Födelsedagsfirande del 1 - Fredag 11 mars

Jag har världens bästa arbetskollegor.

Jag fyller år den 12 mars. Den dagen skulle jag ha en fest hemma för mina nära och kära hade jag tänkte, jag slutade 21.00 på fredagen och skulle mysa med Nathalie, hon skulle göra Lasagne och vi skulle se på Big Brother.

Jag och Joel stängde butiken som vanligt klockan 21.00. Och sa hejdå i Solna Centrum som vanligt. Sen åkte jag hem. Under tiden såg det ut såhär hemma hos mig.


Älsklingarna hade gjort en myskväll med allt jag gillade. Nathalie, Salah, Peter, Sinan, Tina, Anna, Josef och Joel som vid det här laget hoppade in i en taxi och var påväg till Gröndal.

Jag har aldrig blivit överraskad i hela mitt liv, så jag visste inte riktigt hur jag skulle ta allt när jag blev det första gången, jag kom upp för trapporna och ska låsa upp, då fastnar min nyckel i nyckelhålet och jag får inte ut den, när jag väl fick ut den, kastade jag den på golvet i hallen. Alla måste ha nästan bajsat på sig av skratt i sovrummet.

Lugnade dock ner mig 5 sekunder senare när jag såg hur fint uppdukat det var i vardagsrummet, då hör jag dom sjunga, och komma med en tårta.


Såhär fin var tårtan!!!! En prinsesstårta som istället för marsipanen hade hud från små sälungar, vad säger ni nu då, djuraktivister?

Skämt åt sido. Nu blev det film (Greven av Monte Cristo) som alla älskade och massa gott att äta.


Här har jag kommit hem och vi har satt oss ner för att kolla på film.

Först fick jag en present av dom, en 2,5 timme bartenderutbildning, där man får lära sig allt vad gäller drinkar, spot on!!!!


Tack för en av dom bästa kvällarna i mitt liv! Älskar er!

puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0