Ironinyheter : Real Madrid åtalade för gruppvåldtäckt

Real Madrid kommer förmodligen åka dit för våldtäckt på Real Betis när rättegången startar i veckan. Det kan dock komma att bli en serievåldtäckt som håller sig tills på onsdag då Steven Gerrard får gå med trosorna genom Madrids gränder efter matchen.

Helgen hemskaste nyhet kommer från Madrid, där Real Madrid efter matchen mot Real Betis, blivit anhållna för Gruppvåldtäckt. Målvakten i Betis Ricardo dras med dom största skadorna och vårdas just nu på S.K.F.T.M.
(Sevilla Kliniken För Traumautiserade Målvakter)

Enligt rykten ska "25-åringen" som startat våldtäckten, genom att sätta nådastöten rakt upp i krysset på den stackars Ricardo, vara ansvarig för det hela. "25-åringen" som inte visat någon som helst vilja att våldta eller att vara aggresiv innan sitter nu inlåst med väntan på rättegång. En som inte kommer undan den här gången är en 31-årig man vid namn Raul. För att förstå denna rubbade hjärna, som kan våldta ett helt lag som Raul gjorde, brukar man gå tillbaka för att se hur barndomen ser ut. Oftast har föräldrarna lämnat en, eller så gillade man att dissikera grodor på tomten. Men Rauls förflutna är mörkare än så. Han hamnade rejält fel i sammhället redan som ung då han börjat spela för Atletico Madrid. Enlikt en psykologisk analys om vad som skadar mänkliga hjärnan mest så ser listan ut såhär.

1. Att spela för Atletico Madrid
2. Heroinmissbruk
3. Att födas blind, döv och stum och bli uppfostrad av Samuel Etoo
4. Att bli utstött från samhället
5. Att föräldrarna lämnar en
 


Kaptenen Raul efter den första rättegången. Nedstämnd eftersom han var en av två som fick ytterligare ett straff för Våldtäckt plus förnedring av offret.

Våldtäckten steg för steg
1. En 21-åring startar hela våldtäckten med en otäck rund(k)ning.
2. Den åtalade 25-åringen visar varför han inte får vara fri någonstans, utan måste vara hållen av försvaret så det itne sker igen.
3. Den äldre mannen, numer känd som "Raul" vrider om kniven i det våldtagna offret Betis.
4. En kusin till Betis som är 22 år, fösöker ta bort alla bevis på våldtäckt och använder skallen för alla i Betis ska förblöda.

Här har du en rekonstruktion som visar hela våldtäckten. (Obs! känsliga tittare varnas)
http://www.youtube.com/watch?v=lRktjmvwPZk


Italien
Zlatan var bakom Inters 2-1 seger i helgen efter att ha sprungit ut till båset precis innan Balotellis 2-1 mål, tagit en klunk av samma vattenflaska som Balotelli använde en minut senare. Zlatan har nu gjort 9 underverk.

Dagens fråga löd
Är Zlatan bättre spelare än Zidane, Maradona och Pele tillsammans?

Svenska folket
Ja: 73%
Nej: 27%
(Av 150 000 som röstade var 145 000 från Rosengård och hette "Zlatan jr." och resterande 5 000 var dom som läser tidningar men aldrig sett Zlatan spela)


Zlatan själv ler brett och säger att han spelar för laget och inte bryr sig om han inte gör mål, bara han kan fira målpassarna genom att vända ryggen till målskytten och sträcka armarna upp i luften. Det är det som gör Zlatan till världens bästa spelare genom tiderna.


Alpint
Anja Pärson körde i helgen ur för 34e gången i rad, hon är riktigt pågång nu, sälen från Umeå.


Italien
Adriano festade med resterande Milano-Brassar och kom sent till träningen igen.


Italien
David Beckham har nu äntligen fått priset som har varit så självklart i många år. Han är slut som fotbollsspelare och har egentligen aldrig varit bra som dom flesta svenskar säger.  Dom anser att Zlatan gjort mycket mer än Beckham, som bara säljer tröjor.

Engelsmannen, som spelat i Mancherster United, Real Madrid och Milan, alla tre bottenlag i världens sämsta ligor. 

Råkat slå till bollen på ren tur till Sheringham och Solskjear på Nou Camp 1999.

Råkat slå bollen över muren i 93e minuten mot Grekland 2002.

Felaktigt blivit utvald till världens näst bästa spelare.

Själv vunnit ligan till Real Madrid.

Varit kapten i Engelska landslaget sedan 2001 och spelat i landslaget mer än 100 landskamper.

Kommit som 33-åring till ålderdomshemmet Milan och verkligen gjort bort sig för sista gången genom att göra två mål på tre matcher.
 
Han fick pris för "Spelaren som inte har varit bra, och aldrig kommer vara bra"

Kommentarer
Postat av: joss

Håller med till punkt och pricka i dina korta nyhetsnotiser.



Nu ska jag zzzzzova...

2009-02-26 @ 21:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0