Tibro mot Basel, Sverige mot Schweiz

Kvartsfinaldags i Franska Öppna


VS.



Kul med minst en favvis i semi!


Tills lammen blir lejon

Jag har i början av 2010 skrivit en lista på vad jag ska se på bio under året. Efter att jag sett varje film så kommer jag skriva en liten sammanfattning av den här på bloggen. Här är alla 10 filmer jag ska se och hur hajpad jag är på att se de. 1 = otroligt hajpad, 10 = inte hajpad men ska se den.

Filmen som är i fet stil är den jag skriver om idag. Och dom som är i kursiv stil är dom som jag redan skrivit om. Understrukna titlar är dom som jag redan skrivit om, klicka på namnen för att läsa.

1. Vägen 
2. Robin Hood
3. Harry Potter och Halvblodsprinsen del 1
4. Shutter Island
5. The Expendables
6. Narnia: Caspian och skeppet gryningen
7. Inception
8. Prince of Persia
9. Percy Jackson: Kampen om åskviggen
10. En galen natt


Robin Hood

Genre:
Äventyr, Drama, Action 
Längd: 2 timmar 20 minuter
Skådisar: Russel Crowe, Cate Blanchett
Sällskap: Nathalie, Danne och Jessica
Min åsikt: Prince of thieves är och har varit en av mina favoritfilmer, så jag var tvungen att stänga av dom tankarna när vi väl satte oss för att se Riddley Scotts (Gladiator) version av den Engelska folkhjälten. Nu i efterhand tycker jag inte man ska jämnföra dom två, eftersom den här är mycket mer seriös och långdragen (förmodligen första delen av en triologi).

Det jag tyckte var mest spännande var själva storyn där Robin Longstride, kommer hem till England efter ett krig i Frankrike. Och byter sedan identitet till Loxley. känner du igen Loxley? Det var nämligen så Kevin Kostner hette från början i Prince of Thieves.

Filmen handlar egentligen om hur sjävla grundstoryn formas, hur Robin Longstride blir Robin hood, likt Batman Begins. För dig som vill ha en klassisk Robin Hood, tar från dom rika och ger till dom fattiga rekomenderar jag att hoppa över denna och se nästa, jag älskar det, det djupa.

Filmen är också oerhört vackert filmad med stora svepande vyer från helikopterkameror likt Sagan om Ringen. Miljön är den också väldigt vacker med mycket skog. Tycker det är konstigt att jag inte sett det på någon 90-talsfilm. Dom hade ju både kameror och helikoptrar men sällan var det en storslagen vy där en stor här springer över en slätt med musik som gör det ännu större.

Tycker det är en fin resa från början till slut, men just slutet kunde varit bättre. Själva slutslaget var för luddigt för min smak. Fick inte heller känslan av Cate Blanchett (som jag älskar) som Marion. Skulle helre sett en ny skådis i den rollen, det är inte direkt en svårspelad rolltolkning hon gör heller. Otroligt svårt att ge ett värdigt betyg med tanke på att man ser det som en stor helhet om det blir en triologi, men nu ska jag bara ge betyg åt dom 2,5 första timmarna, då tycker jag det kunde vart lite mer action. Lite för mycket snack för att vara en Robin Hood film. Länge leve Kevin Kostner, än så länge...

Mitt betyg: 3,5 av 5

mvh
Bato


En vecka kvar nu...


Veckans Becksbild!


Veckan som är!

Den här veckan har jag jobbat mån-ons, vi börjar komma igång riktigt ordentligt nu på G-star Kista. Vi är väldigt tävlingsinriktade inom företaget, så vi försöker slå dom andra butikerna varje dag, självklart är det svårt att slå Gallerian och PUB med tanke på deras läge, men ibland lyckas vi, som i tisdags exempelvis.

Vi har ett sjukt bra team hos oss och det är det som gör oss så bra tror jag.

Jobbar även lördag och söndag.


Fotbollsmässigt så hade vi ingen träning i tisdags eftersom vi hade en match mitt i veckan. Igår (ons) spelade vi en måstematch mot Handelskamraterna, som även dom gått raka vägen från 7an till 5an, så på förhand var vi väldigt taggade inför uppgiften. Vårt mittfält igår höll absolut högsta nivå, tyvär tyckte jag att motståndet inte gjorde det. Tjongbollar varje gång dom var i tidsnöd och ingen spelidé för fem öre. Ändå stod det 1-1 i halvtid som det alltid gör när vi spelar, en feldömd straff efter några minuter gjorde att vi som vanligt var tvugna att vända.

Det gjorde vi också och vann med 3-1. Obesegrade på hemmaplan.

Du kan se matchen i efterhand här:
Mitt mål kommer efter 47.10 in i första halvleksvideon.

Nu väntar träning på Fredag kväll och match mot Bollmora på Söndag kväll!



Min helg den här veckan är tors och fre. Idag (tors) ska jag bara slappa hemma för att sedan möta upp Nathalie, Danne och Jessica för bio, Robin Hood. Sjukt laddad!

Imorn (fre) ska jag på en riktigt stökig fest på Rosé, där Peter tydligen ska spåra ur, jag måste va där!!! Åker dit runt 23.00 efter träningen.

lördag ska vi festa med G-star, alla kommer från alla butiker, kommer bli magiskt!

och på söndagkväll blir det förmodligen middag hos föräldrarna.
 


Dags att kliva ut ur garderoben!

Här är min ena garderob, som innehåller skjortor, t-shirts och jobbkläder!

Skjortor - Till kostym




Gillar klassisk stil, som kostym/skjorta, cardigan/skjorta. Tyvär får jag itne så mycket möjligheter att använda det så ofta då jag jobbar med en annan stil, som visserligen är mer jag.

Skjortor - Rutigt/Jeans




Som många känner till älskar jag rutiga skjortor!!




Jobbkläder - G-star







Med världens bästa jeans och magiska rutiga skjortor kan man va snygg på sitt jobb med!

T-shirts






Pikétröjor




Övriga byxor



puss


Lite Becks från veckan som varit.




En galet bra natt

Jag har i början av 2010 skrivit en lista på vad jag ska se på bio under året. Efter att jag sett varje film så kommer jag skriva en liten sammanfattning av den här på bloggen. Här är alla 10 filmer jag ska se och hur hajpad jag är på att se de. 1 = otroligt hajpad, 10 = inte hajpad men ska se den.

Filmen som är i fet stil är den jag skriver om idag. Och dom som är i kursiv stil är dom som jag redan skrivit om. Understrukna titlar är dom som jag redan skrivit om, klicka på namnen för att läsa.

1. Vägen
2. Robin Hood
3. Harry Potter och Halvblodsprinsen del 1
4. Shutter Island
5. The Expendables
6. Narnia: Caspian och skeppet gryningen
7. Inception
8. Prince of Persia
9. Percy Jackson: Kampen om åskviggen
10. En galen natt


En Galen Natt
Genre:
Action/Komedi/Romantik
Längd: 1 timme 28 minuter
Skådisar: Steve Carell, Tina Fay, Mark Wahlberg, James Franco, Marc Ruffalo, Ray Liotta
Sällskap: Nathalie
Min åsikt: Eftersom filmen var den jag minst såg fram emot av alla dom 15 jag listat så tycker jag att mina förväntningar överträffades med råge. En lättsmält film som jag såg med Nathalie klockan 18.00 en tisdag. Självklart är filmen inte en världshit, det är ju ingen komedi som har låg humor. Det måste ju finnas röda trådar, Al Pachino, Djup handling som man knappt förstår för att en film ska bli erkänd som ett mästerverk. Ta dum och dummare som borde iaf fått en nominering 94, även om forrest gump och nyckeln till frihet var bättre det året. Klart att stjärnor som Jim Carrey tröttnar och vill göra djupare filmer för att bli mer kända för sitt skådespeleri.

Min tanke är att en komedi är där för att udnerhålla mig när jag är bakis, att få mig att totalt skita i allt, bara slappa och se någor som är roligt för ögonen. Därför är Dum och Dummare värd en Oscar, precis lika mycket som Shindlers List är för jobbig och en etta i mina ögon när jag inte är sugen på den typ av film.

Även om En galen nattinte är Dum och dummare-kvalité så är den rolig och underhåller mig under den dryga 1,5 timmen.

Storyn måste ju självklart avslutas snabbt så det är en nackdel, men jag tycker man ändå sitter och småskrattar hela tiden. Vem asgarvar numera på film?

Roliga birollsinnehavare gör att den här filmen helt klart är sevärd, kanske t.o.m dvd-värd. Den kan nog dock vara en sån film som man bara ser en gång och aldrig mer, när man vet hur det slutar. Tina Fey och Steve Carell är antingen skitroliga eller skittråkiga. 

Därför finns inget annat att ge än en solklar 3a.
 
Mitt betyg: 3 av 5

MVH
Bato


Senaste om Becks!

Becks fyllde 35 i söndags. GRATTIS! Här kommer den senaste veckans bilder.


Fantastiskt snyggt.


Lika snyggt, kul att se att han har favoritplagg han med.


Samma sak här med jeansjackan och dom svarta jeansen.

 
Grått och svart.


Varierande klädstil borde alla ha.


En bild


Inte medvetet som det brukar vara, men vi har inget gemensamt i klädväg...

RSS 2.0