To Easy

6-0 vart det i årets första match i La Liga för Real Madrid borta mot Zaragoza. Ronaldo gjorde 3 mål som vanligt, Özil glänste och Kaka vaknade ur sin respirator och sköt kanske sin Real Madrid-framtid till liv.

Xabi Alonso gjorde inte bara mål, han var överlägsen på mittfältet.

Marcelo fortsätter att gå från klarhet till klarhet.

Enda frågetecknet är Benzema som inte riktigt levererade, men med 6-0 gör det väl inget.


US Open - Spelschema - Spelare - Inför

Timingen kunde inte vara bättre med att Orkanen Irene nu på söndagen börjar dra sig ifrån New York. Årets sista Grand Slam ska avverkas under två veckor. Men en final söndagen den 11 september. Du hörde rätt, på 10 årsdagen av World Trade Center-attackerna.






(1) Novak Djokovic vinner självklart sin första match med 3-0 mot Niland. Hur hans axel än mår. Stackars Davydenko får fortsatt tuff lottning i början av turneringerna. Dodig lär slå ut den lille Ryssen. Man vet dock aldrig men vinnaren här tror jag möter Novak i den tredje omgången.

Motståndaren i fjärde omgången mot Djokovic är mer ovisst. Gasquet är en personlig favorit, men en intressant match i den första omgången är mellan Karlovic och Gonzalez.

(7) Gael Monfils har avslutat sommaren mycket stabilt. Han, Petzschner, Tipsarevic och Berdych slåss om kvartsfinalplatsen mot Novak.

Tipset: Kvartsfinal; Novak Djokovic - Tomas Berdych








(3) Roger Federer vinner första enkelt, sen kan han få lite trubbel mot Dudi Sela som är lurig i andra omgången. Han möter sedan Tomic eller Cilic i tredje.

Ett riktigt getingbo mellan 8 spelare som gör upp om en match i den 4e omgången mot förhoppningsvis Roger. Eller vad sägs om dessa förstaomgångar.

Stephanek - Kohlschreiber
: En serve volley Stephanek som kan slå vem som helst på en bra dag som möter en av tourens bästa backhands. Jag tror Kohlschreiber vinner efter 5 set.

Monaco - Seppi: Visserligen en grusspecialist men Monaco är riktigt bra i sina ljusa stunder. Andreas Seppi är en veteran som är med i vissa tennisspel, då är man ganska bra.

Haas - De Veigy: Min älskling Tommy Haas pissar förhoppningsvis på det konstigaste namnet på touren.

Falla - Troicki: Killen som var nära att slå ut Roger i Wimbledon för två år sen möter en serb som står i skuggan av världsettan, men som aldrig kommer kunna hota om en kvartsfinalplats.

Tsonga
har bara Verdasco som står ivägen för en relativt komfortabel vät till tredje omgången. Samma scenario gäller den kanske hetaste killen just nu efter Djokovic, (8) Mardy Fish. En personlig favorit som kommer möta Tsonga i en 4e omgång.

Tipset: Kvartsfinal; Roger Federer - Jo-Wilfried Tsonga








Vårat svenska hopp (6) Robin Söderling ser vi på den undre halvan av lottningen. Med det menas att han slipper Djokovic och Roger, men möter Nadal i semi, om han går dit. Han är nog ensam om på hela lottningen att helre vilja möta just Roger eller Djokovic istället för Rafa.

Först ska Robon slå ut en lågt rankad irländare, vilket han självklart kommer göra. Sen blir det en amerikan hur det än går. Jag tror på Bogomolov. Baghdatis eller Isner blir det i 3:e omgånge, och det är just dom två som möts i första omgången.

Om Del Potro är i form så har han ett gyllene tillfälle att komma tillbaka dit han hör hemma. Bara lille Gilles Simon som står i vägen för den store argentinaren och ett möte med Robin Söderling i 4:e omgången.

Wawrinka och (4) Murray kan inget annat än mötas i 4:e omgången (Wawrinka slog ut skotten förra året i US Open). Motståndet är näst intill larvigt ohotat av minor i lottningen för dom båda.

Tipset: Kvartsfinal; Juan-Martin Del Potro - Wawrinka








(5) David Ferrer möter Blake i andra omgången. Men Blakes karriär är tyvär över för längesen. Mayer möter han i tredje och i den fjärde omgången ställs han mot Andy Roddick, vinnaren 2003. Om inte Almagro glänser i 3:e omgången.

Youzhny - Gulbis möts i första och här tror jag någon av dom möter Meltzer i 3:e omgången. (2) Nadal går självklart till kvartsfinal. Nalbandian och Ljubicic är vissa hinder men Rafa ska klara sig fram.

Tipset: Kvartsfinal; Andy Roddick - Rafael Nadal



Seedning Top 16 och deras första omgångar





Övriga matcher att se i 1:a omgången
Ivo Karlovic - Fernando Gonzalez
Jarko Nieminen - Fernando Verdasco
Marcos Baghdatis - John Isner
Mikhail Youzhny - Ernest Gulbis


9 Nya Filmer

Ni som känner mig och läser min blogg ofta vet hur mycket jag älskar film. Köpte nyss 9 nya filmer.

True Grit
Min Låtsasfru
Due Date
127 Timmar

Köpte jag för 300krcdon.com!

Risky Business
Röd Drake
Derailed
Walk Hard
Jesse James

119kr för alla 5 filmer på Gamestop!

Skallig?

Håller Becks på att bli skallig?


Inception

Inatt hade jag en Inceptiondröm.

Jag drömmer om att jag är på ett stort badhus, och folk hoppar från 20 meter kusligt nära basängkanten. Många landar med ansiktet på den stenhårda klinkerkanten och med resten av kroppen i poolen. Själv märker jag att mina tänder är helt svarta, nästan som att dom ruttnat bort, snart biter jag av tand för tand och spottar ut dom i min säng. Vilken hemsk dröm detta måste vara tänker jag för mig själv.

Och visst är det en dröm, för jag vaknar efter att någon väcker mig. Det är Peter och Josef, som är klädda i knallgula mjukiskläder bakom jeansdisken i Kista. Dom skrattar och säger att jag självklart drömt. Jag andas ut, men tycker dom beter sig konstigt, och gallret är nerdraget.

Då vaknar jag i verkligheten och inser att jag drömt i drömmen.

Är nästan tvungen att snurra på en enkrona på bordet och se om den ska stanna, den snurrar, och snurrar nu...


Påväg till jobbet

Körde mina nya skor som jag köpt i Kroatien. Dom är handgjorda i Zagreb (huvudstaden).










Guzz

Asså hur snygg är min tjejs nya byxor?? Hon borde köpa mer höga finbyxor tycker jag. Så kvinnligt och elegant.




Saknar dig!

Peter var sjuk idag men vi hade ändå med honom på vår kräftskiva på kvällen...



Älskar dig!!!!

Mer skrift

Josef tycker jag borde skriva mer på min blogg. Han tycker att det är sjukt svårt att läsa bilderna. Jag håller med. Kommer skriva mer tankar från och med nu.

Bato

Mer skrift

Josef tycker jag borde skriva mer på min blogg. Han tycker att det är sjukt svårt att läsa bilderna. Jag håller med. Kommer skriva mer tankar från och med nu.

Bato

Natt-Bato

Nu är klockan exakt 01.00. Varför ska "Nattkillen" (som Seinfeld kallar honom) alltid vinna över "Dagkillen". Jag är sämst i världen på att somna på beställning. Nathalie sover i sovrummet och sa innan hon skulle till sängs att "Du får kolla på film här inne".

Jag brukar inte lyda henne, men ikväll gör jag det. När jag vaknar imorn bitti klockan 08.30 så kommer jag må så sjukt dåligt. "Dagkillen" kommer vara hustokig på "Nattkillen", men han kan inte göra nått åt saken, för nästa kväll är det samma visa igen.

Önskar du också när du måste upp sjukt tidigt dagen efter att du kunde stanna tiden och sova ut hur mycket du ville, för att starta den igen när du är utvilad?
Jag vill verkligen inte väcka henne, men jag kan inte somna utan en dålig film på tvn i sovrummet.
Imorn jobbar jag 11 timmar. Och nu är klockan 01.08, ångesten tar vid. På med XBoxet. ♥

Fin Bild på Zac

En ny bild på Zac.

MacBook Pro

Nu bloggar jag första inlägget med min nya MacBook Pro!!!!


Den vackraste bilden någonsin på storebror moody?


Min natt med Carola 2007








Old School

Vad tycker ni? Ska jag snagga av svallet igen :)


Johnny Depp dag på jobbet

Idag klädde jag ut mig till Johnny Depp när jag skulle köra ett 16-21 pass i Kista. Vissa småkillar som skrek "Johnny Depp Abouuuuuuuu" efter mig påväg från T-banan, så det lyckades nog rätt bra.

Dock lite tråkigt att massa folk (läs. tjejer) kom in bara för att en Arabisk Prins (läs. Sinan), En Norrländsk drömkille och denimnörd (läs. Josef), Justin Timberlake med gul keps (läs. Joel) och nu Johnny Depp utan guldtänder (läs. undertecknad) så vår convertion (hur många som kommer in och omvandlas till köpare) var väldigt låg.

Älskar att jobba med er grabbar.











Hatt: H&M
Glasögon: Från Kroatien
Scarf: G-star
Tröja: H&M Dam Divided
Jeans: G-star
Kängor: Replay
Armband: Allt möjligt

Bas

Jag och Nathalie har snackat om att göra ett rum som en stor Walkin när vi flyttar till större. Jag har allt klart i huvudet. Vill inte avslöja allt men detta stuk kommer basen bestå av.


En heltäckningsmatta i persisk stil. Så det inte blir så IKEA över det.


Modell: Martin Sandén









Modell: Martin Sandén
Foto: Bato Antunovic
Plats: Gröndal

Manligt mode: Jultröjor till vintern 2011

Jag väljer solklart att köra på mysigt tryck med lite lösare passform, helst en storlek för stor.


Märke: NN07
Pris: 1700kr
Byxor: Svarta Manschesterbyxor
Beskrivning: Den här koftan från NN07 (No Nationality) skulle jag dock köra lite tightare, lite töntigare. NN07 har jättebra passform också. Dom gör även smala manchesterbyxor som inte alls är gubbiga.



Märke: Selected Homme
Pris: 600kr
Byxor: Mörka slitna jeans
Beskrivning: Här ska du köra nästan två storlekar för stort, annars blir det 90-tals tight. Tar du ett par mörkblå slitna jeans, en mörk denimskjorta under och ett par bruna kängor till så är outfiten fulländad.


 

Märke: YMC
Pris: 1900kr
Byxor: Mörka Jeans
Beskrivning: Min absoluta favorit. Den här ska man också köra oversize.






Nytt på James Franco






Justin från 1997

Titta på den här roliga bilden jag hitta. Justin Timberlake med bandkollegan Joey Fatone. Dom träffar idolen Shaq!!!!

Joey som härstammar från grekland (nehä!!!??) kör klassiskt vitt linne instoppat i ljusa jeans, som taget från Kreta.


Hey Jude!

Skäggigt värre fortfarande. Han slog ju igenom, som så många med teater. Nu kör han regelbundet teater, här går han efter en kväll, nyduschad. Kom tillbaka till filmen istället, för oss som inte bor bredvid Broadway.


Outfit till höstbion

Söndag klockan 16.13. Det regnar ute. Löven är röda, gula och bruna. Du har precis klickat dig fram på SF.se och tryckt på "avsluta beställning". En storfilm går klockan 18.00.

Du går in till sovrummet och ska välja kläder. Det finns massa alternativ, men nu ska vi varken jobba, festa eller köpa mjölk på Coop. Du ska på bio.

Du kollar ut och hör hur bilarnas hjul smattrar på den blöta vägen. Ljudet låter som en kall biff som läggs på en glödhet grill. Det förkunnar att det inte är läge att klä sig lätt.

Skorna är A&O. Bekväma skor som är lagom snygga och varma. Jackan ska tåla regn och vara bekväm. Byxorna ska inte vara jeans och inte mjukis. Tröjan ska vara tunn men ändå varm.

Färgskalan ska vara grå och enkel. Du ska inte synas idag, du ska vara snygg. Du sätter på dig alla kläder och ser dig om, där i hörnet är din nya snygga canvasväska som du vill ha med dig för att göra allt tuffare, men den lämnas hemma eftersom du ska på bio och inte ha en bok, loka, choklad, mattpuder, mössa, ipod, deo, handkräm och red bull med dig.

 

Tröja: H&M 299kr
Jacka: Acne 3499kr
Byxor: H&M 199kr
Skor: New Balance 800kr
Väska: Dunderdon 1699kr

Glömde en sak till outfiten:


Captain Titus

En ny familjemedlem har anlänt i vårat hem, "Captain Titus". Det är en 20 cm lång och 15 cm hög gestalt som gnäggar då och då, men det är bara jag som hör hans ord. Han är bror till den mycket ljusare och gnälligare "Captain Oates".

Captain Titus
är några år yngre än sin bror och valde att flytta till Stockholm från Newport Kalifornien redan som liten. Själva släkten Oates kommer från England och deras förfader Captain Lawrence Edward Grace ("Titus") Oates är en legend som offrade sig för sina vänner under en mycket farlig expedition.


Seth Cohen från Newport med sin häst Captain Oates.


Captain Titus

Zac i snyggt linne

En jättedeffad Zaquisha ses hör utanför ett matställe i L.A.

Min fråga är, hur kan tjejerna i bakgrunden fokusera på varandra??




Danne och Josef Shotar absinthe i color splash


"Här har vi Absinthen"


"ETT, TVÅ...."


"TREEEEEEE"

Rachel Bilson på TCA

Här ser vi världens vackraste Rachel Bilson på Teen Choice Awards 2011. Hon älskar Christian Louboutin, jag skulle dock valt allt fokus på skorna och inte köra en blommig skjorta upptill. Kanske en tuffare tight svart T-shirt med tryck instoppad i hennes sjukt snygga höga byxor, med tanke på att det är Teen Choice Awards och inte Elle-galan.

Snygg är hon oavsett.






Christian Louboutin


Den alltid så naturliga Rachel


Vid poolen






Tivoli

Åkte på lite tivoli med familjen innan det var dags för middag.


Hur ser mitt hår ut? Jeansdräkten är från H&Ms damavdelning.



Kast med boll gick dåligt...




Sen blev det lite "Fuzzball" med Jelisije.


Dags för middag


Gick från att vara en 80-årig man som drack Jack Daniels...


...till en 12-årig pojke som äter pannkakor...på bara 5 minuter...

Color Splash med blå skjorta












Skjorta: H&M
Hatt: Dublin
Shorts: Topman
Flip Flop: Hawaiianas


Color splash






Varmt

Sjukt varmt i Rovinj där vi va en hel dag.








Brunch vid havet...






På spåret





Min älskade Seth t-shirt.


Dagens låt

Låten är magisk, fast sångaren ser ut som Andrei Arshavin.







Westlife bakis på intervju

Så roligt så jag dör.





Klockan är strax före lunch när Klick! träffar Westlife på skivbolagets kontor i Kensington i västra London. Då har de gett intervjuer hela förmiddagen. Kvällen innan uppträdde de på Storbritanniens största tv-show ”X Factor” och brittiska tidningar har redan hunnit rapportera om hur kvällen fortsatte på nattklubben Whisky Mist till tidig morgon.

Med på X Factor var också Take That som precis återförenats med Robbie Williams, men Nicky Byrne, 32, Kian Egan, 30, Mark Feehily, 30, och Shane Filan, 31, har ingen som helst tanke på att haka på trenden och återförenas med Brian McFadden, 30, som lämnade Westlife 2004.

– När Brian gick var det en total brytning. Att han skulle komma tillbaka finns inte ens som ett frö i våra hjärnor, säger Mark.

Han gör det i början av intervjun. Innan den spårar ur. Innan det går upp för Klick!:s utsände att killarnas lugna leenden snarare är ett tecken på utmattning än på avslappning.

Mark och Shane som sitter på ena sidan bordet hinner också berätta om hur skönt det är att den första singeln, från plattan ”Gravity” inte är en cover.

– Vi har gjort några val vi inte varit riktigt nöjda med. Vi kom till en punkt när vi sålde så mycket skivor att vi inte tänkte två gånger när det kom till att göra en Ratpack-skiva eller en platta med kärlekscovers. Nu kände vi att vi behöver lite originalsånger igen, säger Shane.

Har sålt miljoner

Med miljonsäljande covers på Phil Collins ”Against all odds”, Billy Idols ”Uptown girl”, Barry Manilows ”Mandy” och Bette Midlers ”The Rose” är det lätt att förstå vad han menar.

Ungefär här försöker Nicky göra sig hörd. Han sitter på andra sidan bordet bredvid Kian och försöker gång på gång komma in i samtalet, men Mark och Shane pratar på utan att låta sig störas av sin bandkollega.

Till slut kommer ändå Nicky in i samtalet på frågan om de liksom Take That är trötta på att kallas pojkband:

– Va? Varför skulle vi vara det? Vi är ju ett pojkband, vi är ju själva definitionen av ett pojkband, säger han och avbryts av att Mark tar tillbaka ordet.

Ett gäng vänner

– Skillnaden är kanske bara att vi redan från början ville bli ett pojkband. Vi var ju ett gäng vänner som ville bli som Boyzone och Take That, säger han medan Nicky suckar högt och i stället börjar prata med Kian.

I mitten sitter Klick!:s utsände och försöker lyssna när de fyra killarna fullständigt pratar i mun på varandra.

Blir ni nånsin osams?
– Ja, det blir väl alla som umgås med sina vänner hela tiden, börjar Shane svara.

– Man blir ju lätt irriterad när de andra pratar i munnen på en hela tiden, avbryter Nicky med ett snett leende.

– Det skulle ju vara lite lättare om ni inte satt och småpratade med varandra medan vi försöker göra den här intervjun, hugger Mark tillbaka.

– Ja, du förstår, säger Nicky ritad mot mig.

– De kanske blir lite småsura när vi avbryter nån gång, men å andra sidan blev jag lite grinig när Mark fjärtade så det stank under förra intervjun, fortsätter han och Mark ser ut att kunna döda honom med blicken innan alla fyra brister ut i gapskratt.

Ungefär där känns det läge att avsluta intervjun. Då har bara 12 minuter gått av de utlovade 25.

Jag gissar att ni mycket hellre skulle vilja vila lite i stället för att svara på frågor.

– Är det sant? Är du nöjd då? frågar Kian.


Justin 4 augusti 2011





Färgerna han valt är lika bra som hans dans.

Nu kommer vi hem

Äntligen ska vi hem till kära Stockholm. Fan vad jag har saknat mina vänner!!!

Vi får se om vi klämmer in en fest nu på sensommaren ;)


Landar nån gång inatt!

puss och kram



Manligt mode: Outfits med koftor 2

H&M Höstkollektion

Kofta 499kr


Med manchesterlappar på armbågarna.



Glasögon: Ray Ban
Kofta: H&M
Tröja: Ralph Lauren
Scarf: H&M
Byxor: G-star Bronson Chino Dam
Skärp: Saddler
Klocka: Triwa
Skor: Converse

En liten mer Preppy/Seglarinspirerad look. Väldigt bekväm och fräsh.

Glömde en sak till outfiten:


Shopping i Rovinj

En liten mysig stad 40 min från Pula. Känns mer italiensk än kroatisk. Vi spenderade dagen där.


Hade min magiska hawaiiskjorta på mig








En natt kvar!

Sen åker vi hem!!!!


Manligt mode: Outfits med koftor

Som jag skrivit innan så kommer hösten nu och det är dags att damma av dom gamla koftorna eller köpa nya. För visst är kofta ett plagg som nästan blir snyggare med åren.

Nu finns det massa olika konsumenter.

Den vanliga Svenssonkillen som har pengar och vill ha bra kvalité och köper Ralph Lauren, Gant, Hugo Boss, Tiger, Filippa K som basplagg. Vilket är fullt förståeligt. Varför köpa billigare saker som går sönder snabbare, det blir ju dyrare i längden? Här har vi en skara med massa olika killar. Dom som kan mode och älskar kläder, och dom som inte gillar mode alls och vet att det aldrig blir fel med en svart, v-hals från Filippa K.

Sen har vi Tjejkonsumenten som handlar mycket och ofta. Här handlar du på H&M, Gina Tricot och Top Shop som har sämre kvalité, men sjukt snygga saker. Varför slänga bort massa pengar på dyrare plagg när dom ändå går sönder och ingen ser vad det är för märke när man väl får på sig dom.

Jag hör väl mer till den andra skalan än den första, även om jag inte blinkar på att köpa en t-shirt för 700kr så länge jag gillar den. Jag är dock väldigt mycket "färskvara" vad gäller kläder. Tröttnar mycket och har massor med olika stilar. Jag har bra inkomst, men inte så bra att jag kan shoppa hejdlöst bland dyra plagg. Jag handlar exempelvis nästan på varje lunch om jag får läge.

Det är därför jag inte läser tidningar som King, som tar fram det ena dyra plagget efter det andra. Jag är väl mer som en tjej, för i tjejmodetidningar finns de mycket mer variation. Men det är ju så vi handlar också. 

Jag är för att man ska blanda dyrt med billigt. Kläder i slutändan är varken för att det ska vara bekvämt och inte snyggt, eller snyggt och inte bekvämt, utan båda delarna.


Hösten på H&M

Kofta H&M 299kr


En sportigare variant på en kofta, som har fejkmockalappar och matchande knappar.



Keps: Abercrombie & Fitch
Skjorta: H&M
Kofta: H&M
Jeans: G-star Arc
Bälte: H&M
Skor: Adidas Originals 

Glömde en sak till outfiten:


Ps. Finns en till färg på koftan ds.

  


Dagens Franco


Ett Vykort

Varför skicka vykort när man kan blogga till alla nära och kära. Och även till dig som inte känner mig.

Just nu:

Sitter kvinnorna i mitt liv på spa och får välbehövlig vård av naglar och ansikten efter all sol. Dom kommer hålla på ett tag till så jag tror jag slänger på mig shorts (bloggar uteslutet i kallingar) och beger mig mot stan för att handla det sista inför hemresan imorn.

På spotify spelas just nu Honey and the Moon av joseph arthur. Den låten får mig att tänka på så mycket olika saker. 

OC, Martin Sandén, American Pie 3, Converse, Regn, Varm Choklad och Stockholm.

Snart ses vi för på onsdag kommer jag hem.

Och nu tog låten slut och Ace of base - All that she wants börjar. 90-tal.

puss 


Manligt mode: Angående Hösten

Snart är det dags att köpa höstkläder. Jag älskar hösten mest av alla årstider om man kollar på väder och mode, annars vinner ju sommar och vinter med hästlängder.

Koftor, Kängor, Jeans, Jackor, Halsdukar och Mössor är bara några plagg som kommer fram på hösten.

Kollade in lite vad som kommer på H&M i höst och tänkte gå igenom det jag tyckte var snyggast på kofthållet.

Koftan är annars ett plagg jag kanske älskar mest efter rutiga skjortor. Tidlöst, enkelt (som oftast hör ihop med tidlöst), jacka på våren och hösten, kavaj när du vill klä ner dig, mysplagg när du inte vill ha luvtröja till bion. 

Men innan vi kliver in i koftans värld så måste jag få visa världens fulsnyggaste byxor. 


När du ändå ska gå nördigt och bekvämt så kan du faktist gå hela vägen med den här byxan. Rakt skurna grå flanelliknande byxor som du kan ha till mycket. Många tänker Tweedkavaj. Men jag tycker man ska göra det bekvämt istället.



Skor: Converse
Tröja: Diesel 
T-shirt: Marc Jacobs
Byxor: H&M
Klocka: Casio
Mössa: Pinewood

Valde ett par mörkgröna klassiska Converse som tar upp det gröna i tröjan från Diesel, hittade tröjan på Nelly.com för 1499kr.

Marc Jacobs gör bara snygga t-shirts. Den här skulle jag använda i en storlek större. För att få den här slappa outfiten till något magiskt så skulle jag välja ett rosa armband eller som i detta fall en klocka från Casio.

Mössan ska vara vikt och inte vara pösig på något sätt, välj dock en mössa som är lite längre och lite tjockare för bättre passform, allt för många killar i sverige väljer en tunn, jääättetight, kort dieselmössa och ser ut som uppstoppade korvar, ja jag pratar till dig Ronny.
   
Glömde en sak till outfiten.


Dagens låt


The Paperboy

Zac spelar in filmen The Paperboy med bland annat John Cusack. Den kommer upp på biograferna 2012.




Titta vem som kör Motorcykel!


Star Wars - Episode VI: Jedins Återkomst

När alla sover i Kroatien hade jag tänkt mig att se alla Star Wars-filmer. 6 stycken totalt ska plöjas. Kommer skriva ett omdöme om varje film.

Alla Filmer (Klicka på dom för att läsa)

Star Wars 1
Star Wars 2
Star Wars 3
Star Wars 4
Star Wars 5
Star Wars 6



Film: Star Wars - Episode VI: Jedins återkomst  
År: 1983
Speltid: 2 timmar 12 minuter
Regissör: Richard Marquand
Skådespelare

Mark Hamill  –  Luke Skywalker
Harrison Ford   –  Han Solo
Carrie Fisher   –  Prinsessan Leia
David Prowse   –  Darth Vader
James Earl Jones   –  Darth Vader (röst)
Billy Dee Williams   –  Lando Calrissian
Anthony Daniels   –  C-3PO
Kenny Baker  –  R2-D2
Ian McDiarmid   –  Kejsaren
Peter Mayhew   –  Chewbacca
Alec Guinness   –  Obi-Wan "Ben" Kenobi
Frank Oz   –  Yoda (röst)
Denis Lawson   –  Wedge
Kenneth Colley   –  Amiral Piett
Warwick Davis   –  Wicket

Handling: Luke Skywalker och hans vänner befinner sig åter på ökenplaneten Tatooine, för att där rädda Han Solo ifrån maffiabossen Jabba the Hutts palats. Räddningsaktionen lyckas så småningom, och Luke återvänder till planeten Dagobah för att slutföra sin jediträning under mäster Yoda. Yoda berättar för Luke att han redan kan allt han behöver, och han erkänner också att Darth Vader verkligen är Lukes far. Yoda dör sedan av ålderdom.



Den ensamme Luke möts nu av sin forne mentor Obi-Wan Kenobis ande. Obi-Wan berättar för Luke att han är rebellernas enda hopp tillsammans med sin syster som Luke hittills inte känt till - Prinsessan Leia. Luke säger dock att han aldrig kommer att kunna döda sin egen far.



Luke återvänder till rebellflottan och får tillsammans med sina vänner i uppdrag att bege sig till månen Endor för att förgöra en kraftgenerator som är nödvändig för att Rymdimperiets nya Dödsstjärna ska fungera. På Endor får rebellerna oväntad hjälp av det lilla björnlika folket ewokerna, och rebellerna lyckas till slut under ledning av Han Solo och Prinsessan Leia att förgöra generatorn.



Samtidigt ger sig Luke av mot Dödsstjärnan tillsammans med Darth Vader för deras slutgiltiga duell inför Rymdimperiets överhuvud - Kejsar Palpatine. Lukes mål är att omvända sin far till kraftens ljusa sida, medan Vaders och Kejsarens mål är den direkta motsatsen - att vända Luke till den mörka sidan. Luke lyckas besegra Vader i duell man mot man, men vägrar sedan att döda honom. Då blir Kejsaren rasande och försöker döda Luke. I sista stund byter Darth Vader sida och dödar istället Kejsaren. Vader blir dock själv dödligt sårad i samband med detta.



Luke tar av masken på den döende Vader, och får för första gången se ansiktet på sin riktiga far - Anakin Skywalker. Anakin dör och Luke flyr från Dödsstjärnan, precis innan den exploderar efter att ha förgjorts av rebellernas rymdpiloter under ledning av Lando Calrissian. På Endor firar man rebellernas slutliga seger över Rymdimperiet, och Luke får syn på andarna av sina döda lärare Obi-Wan och Yoda - och bredvid dem står hans far Anakin.





Min åsikt:
 Tänker man Star Wars så tänker man på del 6, tänker man på Sci-fi så tänker man på Star Wars episode 6. Detta är för mig den absolut bästa i serien. Inte bara för att det är den sista striden men också för att Ewoks är med (vilka jag älskade som liten). Även Kejsaren är med och han är 3000 gånger läskigare än Darth Vader.

Lucas avslutar en saga som kommer kunna visas om och om igen för mina barnbarn en vacker dag. Hoppas dom ser charmen i filmerna och inte för effekterna. Fast vissa saker är fint att ha för sig själv, så får snorungarna se Avatar 7.

Betyg: 5 av 5

 


Tre frågor till Colin Farrell

1. Hur kan du bara bli snyggare och snyggare?
2. Är du Johnny Tapia från Bad Boys 2?
3. Vart har du hittat den tvätten på jeansen?


Zac på Cohesive & Co visning

Zac Efron var nyss på Cohesive & Co visningen, för deras höstkollektion.

Cohesive & Co är ett märke som är lite åt Levis hållet. Men mycket snyggare tycker jag. Allt är "Worn in" och väldigt old school.

Hur som helst så är Zac, HELVETTE!!!!!!!, på visningen.






Nya Bilder: Adam Brody


Fan vad snygg han är!


Sommarkläder



Uttvättad rosa på T-shirt med Rosa tryck. Funkar bra med mina rosa Flip-flop.



T-shirt: Urban Outfiters 399kr
Shorts: H&M 149kr
Flip-Flop: Abercrombie & Fitch 100kr
Armband: Pula 40kr

Nya bilder på James Franco




Jude Law

David Jude Heyworth Law föddes 29 december 1972 i Lewisham, London.

Jude Law började som skådespelare redan vid 12 års ålder och när han fyllt 17 hoppade han av skolan helt för att bara satsa på skådespeleriet. Han gjorde lite småroller här och var i Storbritanien innan han slog igenom med dramat "Shopping" 1994. Samma år som Sverige vann VM-brons i fotboll, OS guld i hockey och jag kom till Sverige.



Men det var först under milleniumskiftet, då E-type gjorde historia med "Campione" som Jude verkligen blev superstjärna. Med sexiga roller som Dickie i Talented Mr. Ripley, Vasili Saitsev i en av mina absoluta favoriter Enemy at the gates och som lönnmördare i Tom Hanks mörka maffiadrama Road To Perdition.

Jag själv har mina Jude Law höjdpunkter i Talented Mr. Ripley, där han är så snygg och välklädd (50-talets italien) att man tappar hakan och även i The holiday där man ifrågasätter sin egen sexualitet när man ser honom i en tweedkavaj och glasögon med sina två döttrar i deras tält.





Med hans kändisstatus så bröts självklart äktenskapet med skådespelerskan Sadie Frost (som han har tre barn tillsammans med) 2003. Han förlovade sig sedan med Sienna Miller, och vi som läser skvaller vet hur det gick, där han var otrogen med en ful barnflicka, Daisy Wright.

Karusellen var inte klar där, han fick reda på att den amerikanska modellen Samantha Burke födde en dotter som han var far till 2009.

Men är du Jude Law så får du tillbaka Sienna Miller fast du varit en gris. 2010 blev dom ett par igen.





Nu i höst väntar en riktigt bra film om man ska följa trailern med Jude, Contagion.  


Jude Laws Filmer

  • 1994 - Shopping
  • 1996 - Älskar, älskar inte
  • 1997 - Wilde
  • 1997 - Gattaca
  • 1997 - Midnatt i ondskans och godhetens trädgård
  • 1999 - The Talented Mr. Ripley
  • 2001 - A.I. - Artificiell Intelligens
  • 2001 - Enemy at the Gates
  • 2002 - Road to Perdition
  • 2003 - Åter till Cold Mountain
  • 2004 - Sky Captain and The World of Tomorrow
  • 2004 - Syskonen Baudelaires olycksaliga liv
  • 2004 - Alfie
  • 2004 - Closer
  • 2004 - The Aviator
  • 2004 - I Heart Huckabees
  • 2006 - The Holiday
  • 2006 - Breaking and Entering
  • 2007 - My Blueberry Nights
  • 2007 - Sleuth
  • 2009 - Rage
  • 2009 - The Imaginarium of Doctor Parnassus
  • 2009 - Sherlock Holmes
  • 2010 - Repo Men
  • 2011 - Contagion

Arkiv: David Beckhams hår

1999 - "Pojkbandsfrillan"





Frisyren som Victoria startade snarare än David. Under den här tiden var Pojkband sjukt stora i världen och alla hade en sån frisyr. Här gick han från att vara en lovande spelare och söt kille till världsstjärna och rockstjärna, nästan över en natt.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2000 - "Hulligansnagget"





Här tröttnade Becks på mittbenan som han haft i 6 år och beslöt sig att trendigt är enkelt. Han snaggade av sig allt och blev hårdare och coolare, och mer Engelsk.

Betyg: 5 av 5 Goldenballs 

 


 

2000 - "Mohikan"





Han flippade ur lite och sparade till en liten ful Mohikan ett tag. Helt ok, han hade den ju trots allt bara under ett Englandsläger.

Betyg: 1 av 5 Goldenballs



2001 - "Bredmohikan: Förberedelsen till VM 2002"



Sen rakade han på sidorna.







Innan vi kommer till den klassiska frisyren i VM 2002 så ska vi se förberedelserna inför, det tog ca 1 år. Först så lät han håret växa ut ca 1-2 cm. Så han hade en grund.


Betyg 3 av 5 Goldenballs


2002 - "VM-frisyren 2002 Japan/Sydkorea"






När han klev ut från spelargången mot Sverige tappade jag andan. Inte för att Sverige skulle möta england i den första matchen i VM, utan för Becks frisyr. Bland det coolaste jag någonsin sett.

Betyg: 5 av 5 goldenballs

 


 


2002 - "Knallblond" 





Nu börjar han exprementera och testa nya gränser. Han färgar håret knallblont.

Betyg: 2 av 5 goldenballs



 

2003 - "Blond med ruffs och utväxt"







Här började han spara lite längd på håret.



Nu började det blonda bli mycket snyggare med lite mörkt under. En av mina personliga favoriter. Inte så snygg ur ett modeperspektiv, men sjukt fräsch på sommaren.


Betyg: 4 av 5 goldeballs

 


 


2003 - "Musketören"









Nu började håret bli långt, men inte tillräckligt långt. Nu blev det en matchande mustasch som gjorde Musketörbecks på Hösten 2003.

Betyg: 4 av 5 goldenballs

 

2003 - "Uppsatt page"





Nu började håret bli så långt att han var tvungen att ha hårband.


3 av 5 Goldenballs


2003 - "Inbakade flätor"





Becks andra snedsteg blev flätorna han hade i Synafrika med England. Dom spelade vänskapsmatch mot Sydafrika och han träffade Nelson Mandela. Oavsett, skitfult.


Betyg: 1 av 5 Goldenballs



 

2004 - "Två Toffsar"





Nu hade han två toffsar. Bra funktion på fotbollsplanen, men inte så snyggt utanför.

Betyg: 3 av 5 goldenballs

 


 


2004 - Långt hår och Toffs





Nu var håret riktigt långt. Nu kunde han få in allt hår i en toffs.

Betyg: 3 av 5 goldenballs

 


 


2004 - "Knuten toffs"





Becks hade knuten toffs ett tag på våren 2004.

Betyg: 4 goldenballs av 5


2004 - "Fabio"





Becks gick crazy en ligamatch mot Bilbao och blev Fabio.

Betyg: 2 av 5 goldenballs


 

2004 - "Tjejtoffs"





Sen blev han tjejsnygg. Men jag tycker det är lite sliskigt. Nu blev det för långt.

Betyg: 2 av 5


2004 - "Snagg"



Med en spanienbränna så gjorde Becks helt rätt och gick tillbaka till noll.

Betyg: 5 av 5 goldenballs


2004 - "Längre snagg"



Men sen tröttna han och sparade lite längre.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


 2005 - "Kort ruffs"





Det blev längre och han ruffsa till det.

Betyg: 5 av 5 goldenballs


2005 - "Snebena"



Busig look, men en övergång till lite längre.

Betyg: 4 av 5 goldenballs



2005 - "Snebena mohikan"









Sjukt fin frisyr, annorlunda men inte för mycket.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2005 - "Snebena mohikan med slingor"







Här slingade han håret, till sommaren.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2005 - "Mittbena, blond, hårband"











Jag förstår inte varför folk har ratat den här frillan så mycket. Jag tycker den är skitsnygg, speciellt på fotbollsplanen med pannbandet.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2006 - "VM i Tyskland frisyren"






Här har han hittat hem. Det absolut snyggaste Becks ska ha.

Betyg: 5 av 5 goldenballs



2006 - "Snagg på sidor och i nacke"





Inte fint alls. Det tyckte inte han heller för samma dag på kvällen så hade han dragit upp håret.

Betyg: 2 av 5 goldenballs


2007 - "Platinablondie"





Ingen tjej i världen gillar detta. Men det är bara en processfrisyr, det förstår inte tjejer.

Betyg: 1 av 5 goldenballs


2007 - "Snaggat blont"





Fantastiskt! Sista frisyren i Real Madrid och första i L.A Galaxy.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2008 - "Back to basics"



Magiskt som vanligt!

Betyg: 5 av 5 goldenballs


2008 - "Milanfrillan"




Kort och snyggt

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2009 - "Blond mohikan"





Det fulaste jag sett.

Betyg: 1 av 5 goldenballs


2010 - "kort ruffsigt"



Perfekt...

Betyg: 5 av 5 goldenballs



2010 - "Lite längre"



Här sparar han lite längre. Sjukt snyggt.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


2010 - "Mittbena långt brunt hår"



Jag gillar det, kanske lite för kort dock för att ha mittbena.

Betyg: 3 av 5 goldenballs



2011 - "Klassisk snebena"



Jättefint. Snebena med kort på sidorna. Sjukt elegant och passar hans ålder perfekt.

Betyg: 5 av 5 goldenballs


2011 - "Rockabilly"





Becks har nu fortsatt att korta sidorna men låtit längden komma mer och mer. Han har även lagt in lite mer produkter i håret vilket passar den här frillan perfekt.

Betyg: 4 av 5 goldenballs


Bakom kulisserna Adam Brody


Double or Nothing


Strandkläder

Ibland vill man bara steka till det. Valde rosa och vitt, fräshare går knappast att hitta. Tog inspiration ifrån 50-talet och Jude Law i Talented Mr. Ripley.


Mamma och jag




Till standen

Älskar mina damshorts från H&M. Fanns ju i typ 5 färger, jag körde orange och rosa.


Shorts: H&M Dam 99kr
Linne: H&M Fashion Against AIDS 99kr

Abercrombie & Fitch

Titta vad jag hittade här då? En butik som säljer A&F!!

Visar sen vad jag köpte, men titta nu och njut av deras kortbabsar!!!!


Är det lönelördag behöver man inte ha panik......


Otroligt!

Dagens stil: Fulsnygg

Var på stan med Nathalie. Körde med ett par korta ljusa jeansshorts och en t-shirt jag köpt på topman. Det är en karta över USA. Så fulsnygg att jag var tvungen.


Valde mina gråa Adidasskor till.


279kr topman


Missonis underlinje

Men vad är det för en Chrismukkah-tröja jag köpt i venedig?


RSS 2.0