Biopremiärer : Maj 2012

Här är dom filmer som kommer på bio i maj!



Film: Bullhead
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama/Kriminalare/Thriller
Land: Belgien
Längd: 2 tim 4 min
Handling: Bullhead är inspirerad av det ökända mordet på en belgisk veterinär i mitten på 1990-talet. Hormonmaffian markerade sin makt i köttindustrin och fick en hel värld att debattera de groteska muskelmonster som kom att kallas Belgian Blue. I denna värld träffar vi Jacky, en steroidmissbrukande 30-åring som hjälper sin farbror att driva familjens gård. Deras inkomster baseras på ett ständigt flöde av illegala hormoner. Allt förvandlas dock till en våldsam mardröm när deras korrupte veterinär föreslår en ny leverantör av steroider - som inte bara råkar vara Flanderns mest efterlyste hormonlangare, utan även nyckelfiguren till Jackys brutala förflutna.
Kommentar: Verkar rätt spännande och har fått otroligt bra kritik. Var även nominerad för bästa utländska film på årets Oscarsgala.
Trailer






Film: Elena
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama
Land: Ryssland
Längd: 1 tim 49 min
Handling: Elena och Vladimir är ett äldre par från olika bak­grunder. Han är en äldre, rik och kylig person. Hon är från enklare miljöer; blygsam och foglig. Elenas son som är arbetslös och oförmögen att försörja sin egen familj, ber ständigt sin mor om pengar. Vladi­mirs dotter är en slarvig ung kvinna som har en avlägsen relation med sin far. När Vladimir blir sjuk ställs alla relationer och all moral på sin spets, och filmen utvecklar sig till ett dramatiskt och intrikat psykologiskt drama.
Kommentar: Ångest som vanligt när det handlar om tyssar, ryssland och rysk drama. Det kunde i alla fall varit action, men Ryssland gör väl bara dramor.
Trailer





Film: Älska mig igen (The Vow)
Biopremiär: 4 maj
Genre: Drama/Romantik
Land: USA
Längd: 1 tim 34 min
Handling: Ett nygift par återhämtar sig från en bilolycka där frun hamnar i koma. Hon vaknar upp med svår minnesförlust och hennes man måste försöka vinna tillbaka hennes kärlek igen...
Kommentar: Klassiskt kärleksdrama. Har lite svårt för Tatums skådespeleri, men detta blir nått att kolla på med sin respektive, inte med grabbarna. Notebook, A walk To remember och Dear John är lika "cheesy".
Trailer






Film: Damsels in Distress
Biopremiär: 11 maj
Genre: Komedi
Land: USA
Längd: 1 tim 37 min
Handling: Ett gäng klipska tjejer visar sig vara en utmaning för det universitet, med drag av grunge, de går på när de hjälper deprimerade och självmordsbenägna studenter med en terapimetod bestående av god hygien och dans...
Kommentar: En riiiiiiktig tjejfilm. Tror inte killar blir insläppta till bion. Adam Brody är dock med.
Trailer






Film:
Dark Shadows
Biopremiär: 11 maj
Genre: Drama/Komedi/Skräck
Land: USA
Längd: 1 tim 39 min
Handling: En gotisk skräcksaga om vampyren Barnabas Collins liv, och hans möten med diverse monster, häxor, varulvar och spöken. Baserad på en populär 60-talsserie.
Kommentar: Vi har sett det förr. Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Tim Burton. Så trött på skiten. Det enda bra burton gjort är Batman och Edward Scissorhands. Och det kanske är för att det var 20 år sen och jag själv var barn. Men detta är varken Kalle och Chokladfabriken eller Alice i underlandet, detta är läskigt.
Trailer






Film: Get the Gringo
Biopremiär: 11 maj
Genre: Action/Drama
Land: USA
Längd: 1 tim 35 min
Handling: Yrkesförbrytaren Driver blir tillfångatagen av den mexikanska polisen när han försöker ta sig över gränsen i en bil full av stulna pengar och blir inlåst på det ökända El Pueblito-fängelset. Trots att han lyckats hålla sin identitet hemlig blir han uppsökt av en korrumperad tjänsteman från amerikanska ambassaden som är ute efter pengarna. Samtidigt är gänget som Driver stal pengarna ifrån honom på spåren. För att överleva i fängelset sätts hans hopp oväntat till en ung pojke och Driver gör upp en farlig plan för att de ska kunna fly tillsammans...
Kommentar: Verkar riktigt tråkig.
Trailer






Film: The Woman in the Fifth
Biopremiär: 11 maj
Genre: Mysterium/Thriller
Land: Frankrike
Längd: 1 tim 25 min
Handling: Den amerikanske författaren Tom Ricks reser till Paris för att få ordning på sitt liv och försöka vinna tillbaka sin fru som lämnat honom tillsammans med deras gemensamma dotter. Men saker och ting går inte riktigt som planerat. Tom hamnar istället på ett sjabbigt hotell i en förort och får försörja sig som nattvakt. Av en tillfällighet möter han Margit, en hemlighetsfull vacker kvinna, och de inleder ett passionerat förhållande som får ödesdigra konsekvenser.
Kommentar: Låter oerhört spännande.
Trailer






Film: The Dictator
Biopremiär: 16 maj
Genre: Komedi
Land: USA
Längd: 1 tim 45 min
Handling: En ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gav oss "Borat" och "Bruno". Filmen berättar den heroiska historien om en diktator som riskerade livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtryckte. Den är inspirerad av den bästsäljande romanen "Zabibah och The King" av Saddam Hussein.
Kommentar: Kommer bli magisk. Otrolig låg nivå på skämten.
Trailer






Film: We Bought A Zoo
Biopremiär: 17 maj
Genre: Drama/Familjefilm/Komedi
Land: USA
Längd: 2 tim 3 min
Handling: Någonstans i södra Kalifornien flyttar en far hela sin unga familj till landet för att ta hand om ett nedgånget zoo.
Kommentar: Verkar vara en mysig familjefilm. Inget jag kommer se på bio.
Trailer






Film: Babycall
Biopremiär: 18 maj
Genre: Drama/Mysterium/Thriller
Land: Norge
Längd: 1 tim 36 min
Handling: Anna flyttar in i en miljonprogramslägenhet med sin 8-åriga son Anders. En komplicerad relation till Anders pappa gör att familjen har täta kontakter med de sociala myndigheterna. Anna är överbeskyddande och köper en babycall för att alltid ha koll på Anders, men plötsligt hör Anna andra saker i sin babycall, hon uppfattar vad hon tror är mordet på ett barn.
Kommentar: Hatar Noomi.
Trailer






Film:
The Cabin in the Woods
Biopremiär: 18 maj
Genre: Myseterium/Skräck/Thriller
Land: USA
Längd: 1 tim 45 min
Handling: Ett gäng college-ungdomar tillbringar en helg i en mystisk, avlägsen stuga i skogen. Hemska saker börjar hända...
Kommentar: Tror detta blir riktigt bra!!
Trailer: Ska inte ses för bästa effekt





Film: Men in Black 3
Biopremiär: 25 maj
Genre: Action/Komedi/Sci.fi
Land: USA
Längd: okänt
Handling: Agent J (Will Smith) reser tillbaka i tiden till 1960-talet för att rädda Agent K (Tommy Lee Jones). Barry Sonnenfeld står för regin av denna actionfyllda 3D-upplevelse.
Kommentar: Den här ser man självklart! Dom första två är man uppväxt med!
Trailer






Film: What to Expect
Biopremiär: 25 maj
Genre: Komedi/Drama/Romentik
Land: USA
Längd: okänt
Handling: Romantisk komedi som följer fem par på väg in i föräldraskapet. Filmen baseras på Heidi Murkoffs bästsäljande bok som av USA Today valts till en av de senaste 25 årens 25 mest inflytelserika böcker och är regisserad av Kirk Jones som tidigare gjort "Nanny McPhee".
Kommentar: Mysig film som man ser med sin respektive.
Trailer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0