Outfit till höstbion

Söndag klockan 16.13. Det regnar ute. Löven är röda, gula och bruna. Du har precis klickat dig fram på SF.se och tryckt på "avsluta beställning". En storfilm går klockan 18.00.

Du går in till sovrummet och ska välja kläder. Det finns massa alternativ, men nu ska vi varken jobba, festa eller köpa mjölk på Coop. Du ska på bio.

Du kollar ut och hör hur bilarnas hjul smattrar på den blöta vägen. Ljudet låter som en kall biff som läggs på en glödhet grill. Det förkunnar att det inte är läge att klä sig lätt.

Skorna är A&O. Bekväma skor som är lagom snygga och varma. Jackan ska tåla regn och vara bekväm. Byxorna ska inte vara jeans och inte mjukis. Tröjan ska vara tunn men ändå varm.

Färgskalan ska vara grå och enkel. Du ska inte synas idag, du ska vara snygg. Du sätter på dig alla kläder och ser dig om, där i hörnet är din nya snygga canvasväska som du vill ha med dig för att göra allt tuffare, men den lämnas hemma eftersom du ska på bio och inte ha en bok, loka, choklad, mattpuder, mössa, ipod, deo, handkräm och red bull med dig.

 

Tröja: H&M 299kr
Jacka: Acne 3499kr
Byxor: H&M 199kr
Skor: New Balance 800kr
Väska: Dunderdon 1699kr

Glömde en sak till outfiten:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0