Semester

Nu är det 4 härliga veckor semester. Dom tillbringas i Kroatien och lite i Italien.

Igår gick vi till poolområdet vid havet, tänkte börja rätt lugnt och ligga i mycket skugga. Förra året stekte jag första dagen och kunde inte sola (eller sova) på en vecka.

Först tog jag en efterlängtad pizza, medans min kärlek tog en grekisk sallad.

I år är jag äldre och mognare så nu skulle jag inte bränna mig. Därför spelade jag tennis istället i 35 graders stekande sol, mitt på dagen. Enligt min kusin Matija var jag "lila i ansiktet" när vi gick ner för att ta ett dopp.

Jag tappade så mycket energi att jag var illamående, och visste att middagen skulle bli runt 21.00 inne i stan, nu var klockan 15.00. 

Vi åkte hem och fixade oss för att sedan få skjus till stan av min andra kusin Klaudia. Innan vi skulle äta så köpte jag två biljetter från Pula film-festivalen till oss, nästa tidag. Harry Potters sista del ska avnjutas i den klassiska Amfiteatern, eller arenan, som den heter. Mer info om den kommer självklart under tisdagen då du får mer historia.

Väl där (på vår favoritresturant) hade jag spränghuvudvärk och var illamående. Blev betydligt bättre när vi hade fått in maten.

Förrätt: Musslor i vitlök och vitt vin med pommes frittes.
Dricka: Rödvin, vatten och Iste.
Huvudrätt: Pasta frutti di mare för mig och en salladstallrik för Nathalie.
Efterrätt: Glass


Nathalie med massa musslor framför sig


Jag spanar samtidigt in guzzar.
 
Sen promenerade vi hem och jag försökte inte svimma av värken i huvudet. Hemma så såg vi en 13 cm (jag överdriver inte) lång tusenfoting som var helt död, eller livlös. Båda vi trodde den spelade död, så du kan förstå diskussionen om vem som skulle nudda den för att se. Den låg bakom dörren och var verkligen helt död när man körde dörren över dom 1000 fötterna. Så Nathalie sparkade min flip-flop på den.

Då började den att accelererar i badrummet, Båda vi skrek som fan och jag rymde till sovrummet, därifrån med händerna över ansiktet kunde jag glimpa min flickvän på alla fyra, slå ihjäl pch hugga sönder tusenfotingen med mina adidassneakers. Hon högg säker 30 gånger allt vad hon orkade, såg ut som ett brutalt Quentin Tarantino-mord.

Sen var det dags för att ta bort den mosade insekten, då rörde sig huvudet, då klev bara Nathalie (Kallblodigt) in och krossade skallen på den.

Sen plockade hon upp den och kastade allt som var kvar i soporna. Jag var glad att jag levde, och att hon inte åt upp insekten för att få protein som Bear Grylls.

Sen somnade jag till Star Wars episode 1 medan hon satt vid datorn.

Nu sitter jag och äter frukost och ska till staranden, akta er alla djur, för här kommer Nathalie.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0