Dagens låt

Bland det bästa som gjorts?


Ledig dag

Idag är jag ledg. Massor med regn utanför fönstret här i gröndal, så jag funderar på att köpa hem mat och kolla på Matrix. Sjukt längesen jag såg dom filmerna.


Adam ute 13 september




Tröja: Filippa K - 1299kr
Skjorta: Filippa K - 899kr
Jeans: H&M - 299kr
Bälte: Saddler - 399kr
Skor: Hugo Boss - 2100kr

Vad är det här för nått?

Titta på den lilla grisen, som redan nu shoppar Chanel-väskor med mamma.






Biopremiärer September 2011

Nu är det höst och det är dags att inte bara klä sig varmare, utan nu ska alla på Bio. Själv hatar jag att gå fredags- och söndags-kvällar. Massa folk, oftast i 18-års åldern som ska se film, helst i flock eller i parflock.

Tisdag och torsdag är optimalt!

Här har du Biopremiärerna den här månaden. För mycket långtråkiga dramor tycker jag. Vissa filmer har jag inte ens med för att det är så tråkigt det kan bli.

2 September


Film: Apflickorna
Genre: Drama
Handling: Tonåriga Emma (Mathilda Paradeiser) är ett kontrollfreak med målet att bli mästare inom voltige, en ridsport där man utför gymnastiska övningar på en galopperande häst. När hon ansluter sig till en lokal voltigegrupp träffar hon den utmanande Cassandra (Linda Molin) som ständigt testar gränser och bryter regler. De inleder en trevande relation där de kämpar för att inte hamna i underläge medan Emmas lillasyster alldeles för tidigt söker sig till vuxenlivet.
Min åsikt: Helvete vad tråkig den låter. Drama och om hästar, lägg där till svensk film och jag äter helre sårade sälungar än att betala en krona för den här. Har dock fått bra betyg, som vanligt när det gäller trpkig långfilm som ska vara "djup" och "speciell"

Film: Det är aldrig försent, Larry Crowne
Genre: Drama, Komedi
Handling: Larry (Tom Hanks) har varit stolt medarbetare på jättekedjan U-Mart under en stor del av sitt vuxna liv. Men när finanskrisen slår till och det visar sig att han är en av dem som inte har universitetsutbildning så får han gå.
Min Åsikt: Tom Hanks är en av mina personliga favoriter, det är absolut inte Julia Roberts. Kommer se detta på tv, om jag råkar slå på TVn precis när den börjar.

Film: Midnatt i Paris
Genre: Drama, Romantik
Handling: Förlovade Gil (Wilson) och Inez (Rachel McAdams) är lite som ett par ur valfri Allen-komedi, fast några år senare när den glada förälskelsen lagt sig och förhållandet börjat ebba ut i svenssontristess. Han, misslyckad författare, är barnsligt naiv och söker sig efter romantik i vardagen med drömmar om att bo i Paris medan hon är den stela realisten som vill ha stabilitet och intellektuell stimulans i tillvaron. På ett besök i Paris stöter de på den självbelåtne men karismatiske författaren Paul (Michael Sheen) som Inez sedan tidigare varit förtjust i.
Min Åsikt: Älskar Owen, men kan inte ta han allvarligt. Sen är jag sjukt trött på alla dessa PAris och Londonfilmer som ska kännas independent och sofistikerade, jag är för cheesy för dom. Ge mig nån som dör i cancer och säger cheesy repliker, då är jag helt med.



9 september

Film: Final Destination 5
Genre: Skräck, Thriller
Handling: Elva år har gått sedan originalfilmen då en tonåring förutsåg en flygkrasch och de överlevande gick döden till mötes en efter en. Sedan dess har folk som överlevt motorvägsolyckor, skenande berg-och-dalbanor och senast en våldsam incident på en racerbana brunnit, sprängts och huggits i bitar. Denna gång är det en kontorsråtta (Nicholas D’Agosto) som räddar sina kollegor från en rasande bro efter att han fått en vision. Lyckan varar naturligtvis inte länge när döden börjar beta av dem en efter en.
Min åsikt: Självklart ser man denna, men mina förväntningar är på nivån att jag bara vill se hur dom dör, handlingen har aldrig varit deras starkaste sida.

Film: Jägarna 2

Genre: Thriller
Handling: Den här gången återvänder Erik, mer livstrött än Martin Beck, med ambitionen att sära på jobb och familj, då han kallats upp som Rikskrims bäste förhörsledare, något som går sådär. En ung kvinna har försvunnit i en liten håla i norr, den lokale småtjuven Jari Lipponen (Euro Milonoff) pekas tidigt ut som den skyldige och när byns råskinn, tillika polisman Torstens (Peter Stormare) personliga vendetta kommer i vägen för utredningen plockas Erik in för att lösa biffen. Hans snokande i familjehemligheter uppskattas inte av Torsten som menar att fallet redan är löst och inte blir deras relation lättare att hålla professionell av att Torsten är styvfar till Eriks brorson.
Min åsikt: Såg inte ettan och kommer inte se detta heller. Jag är väldigt kräsen vad gäller svensk film. Skulle kunna räkna upp det jag gillar på mina händer, även om en hand skulle vara amputerad.

Film: The greatest movie ever sold

Genre: Dokumentär, Komedi
Handling: Reklam, varumärken och produktplacering är något alla kan relatera till då det spridit sig från TV och tidningar till filmer och alldagliga ting som restauranger. Spurlock utforskar världen genom att göra en dokumentär som han helt finansierar genom att sälja den till diverse sponsorer. Vi får följa en kamp där han försöker hitta villiga företag (de stora namnen nobbar helt) som nappar för att sedan försöka behålla integritet och samtidigt tvingas göra reklam för företagens produkter.
Min åsikt: Har inte sett dom tidigare filmerna, men har förstått att det är en Michael Moore fast i komisk vinkel som vi har att göra med. Jag ser den inte.

Film: Zookeeper
Genre: Komedi, Romantik
Handling: Kevin James spelar sin femtielfte klantiga loser som nobbas under sitt frieri till snobbiga flickvännen (Leslie Bibb) med motiveringen att han jobbar på ett zoo. År senare är han chef för djurparken och allt rullar på tills exet dyker upp igen och rör upp känslor. Självfallet kan zoodjuren snacka och ska nu försöka lära James att "fånga sin hona". På ett hörn finns också en söt djurskötare (Rosario Dawson).
Min åsikt: Låter som en rolig barnfilm, vilket kan vara mysigt ibland men inget att lägga 100kr på. Tycker James är rätt enformig som skådis också.



16 september

Film: Colombiana
Genre: Action, Drama, Thriller, Äventyr
Handling: Cataleya (Amandla Stenberg) har inte den lättaste av uppväxter. Farsan är involverad med maffian och i ett försök av avsluta affärer skickar en sådan där riktigt ond och mäktig gangster ut torpeder efter familjen. Hon är dock ingen hjälplös lammunge och i skoluniform och med skinn på näsan tar hon till flykten, och ser till att hamna hos en likväl kriminell men vänlig släkting (Cliff Curtis) i USA. Hon tvingar honom att lära henne döda så att hon som vuxen, superfoxy kombo av Lara Croft och Foxy Brown (i Saldanas form) kan ta en gruvlig hämnd på gangstergänget som knäppte morsan och farsan.
Min åsikt: En film i min smak, den här skulle jag lätt kunna se på bio. Handlingen verkar sjukt bra och det känns som att man får se en ny Leon. Men självklart inte lika bra.

Film: Friends with benefits
Genre: Komedi, Romantik
Handling: Två vänner bestämmer sig för att ha okomplicerat sex med varandra i brist på andra erbjudanden. Reglerna är att inga känslor får komma i vägen och trassla till det.
Min åsikt: Kunis och JT är anledningen till att se detta. Men självklart kan man hela filmen utantill trots att man inte sett den.

Film: Jane Eyre

Genre: Drama, Romantik
Handling: ane Eyre (Wasikowska) rusar förtvivlat genom den engelska landsbygden. Det regnar, hon gråter och skitar ner sin eleganta rock när hon sjunker ner i gyttjan. Väldigt dramatiskt. När hon tas om hand av några vänliga syskon får vi se hennes tragiska historia i återblickar. Hur hon som upprorisk flicka adopterad av sin elaka faster vägras kärlek och istället förskjuts av sina släktingar som skickar henne på Flickskola från Helvetet. Hon hamnar så småningom som guvernant på en maffig herrgård där hon blir privatlärare till en fransk flicka. Snart uppstår heta känslor mellan Jane och husets herre, Mr. Rochester (Fassbender) som – naturligtvis – har en chockerande hemlighet i bakfickan.
Min Åsikt: zzzzZZzZZzzz

Film: Kärlek i Normandie
Genre: Drama
Handling: Angèle är en 27-årig kvinna med ångest i blicken och som desperat försöker hitta någon att klamra sig fast vid, även om det bara är tillfälligt sex. Genom en dejtingsajt hittar hon fiskaren Tony, en rundlagd man i 40-årsåldern, och något mer omaka kan man knappast tänka sig. Han är en ansvarsfull, typisk storebror, som tar hand om sin mamma sedan pappan dött. Angèle däremot, med sin kolsvarta eyeliner, har suttit i fängelse och har dålig kontakt med sin son. Att se henne försöka hjälpa till i fiskeriarbetet är som att se en elefant i en glasbutik, åtminstone till en början. Problematisk är definitivt hennes mellannamn.
Min åsikt: Handlingen låter intressant, tror dock jag ser den hemma.



23 September

Film: Crazy, Stupid, Love
Genre: Komedi
Handling: Steve Carells Cal dumpas av sin fru Emily i filmens inledning, efter 25 års äktenskap. Cal tar sitt pick och pack och flyttar ut och spenderar dagarna på den lokala baren där han sitter ensam och gnäller över att hans fru ligger med den där dryga kollegan David Lindhagen (Kevin Bacon).
Min åsikt: Låter hur bra som helst, har även sett trailern. Sköna skådisar också.



30 september


Film: The Three Musketeers
Genre: Action, Romentik, Äventyr
Handling: Efter ett misslyckat uppdrag lever de en gång i tiden så kända musketörerna Athos, Porthos och Aramis ett liv i skymundan, men de väcks till liv av den unga och äventyrslystna D’Artagnan (Logan Lerman) som kommer till Paris för att uppfylla sin dröm - att bli en musketör. Snart blir de indragna i sitt svåraste uppdrag någonsin - att rädda Frankrike från ett krig med England.
Min åsikt: PEPPAD!!!! Älskar Musketörer, älskar Orlando, älskar den här typen av film!!!!!!!! Vilken avslutning på månaden!




National Treasure

Jag kom på att jag kan se dom filmerna varje kväll. Det är perfekt underhållning som funkar vilken kväll som helst. Kul att det kommer en trea snart!


Legender

Eftersom min mobil blev stulen, eller baxad, som tjuvarna skulle säga, så skickade jag ut ett massmail och inlägg på facebook att jag behöver allas nummer igen. Andrea Doria har ju alltid varit nära mitt hjärta, och vilka legender och förebilder skickar först tror du?

1a Fred Persson: Jag har väl sagt allt jag kunnat om Fred, både som person och som spelare. Han var först fram (självklart på Facebook) "Jag orkar inte messa" skrev han. Älskar dig Fred!


Fred täcker mig under en match, som så många gånger!


Diskussion om hur man ska gå in i närkamper, eller brudar, inget annat.

2a Niclas Kindvall:
Han som visade mig att fotboll verkligen är enkelt. Eller åtminstone är svårt att spela enkelt. Han mailade direkt och skrev:

"Älskade Bato! Om du nån gång behöver ringa mig och fråga om hur brudar fungerar så har jag *Nummer* Puss"
Han spelade med mig första säsongen sen blev det mindre och mindre, men jag kommer fortfarande ihåg hur han varje träning var helt överlägsen. Utanför fotbollen är det svårt att hitta en mer harmonisk, konstnärlig kille att dricka rödvin med. Jag älskar dig Niclas!


Niclas i Malmö FF


Niclas i Doria!

3a Simon Bank:
Du kanske läser hans krönikor, det gör jag med, men jag är en av dom få lyckliga människorna som får läsa mellan raderna, bokstavligt talat. Simons fotbollsfilosofi stämmer överens med min, och jag tar alltid med mig våra "träffa-ribban" tävlingar på varje träning. Simon skickade sms direkt med orden: "Lo piu bello Bato del Mondo. Det här är numret du ringer när du behöver hjälp. Med allt, inklusive att döda nån. / Simone" Jag älskar dig Simon!


Simon på jobbet


Simon på arbetet

Dagens låt


En tanke?

Varför smakar alla Äppeldrickor likadant? varesig det är Mer eller dom 100 olika sorter som finns på Ica och Coop. Apelsinjuice är ju som dag och natt på varje märke.


Såhär såg han ut igår...

Fortfarande världens vackraste




Rachel Bilson på The CW-party

CW är ett amerikanst TV-nätverk, det femte största.

Rachel var där, och det är det snyggaste jag sett.








Världens längsta panna?

Kan den talanglösa, tondöva, semi-prostituerade Rihanna ha världens längsta panna?


Edward Scissorhands

Såhär ser jag ut 1 minut efter jag vaknat.


Rachel Bilson i Womens Health








Adam Brody på Sony Picture Classics 20-årsjubileum




Ryan Reynolds ute med Baxter






Snart är den här!!!!!

Mission Impossible 4 : Ghost Protocol är snart här. Tom Cruise gör sin 4:e film om agenten Ethan Hunt och hans omöjliga uppdrag. Kan knappt vänta.

Kommer på bio hos oss: 27 januari 2012


Rachel på "Fashion Night" som vanligt

Nya bilder på Rachel Bilson på en modekväll (På Sunglass hut), nehä!

Lilla Summer älskar mode, och titta hur fin hon är.





Alltid så naturligt vacker!

Adam Brody på Internationella Film Festivalen

Under Dagen så besökte han Lancia Café. Den otäckt snygga Brody var klädd elegant/leasure. Jag älskar uppviket och hans mockaskor.













På kvällen slängde han på sig finkläderna.




Victoria på LAX med Harper 7




Titta så fina dom är ihop

Hoppas dom är tillsammans på riktigt också.


Seth Köper Korv








James Franco på Venedigs Filmfestival










Snygg ny bild på JT


Gwen Stefani

Den magiskt snygga Gwen Stefani hämtar sin son Kingston Rossdale från skolan.






Charleze

Hur snygg är hon här?

GQ Man of the year festen.


Russell Brand

Har en sjukt snygg paj på sig tycker jag, i alla fall färgmässigt.


Adam Brody på inspelning

Adam Brody spelar nu in en ny film som heter "Double or Nothing". Här är två färska bilder på en av världens snyggaste människor.


Lite smink.


Lite agerande


Justin spelar lite: 31 augusti






13 september: Missoni släpper nytt

Nathalie älskar Missoni. Jag gör det också. Ibland så ser plaggen väldigt tantiga ut, men tricket är att lyfta upp det med coola skor eller tuffare jeans.

Här har du lite bilder på deras partykväll innan dom ska lansera nya kollektionen.


Sjukt fin kortare klänning


Klassiskt missonimönster, zick zack i massa färger, men dom gör även väldigt mycket i vågor. Hur som helst så har dom massa färg det gillar jag.


Emma Roberts (från Scream 4) körde på en jättefin kofta. Lite för casual för min smak på en fest.



Klassisk look


Byxorna är från Chloe. Färgerna är magiska.

Smakar det så...

Kolla här tjejer vad jag hitta. Kan vara den snyggaste damjackan jag sett. Från Burberry.


Pris: 19.500kr

US Open - 4:e omgången

16 spelare kvar, vissa av dom är självklara kvartsfinalister, andra mindre självklara. "Big four" är i alla fall kvar. Här har du genomgången av US Opens 4:e omgång.





Djokovic - Dolgopolov
Kommentar: Ett otroligt jämnt första set, där Djokovic drog det längsta strået, och därmed gick även Dolgopolovs tåg. Djokovic har ännu inte tappat set och kommer garanterat gå till en semi.

Tipsarevic - Ferrero
Kommentar: Här trodde jag det kunde gå hur som helst, och visst blev det jämnt. Serben var dock den hetare och möter nu sin landsman Djokovic i kvartsfinalen, stort av Serbien att ta fram två stycken så långt.













Federer - Monaco
Kommentar: VILKET FORMBESKED!!!! Har inte sett Roger såhär vass på hela året, allt satt bra. Visserligen spelar Monaco väldigt defensivt och passar honom perfekt men ändå, att mitt i natten kliva in och totalt köra över argentinaren är imponerande, ge oss Djokovic nu!

Tsonga - Fish
Kommentar: Jag tippade 3-1 till Tsonga, men det blev tätare än så. Roger mot honom i kvarten blir väldigt bra, förhoppningsvis tredje gången gillt...













Isner - Simon
Kommentar: Isner servade sönder stackars Simon. Ibland tycker jag det är så tråkigt att storservarna vinner i massa tiebreaks. Simon hade en skadekänning också.

Young - Murray
Kommentar: Och där tog Youngs resa slut. Murray kunde enkelt vinna mot Amerikanen.













Ferrer - Roddick
Kommentar: Otroligt starkt av Andy att slå Ferrer såpass klart. Serven satt som en smäck.

Muller - Nadal
Kommentar: Efter ett tufft första set där det avbröts efter 3-0 till Muller p.g.a regn så kunde Rafa glida till kvartsfinalen.













Kvartsfinaler

Djokovic - Tipsarevic 3-0
Kommentar: Tipsarevic har aldeles för stor respekt för sin landsman.

Federer - Tsonga 3-1
Kommentar: Roger är bättre än på länge, funkar serven så kommer han vinna.

Isner - Murray 2-3
Kommentar: Kommer bli en hård match, kanske 4 tiebreakset, men Murray är mer rutinerad och tar sig vidare.

Roddick - Nadal 3-1
Kommentar: Nadal är inte i 100% form, så jag tror på en liten skräll. Roddick spelar magiskt nu.



Manligt mode: Ögonbryn

Jag har sedan väldigt ung ålder (obehagligt ung) fixat mina ögonbryn. Det började i gymnasiet i första ring, då jag var 16. Då gick jag till en klinik på lunchen och fixade till bågarna. Sedan dess har jag fixat dom själv och blivit riktigt bra på det. Jag har fixat mina vänners ögonbryn (Peter, Salah) och Nathalies.

Hos oss killar gäller regeln "less-is-more" verkligen här. Vi måste tänka manligt och mer ans våra ögonbryn än att forma dom för mycket.

Här får du en utbildning i hur jag gör när jag fixar mina. Det är oerhört svårt i början men man lär sig.

Mina ögonbryn innan.


1. Pincett: Nu ska vi plocka på undersidan av ögonbrynen, inte på ovansidan. Som du ser så har jag redan en form på mina bryn, nu gäller det bara att ansa allt.



Resultat!


2. Veet vax: Nu ska vi vaxa ovansidan och få bort alla fjun och ojämnheter. Ta fram en stor remsa och gnid den snabbt mellan handflatorna så vaxet värms upp. Klipp sedan en liten remsa, ungefär en halv centimeter bred.





Lägg vaxremsorna över ögonbrynet och dra snabbt mothårs.


Kolla vad mycket man får bort.


Resultatet!


3. Depend ögonbrynstrimmer: Nu ska vi korta dom resterande hårstråna.



En kam sätts på.


Resultatet! Lite rött men det lägger sig efter en halvtimme.







Edward Ross

En ung pojke vid namn Edward Ross gör detta stycke musikhistoria.


Nya på Jared

På Malibu!






US Open - 3:e omgången

Vilka ska bli kvar till den andra veckan av den sista Grand Slamen för iår? Storspelarna säger själva att första veckan är det bara att överleva, där kan allt hända. Så med andra ord så är detta sista chansen för dom mindre rutinerade och sämre spelarna att skrälla. För nästa vecka börjar allvaret och då är top 4 som bäst.








(1) Djokovic malde ner Davydenko, precis som jag sa innan, hans spelschema nu är nästan pinsamt enkelt för att nå en semifinal mot Roger. Vi pratar Dolgopolov i en 4:e omgång för att sedan spela en kvartsfinal mot antingen Tipsarevic eller Ferrero.

(3) Roger släppte ett set som jag förutspådde, men vann komfortabelt med 3-1. Nu väntar Monaco i 4:e omgången, en bra lottning för en gångs skull. I Kvarten börjar det hända grejer, eller vad sägs som Roger - Tsonga eller Roger - Fish, jag hoppas för Rogers skull på (8) Fish. Tsonga har ju slagit ut Roger två gånger i sommar från stora turneringar.

Simon väggade ut Del Potro. Argentinaren slog stenhårda slag som fransmannen bara slog tillbaka med lite kraft. Young fortsätter att skrälla och slog Chela. Han möter (4) Murray i 4:e omgången som han faktist slog ut i Cincinati.

Både (5) Ferrer och Roddick övertygade i sina matcher och möts nu i 4:e omgången. Hårdservande Gilles Muller möter nu (2) Rafa som svimmade på presskonferansen efter han vunnit sin match mot Nalbandian i 3 raka.




Världsettan


Fin utsikt


Rogi sträcker sig


Rogi retunerar


Solnedgång vid Armstrongbanan


Mardy Fish vidare


Tommy Haas på Grandstandbanan


Tsonga bombar


Del Potro förlorade...


...Mot Simon


Rafa fightingface


Lite för bra idag


Murray slog Deliciano


Älsklingen


Young växer


Louis Armstrong arenan


Isner vidare



Mitt tips på 4:e omgångarna


Djokovic - Dolgopolov 3-0

Kommentar: Det finns inga lätta matcher, varje match är en ny match bla. bla bla. Det här kommer bli en dans på rosor för Djokovic. Det enda som talar emot serben är om han bryter benet.

Tipsarevic - Ferrero 2-3

Kommentar: Båda spelarna kommer med ett stort självförtroende och en chans att spela sig fram till kvartsfinal i en Grand Slam. Jag tror på långkörare där den mer rutinerade spanjoren vinner.

Federer - Monaco 3-0

Kommentar: Tror Roger vinner ett tajt set och mosar Monaco. Men bara om serven fungerar, annars är roger en top 100 spelare numera.

Tsonga - Fish 3-1
Kommentar: Jag tror tyvär att Tsonga är för stark för Fish i den här matchen. Han kommer serva sönder amerikanen.

Isner - Simon 1-3
Kommentar: Simon kommer trolla bort Isner. Om Isners serve inte håller absoluta världsklass så är det kört för den långa amerikanen.

Young - Murray 1-3
Kommentar: Tror att Murrays rutin avgör här. Men Young vann mot han för några veckor sedan och spelar med publiken i ryggen.

Ferrer - Roddick 2-3
Kommentar: Tror detta blir den bästa matchen av alla 4:e omgångar. Tror Roddick vinner efter massa tiebreaks.

Muller - Nadal 0-3
Kommentar: Rafa kommer mala sönder Muller. Han har även en av tourens bästa servereturer som kommer slå hål på Muller.




Min favorittröja

Som jag köpte i Venedig.














Dagens Låt


Gavin

Out and About med Gavin Rossdale!


Kate Winslet

Hon fortsätter glänsa på Venedigs Filmfestival.






Keanu fyller 47

Keanu Reaves har inte synts till så mycket på senare år. Här syns Matrix-stjärnan, som fyllde 47 i veckan, på sin motorcykel. Keanu är dock aktuell med två filmer 2012.

Generation Um
och 47 Ronin heter filmerna.




US Open - 2:a omgången

Storstjärnorna entrar 2:a omgången, det är här många spelares turnering verkligen börjar, klarar man sig efter det här så kan allt hända, för du är i tillräcklig form för att vinna mot vem som helst.







Som du ser så krossade (1) Novak Djokovic Berlocq. Nästan förnedrade. Ivo Karlovic spelar alltid rysk roulette. Funkar inte serven till 100% så förlorar han mot en 100 rankad spelare. Nu fungrade den och han slog ut Gasquet.

Berdych
lekte med Fognini och möter Tipsarevic i nästa. Första top 10-spelaren rök igår, och inte helt oväntat var det Monfils som förlorade mot Fererro.

(3) Roger gick lätt vidare och kommer möta Cilic i nästa match, 3-1 till Rogi där. Haas fortsätter att vinna, skönt för han att han får lite poäng på slutet av året.

Tsonga och Verdasco gjorde eländet kort för sina motståndare och möter nu varandra i 3:e omgången. (8) Mardy Fish fortsätter sin drömsommar, nu när vi går in i hösten.









Del Potro ser ut att vara i ruskig form. Vidare enkelt från 2:a omgången. Möter nu lille och svåre Gilles Simon. (4) Andy Murray vände ett 0-2 underläge och möter nu Feliciano Lopez, eller Deliciano som Murrays mamma kallar honom.

(5) Ferrer körde över Blake i raka set, desamma gäller Roddick som är det andra hemmahoppet, men faktist inte det största, Mardy är större.

Nalbandian vann sin match med 3-1 och med det så möts (2) Rafa och han i 3:e omgången. Vilken Match!



Bästa matcherna i 3:e omgången-mina tankar

Djokovic - Davydenko 3-0
Kommentar: Väldigt lika spelstilar, där den ena är en föredetta storspelare och där den andra är totalt överlägsen just nu. Kanske ett set som blir jämnt.

Federer - Cilic 3-1
Kommentar: Cilic är en stor spelare när han är i form, men han är väldigt ovanlig, som alla andra kroater har han en stor serve. Roger är van med stormatcher och drar det längsta strået här.

Tsonga - Verdasco 3-2
Kommentar: Helt omöjligt att avgöra vem som vinner. Dom här tvås högstanivå är top 5, men lägstanivån är fruktansvärd. Jag tror dock på Tsonga eftersom han är i bäst form.

Del Potro - Gilles Simon 3-0
Kommentar: Tror Del Potro är för tung för fransmannen och ser ut att vara påväg mot gammal form.

Lopez - Murray 1-3
Kommentar: Tror på en hård match men Murray var starkare i Wimbledon och på hardcourt är han mer överlägsen.

Nalbandian - Nadal 0-3
Kommentar: Visst Nalbandian är en före detta storspelare, men han är en före detta. Rafa är i en Grand Slam. Bragdar Nalbandian tar han möjligtvis ett set, men Rafa i 5 set är omöjligt för honom.

Manligt mode: Kängor

Snart är det kallt och grått ute, det är då dom snygga skorna ska fram ur garderoben, från källaren eller tas ner från vinden. Det coola med kängor förutom att dom är ett väldigt tufft plagg är att dom är så tidlösa, och blir så mycket snyggare med åren. I alla fall dom med äkta skinn. Därför tycker jag att du ska våga köra äkta skinn och betala lite mer. Här får du alla möjliga prisklasser som jag tycker är snyggast i höst.


Rizzo 2495kr
En mocka/lädersko som är i min favoritfärg, brunt. Älskar fodringen på den.




Peak Performance 2299kr
Whiskybrun färg som sticker ut. Perfekt höjd och funkar med lite stilrenare kläder.


H by Hudson 1795kr
Min personliga favorit bland alla kängorna här. Färgen är helt magisk och man bara ser sina jeans på dom.


G-star Raw 1699kr
Otroligt snygg grå/grön känga som är lite för tunn för vintern men som däremot funkar året om.


Wrangler 1295kr
Mockakänga från denimmärket Wrangler till ett bra pris. Kan tänka mig att inte så många har den.



Din Sko 999kr
En sjukt snygg känga från Din Sko, som är en budgetvariant och redan lite sliten.




Din Sko 899kr
En känga som har en rätt ful sula, jag gillade färgen och formen på den, sulan kommer ändå nötas ner.


H&M 499kr
Svarta höga kängor från H&M. Gillar att dom är extra höga men inga kängor som kommer slitas snyggt och sådana man har i flera år. Snyggt under en vinter dock.

bakis utan sprit

Ligger i soffan på min lediga dag. 5 Fincrisps med creme cheese har jag ätit upp. Känner mig bakfull och har haft spränghuvudvärk sen jag vakna. Ska klippa en treo nu.

Bröderna Lejonhjärta på tv. Väldigt larvigt på vissa fronter, men vilken genial berättelse. Kan inte någon göra remake på den snart? Typ Steven Spielberg...


Kate Winslet i Victoria Beckham

Venedigs Filmfestival är här och stjärnorna entrar röda mattan. Min favorit Kate Winslet klädde sig i en Victoria Beckham-klänning och ett par Jimmy Choo-sandaler.




US Open - 1:a omgången

Första omgången klar. 128 har blivit 64. Det var knappt någon skräll, men dom brukar dröja till omgång två. Nu ska vi gå igenom det som hände i 1:a omgången och summera den.







Ivan Dodig var den första seedade spelaren (32) att ryka, precis som jag sa så fick han det jättetufft mot Nikolay Davydenko. Dom resterande 7 seedade spelarna är alla kvar, och inget tappade ett enda set:

1. Djokovic
7. Monfils
9. Berdych
13. Gasquet
20. Tipsarevic
22. Dolgopolov
31. Granollers


(1) Djokovic fick värma upp inför andra omgången då hans motståndare var skadad och serben körde över honom. Han möter nu Berlocq från Argentina, där kanske han tappar 5 game, max. Kul att se om Davydenko går vidare till tredje, för där ställs han just mot Djokovic. Kan bli intressant. Davydenko är en gammal världstrea.

Gasquet imponerade, det ska bli kul att se hur långt han håller. I den 2:a omgången ställs han mot en hårdservande två meter lång kroat. Berdych går minst till kvartsfinal. (7) Monfils lär väl ryka i 4:e omgången som vanligt, eller redan i nästa omgång. Den förre världsettan Ferrero står på andra sidan nät.








(2) Roger vann väldigt enkelt mot Giraldo, dock var han rätt skakig. Sjukt kul att Haas gick vidare också. Annars så vann alla favoriter sina matcher, (8) Mardy Fish grövst.









Robin Söderling
var tvungen att lämna w.o. John Isnar servade ut Baghdatis en 3e gång på några veckor. Medan Gilles Simon kämpade sig igenom en femsetare gick hans förmodliga motståndare i 4e omgången Del Potro enkelt vidare. (4) Murray enkelt vidare som vanligt. Det är bara top 3 han inte kan vinna mot.









Otroligt nog så gick alla favoriter vidare, utom just den mtchen jag pratade om som skulle bli oviss med Gulbis. (2) Nadals andra set är det konstigaste jag sett. Ett under att han inte förlorade det, tror Golubev hade 6 setbollar.

Nalbandian verkar ha hittat tillbaka.





RSS 2.0