Julkalendern 2009 Lucka: 12

Jag kommer att ha en egen julkalender här på bloggen från den 1a-24e december. Varje dag kommer du få följande fem saker.

1. En låt du måste höra.
2. En film du måste se.
3. En fotbollsspelare du måste hylla.
4. Ett Stiltips du måste prova.
5. En kändis du måste hylla.

Låten
Darin - Paradise

Minne: Otroligt bra låt, speciellt refrängen. Hela hans Flashbackskiva är riktigt bra. Flashback, Breathing Your love, What if och den jag väljer idag Paradise. 




Filmen

Happy Gilmore

Minne: Adam Sandler är på senare år både tråkig och jobbig som skådis. Han spelar alltid samma roller som barnslig och efterbliven. Men i Happy Gilmore som är av en av hans första filmer tänkte man inte på det och man var yngre. En galen hockeyspelare som blir golfare. Ben Stiller är också med som en otäck ålderdomshemskötare. Lika briljant som alltid.  




Fotbollsspelaren
Peter Schmeichel

Minne: En av världens bästa målvakter genom tiderna spelade i Manchester United när dom var som bäst. Tog en trippel och var överlägset bäst i världen under 90-talet.




Stiltipset (kvinnor)
Ögonskugga från Make Up Store

Användning: Otroligt mycket färger, bra storlek och otroligt snygg dosa, som alltid på Make up Store.
 
Pris: 135kr/dosan



Kändisen
Caline Dion

Anledning: Titaniclåten är magisk, men det är bara en av powerballaderna som Celin gjorde under 90-talet. Hon är en av divorna som visade vägen med sin röst. När dagens kvinnliga sångerskor måste spela på sex så stod Celine Dion i en aftonklänning till på en scen och gjorde magi. I den här videon som du ska se är det en otrolig prestation, speciellt vid 03.18 i acapella. Och nej det är inte Jennifer Aniston som sjunger.




MVH
Bato


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0