US Open - 3:e omgången

Vilka ska bli kvar till den andra veckan av den sista Grand Slamen för iår? Storspelarna säger själva att första veckan är det bara att överleva, där kan allt hända. Så med andra ord så är detta sista chansen för dom mindre rutinerade och sämre spelarna att skrälla. För nästa vecka börjar allvaret och då är top 4 som bäst.








(1) Djokovic malde ner Davydenko, precis som jag sa innan, hans spelschema nu är nästan pinsamt enkelt för att nå en semifinal mot Roger. Vi pratar Dolgopolov i en 4:e omgång för att sedan spela en kvartsfinal mot antingen Tipsarevic eller Ferrero.

(3) Roger släppte ett set som jag förutspådde, men vann komfortabelt med 3-1. Nu väntar Monaco i 4:e omgången, en bra lottning för en gångs skull. I Kvarten börjar det hända grejer, eller vad sägs som Roger - Tsonga eller Roger - Fish, jag hoppas för Rogers skull på (8) Fish. Tsonga har ju slagit ut Roger två gånger i sommar från stora turneringar.

Simon väggade ut Del Potro. Argentinaren slog stenhårda slag som fransmannen bara slog tillbaka med lite kraft. Young fortsätter att skrälla och slog Chela. Han möter (4) Murray i 4:e omgången som han faktist slog ut i Cincinati.

Både (5) Ferrer och Roddick övertygade i sina matcher och möts nu i 4:e omgången. Hårdservande Gilles Muller möter nu (2) Rafa som svimmade på presskonferansen efter han vunnit sin match mot Nalbandian i 3 raka.




Världsettan


Fin utsikt


Rogi sträcker sig


Rogi retunerar


Solnedgång vid Armstrongbanan


Mardy Fish vidare


Tommy Haas på Grandstandbanan


Tsonga bombar


Del Potro förlorade...


...Mot Simon


Rafa fightingface


Lite för bra idag


Murray slog Deliciano


Älsklingen


Young växer


Louis Armstrong arenan


Isner vidare



Mitt tips på 4:e omgångarna


Djokovic - Dolgopolov 3-0

Kommentar: Det finns inga lätta matcher, varje match är en ny match bla. bla bla. Det här kommer bli en dans på rosor för Djokovic. Det enda som talar emot serben är om han bryter benet.

Tipsarevic - Ferrero 2-3

Kommentar: Båda spelarna kommer med ett stort självförtroende och en chans att spela sig fram till kvartsfinal i en Grand Slam. Jag tror på långkörare där den mer rutinerade spanjoren vinner.

Federer - Monaco 3-0

Kommentar: Tror Roger vinner ett tajt set och mosar Monaco. Men bara om serven fungerar, annars är roger en top 100 spelare numera.

Tsonga - Fish 3-1
Kommentar: Jag tror tyvär att Tsonga är för stark för Fish i den här matchen. Han kommer serva sönder amerikanen.

Isner - Simon 1-3
Kommentar: Simon kommer trolla bort Isner. Om Isners serve inte håller absoluta världsklass så är det kört för den långa amerikanen.

Young - Murray 1-3
Kommentar: Tror att Murrays rutin avgör här. Men Young vann mot han för några veckor sedan och spelar med publiken i ryggen.

Ferrer - Roddick 2-3
Kommentar: Tror detta blir den bästa matchen av alla 4:e omgångar. Tror Roddick vinner efter massa tiebreaks.

Muller - Nadal 0-3
Kommentar: Rafa kommer mala sönder Muller. Han har även en av tourens bästa servereturer som kommer slå hål på Muller.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0