Julkalendern 2009 Lucka: 14

Jag kommer att ha en egen julkalender här på bloggen från den 1a-24e december. Varje dag kommer du få följande fem saker.

1. En låt du måste höra.
2. En film du måste se.
3. En fotbollsspelare du måste hylla.
4. Ett Stiltips du måste prova.
5. En kändis du måste hylla.

Låten
David Archuleta - To Be With You

Minne: David Archuleta var med i Amerikanska Idol för några år sen och kom tvåa. Hans singel crush är magisk, men eftersom du förmodligen kan ha hört den så får du en annan låt från hans skiva som är helt fantastisk.




Filmen
Heartbreak Kid

Minne: Ben Stiller när han är som bäst, blyg och snäll kille som får världens jobbigaste fru som han gifter sig med för att han är desperat. Allt går åt skogen när dom är på sin smekmånad.




Fotbollsspelaren
Ruud van Nistelrooy

Minne: Kanske världens bästa avslutare genom tiderna. Han har öst in mål i Holland, men det skulle jag också gjort. Sen fortsatte han i England och Spanien. Nu är han påväg till Roma och där kommer han spruta in mål med Totti bakom sig. I Boxen är han helt sanslös.




Stiltipset (kvinnor/män)
Body Butter från The Body Shop

Användning: Otroligt bra att ha hemma. Massor med olika fräsha dofter samt att den är bra för torr hy. Kan även användas efter man har solat. Tänk på att det är olika konstistens på olika dofter, vissa är mer "dryga" än andra.
 
Pris: 165kr/200ml



Kändisen
Simon Cowell



Anledning: När världen är inne på Rnb/Electropop så är Simon Cowell alltid kvar i den rena äkta popen. Han älskar pojkband och har tagit fram Westlife, Shayne Ward och Leona Lewis.



MVH
Bato


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0