Check in!


Lunch på vapiano!

Innan vi ska checka in på hotellet så blir det lunch med Danne Jessica och Nathalie.


Peter och jag

Fick två bilder av Peter igår på oss två. Vi har tagit så många genom åren. En är till och med inramad hemma hos mig. Josef är med på en, minst lika fin.


Tack värdens bästa Peter.

Titta vad jag fick av Peter. Anledning: "för att jag älskar dig" skrev han :)


T-shirts

Becks har haft en del snygga T-shirt genom åren, här är ett par!


Dagens outfit

Eftersom jag älskar Marc Jacobs så har jag hittat lite snygga prylar på nätet som skulle passa på en Marc Jacobs-kicker. Jag tänkte lite Zac Efron-look. Allt på bilden är från Marc By Marc Jacobs.



Zac Efron

2 days and 3 nights

Jag ska flytta hem till mina föräldrar igen. Jag har varken förlorat jobb eller flickvän, men jag tyckte det skulle vara mysigt att sova hos föräldrarna innan jul och under jul, så på Torsdag kväll åker jag dit och är där till lördag kväll.

Får se om det finns plats mellan dom, jag är rätt stor nu, även om jag gått ner tre kilo på två veckor.

Annars får jag ta gästrummet, just det, Nathalie ska med också så vi måste ta gästrummet. Det blir massa kakor, Ensam hemma-filmer, Glögg, snö (snöar inget i stan, eller det stannar inte kvar på marken utan smälter) och god julmat!

Mamma och Nathalie trodde aldrig jag skulle göra det, då jag sa detta på fyllan i Kroatien, smaka på detta säger jag!


En kärleksförklaring

Av alla skådespelare som finns är du den bästa, du har så många sidor, så många uttryck. Du kan spela en backpackande snygging, en gammal president, en förfalskare, en psykiskt sjuk man, en utvecklngsstörd pojke, Romeo, en hemlös konstnär, en flygare med tvångstankar, en kille som kan gå in i folks drömmar, prata sydafrikanska och på det värnar du om miljön. Ingen kan ta ifrån dig ditt utseende och din talang.

Du har sjukt nog ännu inte vunnit en Oscar, men jag vet varför, du är för ung, för bra för att vara sann. Det skulle kännas taskigt att ge dig en nu och fem till i framtiden. Jag menar du är dubbelt upp mot Adrian Brody, Russel Crowe, Jamie Foxx och Denzel Washington. Du är i samma klass som Daniel Day-Lewis, Jeff Bridges, Tom Hanks, Philip Seymour Hoffman, Forest Whitaker, Sean Penn och Kevin Spacey. Alla dom har vunnit en Oscar för bästa manliga huvudroll, men inte du.

Du är en av dom få som kan göra en dålig film bra, ett dåligt manus magiskt. För du behöver inte säga replikerna, du förmedlar allt med din blick, leende och trovärdighet.

Du är någon jag kommer förklara för mina barnbarn, precis som John Wayne, Paul Newman och Marlon Brando är för generationerna innan mig. Jag är tacksam att du bara är 37 år gammal, 50 år till av filmer med dig är en dröm, och jag är glad att du finns i mitt liv, Leo.




Lite lika som bär!


Ellen Degeneres                                 Iggy Pop


Jeff Buckley                                    James Franco


Joey Fatone                              David Schwimmer

Nyrakad


Here comes Johnny!

Var tvungen att gå pirates när skägget ändå skulle av.


Ny tjejkavaj

Fick in en ny magisk kavaj på tjej till butiken. 100% ull och 1999kr!


Biopremiärer : Januari 2012

2012 kommer bli ett otroligt filmår som kulmineras med den första Hobbit-filmen!!

Januari 2012
(16 filmer)



Fredag 6 januari

Film: Lejonkungen

Genre: Animerad/Drama/Familjefilm
Handling: Historien om Lejonkungen utspelar sig i det fiktiva Lejonriket i Afrika, där ett lejon regerar över djuren som kung. I början av filmen smörjer den gamla, visa mandrill-schamanen Rafiki (misstas ofta för att vara en babian) in Simba — kung Mufasa och drottning Sarabis nyfödde son — i kokosmjölk inför en gigantisk samling av djur vid Lejonklippan. Samtidigt planerar Scar, Mufasas yngre bror, hur han ska mörda Mufasa för att ta platsen som kung i stället för Simba.
Skådespelare: James Earl Jones, Matthew Broderick, Whoopi Goldberg m.fl.
Tankar: Lejonkungen på bio igen. Kommer bli helt magiskt! och en film man måste se på bio.
Trailer:



Film: Shame

Genre: Drama
Handling: Vid första anblicken verkar Brandon (Michael Fassbender, "X-Men: First Class", "Jane Eyre") vara en man som har koll på läget. Han ser bra ut, klär sig snyggt, har ett välbetalt jobb och bor i en, med New York mått mätt, fin lägenhet. Han är dessutom cool och smart och verkar kunna charma vilken kvinna som helst. Men skenet bedrar. För trots att många män säkert skulle önska att de hade de gåvor som gör honom oemotståndlig, så är det för honom själv en ren förbannelse. Och för varje erövring han gör hatar han sig själv mer och mer.
Skådespelare: Michael Fassbender, Carey Muligan m.fl.
Tankar: Har fått mycket hyllningar och handlingen verkar spännnde, men inget jag betalar 100kr för att se på bio.
Trailer:



Film: The Darkest Hour

Genre: Sci-fi, Action, Thriller
Handling: När en oförklarlig katastrof drabbar världen lyckas en grupp turister överleva i Moskvas underjord. De måste nu ta sig igenom den öde storstaden för att leta efter fler överlevande men det är en ny värld som möter dem ovan mark, en farlig, främmande plats som hemsöks av en okänd fara.
Skådespelare: Joel Kinnaman, Emile Hirsch
Tankar: Detta luktar misslyckande lång väg. Jag brukar älska sånna här filmer, men eftewr jag sett trailern är det inte lika övertygande. Vad Emile Hirsch gör där har jag ingen förklaring på med tanke på att han efter Milk och Into The wild spåddes en lysande framtid.
Trailer:





Fredag 13 januari
Film: Hamilton - I nationens intresse

Genre:
Action/Thriller
Handling: Vid den svenska ambassaden i Kairo får den svenska ambassadören plötsligt besök av den sovjetiske viceamiralen Gennadij Alexadrovitj Koskov, chef för de hemliga ryska operationerna i Östersjön, och han vill hoppa av till Sverige. Carl Hamilton får i uppdrag att med varje till buds stående medel föra Koskov från Kairo till Stockholm.
Skådepelare: Mikael Persbrandt
Tankar: Avskyr Persbrandt så jag kommer aldrig se detta, eller någon Beckfilm med för den delen.
Trailer:



Film: My Week with Marilyn

Genre:
Drama/Biografi/Romantik
Handling:
Handlar om en speciell vecka ur Marilyn Monroes liv.
Skådepelare: Michelle Williams
Tankar: Kan gärna köpa två biobiljetter till den här, för att skänka dom till Nathalie och en kompis till henne. Har aldrig förstått hajpen kring Monroe.
Trailer:



Film: Pojken med cykeln

Genre: Drama
Handling: 1-årige Cyril (Thomas Doret) försöker ständigt rymma från det barnhem han satts på för att försöka söka upp sin pappa (Jérémie Renier, från "In Bruges") som övergett honom. En av pappans grannar, den snälla frisörskan Samantha (Cécile De France) tar Cyril under sina vingar när det visar sig att pappan beslutat sig för att utesluta pojken ur sitt liv. Men Cyril är känslomässigt frustrerad, bångstyrig och svår att hantera, ett beteende som gör att han så småningom hamnar i klorna en kriminell ungdomsligist.
Skådepelare: Thomas Doret
Tankar: Även om franska dramor är världskända som konstverk så är det för torrt för min smak.
Trailer:



Film: The Rum Diary

Genre:
Drama/Äventyr
Handling:
"The Rum Diary" baseras på Hunter S.Thompsons bok och handlar om journalisten Paul Kemp som jobbar på en nerkörd tidningsredaktion i Karibien. Inspirationen till boken hämtade Thompsons från sina egna upplevelser som journalist i Puerto Rico under 60-talet.
Skådepelare: Johnny Depp
Tankar: Depps nya film, kan bli ruskigt bra. Blir törstig av titeln. Den ser väldigt vacker ut.
Trailer:



Film: Tyrannosaur

Genre:
Drama
Handling: Joseph (Peter Mullan) är en medelålders halvlodis med grava alkoholproblem och ohämmade självdestruktiva tendenser. Framförallt är han arg, mycket arg, på sig själv och på världen. Sedan hans fru gick bort i diabetes för några år sedan – blind, amputerad och överviktig - går tillvaron mest ut på fylleslagsmål och förnedrande besök på Socialkontoret. Inte så att denne våldsverkande prakthaverist besatt några särskilt förmildrande karaktärsdrag från början. När det begav sig spöade Joseph sin hustru med ojämna mellanrum får vi veta, och filmens titel anspelar på det smeknamn som han gav henne apropå just kroppsvikten.
Skådepelare: Peter Mullan
Tankar: Jag somnar nu....
Trailer:





Fredag 20 januari

Film: 50/50

Genre: Drama/Komedi
Handling: Filmen bygger på manusförfattaren Will Reisers egna upplevelser och handlar om hur Adam och hans omgivning hanterar det faktum att han diagnostiseras med cancer vid 27 års ålder.
Skådespelare: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen
Tankar: Den här ser jag på tv. Har fått jättebra kritik.
Trailer:



Film: J.Edgar

Genre:
Biografi/Drama
Handling:
J. Edgar Hoover har helt klart haft stor betydelse för sitt land. FBI (Federal Bureau of Investigation) blev i princip hans personliga livsverk och något han slet hårt för in i sina sista dagar. I den rollen tog han sig an både kommunister och organiserad brottslighet när den var som värst med Capone i spetsen. Att det dessutom ryktas om att han var homosexuell i smyg och även då och då klädde sig i kvinnokläder gör honom förstås till en bra kandidat att göra film om.
Skådespelare: Leo DiCaprio
Tankar: Det sägs att Leo är bättre än själva filmen, har inte han alltid varit det? Måste ses!!
Trailer:



Film: Katinkas Kalas

Genre:
Drama
Handling:
Katinka bjuder in sina vänner till födelsedagskalas, men under det städade firandet får de oväntat besök från hennes bror och hans nyfunna flamma. Den intellektuella kulturhipster-klicken stör sig på flamsandet, men kan det även dölja sig något mörkare under ytan?
Skådespelare:
Yohanna Idha
Tankar: Mina tankar är: Fy fan vilken tråkig titel, film och skådisar.
Trailer:



Film: Små vita lögner

Genre:
Drama/Komedi
Handling:
Varje år bjuder Max och hans fru Véro in sina vänner till deras sommarställe för att fira Antoines födelsedag och börja semestern. I år, precis innan de ska åka, är deras vän Ludo med i en allvarlig olycka som startar en serie av dramatiska och emotionella reaktioner. Under semestern kommer många gamla problem fram, allt blir mer och mer outhärdligt, ända tills sanningen hinner ifatt.
Skådespelare: Marion Gotillard
Tankar: Nej har jag sagt angående franska filmer!
Trailer:



Film: Young Adult
Genre:
Drama/Komedi
Handling:
Charlize Theron spelar Mavis Gary, författare av tonårslitteratur, som återvänder till sin lilla hemstad för att återuppleva tonårens glansdagar och återfå sin lyckligt gifte ungdomskärlek (Patrick Wilson). Hemkomsten visar sig dock vara svårare än väntat, och Mavis därför knyter en oväntat pakt med en tidigare klasskamrat (Patton Oswalt) som inte heller riktigt gått vidare från high school-tiden.
Skådespelare: Charleze Theron
Tankar: Kommer inte se den.
Trailer:





Fredag 27 januari

Film: Mission: Impossible - Ghost Protocol

Genre:
Action
Handling:
När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar ”Ghost Protocol”. Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå hans organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.
Skådespelare: Tom Cruise
Tankar: Ses garanterat på Bio!!!!
Trailer:



Film: Ronal Barbaren

Genre:
Animerat
Handling:
"Ronal Barbaren" är en episk animerad fantasyfilm i 3D. Ronal är en ung barbar som är precis motsatsen till sina muskulösa och inoljade stamfränder i byn - en riktig slacker. Ödet vill annorlunda och barbarernas överlevnad tycks vila på Ronals smala axlar då den onda furste Volcazar kidnappar varje levande barbar - utom Ronal. För att rädda sina förlorade landsfäder och stoppa Volcazars herravädesjakt, måste Ronal bege sig ut på en farlig resa. Längs vägen får han sällskap av den knubbiga barden, Alibert, den vackra men dödliga sköldmön, Zandra och metrosexuella älvvägvisaren Elric. I kampen mot ondskan måste gruppen övervinna otroliga umbäranden i en värld som befolkas av älvor, Bimbo-amazoner och piercade orcher i läderchaps och G-strings.
Skådespelare: Sven-Ole Thorsen
Tankar:
Låter sjukt ironisk. Men en dansk animerad film ligger längst ner på min lista.
Trailer:



Film: The Descendants
Genre: Drama/Komedi
Handling:
Matt King är både en odräglig man till sin fru och far till sina två döttrar. Men då hans fru råkar ut för en båtolycka blir hans värld helt omvänd och måste försöka knyta sina band tillbaka med barnen och tänka på sin framtid. Han måste också överväga att sälja den mark han äger som gått i generationer.
Skådespelare: George Clooney
Tankar:
En tjejfilm.
Trailer:


Nytt på Jared Leto

Han befinner sig just nu på turné med sitt band 30 seconds to mars.


Manligt mode: Halsdukar

Halsduken är en av mina absoluta favoritaccesoarer. Den finns i massa färger, längder,former, stilar och tjocklekar. Här är lite favoriter jag hittat på nätet.


Cheap Mondag 299kr
En enkel fint stickad halsduk som har en behaglig höstfärg.


Red Collar Project 349kr
Älskar dom runda halsdukarna. Den här är subtil och väldigt snygg i mönstret, sjukt snyggt över kanske en rutig skjorta eller en vit t-shirt. Toppa med ett par vita converse och chinos!


Filippa K 499kr
För att vara Filippa K, otroligt bra pris. Detta är för din höstrock, väldigt stilren.


Diesel 699kr
Allt är rätt med den här halsduken. Mönstret med renar, den bruna färgen. Enda nackdelen är att den bara funkar i december.


Morris 699kr
Varför inte slänga på en färg som denna över din rock eller ha den runt halsen när du har på dig din klubblazer?


Hilfiger Denim 799kr
Snyggast av alla halsdukar här tycker jag. Lagom tjock, fina lättmatchade färger.


Tiger of Sweden 979kr
Den säkra, stilrena och långvariga investeringen.

Men in Black 3

Överhajpad är jag, på nya MiB-filmen. Jag är ett stort fan av dom första två, och ett ännu störra av Will Smith. Sen är väl Tommy Lee Jones en av värdlens bästa skådisar att kolla på. Alltid så äkta!

Mina Tommy Lee favoriter är No Country for old men och Jagad.

Biopremiär: 25 maj 2012


Nathalie

Min flickvän är inte bara världens snällaste och gulligaste tjej. Hon är också världens vackraste.




Tom Cruise 2011

Han må vara konstig scientolog, 49!!! år gammal och av vissa anses obehaglig. Men han är enligt mig en av dom, om inte den av dom gamla hunkarna som fortfarande är otäckt snygg. Spelar ingen roll om hn botoxat sig, det ser bra ut. Han är nu aktuell med den 4e Mission Impossible filmen, Ghost protocol som har premiär 27e januari nästa år.




Gwen ute med ungarna

Gwen Stefani verkar köpa julklappar med sina barn, när dom är med.




En skönhet klär i allt

En av världens vackraste kvinnor är inte nöjd med sin nya korta frisyr. Jag älskar den. Men sen är jag rätt svag för korta frisyrer på tjejer, och Charlize Theron överlag.




JT i Beverly Hills 6 december

Justin Timberlake i nästan för magiska kläder har precis varit på Dominick's resturang på kvällen. Det är så roligt att stjärnorna alltid ses ensamma ut från stället. Odds på att hans date har gått bakvägen eller lämnar en timme senare?

Ett Lakersfans (som alla kändisar i Los Angeles är, värst Jack Nicholson) har självklart på sig kepsen. En snygg vinröd jacka och ett par tvättade jeans. En otroligt ledig och skön stil.

Ser ni tröjan under? Det är faktist J. Lindeberg. Justin som älskar golf har setts i märket innan, men då i deras golfkläder.





Kate Beckinsale på Redbooks framsida

En av mina favoriter är fortfarande lika snygg.




Zac 12 december

Igår sågs Zaquisha utanför Los Angeles flygplatsen LAX. Sjukt snyggt klädd.










American Pie - Reunion

American Pie är för oss 80-talister så mycket kult man kan komma. I samma klass som Ensam hemma, Sagan om Ringen, Seinfeld, Vänner, Fresh Prince, Napster, Kazaa, Dennis Bergkamp på FIFAs framsida, Pojkband, Boyz 2 men och Martin Dahlin.

Jag vet att många har klankat ner på uppföljarna. 2an och 3an är enligt mig riktigt bra och behåller den första filmens essens, men sen spårar det ur. Nu kan vi dock lugnt konstantera att ALLA är tillbaka. Kolla bara här nedan där man har gjort en exakt replika från 1999 års succé.



Handling: I "American Pie: Reunion" återvänder alla de American Pie-karaktärer, som vi lärde känna för lite mer än ett decennium sedan, till Great Falls för sin High School-reunion. Under en helg som borde kommit mycket tidigare, kommer vännerna att upptäcka vad som ändrats, vad som är sig likt och att tid och avstånd inte kan bryta vänskapens band.

Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.



Kan knappt vänta på att stoppa kuken i pajen en sista gång!

Biopremiär: 6 april 2012



Trailer


Justin Timberlake 4 december

Utanför resturangen Matteo i Hollywood, den 4 december.






Hard rock

Jumbo combo. En klassiker som mina föräldrar älskade!!!


Julfest

Magisk julfest igår!


Morgon och nytt skal

Har börjat vakna lite tidigare nu. Här plattar jag håret dricker kaffe och visar upp mitt nya westlifeskal.


Dagens låt!

Sen kan man ju göra detta live också, vaaaaaaaa???


Dagens David


Dagens låt! OC-känsla!


Michael Rapaport

Vill bara hylla en skådespelare som inte fått den uppskattning han förtjänar, trots att han varit med i filmer jag älskar. Michael Rapaport är för mig en skådis man älskar att titta på, det behöver kanske inte vara så bra, men han känns äkta varje gång man ser honom. Det är kanske därför han ofta får agera biroll.

Jag fastnade för honom i en film som jag såg på 90-talet där han spelar skinhead, Livets hårda skola.

Här är några filmer jag gillar och där jag tycker han är magisk.

True Romance 1993
Livets hårda skola 1995
Vänner 1999
Deep blue sea 1999
6:e dagen 2000
Hitch 2005




Nicolinn

En av mina närmsta, äldsta och bästa vänner blev pappa i lördags.

Du har säkert läst hans namn här förut. Johan Larsson heter han, Joss kallar jag honom. Han och hans vackra flickvän Carro fick en liten flicka i lördags som ska heta Nicolinn. Jag känner mig lite som en stolt farbror när jag skriver detta. Är också enormt stolt att ha fått följa Joss från när vi var 12-13 år och spelade TV-spel på nätterna ,jag vet att du tänker att vi gör det nu med, men inte lika mycket :), till att vi festat ihop, spelat fotoll ihop, rest ihop, tröstat varandra när ett förhållande rasat, spelat tennis ihop, fått vuxna och stadiga förhållanden ihop och nu är en av oss pappa.

Vår resa är helt otrolig, men den tar inte slut här, nu har vi ett nytt kapitel att skriva i vår magiska bok. Vi båda är vuxna nu, men vi förblir alltid dom två snorungar som sitter med trekvartsmjukisar i soffan med P-83 på låret och lyssnar på This womans work efter vi varit vakna i två dygn.

Man kan inte få en bättre pappa än den Nicolinn har. Jag älskar dig Joss.

Per Sempre 24.


The Last House Of The Left

Såg kanske den konstigste filmen genom tiderna igår kväll. En remake på Wes Cravens film från 1972. Sällskapet var det allra bästa. Danne, Jessica och en arg Nathalie som ville se Ratatoullie eller vad den heter, som hon fick i lucka nummer 6. Hon ville straffa oss med den här skräckisen när hon insåg att vi tre lutade mer åt Cable Guy än åt skräck. "Nej nu ser vi den här" sa hon och knaprade i sig chips som hon torkade av på mig (fast hon inte erkände det).

Filmen är egentligen så konstig att det inte går att kommentera. Känns som massa kortfilmer i en och samma film. Jag och Danne drog lägre och lägre skämt i början, som jag inte får skriva här. Filmen sög i 25 minuter, sen hände nått. Alla fyra blev helt tagna av en viss scen, som kan vara det mest brutala jag skådat på film.

Slasher/Komedi/Skräck/Drama/Thriller/Splatter och Snuff i en och samma rulle.

Tre saker jag lärde mig av den:
1. Jessica kan spå framtiden. (tror inte hon hade ett fel när hon lugnade sig själv genom att spå hur nästa scen skulle vara)
2. Otroligt skönt att se offren slå tillbaka så grovt. (Och då menar jag grovt)
3. Underskatta aldrig killen som gjorde Scream. (Wes Cravens film som låg till grunden för den här filmen)

Men vad i helvette är det för slutscen??





Min morgon!

Det här består min morgon av. Beroendeframkallade bullar och beroendeframkallande kaffe.


Efter duschen

Hatar att duscha när man ska se ut som en hemlös. Men man måste ju.

image description

T-shirt från Spreadshirt där man kan designa eget tryck. ca 200kr

Kusligt

Var tvungen att bifoga den här bilden från Bingo Rimérs blogg. Han hade fotat ett par på bussen. Ser du vem det är en klon på?




Zac från London till L.A 1 dec

Zac var i London nyligen och var med i en pratshow där.





Här är han utanför studion påväg till flygplatsen.







Här landar han på LAX!








Ännu mer skägg

Har fått sjukt långt skägg. Nu är det nästan för långt, men det är ju jul snart. Sen är det frågan om hur bra bilder det blir på iPhone?












UEFA Champions League - Gruppspelsomgång 6

Sista gruppspelsomgången i CL, och det är nu det börjar vankas slutspel.

Många lag är redan klara, men det finns nerv i vissa grupper.

Drömmen lever vidare för 19 av dom 32 lagen i gruppspelet. 6 stycken är klara, 7 har ingen chans. Här får du ett försnack och tankar.








Bayern München

Kommentar: Redan klara för slutspel med sina imponerade 13 poäng på 5 matcher. En av dom som kan gå hela vägen, och en av dom jag tror kan slå ut Barcelona i dubbelmöte.

Napoli
Kommentar: Efter bragden i förra omgången mot City talar mycket för att Napoli ska ta klivet vidare, otroligt stort, och dom förjänar det, San Paolo förtjänar det.

Man. City
Kommentar: Förlust i Neapel och måste slå Bayern hemma för att ta andraplatsen. Mancini pressad.

Villarreal
Kommentar: Besvikelse iår, oavsett hur man vrider och vänder på det ska inte ett lag som Villarreal förlora 5 matcher i rad i europa.

Omgång 6
Man City - Bayern M : City måste vinna, Bayern kommer vila spelare.
Villarreal - Napoli : Napoli kan förlora och kryssa om Bayern tar poäng mot City.

Mitt tips: Napoli vidare med Bayern München.





Inter
Kommentar: Måste vara en fantastisk lättnad för Inter att vara klara för slutspel nu när man ligger så illa till i ligan. En 12e plats och mindre vinster än förluster för Pazza-Inter i årets Serie A.

Trabzonspor
Kommentar: Bara att man är här är fantastiskt. Att man sedan har vunnit borta mot Inter och kryssat hemma är ännu sjukare. Skulle vara kul om dom gick vidare istället för torra Lille och Plastiga CSKA Moskva.

Lille
Kommentar: Blandade resultat för Lille i årets CL. Man har dock Trabzonspor hemma i sista matchen och ödet helt i egna händer.

CSKA Moskva
Kommentar: Inter borta för CSKA som måste vinna, tror det är kört för deras del, även om Inter är klara så välkomnas alla segrar.

Omgång 6
Lille - Trabzonspor: Kryss för Turkarna och man har skakat av sig Lille, men då måste CSKA förlora eller kryssa borta mot Inter.
Inter - CSKA Moskva: Inter klara och kommer säkert vila spelare, men man bör ända ta minst en poäng av Moskva.

Mitt tips: Trabzonspor följer med Inter.





Benfica
Kommentar: Att Benfica gått såhär bra är väl inte världens skräll, men att man skulle ha 0 förluster efter två möten med jätten Manchester United trodde ingen på förhand.

Man. Utd
Kommentar: Det är oftast nu Man. Utd börjar bli fantastiska, dom är oavsett hur tabellen ser ut absolut med om förstaplatsen, även om det ser dystert ut så Benfica möter Galati i sista matchen, hemma.

Basel
Kommentar: Basel har gjort det otroligt bra och har 8 poäng efter 5 matcher. En mindre än United som man spelade 3-3 mot på Old Trafford. Allt kan hända!

Otelul Galati
Kommentar: Roligt för dom att vara här, men man är helt chanslös mot dom stora lagen, får fokusera på att förstöra festen för Benfica i sista omgången.

Omgång 6
Benfica - Galati: Benfica kommer vinna detta enkelt.
Basel - United: Vilken match! Basel kan bragda och slå ut United. Men vi får inte glömma att United vid vinst kan bli etta i gruppen och vid oavgjort så är man vidare oavsett. Tror man går för att kryssa, för mycket pengar som står på spel.

Mitt Tips: Benfica etta och United kryssar mot Basel och tar sig vidare.





Real Madrid
Kommentar: Det hjälper liksom inte att man spelar med B-laget i Europa, man kör över allt ändå. Redan klara Real är helt outstanding just nu, både i Ligan och i CL. Enda lag på full pott efter 5 matcher och skrämmande 16-2 i målskillnad.

Ajax
Kommentar: Det är mot Lyon man slåss, och här har man övertaget. Två stycken 0-0 matcher mot Lyon men man har slagit Zagreb fler gånger. Har dock Real hemma i sista. Kan dock förlora med 6-0 och ändå gå vidare på målskillnaden.

Lyon
Kommentar: Inte lika starkt som för något år sedan, måste vinna med flera mål samtidigt som Ajax förlorar med flera mål. Det är kört.

Dinamo Zagreb
Kommetar: Kroaterna som slog ut Malmö har återigen bevisat hur stor skillnad det är på Allsvenskan och dom övriga ligorna. 0 poäng på 5 matcher. 2-15 i målskillnad. Den enda ljusglimten är väl att deras mål gjorts på Santiago Bernabeu.

Omgång 6
Ajax - Real Madrid:
Ajax vidare oavsett, Mou vill nog avsluta stilrent med 6-0-0 i protokollet.
Dinamo - Lyon: Dinamo kommer på för seger, har inget att förlora. För Lyon är detta en ångestmatch där allt hopp är ute.

Mitt Tips: Real med Ajax





Bayer Leverkusen
Kommentar: Vilket getingbo Leverkusen har skapat. Med en vändning i förra omgången mot Chelsea har man nu allt i egna händer. Genk på bortaplan ska man slå.

Chelsea
Kommentar: Samma utång som United, vill bara ta sig vidare med alla medel nu. Har Valencia hemma, men här är det Valencia som slåss för att ta sig vidare.

Valencia
Kommentar: Har en känsla att Valencia ska skrälla på Stamford. Hoppas också dom gör det från ett Spanskt hjärta, plus att Real slipper Chelsea och Valencia om Valencia går vidare. Soldado glödhet!

Genk
Kommentar: Efter utskåpningen förra omgången på Mestalla tror jag dom är nöjda med 1p mot Leverkusen.

Omgång 6
Chelsea - Valencia: Omgångens match, utan tvekan. Kan gå precis hur som helst. Hoppas Valencia tar ledningen, då blir det åka av, kanske Drogba och Torres i anfallet istället för bara en.
Genk - Leverkusen: Tror finallaget från 2002 tar sig vidare med en vinst här, det är ju trots allt tyskar vi pratar om.





Arsenal
Kommentar: Efter en katastrofstart i ligan, nu 7e plats så har fokus naturligt lagts på CL. Robin Van Persie är världens just nu hetaste spelare enligt mig. Man är det enda Engelska laget som imponerat i årets CL. Alla andra (United, Chelsea och Man City) ska spela ödesmatcher, medan Gunners kan slappna av och vila lite spelare och fokusera på ligan tills 8-delsfinalerna börjar i februari.

Marseille
Kommentar: Man hade allt i egna händer mot Olympiacos förra omgånen men brände det hemma på Stade Velodrome. Nu har man Dortmund borta och ska spela sig fram till en slutspelsplats. Man behöver dock inte vinna om Arsenal gör jobbet i Grekland.

Olympiacos
Kommentar: Olof Mellbergs Olympiacos höll liv i gruppen genom det sena målet mot Marseille för två veckor sedan. Nu spelar man mot ett förmodat B-lag från Arsenal. Man behöver också ta in 2 mål på Marseille.

Dortmund
Kommentar: Kul att se det klassiska 90-talslaget Dortmund här igen. Man kan verkligen förstöra för MArseille och spela sig fram till en Europa League plats.

Omgång 6
Olympiacos - Arsenal: Vinst för Olympiacos och man kan bli klart för slutspel.
Dortmund - Marseille: Båda lagen har nått att spela för, Marseille behöver dock inte vinna om Arsenal vinner eller kryssar mot Olympiacos.

Mitt Tips: Arsenal och Marseille går vidare efter att Arsenal kryssat mot Olympiacos.





APOEL
Kommentar: I kanske CLs tråkigaste grupp någonsin kan Cyprioterna skrälla rejält. Man är obesegrat hitils och allt talar för en slutspelsplats. Man möter Jumbon Shaktar hemma i sista omgången. Oavgjort och man är klar.

Zenit
Kommentar: Zenit är varma i kläderna i dessa sammanhang, man har spelat sig fram till ett bra läge.

Porto
Kommentar: Klassiska Porto måste vinna sista matchen för att gå vidare hemma mot Zenit.

Shaktar
Kommentar: En stor besvikelse i år. Shaktar med alla brasilianare tippade jag som gruppetta när allt startade, nu kommer man sist i gruppen

Omgång 6
Porto - Zenit: Porto måste vinna, Zenik kan kryssa.
APOEL - Shaktar: En kokande hemmapublik kommer göra allt som krävs för att ta sina spelare vidare. En pinne är det som krävs.

Mitt Tips: Apoel etta och Porto tvåa.





Barcelona
Kommentar: Efter en oroväckande start har förra årets mästare rest sig och vunnit resterande 4 matcher.

Milan
Kommentar: Tog andra platsen precis som man planerat. Kan möta Real Madrid direkt.

Victoria Plzen
Kommentar: Slogs med Bate om tredjeplatsen och kommer med största sannorlikhet att gå vidare, då BATE har Barca borta i sista. Barca kommer spela med La Masia.

BATE Borisov
Kommentar: För tuffa lag för dom små, Barca i sista omgången också.

Omgång 6
Barcelona - BATE: 5-0 Barca? Sanchez, Pedro och Fabregaz nån?
Plzen - Milan: Redan klara milan kan inte vinna transportmatcher som Barca, tror på kryss eller förlust här.

Mitt Tips: Behövs inte.



Klara för slutspel 100% (6 av 32 lag)

Gruppettor
Bayern München
Inter
Real Madrid
Arsenal
Barcelona

Grupptvåor
Milan




Chans på slutspel som gruppettor
(9 av 32 lag)

C
Benfica 80%
Man. Utd 15%
Basel 5%

E
Leverkusen 70%
Chelsea 25%
Valencia 5%

G
APOEL 80%
Porto 15%
Zenit 5%

Chans på slutspel som grupptvåor
(18 av 32 lag)
A
Napoli 60%
Man. City 40%

B
Trabzonspor 60%
Lille 30%
CSKA Moskva 10%

C
Benfica 60%
Man. Utd 20%
Basel 20%


D
Ajax 99%
Lyon 1%

E
Leverkusen 55%
Chelsea 30%
Valencia 15%

F
Marseille 55%
Olympiacos 45%

G
APOEL 70%
Porto 20%
Zenit 10%

Utslagna 100% (7 av 32 lag)
Villarreal
Galati
Dinamo Zagreb
Dortmund
Genk
Shaktar
Plzen


Xabi Alonso

Jag måste uttrycka min kärlek till en viss fotbollsspelare. Ända sedan Real Sociedad har jag tyckt att han är en fenomenal spelare.


En ung Alonso slåss mot en av världens bästa.

Han åkte till Liverpool och blev en favorit hos alla, då menar jag verkligen ALLA. Steven Gerrard ringde honom och bad om att han skulle stanna, så mycket tyckte han om honom.


Publikfavorit på Anfield.

När jag ser Xabi Alonso nu i Real Madrid inser jag hur briljant han är. Hur han hela tiden står rätt i försvarsspelet, alltid tar den rätta löpningen för att bli spelbar.

Jag brukar sitta och studera endast han när jag ser Real. Följa hans spelmönster och rysa. Han tar oftast några steg åt sidan för att få bollen, titta upp och alltid göra något av den. Antingen med en knallhård bredsida på fötter till anfallarna eller en 40 meters slice på foten på en ytterback.


Nu, en av världens, enlig mig Världens bästa regista.

Han får för lite hyllningar i media tycker jag då en annan Xavi fått aldeles för stort utrymme. Hur magisk än Xavi i Barcelona är så väljer jag Alonso alla dagar i veckan. Han är en bättre version av Guti.

Xavi spelar aldeles för mycket sidled för att jag ska gilla han till samma nivå, även om jag beundrar Xavi också självklart.

Xabi Alonso får innermittfältsspel att se så enkelt ut, speciellt försvarsspelet. Han är ovärdelig och fruktansvärt jävla snygg.

Älskar dig nummer 14.

Eller er nummer 14, Simon Bank har ju det numret också.


I spanien med en spelare från Englands landslag.


Ny bild på Zaquisha



"New Years Eve" är hans nästa film som går på bio här i sverige. 25 December har den premiär!

iPhone 4s skal

Jag klev in och designade mitt egna iPhone 4s skal på nätet. 299kr plus frakt tycker jag är värt för att få en helt egen design på min iPhone, plus att den skydar den.

Här har du mitt skal. Lägger upp bild när jag fått skalet levererat.


Svaret på Zac Efrons militärsnagg för ett år sedan

Jag och miljontals andra undrade varför Zac snaggade sig så vilset för ett år sedan. Han som var så snygg i kort ruffsigt.

Hans nya film "The Lucky One" är svaret till varför. Zac spelar en kille som åker till Irak och sedan till North Carolina för att hitta tjejen han är kär i.

Filmen är baserad efter en bok av ingen mindre än Nicolas Sparks som både skrivit både The Notebook och Dear John. Detta kommer bli fantastiskt.

Filmen har premiär nästa år.









Shoe Mint med Rachel Bilson

Rachel Bilson är som du vet en favorit för mig, både utseendemässigt och stilmässigt. Nu ska hon lansera en egen skolinje för Shoe Mint.















Zac från London till L.A

Här kommer han, med nytvättat puderhår till LAX.

Älskar T-shirten!




Ny på Becks

Älskar att Becks väljer det enkla. Slitna jeans, vit t-shirt, mössa och ray bans. Behövs inte mer när du ser ut som han gör.


Zac i London - Radio 1

Vågar kappt lägga upp dom här bilderna. Han är egentligen för snygg för att visas. Ni tjejer som säger, "Han är för pojkig och jag vill ha en man som har defekter" säger det för att ni skäms över vilken skönhet detta är, ren perfektion.

Jag vill också ha en TV med defekter föresten.






Och här ifrågasätter man sin egen sexualitet.


Känner du igen...

Dessa tre grabbar?



Du som gissade "Hanson" svarade helt rätt. Dom tre ska tydligen hoppa av musikbranschen (gjorde inte dom det i slutet på 90-talet?)

Håll i dig nu, deras nya karriär är Öl-branschen. Du hörde rätt, dom ska utveckla ett ljust öl, som dom ska döpa, MMM-hop. Jag driver inte, detta är helt sant. Dom rider altså på sin one hit wonder MMM-bop från sent 90-tal fortfarande.

Jag fattar ingenting.

Förutom att den vänstra killen på bilden är skrämmande lik fotbollsspelaren Diego...


Diego

Vicky

Det är så sjukt många som avskyr Posh, främst tjejer, men även många killar. Många är arga och säger att David förtjänar bättre. Han förtjänar för det första ingen, eftersom han står över alla med sitt utseende. För det andra så verkar hon vara en rätt bra mamma.

Kolla på den här tjejens outfit, jag orkar inte.



Det är väl bara Christian Louboutin-stövlarna jag skulle skippat (och sålt dom på Ebay) men nu har jag inte vunnit ett modepris nyligen, det har hon.

Kolla hur snygg skjorta hon har, uppknäppt hela vägen, längden på tjolen tyder på "framgånskrik" med betoning på "R-I-K".

Jag skulle valt detta istället.


Om jag ändå skulle vara tvungen att gå på Louboutin så skulle jag välja bland dessa två till den här outfiten.


Lite flickigare


Lite kvinnligare




En bonusbild på Harper, vilken liten sötnos!


Heidi Klum

Okej hon och Seal är typ det coolaste paret i världen, och även det mest genuina, hon släpper, som du ser på bilderna, sin nya parfym "Shine" i Toronto (hon ska till NY för att göra samma sak i dagarna).

Men! Jag tycker dock att det är hon som skiner, främst hennes underbara kappa. Vitt är färgen för i vinter, och det har supermodellen snappat upp. Gillar även hennes klänning.

Christian Louboutin är självklart på också, som på alla kändisar!








Dagens myslåt!

Känsla, harmoni och en otrolig text.


Julkalender från Föräldrarna!

Fick en Trisskallender från mina päron. Så nu är inte Nathalie den enda i hemmet som öppnar, skrapar varje morgon. Vann inget imorse, men 23 försök kvar, med min "tur i spel" så kommer jag säkert behöva betala dom istället för dom mig.

Tack världens bästa föräldrar, överlägset.


Det härliga med Juletid

Jag älskar julen, det är bland det bästa jag vet. Kanske för att det tar fram barnet i mig gång på gång, eller att man faktist får se Ensam Hemma och Mighty Ducks på nytt.

En stor del är att man får vara mer med sin familj. Just därför har jag beslutat att infria en dröm för mig själv, att göra en egen julkalender. Många kanske har den drömmen fast åt andra hållet, att få 24 klappar som någon listigt har tänkt ut, men jag har drömt om detta ända sen jag var liten, och nu skulle jag äntligen få göra det.

Två år i rad hade jag köpt The Body Shops julkalender till Nathalie. 2009 en kalender för 1200kr (det finns ju 3 olika hos dom varje år 800, 1000 och 1200kr). 2011 köpte jag 1200kr och 800kr till henne.

Sen tänkte jag toppa det, blandat med att hon har kvar sjukt mycket produkter från förra året, så det kändes omödigt att köpa igen. Så det fick bli en egen.

Igår skule jag slå in julkalendern jag köpt sedan ett tag tillbaka.

Mamma hade varit magisk och redan slagit in med papper. Hon hade också hämtat massa kartonger från sitt jobb så alla var snarlika.


På väg till Hagsätra där jag är uppvuxen, tror ingen kände igen mig med mitt långa skägg, kanske småbarnen i Centrum som trodde det var Jultomten.


Mamma hade köpt äppelmunkar som väntade på mig.


Här stod dom turkosa och lila (färger jag vet Nathalie gillar) uppradade för mig att pimpa med snöre, julrim och siffror.


Vi tar paket nummer 24 som exempel!


Sen skulle snöret på. Köpte lila och mörkblå sidensnöre men det blev inte lika fint, Svart är Nathalies favoritfärg så klart den måste med.


Nej det är inte jag som ska VAXA ÖGONBRYNEN. Jag klistrade på mina egna julrim på en tejpbit och tejpade sedan fast den på en remsa som var av samma inslagspapper och rullade ihop den.


Så här ser det ut.


Sen förde jag det knorrade snöret igenom rimmet!


Sen klistrade jag på siffrorna och paketet var klart!


Resultatet!!

Om ni vill se vad hon fick får gärna besöka min flickväns bättre (och populärare) Blogg.

NATHALIES BLOGG!!!!

God Jul på er och ta hand om varandra. (Take care of you now, San Diego)

RSS 2.0