Omgång 2: Roger-Rafa

Tisdag 22 November 2011
Roger mot Rafa är en av dom största klassikerna i tennishistorien. På kvällen spelar dom om en plats i semifinalen från Grupp B.
Onsdag 23 November 2011
Murray har lämnat WO och nu kliver världsnian Janko Tipsarevic in i handlingen. Serben som förmodligen kommer lägga sig mot Djokovic om denne behöver vinna, och vice versa. Lugnt för mig då Tipsarevic möter Roger i semi.



Tisdag 22 november - Dagsmatchen

Match: (6) JO-WILFRIED TSONGA vs. MARDY FISH  (8)
Grupp: B
Tid: 15.00
Kanal: Canal + Sport 2
Matchinfo: En kalssisk vinnaren står kvar duell. Förlust och adjö för någon av spelarna. Sen får dom hoppas att Roger-Rafa blir en tresettare, annars måste Tsonga eller Fish vinna med 2-0 mot Roger eller Rafa. Dom har bara mötts en gång tidigare och det var i U.S Open iår. Där vann Tsonga en stenhård 5 settare. 6-4, 6-7, 3-6, 6-4, 6-2.
Mitt Tips: 2-1 Till Fish





Tisdag 22 november - Kvällsmatchen


Match: (2) RAFAEL NADAL vs. ROGER FEDERER (4)
Grupp: B
Tid: 21.00
Kanal: Canal + Sport 2
Matchinfo: Rogers kanske största spöke genom åren. Nadal har 18-17 på Schweizaren men 12 av dom är på grus. Roger är i bättre form , men det kvittar när dom här två möts.
Mitt Tips: 2-1 till Roger Federer







Onsdag 23 november - Dagsmatchen

Match:  (7) TOMAS BERDYCH vs. JANKO TIPSAREVIC (9)
Grupp: A
Tid: 15.00
Kanal: Canal + Sport 2
Matchinfo: Berdych imponerade i första matchen där han hade matchboll mot Djokovic. Murray vek ner sig och precis som Djokovic har han nu ont. Därför lämnar han turneringen och in kommer Tipsarevic. Även om serben har 4-1 i inbördes så vann Berdych deras senaste möte i Paris Masters.
Mitt Tips: 2-1 till Tomas Berdych





Onsdag 23 november - Kvällsmatchen

Match: (1) NOVAK DJOKOVIC vs. DAVID FERRER (7)
Grupp: A
Tid: 21.00
Kanal: Canal + Sport 2
Matchinfo: Senast dom här möttes vann Djokovic, iår har han inte förlorat så mycket, bara 4 matcher. Annars har dom här spelarna spelat väldigt jämnt mot varandra, dock så är det detta år som Djokovic tagit det extra klivet, för tre år sedan så kunde han förlora mot vem som helst. Inte nu.  
Mitt Tips: 2-0 till Novak Djokovic



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0