Dagens Sporthändelser!

14.00
Wimbledon 2:a omgången
Andy Roddick - Michael Llodra

Roddick imponerade minst lika mycket som Söderling i första omgången. Förutom Roger och Robin så åller jag på A-Rod. Han inleder spelet på Wimbledons Centre Court idag klockan 14.00.

Photo Titled Roddick puff

16.00
VM i Sydafrika 2010 - Grupp C - sista omgången
England - Slovenien

Avgörandet i Grupp C startar klockan 16.00. Ska England klara det? En del av mig vill inte det, för att dom tror att dom är större än världen och måste tas ner på jorden. Endast David Beckhams närvaro på planen gör att jag håller på England idag. Dock får man möta ettan i Tysklands grupp, vilket kan bli Tyskland. En våt dröm för oss opartiska åskådare.



17.00/18.00
Wimbledon 2:a omgången
Roger Federer - Ilija Bozoljac

Roger entrar Court 1 för första gången någonsin? Han har iaf spelat på Center Courten dom senaste 7 åren. Konstigt tycker jag, att dom flyttar honom till bana 1. Men han möter en lågt rankad Serb så det borde gå bra iaf. Han har säkert lärt sig läxan från första omgången då han knappt vann mot Falla.

Photo Titled Federer backhand

Photo Titled Roger roars

20.30
VM i Sydafrika 2010 - Grupp D - sista omgången

Tyskland - Ghana

Tyskarna är nog ganska så skraja dom med att det kan bli England i 8-delen. Dom har också det rätt jobbigt med tanke på att dom står på 3p och en andraplats i gruppen. Motståndaren Ghana har i sin tur 4p och förstaplatsen i sina egna händer. Oavgjort eller Vinst för Ghana så är Tyskland tvåa, och då kan det bli så att dom stora nationerna slipper varandra iaf.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0