Succé stavas...H-a-v-a-i-a-n-a-s - Manligt sommarmode

Det bästa med sommaren är att mode kan vara så enkelt och gå så snabbt. Man kan slänga på sig en t-shirt, shorts och ett par flip-flops och vara fantastiskt snygg och trendig när man går ute.


Det är det jag ska skriva om nu. Många av oss killar slappnar av när det gäller sommar och kläder. När det är höst så tänker vi på vilka jeans vi har, vilka skor vi sätter på oss, vilken jacka som är snyggast och vilka stickade tröjor från Acne som sitter bäst.

Därför är det nu dags att jag lyfter fram sommarmodet, för jag tycker att det finns mer att välja på vad gäller färg och passform. Jag själv älskar lager på lager-modet men på sommaren är det "less is more"-modet som gör mig så fascinerad.


Flip-Flops är billigt, snyggt och finns i miljoner olika färger, desamma gäller t-shirts. Du kan som kille klä dig på ett sätt som både får alla runt omkring dig att tänka på det och prata om det. Så mitt stora råd till dig som vill vara snygg och enkel i sommar är, matcha t-shirt/pikétröja med flip-flop.



Marinblå t-shirt med ET-tryck i gult från UARM och gula Havaianas som vanligt.

Då spelar nästan shortsen inge roll. Baggy shorts från Abercrombie & Fitch för den där surf och avslappnade looken eller det stilrena från Whyred eller Filippa K, allt funkar.

Shoppa gärna t-shirt och flip-flops samtidigt, då kan du enkelt kolla färgerna så det stämmer överens. Annars kan du alltid ha på dig T-shirten du köpte igår till shoppingrundan idag.

Här kommer lite mer idéer.


T-shirt från Jack & Jones, inte lika tråkigt som en vanlig vit t-shirt när det är mer tryck på, det viktigaste är grundfärgen i T-shirten, annars kan alla möjliga färger på trycket bara göra looken mer positiv. Vita du-vet-vad på fötterna.




Röd pikétröja från Amerikanska surf/preppymärket  Abercrombie & Fitch och röda Havaianas på fötterna.
 

En som alltid matchat fantastiskt är David Beckham, eller så är det Posh som har valt hans sommarklädsel (hur mycket jag än önskar att det är han), at the end of the day, det är fantastiskt snyggt.


Abercrombie & Fitch t-shirt och shorts. Flip flops Havaianas.


Eller så matchar du linnet när du har jeans. Som sagt, det spelar inge roll vad du har för shorts, chinos eller byxor, allt funkar när matchningen är bra på flip flop/t-shirt.

//Bato


Kommentarer
Postat av: Anonym

personlig beckhamfavorit, enkelt och snyggt



http://static.glife.se/dynamic/content/4603/67b02db5-d33e-4537-9b4a-28a9293076d6.jpg

2009-04-07 @ 00:05:29
Postat av: Bato

Håller helt klart med föregående talare!

2009-04-07 @ 10:12:51
Postat av: Anonym

riktigt snyggt. ser du har liknande shorts

2009-07-27 @ 00:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0