Top 3 snyggaste männen på jorden enligt mig: Plats 2

Adam Brody

Fullständigt namn:
Adam Jared Brody
Född: 15 december 1979
Längd: 180cm
Jobb: Skådespelare

Seth Cohen som många känner honom som kommer på andra plats på min lista bland dom tre snyggaste männen på jorden. Adam slog igenom i The O.C och satte töntstämpeln på sexighetskartan, därefter har det varit ballt att vara "tönt" eller som amerikanerna kallar det "adorkable".



Adam Brody klär sig väldigt enkelt, oftast en t-shirt med tryck ett par chinos/jenas i mörk ton och ett par converse. Men på senare tid, när han blivit en sexsymbol så har han börjat klä sig mer stilrent, mycket koftor, fortfarande med den där looken som ger känslan av att han inte bryr sig om vad han sätter på sig.

Han har varit ansiktet för JC och skulle jag peka på ett varumärke han ska vara ansiktet utåt för så är det just JC.

Den unga looken som är bekväm och stilren i ett.

Hans hår är en annan sak som gör han så speciellt snygg. Vågigt tjockt hår, går emot trenden på vanliga hunkar i världen, där surfinghår, snebena och långt hår ofta föredras. Här pratar vi om en kille som låter sina lockar vara och tjejerna älskar det.



Det roliga med Adam Brody är att han är precis som sin rollfigur Seth bakom kameran. Han är sarkastisk och lyssnar på samma musik, han har själv sagt att han spelade sig själv, vad kan gå fel då?

Han sa också att OC lärde honom hur man ska klä sig, vilket resulterat i mer skjortor och kostymer än vad han någonsin skulle satt på sig om han var en vanlig Kaliforniakille från San Diego.





Han gillar det tajt även med kostym, han är felfri från topp till tå!

Men snyggast är han som sista bilden.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0