Julkalendern 2009 Lucka: 9

Jag kommer att ha en egen julkalender här på bloggen från den 1a-24e december. Varje dag kommer du få följande fem saker.

1. En låt du måste höra.
2. En film du måste se.
3. En fotbollsspelare du måste hylla.
4. Ett Stiltips du måste prova.
5. En kändis du måste hylla.

Låten
Tiziano Ferro - Il Regalo Piú Grande

Minne: En magisk låt. För alla ni som gillar italiensk musik. 

 


Filmen

300

Minne: Kan va en av dom vackraste filmerna någonsin. Ser ut som en datorfilm men ändå inte. Fantastiska stridsscener och 6-pack.




Fotbollsspelaren
Jose Maria Gutierrez

Minne: För mig en ikon lika stor som Totti, Raul och Del Piero. Han har stått ut i ett lag där han inte fått spela mycket, när han kunde vara bäst i laget i Racing eller Torino.




Stiltipset (män)
Fotskrubb + Fotlotion från Kicks

Användning: Unna dig någon gång i månaden en skön fotskrubb i duschen och smörj in dina fötter med hudlotion direkt efter. Dina fötter kommer kännas som nya och vara mjukar. Framförallt kommer dom dofta gott, vilket är en fördel för oss killar. Tror fotodör ligger på 3e plats om vad kvinnor tycker är det osexigaste på män.

Pris: 20kr/engångspaketet



Kändisen
Brian McKnight

Anledning: Har en av dom bästa rösterna på jorden, kanske den bredaste iaf. Falsetter, Skrik, Luftigt, you name it. Brian McKnight kan allt. Lyssna på hans "You take my breath away" i andra versen här nedanför. Han sjunger "Breath" som att han verkligen tappar luften.





MVH
Bato


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0