Julkalendern 2009 Lucka: 16

Jag kommer att ha en egen julkalender här på bloggen från den 1a-24e december. Varje dag kommer du få följande fem saker.

1. En låt du måste höra.
2. En film du måste se.
3. En fotbollsspelare du måste hylla.
4. Ett Stiltips du måste prova.
5. En kändis du måste hylla.

Låten
Annie Lennox - Into the west

Minne: Soundtrack till Sagan om konungens återkomst. Låten som spelas på slutet. Magi och rysningar.




Filmen
Nothing to lose

Minne: En komedi med Martin Lawrence och Tim Robbins. Otroligt rolig roadmoviekomedi. Tim kommer hem från jobbet och ser sin fru i sängen med hans chef, blir helt förtvivlad och bara ger sig av. Då kommer rånaren Martin Lawrence in i bilden, och bilen. Han försöker råna Tim Robbins som fullständigt skiter i att han blir hotad med pistol. Kastar ut plånboken genom fönstret och låser dörrarna. Sen kör han till öknen och en resa har börjat.




Fotbollsspelaren
Francesco Totti

Minne: Världens mest underskattade superstjärna. När han är frisk är han top tre i världen, ingen inser detta utanför Italien. Ingen inser att Totti kunde lämnat Roma när han ville och vinna titlar. Han valde den romantiska vägen och stannade i sitt Roma där han endast vunnit cupguld sedan 2001. Han är spelaren som avgör viktiga matcher, är fenomenal på one touch och har med åren blivit klokare som spelare. Roma är inte samma lag utan Totti och Totti skulle inte vara samma spelare utan att vara kejsaren i Rom. Tack Totti för att du finns.




Stiltipset (män)
Ref. 505 Dry Fiber Wax

Användning: Ett vax som är så torrt att du måste blanda ut det med lite lösare vax. Perfekt för oss som har vågigt hår och vill ha rakt. Ett fibervax som formar håret precis som du vill.
 
Pris: 149kr/100ml

 Dry Fiber 505

Kändisen
Carlo Zampa

Anledning: När vi ändå är inne på det vackraste med Italien (Totti) och hur vackert hår dom har (Vax) så rundar vi av med den coolaste kommentatorn i världen. Men man kan knappt kalla Zampa för kommentator, han är mer en supporter som lyckligtvis både var/är speeker och kommentator på Romas matcher. Detta skulle naturligtvis inte kunna hända i Sverige eftersom allt måste vara neutralt, om det inte handlar om Zlatan och Barcelona då. Zampa har en passion, glädje och inlevelse som inte kommer från denna jord. Oavsett om det är 1-0 i ett Romderby eller 4-1 borta mot Siena så är det otroliga skrik. Här får du ett ögonblick som kanske tar allt. Baptista aka. Ballon d'or cyklar in 1-0 borta mot Torino på övertid, och Carlo kommer.




MVH
Bato


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0