjälte är ett gäng superhjältar! "The Avengers" är baserad på Marvels serie med samma namn och handlar om Nick Fury, chef för den fredsbevarande organisationen S.H.I.E.L.D., som rekryterar Iron Man, Hulk, Thor och Captain America för att rädda världen från undergång. Filmen är en del av Marvel Cinematic Universe, vilken spänner över flera superhjältefilmer så som "Iron Man" (2008), "The Incredible Hulk" (2008), "Iron Man 2" (2010), "Thor" (2011) och "Captain America: The First Avenger" (2011).
Kommentar: Totalt överhajpad, kommer bli årets stora popcornrulle!!!!



Film: The Lucky One
Genre: Drama/Romantik
Handling: Logan Thibault (Zac Efron) återvänder hem från kriget i Irak vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv för att tacka henne. Han finner henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror…
Kommentar: Zacs nya film, bara en sån sak.



Film: The woman in black
Genre: Skräck
Handling: Arthur (Daniel Radcliffe) är en ung advokat och nybliven änkeman under 1800-talet halvvägs in i fattighuset som får en sista chans med uppdraget att ta hand om en avliden kvinnas hus i en avlägsen, liten by. Väl där är byns invånare allt annat än välkomnande och Arthur upptäcker sakta men säkert att deras rädsla för påstådda spökerier i kvinnans läskiga hus är helt befogade.
Kommentar: Kul att se Harry Potters första stora film utanför Hogwarts.



Andra filmer som har premiär då: Terraferma

Becks på Basket


5 mars med Brooklyn


29 mars med Romeo

Seeking friend for the end of the world

Så heter titeln på en Drama/Komedi som Steve Carell och Kiera Knightley är med i som kommer under 2012. Den handlar om att en meteroit är påväg till jorden och förstör all mänsklighet, lite som Armagedon.

Här handlar det dock om en kille (Carell) som har blivit lämnad av sin fru och ger sig ut på en road trip för att få tillbaka livsglädjen innan han och alla andra dör.

Anledningen till att jag skriver om detta är en biroll i filmen.




Titanic 3D

Titanic går ju upp nu på Bio i 3D och det var världspremiär. Dock syntes inte Leo till.








Victoria Beckham Höst/Vinter 2012

Visning för Victoria Beckhams klädkollektion.






















Adam Brody ute och går




Becks på motorcykel










Rachel på Sunglass Hut












Becks ute med Familjen






Jared Leto 21 mars

Jared utsågs nyligen till världens sämst klädda man. Tycker inte jag. Här är han i Beverly Hills.






RSS 2.0