Sommarkläder! Mycket snack och Stor verkstad.

Jag skrev i ett tidigare inlä....hej föresten du som läser. Jag vet att jag inte uppdaterat så mycket på senaste tiden, men nu kommer det bli mer regelbundet då jag är i sverige.

Jag skrev i ett tidigare inlägg om sommarklädsel. Nu tänkte jag gå hela vägen och avsluta det med att visa just det jag brukar ha på mig på sommaren.

Alla bilder är från kroatien.




Förklaring: Matchning med fipp-flops och tröja är snyggt, sen ville jag ta en färg på shortsen som man egentligen inte tänkte på till just röd/rosa färgen, grönt. Det blev bra. 



Förklaring: En blandning av preppy/trash. Snyggt när man har en dålig hårdag som jag hade, att matcha med det som jag har längst ner, dvs marinblåa flipp-flops.

Eftersom dom även var vita fick det bli en vit t-shirt med tryck. Marinblått/vitt rakt igenom utom trycket som är rött, det gör två saker. Ett: det lyfter fram trycket och man ser det bättre. Två: Att bryta av två matchade färger gör att det inte ser genomtänkt ut men ändå klockrent. Skulle min T-shirt vart helt vit (vilket absolut funkar) skulle bilden försvinna helt. 



Förklaring: Här skulle jag självklart ha gröna flipp-flops, och självklart glömde jag dom hemma i Stockholm. Därför valde jag en så diskret färg som möjligt, grått. Det blev en bra balans med shortsen och lyfter fram min skjorta. Ett alternativ är att man har kritvita tygskor som matchar linnet. Ett annat är att ha ett orange skärp som matchar klockan.



Förklaring: Vit t-shirt = det snyggaste som finns. Shorts i en riktigt blå sommarfärg, turkost. Och eftersom jag glömde mina vita flippisar så fick det bli en basfärg längst ner. En rolig detalj är att flippisarna jag har på mig har en orange text, vilket matchar min klocka perfekt. Ibland behöver man bara veta det själv.



Förklaring: Utgång på kvällen och jag ville byta lite från shorts och t-shirt. En måttbeställd skjorta som är för kort skuren, altså endast för shorts eller upprullade chinos. Fantastiskt fräsht med ljusblått och vitt, basfärger vad gäller skjortor. Beiga chinos som man ska bära 1-2 gånger i månaden eftersom alla bär dom varje dag. och för att bryta av dom dova färgerna så väljer jag färg på det minsta, flippisar och klocka. Det upprullade gör att det ser väldigt somrigt och ledigt ut, föreställ dig nerrullade byxben och ärmar.



Förklaring: Väl till havs så valde jag ett par korta shorts. Främst för att jag tröttnat på längre surfshorts och alla som har björn borg kallingar under. Man ser brunare ut med ljusblått.



Förklaring:  Samma sak här, marinblått och vitt rakt igenom förutom ett grönt linne, det är det enda som behövs här, 49:50 på H&M. Pilotbrillor på för en cool look. Klockrent!



Förklaring: En töntlook från topp till tå. Längst ner har jag conversen som jag snutit med stora knutar, strumporna är multifärgade som inte matchar någonting, varav jag dragit upp dom lite. Det enda som dom funkar med är tröjan med samma mönster. Shortsen är rutiga (självklart). Sen kommer tröjan som är uttvättad lila och vitt med en gul rand. Bryter av helt och hållet mot det rutiga i shortsen (vilket inte är att rekomendera vanligtvis). Brillornas form passar töntlooken och armbanden matchar tröjan. Så fel! men så rätt!



Förklaring: Sportig look med matchning. Svarta flippisar med orange text, matchar basketlinnet och klockan. Egengjorda armband i sommarfärger. Shortsen är diskreta khakishorts som bara ska va där. Brillorna är pilotbrillor tonade i svart.

mvh
Bato

Kommentarer
Postat av: Mister

Wow! Rett og slett en hel del WOW!

2009-07-26 @ 04:01:23
URL: http://www.andreadoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0