Mitt CL-tips för gruppspelet.

Grupp A
Tottenham
Twente
Inter
Werder Bremen

Kommentar: Getingbo! Werder Bremen har gjort fantastiska matcher i CL, Inter vann förra året, Tottenham är Tottenham och Twente har etablerat sig som storklubb i Holland.

Vidare: Inter och Tottenham

Grupp B
Hapoel Tel Aviv
Lyon
Schalke
Benfica


Kommentar: En sjukt tråkig grupp. Lyon som oftast är bra i CL är kanske det storlaget som är tråkigast. Schalke ska bli intressanta att följa med Raul i laget.

Vidare: Schalke och Lyon

Grupp C
Valencia
Man Utd
Rangers
Bursaspor


Kommentar: Är det ett turkiskt eller grekiskt lag i en grupp så kan jag lova att det blir massa poängtapp för storlagen borta. Det kommer fälla Valencia för förstaplatsen, likväl som ett Ö-derby mellan Rangers och United kan fälla dom röda.

Vidare: Man Utd och Rangers

Grupp D
Rubin
Barcelona
Panathinaikos
Köpenhamn


Kommentar: Kul för FCK att spela mot Barcelona, dom kommer dock komma toksist. Det är just tack vare FCK som Barca klarar sig vidare från gruppen, där dom får 6 poäng. Rubin hemma och borta vet vi hur svårt det kan bli och som jag nämnde tidigare, att åka till Grekland för bortamatch är inte lätt.

Vidare: Barcelona och Rubin

Grupp E
Basel
Bayern M
Roma
Cluy


Kommentar: Det som låter som en tvålagsgrupp kommer precis att bli det. Inget kan göra att Roma och Bayern inte går vidare. Dom två mindre lagen är allt för dåliga borta för det.

Vidare: Bayern M och Roma

Grupp F
Chelsea
Marseille
S. Moskva
Zilina


Kommentar: Chelsea klan faktist ta full pott i den här gruppen. Kan dock bli svårt borta i Moskva. Marseille har en stor chans för första gången då dom har två lag som dom absolut kan slå.

Vidare: Chelsea och S. Moskva

Grupp G
Auxerre 
Real Madrid
Ajax
Milan

Kommentar: Självklart får Real en svår grupp. Men jag tror faktist att Ajax och Milan kommer ta ut varandra, med lite hjälp av Auxerre.

Vidare: Real Madrid (äntligen som etta) och Milan.

Grupp H
Partizan 
Arsenal
Braga
Shaktar


Kommentar: Man får gå tillbaka till stenåldern för att hitta en svår CL grupp för the Gunners. Dom små juniorerna glänser alltid i gruppspelet tills dom möter dom stora grabbarna i slutspelet. 

Vidare: Arsenal och Shaktar

Gruppettor
Inter
Schalke
Man Utd
Barcelona
Bayern M
Chelsea
Real Madrid
Arsenal

Grupptvåor
Tottenham
Lyon
Rangers
Rubin
Roma
Moskva
Milan
Shaktar





 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0