Top 3 snyggaste männen på jorden enligt mig: Plats 1

David Beckham

Fullständigt namn:
David Robert Joseph Beckham
Född: 2 maj 1975
Längd: 183cm
Jobb: Fotbollsspelare

Han är snyggare än alla kvinnor på jorden.

David Beckham har varit en stilikon och sexsymbol från dagen han sköt sitt magiska mål mot Wimbledon 1996. Han hade då en pojkbandsfrisyr och hade precis gift sig med Posh-Spice. I början av 2000-talet var Becks en av dom bästa fotbollsspelarna i världen, han ledde sitt Man. United där han var assisterande kapten och i England var han Kaptenen som sköt England till VM i Sydkorea/Japan 2002.





På planen var allt helt perfekt och otanför var han en ikon som hela världen ville ha en skymt av. Det ryktas att halva Englands manliga befolkning målade rosa nagellack under en tid. Ni vet dom där rakade öldrickande matchokillarna. Så stort inflytande hade nummer 7.

Beckham är den kändisen som jag tycker varierar sina ombyten mest och passar i stortsett allt. Han passar även i alla frisyrer, till undantag för två snedsteg, mohikanen och dom inbakade flätorna. 



Han har en väldigt streetlook till vardags. Med vita sneekers, slitna jeans , vitt linne och en rutig skjorta över. Eller en t-shirt.

Men han älskar även att klä sig mer stilrent, kostym och tredelat är något han tagit fram nu när han passerat 30.

David-Beckham-Attends-the-Extreme-beauty-in-vogue-5

david-victoria-beckham-in-milan-14

David Beckham har ett vackert ansikte, snygg i alla kläder och frisyrer, fin hy, kan se manlig ut om han sparar skägg, har tatueringar, och solbrännan. Självklart kommer ingen i närheten i världen.

 becks-cb1.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0