US Open - 2:a omgången

Storstjärnorna entrar 2:a omgången, det är här många spelares turnering verkligen börjar, klarar man sig efter det här så kan allt hända, för du är i tillräcklig form för att vinna mot vem som helst.







Som du ser så krossade (1) Novak Djokovic Berlocq. Nästan förnedrade. Ivo Karlovic spelar alltid rysk roulette. Funkar inte serven till 100% så förlorar han mot en 100 rankad spelare. Nu fungrade den och han slog ut Gasquet.

Berdych
lekte med Fognini och möter Tipsarevic i nästa. Första top 10-spelaren rök igår, och inte helt oväntat var det Monfils som förlorade mot Fererro.

(3) Roger gick lätt vidare och kommer möta Cilic i nästa match, 3-1 till Rogi där. Haas fortsätter att vinna, skönt för han att han får lite poäng på slutet av året.

Tsonga och Verdasco gjorde eländet kort för sina motståndare och möter nu varandra i 3:e omgången. (8) Mardy Fish fortsätter sin drömsommar, nu när vi går in i hösten.









Del Potro ser ut att vara i ruskig form. Vidare enkelt från 2:a omgången. Möter nu lille och svåre Gilles Simon. (4) Andy Murray vände ett 0-2 underläge och möter nu Feliciano Lopez, eller Deliciano som Murrays mamma kallar honom.

(5) Ferrer körde över Blake i raka set, desamma gäller Roddick som är det andra hemmahoppet, men faktist inte det största, Mardy är större.

Nalbandian vann sin match med 3-1 och med det så möts (2) Rafa och han i 3:e omgången. Vilken Match!



Bästa matcherna i 3:e omgången-mina tankar

Djokovic - Davydenko 3-0
Kommentar: Väldigt lika spelstilar, där den ena är en föredetta storspelare och där den andra är totalt överlägsen just nu. Kanske ett set som blir jämnt.

Federer - Cilic 3-1
Kommentar: Cilic är en stor spelare när han är i form, men han är väldigt ovanlig, som alla andra kroater har han en stor serve. Roger är van med stormatcher och drar det längsta strået här.

Tsonga - Verdasco 3-2
Kommentar: Helt omöjligt att avgöra vem som vinner. Dom här tvås högstanivå är top 5, men lägstanivån är fruktansvärd. Jag tror dock på Tsonga eftersom han är i bäst form.

Del Potro - Gilles Simon 3-0
Kommentar: Tror Del Potro är för tung för fransmannen och ser ut att vara påväg mot gammal form.

Lopez - Murray 1-3
Kommentar: Tror på en hård match men Murray var starkare i Wimbledon och på hardcourt är han mer överlägsen.

Nalbandian - Nadal 0-3
Kommentar: Visst Nalbandian är en före detta storspelare, men han är en före detta. Rafa är i en Grand Slam. Bragdar Nalbandian tar han möjligtvis ett set, men Rafa i 5 set är omöjligt för honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0