Julkalendern 2009 Lucka: 10

Jag kommer att ha en egen julkalender här på bloggen från den 1a-24e december. Varje dag kommer du få följande fem saker.

1. En låt du måste höra.
2. En film du måste se.
3. En fotbollsspelare du måste hylla.
4. Ett Stiltips du måste prova.
5. En kändis du måste hylla.

Låten
Imogen Heap - Hide and Seek

Minne: Säsongsavslutning på OCs andra säsong, man måste bara älska låten.


 

Filmen

Liar Liar

Minne: En komedi som alla kan kolla på, unga som gamla. Om det är någon i världen som kan spela någon som inte ljuger och få fram budskapet hur svårt det är att inte ljuga så är det Jim. Han har en kväjling som knappt går att beskriva med ord. Den kommer efter 18 sekunder på filmsnutten här nedan.




Fotbollsspelaren
Hristo Stoichkov

Minne: Ännu en legend från 94-VM. Stoichkov vann skytteligan på 6 mål tillsammans med Oleg Salenko. Han hade en fart och ett skott som inte fanns på denna värld. Det visade han bla mot Nexico. En playboy i bulgarisk träningsoverall och en diva som filmade och gjorde briljanta saker därmellan. Kan man annat än älska honom?





Stiltipset (kvinnor/män)
Ismask för ögonen.

Användning: Perfekt för att ta ner den lilla svullnaden som man har när man precis vaknat, och en räddande ängel när man är bakis.
 
Pris: 40-100kr beroende på vart du köper den (Kicks och Åhlens är några som har den)



Kändisen
Fidde Rosengren

Anledning: Sveriges bästa tenniskommentator utan tvekan. Han jobbar på Viasat och är så kunnig att man tappar hakan. Han älskar sporten tennis och känns som min kompis klockan 4 på en tisdagsnatt när man är ensam hemma och ser på en betydelselös andra omgång.




MVH
Bato


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0